Aito profetia!

Anonyymi-ap

PROFETIA: SUOMI HYÖKKÄÄ NORJAAN!
SUOMI HYÖKKÄÄ NORJAAN!
”Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!” Viktor Klimenkon 4-vuotiaan pojan sanat keskellä yötä Sveitsin lomamatkalla kesällä 1979. Isä kirjoittaa pojan ilmestyksen muistiin.

Elämme vuotta 2019 ja kriisin uhka on käsinkosketeltava koko Pohjolassa. Sotaharjoitukset ovat menossa niin lännessä kuin idässäkin. Profetia näyttää toteutuvan silmien edessä.

Tämä uusi painos on yhdistelmä 1985 ilmestyneestä ja suuren kohun aiheuttaneesta kirjastaEn voi enää vaieta sekä 1992 ilmestyneestä Rakkauden sinetti -kirjasta.
Ennustaminen on aina vaikeaa, mutta profetoiminen on hengenvaarallista, sillä keitä profeetoista eivät teidän isänne vainonneet? He tappoivat ne, jotka ennustivat sen Vanhurskaan tulemista, jonka kavaltajiksi ja murhaajiksi te nyt olette tulleet. (Ap. 7:52)

Tästä huolimatta tavoitelkaa profetoimisen lahjaa, älkää halveksiko sitä, Henkeä älkää sammuttako.
Mukana myös Viktor Klimenkon elämäntarina sekä saarna Taivas vai helvetti.

kirjasta 5.painos. painettu 2019.

https://www.kkjmk.net/shop/product/sinetti---viktor-klimenko

Kirja videona:
https://youtube.com/playlist?list=PLuw4bxUZAMcbbQ6gE-

9

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa - vapaa maa, täällä on sananvapaus kullakin kirjoitella kirjoja.
      ELI?

      Jeesus sanoi, että te eksytte- ellette ---tunne-- Jumalan Sanaa.

      Siinäpä se, mitä sitten vahtaamaan ja hekumoimaan kirjojen ääreen?

      En ymmärrä aloittajan asioiden käsittelykykyä, jos hieman lukee Raamattua, - eiköhän ----sieltä----- löydy tarpeeksi profetioita, vaikka Ilmestyskirjan mainitakseni.

      ......

      Suomi hyökkää jne. Itse antaisin lapsen profetioiden olla raameissaan, ei se minua hetkauta....

      • Anonyymi

        Et selvästikään tajunnut aloituksen ideaa. Kirja on ajalta ennen NATO-Suomea. Siinä väitetään, että Suomi liittoutuu Venäjän kanssa (alunperin kirjassa luki jopa, että Neuvostoliiton) ja hyökkää NATO-Norjaan. Ymmärrätkö nyt? Kirjassa on siis väärää profetiaa. Joillekin pitää selvä kärjistäminen ja käänteispsykologiakin selittää kädestä pitäen.


    • Anonyymi

      Eivät tuollaiset ole kristinuskossa 'profetiaa', ne ovat ennustusta ja ennustelua, vailla Jumalaa ja merkitystä. (Eivät kirkasta Kristusta)

    • Anonyymi

      ”Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!”

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Periaatteessa mahdollista Jumalan tehdä tuokin, koska Hänelle on kaikki mahdollista, ja ohjaa ihmisten askeleet. Sitten jos ajatellaan takaperin logiikkaa, millä edellytyksillä tuo ilmoitus NATO-Suomessa toteutuisi, niin herää kysymys, onko sisällissota, tai muu selkkaus, jossa maa hajoaa kahteen osaan, ja pohjoisempi osa lähtee Venäjän liittolaisena Norjaa vastaan.

    • Anonyymi

      Onhan meitä finskejä tasaiseen tahtiin tänne Norjaan "hyökännytkin". Ilman aseita kuitenkin. Hoidamme täällä sairaita ja pyöritämme monia teollisuudenhaaroja. Vastarintakin täällä on ymmyrjäinen 0 (nolla). Ainuttakaan suomimamujengiä täällä ei ole!

      • Anonyymi

        Ei-helluntailainen:

        Yllättävä käänne keskustelussa. Mutta jos ajatellaan, toteutuisiko jollain edellytyksillä tuo
        ”Suomalaiset ja venäläiset hyökkäävät Norjaan!”, niin sitten yksi skenaario voisi olla, tuleeko Norjaan jokin paikallinen selkkaus, vallankumousyritys, jota sammuttamaan NATO-joukot hälyytetään, ja siinä mukana suomalaiset. Tai onko tulevaisuudessa Venäjä yrittämässä kaapata osan Norjasta, niin että sen takia sinne tehtäisiin vastahyökkäystä, venäläisiä vastaan.


    • Anonyymi

      Länsimaiden tulee auttamaan Israelia poistamaan Gazan alueelta Hamasin sotilastukikohdat. Siellä on monia terroristien piilopaikkoja, josta on ammuttu Israeliin ohjuksia.
      Halveksittavat ja julmat häikäilemättömät palestiinalaisterroristit hyökkäävät juutalaista siviiliväestöä vastaan Gazasta ihmiskilpien takaa, sairaat, vanhukset ja lapset ovat heidän suojanaan. Tämän tähden Suomesta ei pidä lahjoittaa euroakaan terroristien eli palestiinalaisten tukemiseen.
      Voimme auttaa palestiinalaisia ainoastaan auttamalla heidät pois Israelista, heidän omaan palestiinalaisvaltioonsa, Jordaniaan. Länsiranta ja Gaza ovat Israelin alueita, joita on luovutettu palestiinalaisille. Siinä on tehty väärin. Palestiinalaisille perustettiin oma valtio jo vuonna 1946. Se on siis Jordania. Siellä heille on tilaa omiensa joukossa.
      Ei ole olemassa ns. "Israelin miehittämiä alueita". Sellainen väite on muslimiuskonnon keksimä valhe.

      • Anonyymi

        Ei-helluntailainen kommentti:

        Robert ST. Johnin kirja Profeettojen kieli – Eliezer Ben-Jehuda. Luin kauan sitten tuota elämänkertaa, jossa kerrotaan historiasta, ajalta ennen nykyisen Israelin valtion syntyä. Jos oikein muistan, kirjassa väitettiin, että rikkaat juutalaiset ostivat maa-alueita, niin että nykyisen kaltainen valtio sitten pääsi muotoutumaan. Että nykyisen Israelin valtion alue on ostamalla ostettua, maksamalla maksettua. Vaikka alunperinkin maa olisi kuulunut juutalaisille luvattuna maana, jo Joosuan kirjan aikoina, tai viimeistään Daavidin ja Salomon aikakaudella.

        Länsimaiden sokeus tuossa Israel-asiassa on merkillistä. Vuosien ajan on ammuskeltu käsittämättömät määrät ohjuksia Israeliin, eikä sitä yleensä ole pidetty minään. Mutta sitten kun Israel kerrankin on käynnistänyt vastahyökkäyksen, aletaan rääkyä kansanmurha, kansanmurha. Muistuttaa jalkapalloilijoiden harrastamaa filmaamista, että teeskennellään enemmän loukkaantunutta kuin ollaan, että vastapuolta rankaistaisiin.

        Osa ohjuksista on ollut katjushka-nimisiä. Eikö se ole venäjää, tytön nimi. Osa ohjuksista on ollut iranilaisia. -Jos oikein muistan, Venäjä on käyttänyt Ukrainassa iskender-nimisiä ohjuksia. Eikö iskender ole turkkia.

        https://timesofindia.indiatimes.com/world/china/russias-putin-and-chinas-xi-to-meet-at-security-summit-in-kazakhstan/articleshow/111453030.cms

        Tällä tavalla nämä Venäjä-Israel-Norja-asiat liittyvät toisiinsa. Eilen kuulin uutisen, että Turkki, Kiina ja Venäjä ovat mukana Shanghain yhteistyöjärjestön kokouksessa. Liekö suunnitteilla ohjuskauppojen sopimista, että saisi Turkki helpotusta talousahdinkoonsa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2595
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1138
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1044
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1001
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      913
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      881
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      822
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      33
      782
    Aihe