Vasemmisto kuin kutsuu Putinia kokeilemaan rajaa

Anonyymi-ap

Meillä on jumalan sallimus, voi sanoa, kun selvitty läpi karikkoisten vesien Venäjän ja Neuvosliiton kanssa. Vaikken mikään uskonnollinen ole, minusta tuo "jumalan sallimus" sopii meille, kun omatkin vasemmistolaiset alkoi sotimaan omaa hallintoa vastaan, kuin nyt toverit lakkoili hallitusta vastaan. Putin meni nyt kyllä jo liian pitkäälle meidän vasemmistonkin mielestä pääosin, vaikka ääniä kuulunut että he vastustaa rajalakia, joka juuri Putinin este. Eli; side elleen Venäjään toverit halu säilyttää. Se nähdään kohta rajalaissa, kuka äänestää miten. Selityksiä kyllä tovereilta tullut, kuten mm; Koskenniemi ym kommunisteja lähellä olevat.Nykyinen tilanne jossa itäraja on kiinni ja turvapaikkahaku faktisesti muualla ei sekään ole ihmisoikeuksien mukainen jonkin osan vasemmistopoliitikkojen ja oikeustieteilijöiden mielestä. Meillä kuitenkin on tämä tilanne eikä rajaa olla toistaiseksi avaamassa. Kun rajalaki saadaan voimaan, rajan voisi osittain avata.

Lain puolustajat katsovat, että Suomen tulee pystyä kontrolloimaan tulijavirtaa itärajalla ja pysäyttämään se isommassa kriisissä. Tilannehan on se, että tulijavirta on nyt ollut kuukausia pysäytetty vaikka isompaa kriisiä ei ole. Turvapaikanhakijoita ei käytännössä oteta vastaan vaikka teoriassa haku on mahdollinen. Uuden lain tullessa voimaan haavoittuvassa asemassa olevia otettaisiin kriisitilanteessa Suomeen turvapaikkaprosessiin.


PUOLUTUSTAHTO omalle isänmaalle..
Se tuli heti maan perustamisen aikaan, kun itsenäisyys saatiin 6.12.1917.
Venäjällä tuli vallankumous kommunistit otti vallan. Myös meidän kommunistt ja Sosiaalidemokraatit oli Venäjän Bolseviikkien tukena. Myös Bolseviikit tuki vasemmiston vallankaappaus yritystä tammikuussa Suomessa 1918. Vallankaappaus ajoi kiville jo silloin toverit meillä yritti lakoin tukea vallankumousta, meillekkin komunistinen järjestelmä, joka olisi jatkunut Suomen liittämiseen Venäjään. EDELLEEN TOVERIT LAKKOILEE, nyt oli taas hallituksen vastustaminen, kun äänestäjät äänesti toverit paitsioon, poliittiset lakot.
Nyt eivät Putinia huutaneet apuun, kuin Stalinia aemmin. Stalin oli SDP puoluekokouksessa 11/1917. Lakoista päättivät ja aseellisesta hyökkäyksesta Suomen hallintoa vastaan. Stalin lupasi Venäjän tuen aseelliselle kapinalle. "punaisten voittaessa, ei olisi ollut paluuta" sanoi Koivistokin. Yhä meillä toverit kapinoi hallitusta vastaan lakoin.



Talonpoikais armeija palautti järjestyksen. SKP luotiin Venäjällä Suomen haitaksi 1918, jota edelleen on. mm ay-liitoissa tovereita.

1

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä noissa itäisissä diktatuureissa ja yksinvaltiaissa vasemmistoa niin kovasti kiehtoo? On aina kiehtonut ja tulee aina kiehtomaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe