Viimeisten päivien eksyttäjät

Anonyymi-ap

Heissä on jumalisuuden ulkokuori mutta he kieltävät sen voiman (2 Timoteus 3:5). Mikä on jumalisuuden voima? Se on tottakai sama kuin jumalisuuden salaisuus ja Jumalan voima, eli Jeesus Kristus ja hän ristiinnaulittuna (1 Timoteus 3:16 ja 1 Korinttolaiskirje 1:18). Ja tämä eksytys on vahva monissa kirkoissa ja seurakunnissa: ristin sanan uskominen ei olekaan niissä se mikä pelastaa, vaan kaste tai se kun pitää muita käskyjä tai käy seurakunnan kokouksissa. Niissä kielletään Jumalan voima ristin sanassa, siis sen sanan voima pelastaa täydellisesti meidän sielumme ja tehdä meidät vanhurskaiksi, uskon kautta, ilman tekoja (Roomalaiskirje 4:5 ja Efesolaiskirje 2:8-9).

Yksi eksytys mihin itse jouduin oli se että uskovaisen tulee jollain omalla kyvyllä pysyä oikealla polulla elämässä, tehdä oikeita valintoja jne. Tuo ei onnistu. Herraan tulisi nojata kaikessa. Ihmisen oma ymmärrys ja taito eivät kanna mihinkään. Eikä tämä Herraan turvaaminen kaikessa ole kenessäkään heti valmiina, vaan kasvaa meihin hänen tuntemisensa kautta. Se on osa sitä Jumalan voimaa jonka ristin sanan kautta meissä vaikuttaa. Kun jotkut yrittävät saada meitä lakien kautta vanhurskaiksi, sen hedelmää on laittomuus. Me emme parane lain kautta vaan Kristuksen haavoilla.

Tämä eksytys on saatanan viimeinen puolustuslinja. Kun me ylitämme sen, olemme turvassa Jumalan armossa. En tiedä kuinka monia ihmisiä on huijattu viimemetreillä, niin että kuultuaan Jeesuksesta, heidät on saatu pysäytettyä tuolla ulkokultaisella kristillisyydellä ja he ovat jääneet oman suorittamisen ja omien tekojen pariin, mutta epäilemättä todella monia. Vihollisia ei tule ylenkatsoa. Saatana tietää miten ihmisiä hivutetaan harhaoppeihin ja eksytykseen, hän on keksinyt tuon toimintamallin.

5

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luuk 24:49
      49Minä lähetän teille sen, minkä Isäni on luvannut. Pysykää tässä kaupungissa, kunnes saatte varustukseksenne voiman korkeudesta.

      Apt 1:4-5
      4Ollessaan heidän kanssaan aterialla Jeesus sanoi: »Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan jääkää odottamaan sitä, minkä Isä on teille luvannut ja mistä olette minulta kuulleet. 5Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä. Siihen ei ole enää montakaan päivää.

      Apt 1:8
      8Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin, ja te olette minun todistajani Jerusalemissa, koko Juudeassa ja Samariassa ja maan ääriin saakka.

      • Anonyymi

        On voimaa tehdä ihmeitä ja voima pelastua. Se että tekee ihmeitä, ei takaa pelastusta (Matteus 7:22). Ristin sana takaa pelastuksen (Roomalaiskirje 10:4), jokaiselle joka uskoo. Armosta pelastutaan, uskon kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On voimaa tehdä ihmeitä ja voima pelastua. Se että tekee ihmeitä, ei takaa pelastusta (Matteus 7:22). Ristin sana takaa pelastuksen (Roomalaiskirje 10:4), jokaiselle joka uskoo. Armosta pelastutaan, uskon kautta.

        Pelastus on Jumalan armoa, joka edellyttää uskon Jeesukseen. Ei siinä juuri voimista ole kyse, kun valinnan tekee ja haluaa irtisanoutua synnistä.

        Johanneksen kaste vedellä kuvaa tätä parannusta.

        Mutta kuten Johannes todisti: hänen jälkeensä tulee toinen, joka kastaa Pyhällä Hengellä.

        Nuo Apt kohdat kertovat juuri tästä kasteesta. Se on erillinen Johanneksen kasteesta ja se on juurikin se kristityn voima, josta aloittaja kysyi.


    • Anonyymi

      Kun lukee Merikarvian papin toiminnasta rippileirillä, tietää mitä hihhuleita on uskovat

      • Anonyymi

        Ja kun lukee ateistisesta sarjahukuttajasta, niin sitten varmaan tietää mitä on ateistit?

        Että et sitten tosiaan pystynyt kirjoituksesi jälkeen kuvittelemaan edes yllä olevaa esimerkkiä itsenäisesti?

        Ajattele jos olisit - silloin et olisi heti vaikuttanut typerältä pään aukojalta, jonka argumentti osoittautuu huhuiluksi ja kaatuu kuin korttitalo jo ensimmäiseen kriittiseen ajatukseen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe