Onko elämä luotu

Anonyymi-ap

Jos on miljardeja galakseja
Niin on tietysti lukematon määrä
Elämää universumissa.
Pitääkö jokainen sivilisaatio
Luoda.

14

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jumala on saattanut luoda älykkään elämän muille planeetoille osana maailmankaikkeuden suunnitelmaansa.

      ...
      Tämä perustuu ajatukseen Jumalan kaikkivaltiudesta, kyvystä tehdä mitä tahansa, mikä on loogisesti mahdollista. Jos on loogisesti mahdollista, että Jumala voi luoda älykästä elämää muille planeetoille, niin hän voi tehdä niin. Jumalan luovuus saa myös haluamaan erilaisia ​​elämänmuotoja kaikkialla universumissa. Elämän siirtyminen on myös mahdollista. Samoin tuhoaminen.

      • Tuo epäjumala kuitenkin epäonnistui pahasti antaessaan yksiselitteiset ohjeet ihmiselle?

        Ilmeisesti tuo jumala on hammaskeijujen apukoulun kasvatti.


      • Anonyymi

        Ottakaa jo järki käteen hörhöt.Yrittäkää hallita mielikuvitustanne.Älkää yrittäkö saastuttaa harhoillanne kanssa ihmisiä.


    • Anonyymi

      ei se tarvitse muuta kuin evoluutioprosessin yksinkertaisemmasta solusta .
      kun näen linnunpoikasen menevän varjoon auringon paahteessa niin se selviää , mutta kuka käskee mennä varjoon ?, perimä , perimä , toinen ilmeisesti urospuolinen on jo ottanut askeleen eteenpäin , mutta tuossa askeleessa on vaaransa 🤔

      • Anonyymi

        "mutta kuka käskee mennä varjoon ?, perimä , perimä..."

        Älä nyt viitsi. Selkärankaisilla on varsin kehittynyt keskushermosto, joka ohjaa niiden toimintaa. Ei kai nyt varjoon meneminen vaadi mitään geenejä? Vastaavasti pitäisi sitten olla myös lämmittelygeeni. Tämähän olisi aivan järjetöntä.

        Eläimen perimässä on tiedot, joilla rakentuu keho, raajat ja aivot. Keho tunnistaa lämpötiloja ja signaloi niiden mukaan epämukavuuden tai tyytyväisyyden tunnetta. Lintu tekee ihan itse päätöksen näiden perusteella, hakeutuuko se valoon vai varjoon niillä perimän tiedoilla rakentuneilla jaloilla ja siivillä (joissa niissäkään ei ole mitään siipien lekuttelugeenejä tai liitelygeenejä vaan lintu on ihan itse oppinut liikuttelemaan niitä ja lentämään koska sillä on kehittynyt keskushermosto). Eikä ole mitään varjogeeniä tai valogeeniä vaan poikanen oppii ihan itse sen, että kylmässä varjo on epämukavaa ja valo mukavaa ja kuumassa taas viileä varjo mukavaa ja paahtava aurinko epämukavaa.


    • Anonyymi

      Olipas sekava teksti. Miksi kirjoitat tuolla tavalla? Missään kielessä ei laiteta isoja kirjaimia satunnaisiin paikkoihin.

      Miksi kysyt ateisteilta luomisesta? (Et kylläkään laittanut kysymysmerkkiä perään, mutta lauseen rakenne oli kysymys). Teistit uskovat pääosin luomiseen.

      Toistaiseksi ei ole mitään näyttöä elämän luomisesta. Abiogenesis on aika hyvin perillä elämän synnyn mekanismiin. Maan kaltaisia oloja on universumissa valtavasti, ja se antaa hyvän todennäköisyyden elämään muuallakin. Tämän lisäksi on myös mahdollisuus elämän kehittymiseen erilaisissa oloissa.
      Se sivilisaation kehittyminen onkin sitten monimutkaisempi summa, jonka olemassaolo on huomattavasti pienempi.

      Jos haluaa mennä filosofiseksi, niin olisiko ihminen elämän luoja, jos joku eliö pääsee toiselle planeetalle ihmisen salamatkustajana? Esimerkiksi nyt Marsiin olisi päässyt batkeereja, jotka selviävät siellä.

    • Anonyymi

      Tähdet vaeltaa. Jos sivilisaatio kestää 400000-4000000 vuotta niin saattaa lähietäisyydelle tulla tähti, jossa on elämää? Aika pieni mahdollisuus tosin. Melkein olematon.

      A star is expected to pass through the Oort cloud every 100,000 years or so.[5] An approach as close or closer than 52,000 AU is expected to occur about every 9 million years.[2] In about 1.4 million years, Gliese 710 will come to a perihelion of between 8,800 and 13,700 AU.[10]

      Pitäisi oman aurinkokunnan sivilisaation kestää enemmän kuin 50000 vuotta ? Se on hyvin pieni mahdollisuus. Kyydissä on liikaa järjettömyyttä ja pahuutta. Evoluutio saattaa alkaa suosimaan psykopaatteja. Mutta ehkä aiheesta saisi Sci Fi romaanin.

    • Anonyymi

      Jumala unohti luoda itsensä. Tosi surullista.

    • Anonyymi

      On arveltu Marsissa olleen elämää ab 150.000 vuotta sitten. Siellä täällä on merkkejä. Mitä merkkejä maapallolle jäisi samassa ajassa jos tulisi täystuho. Täällä on vettä eri mitalla. Tähtien sota ei koske maapalloa vaan meitä ennemminkin suojellaan kuin uhataan. Jopa omilta aseilta. Isossa ufo meetingissä USAssa kauan sitten sotilas viranomainen ilmoitti kymmeniä eri rotuja tunnistetun

      • Anonyymi

        Ei Marsista ole löydetty minkäännälyllisen olennon jäänteutä ,ei mitään raunioita eikä muitakaan biologisen elämän jättämiä jälkiä ,euikä jäänteitä hapellisesta ilmakehästä tai edes kasveista jotka olisi oltava pakollisesti ennen kuin nykyälyllistä elämää voisi kehittyäkään itsekseen.


    • Anonyymi

      Noh. pelkästään omassa galaksissamme on mahdollisesti satoja miljoonia Maan kokoisia planeettoja, jotka kiertävät auringonkaltaisia ​​tähtiä. Sivilisaatioiden lukumäärä on kuitenkin tuntematon, koska epävarmuustekijät liittyvät sellaisiin tekijöihin kuin abiogeneesi ja älyn synty.
      Näissä ufo meetingissä joita pidetään USAssa ja Kanadassa ja joita seuraan. On ilmoitettu aivan ihmisen kaltainen rotu. Eli voidaan kävellä kadulla muina miehinä. Ainoa ero pimeänäkö. Elikkä näkevät pimeässä. Silmät muistuttavat kissan silmiä
      Todella hookoo juttu. Mutta kun sotilasviranomaiset näitä puhuvat.

    • Anonyymi

      Elämää ei ole luotu.

      Tällä videolla nähdään evoluution voima ,kerta toisensa jälkeen eri kasveissa kun ne alkavat kasvaa siemenistä uusiksi kasveiksi ja uusiksi siemenkodiksi.

      https://youtu.be/NtsJ5m6C7dU?si=V68PPmM0bjJ1w0Lz

      Siinä se evoluution ja kehitysopin voima on. Ei noita kasveja yksittäisistä siemenistä kukaan ole luonut ,samoin kuin ei ihmistäkään ole luotu,siemenestä sekin on alkunsa saanut ja munasolusta.
      Kasvien munasolut vaan saa erisukupuolta olevilta kasveiltaan siitepölyä ja uuden sukupolven elämä voi taas alkaa. Tätä elämisen kiertokulkua ei voi kukaan enää lopettaa kukaan kun se kerran on alkuun päässyt mutta joka vuosi syntyy ennen näkemättömiö uusia haaroja siihen kun vanhat,aina jotenkin vähemmän elinkelpoiset rodut ja haarat kuolee pois vanhuuttaan tai heikkouttaan.

      Nuokin kasvit tarvitsevat tuossa videolla vain vettä ja ravinteita jotta uusi sukupolvi pääsee taas elämänsä alkuun ja kohti omaa kuolemaansa sitten joskus,ja millä olennolla ja kasvilla sitten minkäkinlainen kohtalo on,toiset päätyy aina vaan toisten ravinnoksi elämisen kiertokulun mukaisesti,eivätkä varsinaisesti ehdi elää omaa elämäänsä ollenkaan,kuin ehkä vähän vain kerkeävät aloittaa sitä ,esim ruuaksi kasvatetut kasvit ja eläimet ,sekä luonnossa toisten ruuaksi päätyvät vastaavat miljardit tapahtumat päivittäin.

    • Anonyymi

      Clifford Stone
      January 2, 1949 — February 10, 2021
      Palveli US armeijassa ja todisti 57 eri rotua.
      Joten kyllä teknologia on edellä maapallon kaarnalaivoihin.

    • Anonyymi

      Eihän se ole tiettyä, vaan todennäköistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe