lintuinfluenssa rokotus alkaa järjetöntä

Anonyymi-ap

Suomi tarjoaa uutta lintuinfluenssarokotetta valikoiduille ihmisryhmille – Asiantuntija: ”Saattaa olla uskomattoman vaarallinen”

Tämä on mahdollisesti maailmanlaajuinen ensikokeilu, kirjoittaa Maryl Ness artikkelissa ja ihmettelee, että kerrotaanko koehenkilöille, että tämän Audenz-lintuinfluenssarokotteen aiheuttama kuolleisuus oli viisinkertainen verrattuna lumerokotteen saajiin. Rokotukset kohdennetaan maataloustyöntekijöihin, siis onko tämä uusi tapa vähentää elintarviketuotantoa, hän ihmettelee.

”Jos asut Suomessa, ole hyvä ja jaa tieto, että tämä rokote voi olla uskomattoman vaarallinen mahdollisille tutkimuksen koehenkilöille”, Merryl Nass – Substack.

Meryl Nass’in lääketieteellisiä huomioita
Mitä tiedämme tästä rokotteesta?

Emme juuri mitään
Se oli lisensoitu Euroopassa 8 kuukautta sitten
Se on H5N8-rokote, jonka hallitukset toivovat tehoavan H5N1-lintuinfluenssaan
Se sisältää vaarallista adjuvantin MF59.
Pakkausselosteessa ei ole kerrottu sivuvaikutuksista1:

Luetellut vakavat haittavaikutukset ovat peräisin H1N1-rokotteesta (kausi-influenssa), joka sisältää myös MF59:ää
Nämä haittavaikutukset ovat pelottavia, vaikka niiden yleisyyttä ei ilmoiteta.
Myyntiluvan jälkeinen seuranta . markkinoille tulon jälkeisiä seurantatietoja ei ole saatavilla Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus H5N8 -rokotteesta.

Seuraavia haittavaikutuksia raportoitiin markkinoille tulon jälkeen H1N1-pandemiarokotteelle, joka oli samanlainen kuin Zoonotic Influenza Vaccine Seqirus H5N8 ja joka sisälsi saman määrän adjuvanttia MF59C.1, ja joka oli hyväksytty käytettäväksi 6 kuukauden ikäisille ja sitä vanhemmille lapsille, aikuisille ja vanhuksille2:

Veri ja imukudosimusolmuketauti
Allergiset reaktiot, anafylaksia mukaan lukien hengenahdistus, bronkospasmi, kurkunpään turvotus, joka harvinaisissa tapauksissa johtaa sokkiin
Päänsärky, huimaus, uneliaisuus, pyörtyminen
Neurologiset häiriöt, kuten neuralgia, parestesia, kouristukset ja neuriitti
Sydämentykytys, takykardia
Yskä
Ruoansulatuskanavan häiriöt, kuten pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu ja ripuli
Yleistyneet ihoreaktiot mukaan lukien kutina, nokkosihottuma tai epäspesifinen ihottuma, angioedeema
Lihasheikkous, kipu raajoissa
Yleisoireet ja rokotuspaikassa todettavat haitat
Astenia [väsymys — Nass].
Markkinoille tulon jälkeisessä seurannassa raportoitiin lisäksi seuraavia haittatapahtumia kausittaisilla adjuvanttia sisältämättömillä kolmivalenttisilla rokotteilla kaikissa ikäryhmissä ja kausittaisella kolmivalenttisella MF59-adjuvanttia sisältävällä alayksikköinfluenssarokotteella, joka on hyväksytty käytettäväksi iäkkäillä 65-vuotiailla ja sitä vanhemmilla henkilöillä:

Trombosytopenia (joissakin tapauksissa palautuva trombosyyttimäärä on alle 5’000 mm3 )
Neurologiset häiriöt, kuten enkefalomyeliitti ja Guillain Barrén oireyhtymä.
Vaskuliitti, johon voi liittyä ohimenevä munuaisten toiminta.
Erythema multiforme
Ruiskutetun raajan laaja turvotus, joka kestää yli viikon, pistoskohdan selluliittia muistuttava reaktio (joissakin tapauksissa turvotusta, kipua ja punoitusta, joka ulottuu yli 10 cm päähän ja kestää yli viikon).

https://positv.fi/videot/ajankohtainen_ykkonen_01/
(kohdasta noin tunti eteenpäin lintuinfluenssa)

Lääketehtaiden uusi rahasampo rokotukset hyvävelijärjestelmä toimii:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) Hyvinvointivaikuttajat-osaston uudeksi johtajaksi on valittu kliinisen kemian erikoislääkäri, dosentti Piia Aarnisalo. Hän siirtyy THL:ään Pfizerin lääketieteellisen johtajan tehtävästä.

20

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "The 30-day suspension order said that Meryl Nass, MD, an internist in Ellsworth, made a number of false COVID claims in a video interview and on her website, and that allowing her to continue to practice "constitutes an immediate jeopardy to the health and physical safety of the public.""

      Mikähän siinä on, että jokainen viestisi on täyttä soopaa? :D.
      Jos ainoa missiosi on tehdä itsesi naurettavaksi, olet onnistunut täydellisesti.
      Muuta motiivia touhullesi en keksi, osaatko itse kertoa?

      Tuolla koko teksti:
      https://www.medpagetoday.com/special-reports/exclusives/96652

      • Anonyymi

        .

        Separating Fact From Fiction

        Don’t be fooled by the government narrative, mass indiscriminate H5N1 (Bird flu) PCR testing, culling and avian influenza vaccine campaigns.
        .

        There have been many “outbreaks” of H5N1 and other strains of highly pathogenic avian influenza in the US and various parts of the world over the last 150 years. The previous outbreaks have a striking similarity to the current ramping up of global hysteria. And, like historical outbreaks, reports of human illness and human deaths have been exceedingly rare.


    • Anonyymi

      no, jo on taas keksitty uusi ongelma. ensiksi huohotettiin kuinka koronarokote on vaarallinen. nyt vouhotetaan taas uudesta

      • Anonyymi

        Onkos tämä uusi sellainen mRNA rokote? Missään ei sanota. Jostain se uusi rokote vain saatiin nopeasti.


    • Anonyymi

      "Hän siirtyy THL:ään Pfizerin lääketieteellisen johtajan tehtävästä."

      Taisit hakea ko. virkaa ja nyt harmittaa kun paukut eivät riittäneet?

    • Anonyymi

      Sanna Marin kirjoitti 2010 rokoteasiaa :

      Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

      Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.

      Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.

      Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä

      Lähde: Sanna Marinin blogi (arkistoitu)

      Rokote rahasammon äärellä kansan murhaaja suku:

      Miljardööri Bill Gatesin isoisä Frederick Gates oli takana tappavassa rokotekokeilussa vuonna 1918, joka nimettiin "Espanjantaudiksi".
      https://odysee.com/@RapsodiaSuomi:1/Espanjantauti-Oli-Rokotekokeilu:6

    • Anonyymi

      vouhottakaa nyt taas

    • Anonyymi

      Tosiasioita suuresta maasta: https://t.me/DUMBSandCloning/538053
      Kaikki autistiset lapset ovat rokotettuja. Vain yksi suuri ihmisiä, jotka ovat rokottomattomia, ovat Amisit. Viranomaiset ovat tutkineet heidän terveyttään jo vuosikymmeniä, mutta eivät uskalla julkaista niiden tuloksia. Se kuitenkin tiedetään, että Amisit ovat maan tervein väestöryhmä. He jättävät kaikki valtion tyrkyttämät rokotteet väliin.

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole todettu yhtäkään lintuinfluenssatapausta, mutta rokote on kiirellä saatava.

      Onko lääketide seonnut lopullisesti?

      Paikallislehdessämme Hanna Nohynek sanoi, että rokote on "riittävän turvallinen"... Mitähän se tarkoittaa käytännössä? "Tutkittu ja turvallinen" koronarokote päätyi maailmanlaajuisiin käyttökiletoihin ja erilaisiin rajoituksiin. Esim.

      - "kielletty alle 30 v."
      - "kielletty yli 65 v".
      - "poistettu käytöstä koko maailmassa"
      - "poistettu käytöstä koko Euroopassa".

      Nyt jännityksellä odotan, mitä tämä "riittävän turvallinen" tulee tarkoittamaan käytännössä. Paukkuukohan taas uudet kuolinennätykset kun rokotukset alkaa... ja piikin kerrotaan toimivan hyvin.

    • Anonyymi

      Ruuantuottajisto lamautetaan lisäpiikeillä. jospa maatalousväki otti vähemmän koopiikkejä niin tarvii sitten tehsä heille räätälöity tuote. Rajan takana on varmaan jo sitten Gatesin keinolihalähetyksiä odottamassa

      • Anonyymi

        Et taida itse ymmärtää henkistä tilaasi.


    • Anonyymi

      Mistä pitäisi löytyy nörtsiä alkaa pelätä lintunuhaa, pitääkö jo mahdollisesti kuollut apinaruttokauhu tai z-nuha-paniikki herättää henkiin ja muuntaa se uudeksi peloksi jota ryhdytään sitten tällä tarjotulla pelonpoistopiikillä eliminoimaan

    • Anonyymi

      Jippii..
      Josko nyt rauhoittuisi tuo koronarokotevouhotus, kun saivat uuden rokotteen arvosteltavaksi.
      Menee kenties muutama vuosi aikaa nyt tätä rokotetta jankatessa, mutta jo taas sitä seuraavaa odotellessa...
      On se hyvä, kun pidetään porukka " varpaillaan "....

    • Anonyymi

      Uskomattoman runsaasti riskejä tossaja niin että lähtee ju hyeenat taivaasta muttei siintä sen & sensellaisen

    • Anonyymi

      kehoitti ihmisiä ottamaan rokotteen
      https://t.me/RapsodiaUutiskanava/11622

    • Anonyymi

      Mistäs niitä apinarokko piikkejä saa? Äsken peloteltiin apinarokolla. Biden sanoi puheessaan että kaikkien pitäisi ottaa apinapiikki. Tänään pelotellaan lintuinfluenssalla, huomenna ehkä ripulilla.

      • Anonyymi

        apinarokko on hyvin paha tauti se tappaa kaikki jotka sen saa


    • Anonyymi

      Muuan lääkäri Andrew Wakefield väärensi Britanniassa tutkimusraportteja saaden näyttämään, että MPR-rokote aiheuttaa autismia. Rikostoverina oli lakimies Richard Barr. Tarkoitus oli kupata rahaa verovaroin ylläpidetystä oikeusapurahastosta nostamalla jopa 1600 kannetta asiasta. Osa onnistuikin, kunnes asia tutkittiin perinpohjaisesti. Rokotteen yhteys autismiin kiistatta kumottiin.
      Sosiaalisen median vaikutuksesta aiheutuneen rokotevastaisuuden vuoksi Euroopassa sairastui tuhkarokkoon 15 kertaa enemmän ihmisiä kuin aiemmin. WHO:n mukaan yli 80.000 eurooppalaista sairastui yksin 2018, joista 72 kuoli. 60% sairastumisista edellytti sairaalahoitoa.
      Wakefield menetti huijauksen vuoksi lääkärinoikeutensa Britanniassa. Hän muutti Teksasiin. Siellä hän kävi 2016 neljän muun tunnetun rokotevastustajan kanssa tunnetun poliitikon puheilla. Muuan Donald Trump uskoi täysin kritiikittä Wakefieldin väitteet autismin ja rokotteen yhteydestä, ja välitti valhetta eteenpäin.

    • Anonyymi

      nostakaa nyt tästä iso haloo. pitäähän teillä olla mihin negatiivista energiaanne syydätte

    • Anonyymi

      Älkää nyt kuitenkaan pakottako niitä myrkkylitkuja työn menetyksen uhalla.
      Voipi pian työntekijät loppua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe