Kirkko umpisolmussa, ja vain solmu vain pahenee

Anonyymi-ap

Piispa Keskitalon puhe vanhoillislestadiolaisten kesäjuhlilla, jossa puheessa hän totesi menetyksestä, jos lahkolaiset eroaisivat kirkosta, ja minä luin menestyksestä. Miten pieni ero sanassa, ja kuitenkin valtava merkitysero todellisuudessa.

Mutta kuitenkin paljon pienempi ero kuin siinä, että onko Jeesus teurastettu uhrilammas kirottuna palvottavaksi, että pelastuu tekemään pahaa, vai eikö ole, ja palaako kristinuskon taivaassa tuli vai eikö pala.

Voisiko piispa Keskitalo kertoa, että kirotaanko Jeesus kristinuskossa KIROUKSEKSI Jumalan voimalla vai Saatanan voimalla, ollessaan tuo kirkoissa olevan kristinuskon symboli kuoliaaksi kidutettuna ja kirottuna ristiinnaulattuna uhrina?

Gal. "3:13 Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli KIROUKSEKSI meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu"

Piispan puheesta:

"Matteuksen evankeliumin luvussa 25 Jeesus opettaa, kuinka viimeisellä tuomiolla meiltä kysytään, mitä olemme tehneet tai jättäneet tekemättä vähimmille veljillemme ja sisarillemme, nälkäisille ja janoisille, kodittomille ja alastomille, sairaille ja vankilassa oleville. Jeesuksen opetuksen mukaan se, mitä teemme tai jätämme tekemättä heille me teemme tai jätämme tekemättä Jeesukselle, koska hän samaistuu näihin syrjään työnnettyihin, unohdettuihin ja hyljeksittyihin."

Piispako ei ole koskaan tullut tietämään, että Jeesuksen opetus ylipäätään on hänen taivasten valtakunnan evankeliumista, eikä uhrikulttiin perustuvassa kristinuskon syntien evankeliumissa, johon kristinuskoon Jeesuksen opetukset eivät edes kuulu?

Onko tullut koskaan mieleen, kun on se krusifiksi kuoliaaksi kidutetusta kirotusta ristiinnaulitusta - moraalia ja etiikkaa opettaneesta opettajasta - siellä kirkossa, joka syödään kuvitelleen ruumiin ja veren olevan todellisesti läsnä Paavalin sanoin, Herran kuoleman julistamiseksi (1.Kor.11:23) - että olisi uskonnon kannalta, joka perustuu Jeesuksen Raamatussa sanomaan Saatanaan (Joh.8) ehkä jäänyt jotakin tekemättä?

Että te kehtaattekin valehdella.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei muuta voi sanoa kuin terveisiä Päivi Räsäselle - ajatella, jopa piispa yrittää nyt epätoivoissaan vakuuttaa, että kristinusko Paavalin syntiopilla perustuisikin lähimmäisen rakkauteen, kun itse oppi-isämme Lutherin sanoin Paavali haluaakin, että olemme ja teemme kaiken niin, että se on ansainnut vain vihan eikä mitään armoa (Lutherin teos Sidottu ratkaisuvalta).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      60
      4305
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      175
      2669
    3. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      159
      2468
    4. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      218
      2421
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      434
      1656
    6. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      163
      1517
    7. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      176
      1514
    8. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      98
      1318
    9. 79
      1281
    10. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      59
      1239
    Aihe