Raziman päätös vastustaa rajalakia ei yllätys

Anonyymi-ap

Ulkomaalaistaustaisille kun antaisi Suomen päätöksenteon, jolla ei ole yhteyttä Suomen historiaan perhesuhteiden kautta niin paskat olisivat housussa ennenkuin, kun tältä kansanedustajalta saataisiin puoltava päätös. Tuskin sittenkään. Ei tiedosteta riskejä, joita historia jo selittää, Venäjän toimet (keksityt natsiteoriat) Ukrainaa kohtaan ennen Ukrainan sodan alkamista, laajamittaiset säälimättömät sotarikokset Ukrainassa, jatkuvat ihmisoikeusrikkomukset, sananvapauden kieltäminen Venäjällä ja pitkät vankeustuomiot olemattomista tai keksityistä rikoksista, Karjalan keksitty oikeudenkäynti Suomea vastaan ja vastaanlainen toiminta kuin Ukrainaa vastaan ennen sodan alkamista, venäläisten myönteinen suhtautuminen Ukrainan sotaan ja natsiteorioihin, rajasopimusten noudattamattomuus Venäjän osalta, keksityt jutut Suomea vastaan, turvapaikanhakijoiden työntäminen Suomen ja Venäjän väliselle alueelle vastuuttomasti, ilmatilaloukkaukset, rajan siirtäminen luvatta ja uhkaukset, jatkuva nykytosiasioiden valehtelu ja historian muuttaminen.

Lista on pitkä. Venäjän rajan kautta ei ole muutenkaan haettu kautta aikojen turvapaikkoja lähestulkoon ja turvapaikanhaku on mahdollinen muualta. Lista on pitkä, mutta mikään näistä ei siltikään saa Razimaa eikä muutamia muitakaan heräämään todellisuuteen.

Razima ei edustaja suomalaisia eikä koe suomalaisten turvallisuutta tärkeäksi. Hänen ensimmäinen tärkein tavoite on ajaa ulkomaalaisten etua yli suomalaisten edun.

Antti Häkkäseen ja Suomen puolustusvoimien nopeaan reagoitiin ja valmistautumiseen, Pohjoismaiden armeijoiden harjoituksiin ja Stubiin luotan ja heidän toimintaansa ei voi kuin ylistää.

Mutta valitettavasti en voi sanoa, että Razimaan luottaisin minkäänlaisessa Suomen puolustusta koskevassa asiassa ja päätöksenteossa.

Hän ei edusta millään tavalla omia arvojani eikä mielestäni Suomen turvallisuutta.

Suomen tilanne on pidetty suhteellisen vakaana monista Venäjän uhista ja häiriköinnistä huolimatta ja kiitos siitä Suomen vahvalle ja rohkealle päätöksenteolle oikeudenmukaisuuden puolesta.

Jos rajalaki peruuntuisi kokonaan tai ylipäätänsä, rajalle muodostuisi iso pakolaiskriisi kuin Valko-Venäjälläkin ja kasvava Venäjän uhka. Razima olisi varmasti avaamassa ovet kaikille tulijoille riskien uhallakin.

Valitettavasti en luottaisi päätöksiä Suomea koskien ulkomaalaistaustaisille. He eivät ole vahvoja ja luotettavia eivätkä edusta sitä Talvisodan henkeä, jota edeltävät polvet edusti ja jolla Suomea puolustettiin. Suomea puolustetaan toimilla.

Ulkomaalaiset eivät tiedosta riskejä ja liekö edes lopulta kiinnostaa Suomen puolustuksen pitäminen.

Miten ihmeessä hallitukseen pääsen tämän tason ihmisen, joka ei aja Suomen etua? Ei täydy kuin ihmetellä kaiken Venäjän toimien jälkeen.

Se, että rajalaki uskallettiin tehdä ja asettaa toimeen, päätöstä ei voi pitää kuin järkevänä ja vahvana päätöksenä.

Harkitsin hieman jopa SDP.lle äänten antamista aiemmin, mutta päätöksenteossa ei ole yhteistä linjaa ja sen verran iso Suomen turvallisuutta koskeva päätös, että tälle rivistölle ei voi ääniä antaa.

Tässä tilanteessa tulee Suomen turvallisuus on ensisijainen ja ne, ketkä sitä eivät jaa tai rivit rakoilevat, ei vahva luottamus synny Suomen puolustuksellisiin asioihin.

Venäjän ei saa antaa vaikuttaa. Hallitus on siinä onnistunut erinomaisesti tässä vaiheessa
Nyt maan sisäinen tilanne tulisi vakauttaa siten, että työllisyys saataisiin kasvuun. Jokainen suomalainen osallistuisi Suomen rakentamiseen vaikeassa taloustilanteessa ja ottaisi enemmän vastuuta itsestään ja työllistymisestään ja kouluttautumisestaan paremmin.

Razima voi edustaa tiettyjä toisia arvoja, mutta ulkomaalaistaustaistenkin tulisi ymmärtää, että jos Venäjä uhka kasvaa ja sota syttyisi, kukaan teistä ei olisi silloin turvassa Razimoiden kanssa ja maanpalvelusvelvollisia ovat myös maahanmuuttajataustaiset miehet eli he menevät sinne rintamalle samalla tavalla kuin muutkin suomalaiset miehet. Osa sieltä ei tule elossa takaisin. Vaikka Razima edustaisikin ideaalisti muita hyväsydämisiä arvoja. Valitettavasti sellainen ajatusmalli ei toimi Venäjän kanssa.
Sinisilmäisyys on silkkaa tyhmyyttä ja täyttä riskinottoa sen jälkeen, kun Venäjä on lausunut, haluavansa entiset neuvostomaat takaisin. Suomella, Pohjoismailla ja Euroopalla on etulyöntiasema vahvistaa nyt puolustustaan ja valmistua, kun Venäjä käy Ukrainan sotaa. Vaikkakin Ukrainan on voitettava sota ja maata pitää tukea enemmän.

Me ollaan Suomessa ensisijaisesti suomalaisia varten. Meidän tulee puolustaa ensin maata ja suomalaisia. Sen jälkeen tulee muut eikä siten, että turvallisuuden uhalla laitetaan muut etusijalle.

Ajatus sietäisi ottaa vakavasti. Maan kanssa, joka ei noudata lakia ei voi pelata. Joku sanoi, että se juuri on keino pelata. Ai se, että toinen voi jatkuvasti rikkoa räikeästi sopimuksia kun toinen noudattaa niitä? Älkää nyt hölmöjä puhuko.

Suomen täytyy olla vieläkin vahvempi.

Järki käteen tilanteessa.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Mitä helvuuttia täällä edes tekee mikää natsima. Ihmiset herätkää jo. Roskat kuuluu roskikseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      36
      3259
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      1975
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      193
      1571
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      129
      1453
    5. 80
      1105
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1084
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      258
      949
    8. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      879
    9. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      103
      826
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      67
      778
    Aihe