Demarien gallup-kannatus ja käännytyslaki

Anonyymi-ap

Väitetään, että se johtui käännytlain vaatimisesta tarkempaan syyniin. Ja syystä, koska tuo laki olisi YK:N, EU:N ja Suomen persutuslain vastainen.

Toisaalta, vasemmistoliiton kannatus nousi ja vas on ehdottomasti käännytyslakia vastaan. Eli mistä demarien parin prosenttiyksikön pudotus johtui? Varmaksi ei tiedä jos ei tutkita.

Itse käännytyslaista sen verran, ettei se mitään ratkaisisi. Jos Putte-possu roudaa rajan neutraalille alueelle 10'000 "pakolaista" vaikkapa talvella, eikä anna palata, niin tapetaanko ne "pakolaiset pakkaseen vai ammutaanko.

Putte ainakin toivoisi, että tapetaan, koska siitä olisi Venäjälle valtava propagandaetu ja Suomelle myös mutta negatiivisena.

Koko käännytyslaki on pelkkä kokoomuksen persuille tarjoama koirankeksi, jolla persut pysyy tyytyväisinä ja painaa eduskunnassa aina Orpon osoittamaa nappia, tippuipa persujen gallupkannatus kuinka alas tahansa.
Meillä on jo edellisen hallituksen toimeenpanema laki, jonka avulla itäraja on ollut suljettu. Ja se toimii.

On huonoa komiikkaa, kun juuri Persut perustelee käännytyslain välttämättömyyttä myös sillä, että sitten itäraja voitaisiin avata "rehellisille" venäläisille kotimaan reissujen vuoksi. Ei, vaan pdetään raja kiinni!

Muistaakseni persujen yksi vaaliteema on ollut RAJAT KIINNI! ja nyt ne muka haluaa avata Itärajan. Tuon uskoo vain se, joka on riittävän typerä.

10

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ylen uusimman (7.6-2.7.2024) puoluekyselyn mukaan SDP kannatus 20,1 (katso linkki) ja sanotaan että pudotusta -2,9 edelliseen kuukautta aiempaan kyselyyn verrattuna mutta ainakaan minä en löydä tuota kuukautta aiempaa kyselyä en sitten millään. Jos joku löytää niin linkki tuohon uutiseen tänne kiitos.
      Sen kyselyväli pitäisi olla 8.5-6.6.2024 Tuota edellinen löytyy eli 3.4-7.5.2024 ja tuossa SDP kannatus on 24,4

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Uutisissa olevia muutoksia voi olla hieman hankala löytää tai ymmärtää, kun joukossa on muutakin tietoa. Samoin eurovaaliuutisointi hieman hämmensi. Itse seuraan tilannetta Wikipediasta https://fi.wikipedia.org/wiki/Puoluekannatus_Suomessa

        7.6–2.7.2024 Taloustutkimus 20,1%
        8.5–4.6.2024 Taloustutkimus 23,0%


    • Anonyymi

      jos lakia saada aikaan, niin ole mitään keinoa käännyttää tulijat,

    • Anonyymi

      Rydman kohun aikaansaama kannatuksen lasku persuissa ja kokkareissa ei näy gallupissa, kun se on tehty ennen niitä. Käännytyslaillakaan ei ole mitään merkitystä gallupin tulokseen. Oottakaas seuraavaa galluppia niin näette miten käy kun ministerille annetaan erityisupa juottaa alaikäisiä tyttöjä humalaan ja kähmintäkin sallitaan.

      • Anonyymi

        Paitsi että koko "rydman-kohu" perustui valheellisiin väittämiin. Poliisi on kuullut todistajia, eikä heidän tarinassaan ole juurikaan uskottavuutta. Erään todistajan lausunto oli tyyliin "No kyllä ainakin mulle tuli ikään kuin sellainen tunne...". Tällaisella "todistelulla" Suomessa ei tuomioita jaella. Toki se riittää räyhävasemmistolle, koska "persun syyttömyys" on kerta kaikkiaan sietämätön takaisku.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paitsi että koko "rydman-kohu" perustui valheellisiin väittämiin. Poliisi on kuullut todistajia, eikä heidän tarinassaan ole juurikaan uskottavuutta. Erään todistajan lausunto oli tyyliin "No kyllä ainakin mulle tuli ikään kuin sellainen tunne...". Tällaisella "todistelulla" Suomessa ei tuomioita jaella. Toki se riittää räyhävasemmistolle, koska "persun syyttömyys" on kerta kaikkiaan sietämätön takaisku.

        Et ole tajunnut, mistä välikysymyksessä oli kyse. Se kohdistui Rydmanin yritykseen vaientaa lehdistöä kirjoittamasta hänen tekemisistään.

        Rydman syytti hesaria kunnianloukkauksesta, kun hesari oli julkaissut jutun Rydmanin alaikäisiin kohdistuneista tekemisistä. Syyttäjä totesi tutkinnan jälkeen, että hesarin kirjoitus ei anna aihetta kunnianloukkaussyytteen nostamiseen. Sehän tarkoittaa, että lehtijutut ovat olleet totta.


    • Anonyymi

      Venäjä on ostanut jo valmiiksi Turkilta vanhoja lentokoneita, joilla ei ole väliä pysyykö ilmassa vai ei. Niillä Venäjä alkaa tuottamaan sakkia Afrikasta Euroopan lentokentille. Siihen ei mikään itärajan sulkeminen auta.

      Afrikassa nälänhätä ja vesipula. Ei tarvitse olla sotaa käyvä maa, kun ihmiset haluavat maihin, joissa pysyy hengissä. Jos halutaan väki pitää afrikassa, niin sitä kehitysapua pitäisi suunnata järkevämmin ja panostaa enemmän tiedot levittämiseen.

    • Anonyymi

      Putinistidemareiden johtama kapinaliitto on vajonnut niin syviin vesiin hallitusvastaisessa kapinassaan, että objektiivinen ja moraalinen ajattelu on tukehtunut. Kansallisen turvallisuuden ei pitäisi olla millään tavalla epäselvä, ei ideologinen asia, , eikä debattiasia, tai edes mielipideasia, vaan kaikille yhteinen ja yhtenäinen, sekä vakiintunut arvo. Vasemmistolaisuus ja sosialismi on taas kerran näyttänyt todelliset karvansa pelatessaan diktaattorinsa lapaan.

      • Anonyymi

        Kansallinen turvallisuus on vaarassa niinkauan, kuin persut ovat hallituksessa. Kansalaisten turvallisuuden tunne on huonontunut olennaisesti persujen hallituskaudella. Mittauksessa vain 69% kansalaisista koki elämänsä turvalliseksi, kun edellisen Marinin hallituksen aikana 83% kansalaisista koki elämänsä turvalliseksi.

        Sisäministeriön tutkimus turvallisuuden tunteesta:
        https://intermin.fi/-/suomalaisten-turvallisuuden-tunne-on-heikentynyt-viime-vuodesta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      34
      4399
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      17
      3521
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      238
      3024
    4. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      85
      2091
    5. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      2046
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      97
      1947
    7. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      18
      1404
    8. Jos toivo on jo kohdallasi mennyttä

      mihin kaikki kaatui?
      Ikävä
      27
      1331
    9. Ensivaikutelmasi hänestä

      Millainen ensivaikutelma oli? Muuttuiko se jossakin vaiheessa?
      Ikävä
      50
      1322
    10. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      104
      1314
    Aihe