Valmistusohje:
- osta vaatteet
- maksa seinistä
- hanki sähkösopimus ja siihen liittyvä sähkönmittauslaitteisto
- osta liesi
- hakeudu tavarataloon
- etsi paistinpannuosasto
- osta paistinpannu
- hakeudu elintarvikeliikkeeseen
- osta pekonia leikattuna 180g
- hanki voita
- pohdi sipulia ja hanki sellainen tarvittaessa
- pohdi valkosipulimurskaa ja hanki sitä tarvittaessa
- vie saaliit pesimäluolaasi
- asenna ja aseta paistinpannun käyttämiseen tarvittavat laitteistot seinien sisälle tai rakenna niille seinät, ellei sellaisia jo ole
- aseta paistinpannu liedelle
- kytke lieteen virrat päälle
- laita paistinpannulle voita
- lisää pannulle pekonit (ja mahdollinen sipuli puukkoslaissattuna, ainoastaan runoliijoilla ei ole puukkoa, joten sitä ei muiden tarvitse hankkia)
- sekovatkaa pekonia ja mahdollista sipulislaissia pannulla, mutta älä hämmennä tai sekoita
-huomaa, että et ole hankkinut syömisen välineitä
- odota pekonin ja seoksen jäähtymistä kytkiessäsi virran pois liedeltä
- jos ei ole jätejärjestelmää kaada pannun rasvat luontoon
- syö pekoni ja mahdollinen sipuliseos lisäten siihen valkosipulia jos siltä tuntuu
- jos et ole suorittanut juomiseen liittyviä valmisteluita jäät janoiseksi.
Lopulta olet onnellinen ja rentoutunut. Elintarvikkeet ovat hyväilleet sinun bodyasi sisältä käsin.
Pekonipaistos ja siihen liittyvä tragedia
6
106
Vastaukset
- Anonyymi
Suomessa leikataan ihan vääristä asioista kun sinä olet päässyt mielenterveysseulan läpi etkä ole laitoksessa pakkopaidassa.
- Anonyymi
Niin voihan pekonin tosin paistaa nuotiollakin, mutta sitten pitäisi olla puita, tulentekotaito, teurastustaito ja sika.
Ihan miten vaan kukin pekoninsa tahtoo valmistaa.
- Anonyymi
Eikö muka pekonissa ole tarpeeksi rasvaa paistamiseen kun voita pitää pannulle laittaa. Mä laitan AINA pekonit kylmälle Valurautapannulle heti kun levyn kytken päälle ja pannun siihen levylle. Tulee ihan parasta ja rapeaa pekonia kun sulaa liika rasva pois. Tyhjään maitotölkkiin kaadan rasvat pannusta ja pannun pyyhin talouspaperilla ja se talouspaperi myös sinne tölkkiin ja koko tölkki sitten sekaroskiin kun rasva jäähtynyt ja jähmettynyt.
- Anonyymi
On siinä. Rasva tosiaan irtaantuu pekonista kylmällä pannulla. Luulisi jos voita laittaa niin joudut kaatamaan sitä pannusta pois pekonien kypsennettyä.
Mikrossa tulaa ihan OK pekoni vaikka epäileväinen olin. Meni vuosia ennenkuin arvelin yrittää netistä löytynyttä vinkkiä. - Anonyymi
Eikö pekonin rasvaa voi käyttää vaikka leivän dippaamiseen, keiton mauksi, kastikkeeseen tai muuhun?
- Anonyymi
Ostan vaatteet sheinistä
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi1072685Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap302375Vanhalle ukon rähjälle
Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen202255Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!
https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/15256631021826- 1141600
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1661318Aatteleppa ite!
Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.2771138- 711014
- 80994
Omalääkäri hallituksen utopia?
Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha178920