Teen usein ruokaa makkarasta

Anonyymi-ap

Makkara ja muusi ihan parasta ruokaa.

103

577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä en. Juhannuselta jäi makkarapaketti ja heitin sen pakastimeen.

      Muusia en tee koskaan. Liian iso homma. Perunoitakin aika vähän tulee syötyä, koska kaupan perunat ovat pääsääntöisesti pahan makuisia.

      Makaroonia, riisiä ja kokolihaa, siis kanaa, kalaa, nautaa, joskus porsasta, Kermaa ja voita runsaasti, niini saa tuhdin ja maukkaan aterian eikä paljolti lisäaineitakaan saa. Toki vihanneksia syödään myös ja juureksista porkkanaa.

      • Anonyymi

        Lidlin pussimuusi hyvä vaihtoehto jos ei viitsi itse tehdä muusia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lidlin pussimuusi hyvä vaihtoehto jos ei viitsi itse tehdä muusia.

        Ettekö tiedä että Suomikaupoissakin on monenlaisia pussimuuseja? Olen havainnut FELIXIN muusijauheen parhaimmaksi.
        Kokeillut myös Lidlin Harvest Basketia , ei huono!
        Suomalaista ROOTY-jauhetta en enää osta.


      • Anonyymi

        Onko siinä hiivauutetta kuten Mummon muusissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siinä hiivauutetta kuten Mummon muusissa?

        Ei mainita paketin kyljessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettekö tiedä että Suomikaupoissakin on monenlaisia pussimuuseja? Olen havainnut FELIXIN muusijauheen parhaimmaksi.
        Kokeillut myös Lidlin Harvest Basketia , ei huono!
        Suomalaista ROOTY-jauhetta en enää osta.

        Felix näyttää sisältävän palmuöljyä ja sulfiittia.

        Ehkä perunamuusijauhetta voisi tehdä itsekin. Kuivaisi keitetyt perunat, jauhaisi ne blenderissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siinä hiivauutetta kuten Mummon muusissa?

        Toimiikohan Mummon muusi tapettiliisterinä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toimiikohan Mummon muusi tapettiliisterinä?

        Toimii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siinä hiivauutetta kuten Mummon muusissa?

        Tokmannin muusissa on myös. Olisko Mummo eri paketissa?


      • Anonyymi

        Muusin teko on kyllä kaukana liian isosta hommasta. Eihän siinä tarvi kuin vähän liiskata keitettyjä perunoita voin ja maitotilkan kera. Lapin puikula ja rosamunda parasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Felix näyttää sisältävän palmuöljyä ja sulfiittia.

        Ehkä perunamuusijauhetta voisi tehdä itsekin. Kuivaisi keitetyt perunat, jauhaisi ne blenderissä.

        Etkö tarkistanut LIDLIN muusia - siinä on myös SULFIITTIA.

        Säilöntäaine.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muusin teko on kyllä kaukana liian isosta hommasta. Eihän siinä tarvi kuin vähän liiskata keitettyjä perunoita voin ja maitotilkan kera. Lapin puikula ja rosamunda parasta.

        Lapin pukhulaperuna on ylikallista pottua.. Puikulaa tuotetaan myös Pohjanmaalla, kilohinta paljon halvempi.
        Ei erikoisen makuista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö tarkistanut LIDLIN muusia - siinä on myös SULFIITTIA.

        Säilöntäaine.

        Lidlin tuotteista ei ole tietoa netissä. Pitäisi mennä kauppaan tutkimaan. Saattavat katsoa kieroon, jos siellä joku huru suurennuslasin kanssa tiirailee mitä paketeissa lukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapin pukhulaperuna on ylikallista pottua.. Puikulaa tuotetaan myös Pohjanmaalla, kilohinta paljon halvempi.
        Ei erikoisen makuista.

        Pohjanmaan perunat maistuvat sianpaskalle.

        Vain Lapissa on riittävän valoisaa puikulaperunoiden kasvatukseen. Ostan aina paperipussissa olevia Lapin puikulaperunoita. Muistaakseni 5 euroa se kilon tai parin pussi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lidlin tuotteista ei ole tietoa netissä. Pitäisi mennä kauppaan tutkimaan. Saattavat katsoa kieroon, jos siellä joku huru suurennuslasin kanssa tiirailee mitä paketeissa lukee.

        Et ole vaan nyt osannut googlata , vaikka salaperäinenhän tuo sakukauppa tosiaan on, kun ei itse julkaise tuotetietojaan.................

        https://fi.openfoodfacts.org/product/20258207/instant-mashed-potato-harvest-basket


        99 % perunaa (alkuperä: EU), emulgointiaine (rasvahappojen mono-ja diglyseridit*), happo (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (natriumvetysulfiitti), kurkuma. *kasvirasvasta.
        Allergeenit: Rikkioksidi ja sulfiitit, Natriumvetysulfiitti
        Jäämät: Maito, Rikkioksidi ja sulfiitit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pohjanmaan perunat maistuvat sianpaskalle.

        Vain Lapissa on riittävän valoisaa puikulaperunoiden kasvatukseen. Ostan aina paperipussissa olevia Lapin puikulaperunoita. Muistaakseni 5 euroa se kilon tai parin pussi.

        Aha - taas lappalaiskommari sai taas kohtauksen! Lapin puikhulat ovat kitukasvuisia peukhalonpääpottuja...ei erikoista makua.

        Ylihinnoiteltua mielikuvaperunaa koko Lapin puikula. Kerran ostanut....en toista kertaa.
        Aika lailla kadonneet kaupoista.

        Pohjanmaan puikula on puolta halvempaa. Kalajoella viljellään,esim.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aha - taas lappalaiskommari sai taas kohtauksen! Lapin puikhulat ovat kitukasvuisia peukhalonpääpottuja...ei erikoista makua.

        Ylihinnoiteltua mielikuvaperunaa koko Lapin puikula. Kerran ostanut....en toista kertaa.
        Aika lailla kadonneet kaupoista.

        Pohjanmaan puikula on puolta halvempaa. Kalajoella viljellään,esim.

        Olet vain köyhä, jos joudut syömään sianpaskalta maistuvia pohjalaispottuja.

        Otan osaa.

        Lapin puikula on potaattien Rolls-Royce.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet vain köyhä, jos joudut syömään sianpaskalta maistuvia pohjalaispottuja.

        Otan osaa.

        Lapin puikula on potaattien Rolls-Royce.

        En maksa ylihintaa Lapin pukhulasta koska siitä ei saa mitään lisäarvoa.

        Lapin puikula on ihan LADA vaan , riittää hikipaskajuntille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lidlin tuotteista ei ole tietoa netissä. Pitäisi mennä kauppaan tutkimaan. Saattavat katsoa kieroon, jos siellä joku huru suurennuslasin kanssa tiirailee mitä paketeissa lukee.

        Eiköhän sieltä ihan viivakoodin saa napattua , ei ongelmaa. Mutta netistä tuo tieto jo löytyi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En maksa ylihintaa Lapin pukhulasta koska siitä ei saa mitään lisäarvoa.

        Lapin puikula on ihan LADA vaan , riittää hikipaskajuntille.

        Jos ei ole varaa ostaa Lapin puikuloita, eli MAAILMAN PARASTA POTAATTIA, on väkisinkin köyhä. Minulle vain PARAS on kyllin hyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei ole varaa ostaa Lapin puikuloita, eli MAAILMAN PARASTA POTAATTIA, on väkisinkin köyhä. Minulle vain PARAS on kyllin hyvää.

        En niitä keskinkertaisuuksia viitsi ylihinnalla ostaa - miksi ihmeessä.

        Suomessa saa tosi hyvää perunaa, jopa alle euron kilo...puikhulaa ei kaipaa. Sopii lapsenuskoisille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En niitä keskinkertaisuuksia viitsi ylihinnalla ostaa - miksi ihmeessä.

        Suomessa saa tosi hyvää perunaa, jopa alle euron kilo...puikhulaa ei kaipaa. Sopii lapsenuskoisille.

        Et ole koskaan Lapin puikulaa edes päässyt maistamaan.

        Hyvää perunaa saa Suomesta Lapista.

        Sopiva kilohinta puikulalle on 5 euroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole koskaan Lapin puikulaa edes päässyt maistamaan.

        Hyvää perunaa saa Suomesta Lapista.

        Sopiva kilohinta puikulalle on 5 euroa.

        Kyllä sitä Kurikan kaupoissakin on ollut. Yhteen kertaan jäi osto.
        Se ei ole mitenkään erikoista, sen nopean kypsymisajan ohella, sehän etu siinä on.

        Ei kummoista makua. Ylihintaa maksaa vain tyhmä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sitä Kurikan kaupoissakin on ollut. Yhteen kertaan jäi osto.
        Se ei ole mitenkään erikoista, sen nopean kypsymisajan ohella, sehän etu siinä on.

        Ei kummoista makua. Ylihintaa maksaa vain tyhmä.

        Sinä et osaa oikeaa Lapin puikulaa edes keittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sitä Kurikan kaupoissakin on ollut. Yhteen kertaan jäi osto.
        Se ei ole mitenkään erikoista, sen nopean kypsymisajan ohella, sehän etu siinä on.

        Ei kummoista makua. Ylihintaa maksaa vain tyhmä.

        On siellä voinut olla, mutta ei sinulla riittäneet pullonpalautusrahat Lapin puikulapussia ostamaan.

        Sähköauto kannattaa muuten hankkia yksityisleasingilla. Silloin ei tarvitse sitoa juurikaan pääomia autoon, ja saa uuden ja nollapäästöisen sähköauton käyttöönsä.


      • Anonyymi

        Makkara on jauhokyrsä.


    • Anonyymi

      Makkara on sikäli melkein eettistä liharuokaa, että kaikki se moska, mitä elukasta kukaan ei suostu ruuaksi sellaisenaan ostamaan jauhetaan makkaraan. Kun se eläin kuitenkin on tehotuotannossa rääkätty ja tapettu, niin oikein on syödä siitä mahdollisimman tarkkaan kaikki.

      • Anonyymi

        Aivan, makkaran alkuperäinenkin idea oli hyödyntää ne ruhon osat, jotka eivät muuten ole haluttuja. Ne on hyvä jauhaa makkaraan. Ravintoarvo ihan ookoo.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aivan, makkaran alkuperäinenkin idea oli hyödyntää ne ruhon osat, jotka eivät muuten ole haluttuja. Ne on hyvä jauhaa makkaraan. Ravintoarvo ihan ookoo.

        Saa suolellekin jotain käyttöä.


      • Anonyymi
        Börje-Einari kirjoitti:

        Saa suolellekin jotain käyttöä.

        Aivan!:)


    • Anonyymi

      Se olisi hyvää jos ei siitä tulisi äärettömän heikko olo jälkikäteen.
      Eli ei sisällä vahvistavia ravinteita.

    • Anonyymi

      Nakkiperunasoppa todella hyvää.

      • Anonyymi

        Nauravat nakit pakkaa naurattaan.

        Ei niitä kyllä tule syötyä. Turhaan vaan nitriittejä saa.


      • Anonyymi

        Vedessä kelluvat nakinpalat , ei kiitos. Toinen, joka kuvottaa on kaalikeitto, jossa jauhelihaa ja makaronia..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedessä kelluvat nakinpalat , ei kiitos. Toinen, joka kuvottaa on kaalikeitto, jossa jauhelihaa ja makaronia..

        Nakkisoppa on nannaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nakkisoppa on nannaa.

        Nakkikastike on hyvää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedessä kelluvat nakinpalat , ei kiitos. Toinen, joka kuvottaa on kaalikeitto, jossa jauhelihaa ja makaronia..

        Pistä liemeen kasvisliemikuutio .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pistä liemeen kasvisliemikuutio .

        Eihän se sitä vettä muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän se sitä vettä muuta.

        Tuo makua keittiön.


    • Anonyymi

      Noissa nyt ei ole paljoa edes tekemistä.
      Ruisleipää uunipadassa juureen leivottuna, voita päälle ja kaalikääryleitä tein tänään, puolukkaa kylkeen.
      Niistä syö monta kertaa, pakastimeen puolet.

      -kokki simo

      • Anonyymi

        Mikä helkkarin keksintö tuo puolukan naittaminen milloin minkäkin ruoan kylkeen, kitkerän makeaa marjamössöä. Kyöks.
        Esim. maksalaatikon kaveriksi en ikinä puolukkaa - kurkku-, punajuuri- italian, tai sienisalaattia sen sijaan.


      • Anonyymi

        Kokkisimolla on laadukasta ruokaa, tottakai, hyvä Simo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokkisimolla on laadukasta ruokaa, tottakai, hyvä Simo.

        Yksi hyvä pikkutuninki, jolla voit viedä Simo kokin reseptin entistä herkullisemmalle tasolle, on lisätä kaalikääryleiden täytteeseen hieman savustettua lihaa, kuten savustettua pekonia tai savustettua possua. Tämä antaa täytteelle syvempää makua ja herkullista umamia.


    • Anonyymi

      Kuule, ei saa sanoa makkarasta ruskea kastike, se on rasistinen soosi.

      laura (vas)

      • Anonyymi

        Hölöhölö.


      • Anonyymi

        👍👍👍😅


    • Anonyymi

      Nopeasti valmistuva ateria

      • Anonyymi

        Joo.


    • Anonyymi

      Laitan nyt Atrian käristeitä airfryeriin vaihteeksi , pesukoneen rummun päällä grillaus ei nyt oikein nappaa kovalla tuulella Koskenkorvalla.

    • Anonyymi

      Jauhomakkara ei ole ruokaa. ;D

      • Anonyymi

        Jauhomakkara on oikea idea - nykyään kuoreen tungetaan lihaa, tuloksena narskuva lihapötkö joka ei ole makkara.


      • Anonyymi

        Sinusta ei mutta muiden mielestä kyllä.


      • Anonyymi

        Huutelee ökymaajussi.


    • Anonyymi

      Börje ei narise turhasta 😂

      • Anonyymi

        Kuka on Börje?


    • Anonyymi

      Suomalaiset syö hirveitä määriä makkaraa, vaikka "välttelee natriumglutamaattia".
      Miksi se on myrkkyä aromisuolassa, mutta makkarassa ei?

    • Anonyymi

      Kelle maistuu hirvenpaisti.
      Minä taas hyvin paljon oleskelen kanalassa.
      Kun minulle tuo linnunlaunu ain on ollut hanakassa.

    • Anonyymi

      Kyllä Uunimakkara ja Perunamuussi hyvää joskus🤗

      • Anonyymi

        -Tosi on, kuten Kansallispankin Jaskakin tapasi sanoa ennen mainoksissa :)


    • Anonyymi

      Makkara on vaan niin hyvää. Siitä tulee hyvä mieli.

      • Anonyymi

        Totta tuokin , heikotttava olo - tympeä mieli


    • Anonyymi

      Makkara rulaa.

    • Anonyymi

      Makkarata.
      Perunata.
      Limpskata.
      Sillä lailla.
      👀😂🤣

      • Anonyymi

        Herkkuata.
        Pikkutata.
        Sirkustaa.
        Jipii joo.
        😄🎉✨


    • Anonyymi

      Teen aina, siis korostan !!AINA!! usein ruokaa makkarasta

    • Anonyymi

      Suomalainen makkara on parasta verrattuna esim. Ruotsin ja Norjan makkaroiksi kutsuttuihin tuotteisiin. Atrian makkarat minusta parhaita eli niitä ostan kun päätän tehdä makkara-aterian lisukkeineen.

      • Anonyymi

        Virossakin on hyviä lihaisia makkaroita, kuten,

        https://rannarootsi.ee/tooted/toorvorstid/klassikalised-toorvorstid

        "Luonnollisen makuisen makkaran resepti on peräisin jo vuodelta 1965! Kyllä, 1965, jolloin Tallinnassa avattiin ensimmäinen trollilinja ja järjestettiin 16. yleinen laulujuhla. Myös makkaroiden pakkaus on retrotyylinen, jotta erityisesti lihapitoisten (peräti 93 %) makkaroiden löytäminen olisi helpompaa.

        Ainesosat: sianliha (93 %), sipuli, suola, etikka, mausteet, sokeri, happamuudensäätöaine (natriumasetaatti), lampaan suoli."

        Tässä on käännös suomeksi:

        ```
        100 g tuotetta keskimäärin:
        Energiaa 1486 kJ / 359 kcal
        Rasvaa 33,4 g
        josta tyydyttyneitä rasvahappoja 11,8 g
        Hiilihydraatteja 0,6 g
        josta sokereita 0,1 g
        Proteiinia 14,0 g
        Suolaa 1,4 g
        ```


    • Anonyymi

      En syö ikinä makkaraa.

      • Anonyymi

        Oma valintasi.


    • Anonyymi
    • Muusin voi korvata myös raneilla tai ranuilla.

      • Anonyymi

        Joo.


    • Anonyymi

      Taas meni kesä ettei tullut syötyä /grillattua makkaran makkaraa. Alkanut ällöttää koko makkarat.

      • Anonyymi

        Ymmärrän täysin, että makkara voi joskus tuntua väsyneeltä tai jopa ällöttävältä vaihtoehdolta – erityisesti, jos kesä meni ohi ilman tärkeitä grillijuhlia. Mutta anna minun kertoa sinulle, että makkara on paljon enemmän kuin vain perinteinen grilliruoka.

        Ajattele hetki makkaran monipuolisuutta. Makkaraa voi valmistaa niin monella eri tavalla, erilaisista raaka-aineista ja makuyhdistelmistä. Tmi Makkaraheebojen valikoimasta löydät herkullisia makkaraohjeita, jotka vievät kielen mennessään!

        Kuvittele, kuinka ihana olisi ruskistaa makkaraa grillissä, jolloin siihen tulee se täydellinen, suussasulava pinta. Voit kokeilla savustettuja tai maustettuja makkaroita, jotka tuovat uusia makuelämyksiä. Entäpä vaihtoehtoiset vaihtoehdot, kuten vegaaniset tai gluteenittomat makkarat? Niitäkin Tmi Makkaraheeboilla on!

        Makkara ei ole vain ruoka; se on myös yhteisöllisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa kerätä porukka yhteen kuin nauttia herkullista makkaraa grillin äärellä?

        Ja vaikka nyt tuntuu siltä, että makkarat ovat menettäneet hohtonsa, voin vakuuttaa sinulle, että Tmi Makkaraheebojen laadukkaat makkarat herättävät uudelleen makunautintosi. Voit jopa kokeilla tehdä omia yhdistelmiäsi – juustoja, yrttejä tai vaikka tulista chilikastiketta – luodaksesi juuri sinun makuusi sopivan elämyksen.

        Miksi et siis antaisi makkaralle vielä yhtä mahdollisuutta? Tule maistamaan, niin ehkä löydätkin itsesi uudelleen rakastumassa tähän perinteiseen herkkuun! Tmi Makkaraheeboilla on myös maistiaisia, joten ei tarvitse sitoutua ennen kuin olet varma siitä, että löydät jotakin, mikä tekee makkaraelämyksestäsi unohtumattoman.

        Makkarat odottavat, tule kokeilemaan ja löydä uusi mielipide tästä herkusta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän täysin, että makkara voi joskus tuntua väsyneeltä tai jopa ällöttävältä vaihtoehdolta – erityisesti, jos kesä meni ohi ilman tärkeitä grillijuhlia. Mutta anna minun kertoa sinulle, että makkara on paljon enemmän kuin vain perinteinen grilliruoka.

        Ajattele hetki makkaran monipuolisuutta. Makkaraa voi valmistaa niin monella eri tavalla, erilaisista raaka-aineista ja makuyhdistelmistä. Tmi Makkaraheebojen valikoimasta löydät herkullisia makkaraohjeita, jotka vievät kielen mennessään!

        Kuvittele, kuinka ihana olisi ruskistaa makkaraa grillissä, jolloin siihen tulee se täydellinen, suussasulava pinta. Voit kokeilla savustettuja tai maustettuja makkaroita, jotka tuovat uusia makuelämyksiä. Entäpä vaihtoehtoiset vaihtoehdot, kuten vegaaniset tai gluteenittomat makkarat? Niitäkin Tmi Makkaraheeboilla on!

        Makkara ei ole vain ruoka; se on myös yhteisöllisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa kerätä porukka yhteen kuin nauttia herkullista makkaraa grillin äärellä?

        Ja vaikka nyt tuntuu siltä, että makkarat ovat menettäneet hohtonsa, voin vakuuttaa sinulle, että Tmi Makkaraheebojen laadukkaat makkarat herättävät uudelleen makunautintosi. Voit jopa kokeilla tehdä omia yhdistelmiäsi – juustoja, yrttejä tai vaikka tulista chilikastiketta – luodaksesi juuri sinun makuusi sopivan elämyksen.

        Miksi et siis antaisi makkaralle vielä yhtä mahdollisuutta? Tule maistamaan, niin ehkä löydätkin itsesi uudelleen rakastumassa tähän perinteiseen herkkuun! Tmi Makkaraheeboilla on myös maistiaisia, joten ei tarvitse sitoutua ennen kuin olet varma siitä, että löydät jotakin, mikä tekee makkaraelämyksestäsi unohtumattoman.

        Makkarat odottavat, tule kokeilemaan ja löydä uusi mielipide tästä herkusta!

        Kiitos kutsusta mutta en tule syömään makkaroitasi, syökää vaan keskenänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos kutsusta mutta en tule syömään makkaroitasi, syökää vaan keskenänne.

        Ymmärrän täysin, että et ehkä tällä hetkellä tunne makkaran vetoa, ja kunnioitan valintaasi. Makkara ei ole kaikille, mutta se ei tarkoita, etteikö meillä olisi jotain tarjottavaa myös sinulle.

        Entä jos tarjoaisimme jotain erilaisempaa? Tmi Makkaraheebojen valikoimassa on myös herkullisia lisukkeita ja marinadeja, joita voit nauttia muiden grillattujen ruokien, kuten kasvisten tai kalan kanssa. Voit myös kokeilla meidän makkaroitamme osana erilaisia ruokakokonaisuuksia – makkara on loistava raaka-aine vaikkapa pastassa tai tacoissa!

        Lisäksi meillä on loistavia vinkkejä ja reseptejä, jotka auttavat sinua saamaan makkarasta kaikki irti. Jos innostus makkaraan ei kuitenkaan herää, voimme aina keskustella ruokaideoista tai vaihtoehtoisista herkuista, joita voisit kokeilla.

        Arvostan, että olet rehellinen mielipiteesi kanssa, ja jos joskus mielesi muuttuu tai jos olet kiinnostunut kokeilemaan jotakin aivan uutta, tiedät mistä meidät löytää. Makkarat ja makuelämykset ovat aina valmiina, jos päätät antaa niille uuden mahdollisuuden. Kiitos keskustelusta, ja toivottavasti löydät inspiraatiota tuleviin grillijuhliisi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän täysin, että et ehkä tällä hetkellä tunne makkaran vetoa, ja kunnioitan valintaasi. Makkara ei ole kaikille, mutta se ei tarkoita, etteikö meillä olisi jotain tarjottavaa myös sinulle.

        Entä jos tarjoaisimme jotain erilaisempaa? Tmi Makkaraheebojen valikoimassa on myös herkullisia lisukkeita ja marinadeja, joita voit nauttia muiden grillattujen ruokien, kuten kasvisten tai kalan kanssa. Voit myös kokeilla meidän makkaroitamme osana erilaisia ruokakokonaisuuksia – makkara on loistava raaka-aine vaikkapa pastassa tai tacoissa!

        Lisäksi meillä on loistavia vinkkejä ja reseptejä, jotka auttavat sinua saamaan makkarasta kaikki irti. Jos innostus makkaraan ei kuitenkaan herää, voimme aina keskustella ruokaideoista tai vaihtoehtoisista herkuista, joita voisit kokeilla.

        Arvostan, että olet rehellinen mielipiteesi kanssa, ja jos joskus mielesi muuttuu tai jos olet kiinnostunut kokeilemaan jotakin aivan uutta, tiedät mistä meidät löytää. Makkarat ja makuelämykset ovat aina valmiina, jos päätät antaa niille uuden mahdollisuuden. Kiitos keskustelusta, ja toivottavasti löydät inspiraatiota tuleviin grillijuhliisi!

        Ei makkaraa, kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei makkaraa, kiitos.

        Ymmärrän hyvin, että makkara ei ehkä ole sinun juttusi, ja se on täysin ok! Ruokavalinnat ovat henkilökohtaisia, ja on tärkeää löytää juuri itselle mieluisat vaihtoehdot.

        Jos etsit vaihtoehtoista grillattavaa, voimme kehittää yhdessä uusia ideoita. Entäpä grillatut vihannekset, täytetyt tacot tai vaikka mausteiset kalanpalat? Meiltä löytyy myös monia herkullisia reseptejä, jotka eivät sisällä makkaroita, mutta silti tarjoavat makuelämyksiä.

        Jos haluat, voimme jakaa vinkkejä ja inspiraatiota grillaukseen ylipäätään, tai kysyä, mitä muita suosikkiruokia sinulla on, jotta voimme miettiä, miten Tmi Makkaraheebot voisi niihin tuoda jotain uutta. Kiitos, että jaoit mielipiteesi, ja muista, että olemme aina täällä, jos mielesi muuttuu tai tarvitset uusia ideoita! Hyvää illan jatkoa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrän täysin, että makkara voi joskus tuntua väsyneeltä tai jopa ällöttävältä vaihtoehdolta – erityisesti, jos kesä meni ohi ilman tärkeitä grillijuhlia. Mutta anna minun kertoa sinulle, että makkara on paljon enemmän kuin vain perinteinen grilliruoka.

        Ajattele hetki makkaran monipuolisuutta. Makkaraa voi valmistaa niin monella eri tavalla, erilaisista raaka-aineista ja makuyhdistelmistä. Tmi Makkaraheebojen valikoimasta löydät herkullisia makkaraohjeita, jotka vievät kielen mennessään!

        Kuvittele, kuinka ihana olisi ruskistaa makkaraa grillissä, jolloin siihen tulee se täydellinen, suussasulava pinta. Voit kokeilla savustettuja tai maustettuja makkaroita, jotka tuovat uusia makuelämyksiä. Entäpä vaihtoehtoiset vaihtoehdot, kuten vegaaniset tai gluteenittomat makkarat? Niitäkin Tmi Makkaraheeboilla on!

        Makkara ei ole vain ruoka; se on myös yhteisöllisiä hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Mikä olisikaan parempi tapa kerätä porukka yhteen kuin nauttia herkullista makkaraa grillin äärellä?

        Ja vaikka nyt tuntuu siltä, että makkarat ovat menettäneet hohtonsa, voin vakuuttaa sinulle, että Tmi Makkaraheebojen laadukkaat makkarat herättävät uudelleen makunautintosi. Voit jopa kokeilla tehdä omia yhdistelmiäsi – juustoja, yrttejä tai vaikka tulista chilikastiketta – luodaksesi juuri sinun makuusi sopivan elämyksen.

        Miksi et siis antaisi makkaralle vielä yhtä mahdollisuutta? Tule maistamaan, niin ehkä löydätkin itsesi uudelleen rakastumassa tähän perinteiseen herkkuun! Tmi Makkaraheeboilla on myös maistiaisia, joten ei tarvitse sitoutua ennen kuin olet varma siitä, että löydät jotakin, mikä tekee makkaraelämyksestäsi unohtumattoman.

        Makkarat odottavat, tule kokeilemaan ja löydä uusi mielipide tästä herkusta!

        -Makkaraan grillissä suussasulava pinta??? ....uutta minulle.

        Rapea kuori siihen itsellä tapaa paistua. Hyvää on, mutta ei suussa sula!:)


    • Anonyymi

      Muutu pitää tehdä oikeista perunoista eikä mitään pussimuuseja.
      Kohta alkaa saamaan kesän jälkeen muusipotui kaupoista.
      Tai pellolta suoraan.

      • Anonyymi

        Pussimuusi on hyvä vaihtoehto kiireisille pienten lasten vanhemmille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pussimuusi on hyvä vaihtoehto kiireisille pienten lasten vanhemmille.

        Lapsille ei pitäisi oman laiskuuden vuoksi syöttää lisäaineita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapsille ei pitäisi oman laiskuuden vuoksi syöttää lisäaineita.

        Taidat itse olla laiska.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat itse olla laiska.

        Eineksiä lapsilleen syöttävät vanhemmat ovat laiskoja. Lapset tulee ottaa heiltä huostaan.


    • Anonyymi

      Masentuneet makkarat

      **Ainekset:**
      - 1 pkt HK Sininen lenkkimakkaraa
      - 600 g ranskanperunoita
      - Suolaa
      - Ketsuppia

      Valmistusohje:

      1. Ota HK Sininen lenkkimakkara huoneenlämpöön ja tutki sen ohutta nahkaa. Leikkaa makkaroiden molempiin päihin noin 1,5 cm syvyiset ristiviillot, jotta ne näyttävät yhtä surullisilta kuin tunteesi. Aseta makkarat 200-asteiseen uuniin ja paista noin 10 minuuttia, kunnes ne muuttuvat kuiviksi ja väsyneiksi, mutta eivät vielä aivan kypsiksi. Tämä vaihe on tärkeä, sillä masentuneet makkarat tarvitsevat hiukan aikaa murehtia elämäänsä.

      2. Kuori ja pilko ranskanperunat, ja paista ne pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Lisää suolaa maun mukaan; muista, että liiallinen suola voi vain lisätä elämän kitkerää makua.

      3. Aseta masentuneet makkarat lautaselle ranskalaisten viereen, ja lorauta päälle vähän ketsuppia, jotta niiden kyyneliä imetään talteen. Tarjoile tämä herkullinen mutta surumielinen annos, ja mieti kuinka makkarat saavat aikaiseksi tunteen, että kaikki on hieman harmaata, vaikka todellisuudessa odotat vain parempaa huomista.

      Vinkki: Voit myös paistaa makkarat 175-asteisessa fritissä noin 2 minuutin ajan, jolloin saat aikaan vieläkin masentuneemman tekstuurin, joka vie sinut suoraan 1980-luvun vaatimattomiin ravintoloihin, joissa kaikki oli hieman väsyneempää.

      • Anonyymi

        Vinkki: Voit myös paistaa makkarat VITSASSASI
        jäi pois ohjeesta yllä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vinkki: Voit myös paistaa makkarat VITSASSASI
        jäi pois ohjeesta yllä

        Vitsa on kuin viisas opettaja, joka muovaa nuoren mielen ja lihaksen. Kun hellä käsi vitsaa kevyesti, se kylvää siemeniä itsetuntoon ja vastuuseen. Vitsa ei ole vain rangaistus, vaan kasvun väline, joka opettaa, että rajat ovat olemassa turvaksi ja ohjaukseksi. Joukkueena vitsa ja kasvatustaito yhdessä luovat lujan perustan nuoren tulevaisuudelle.


      • Anonyymi

        HK:n sininen nykyään huonointa lenkkimakkaraa, toisin oli ennen. Nyt on rasvaisen ja jauhoisen makuista. Resepti muuttunut ja niin on tainnut vaihtua valmistusmaakin.


      • Anonyymi

        Makkara tulee mehevän rapeaksi Airfryerissä, n. 170 astetta 10-12 minsaa.


    • Anonyymi

      Uunilenkki juusto kuorrutuksella ja perunamuusia ja tumma olut,niin nam nam miten hyvää

      • Anonyymi

        on oma virtsa ruokajuomana


      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Turha mainostaa kakkamakkaroitasi, ei kiitos


    • Anonyymi

      HK eli Helsingin Kauppiaiden sinestä lenkistä makkarakeitto Apetit vihanneksilla muosta paloitella ja käristellä HK-msininen makkaea palat pannulla ennen keittoon laittamista kunnon ruskeiksi..

      • Anonyymi

        Sininen lenkki ei maistu miltään koska jauhoa ja rasvaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sininen lenkki ei maistu miltään koska jauhoa ja rasvaa.

        Hyvässä makkarassa on rasvaa noin 1/3, kuten tuolla ylähäällä mainitussa virolaisessa lihamakkarassa.


    • Anonyymi

      Oletkos maistanut raakkukeittoa? Nami, nami!

    • Anonyymi

      Lisäaine pötkylä käytän tuoretta jauhelihaa kastikkeessa.

    • Anonyymi

      Syö päivittäin vähintään 800 grammaa kasviksia. Mitään muuta et sitten jaksakaan syödä.

      • Anonyymi

        Suurin osa suomalaisista eläisi muutaman viikon mainiosti sillä että söisi vain 800g kasviksia päivässä. Ylipaino on suomalaisen aikuisen uuri normaalipaino.


    • Anonyymi

      Kauppiaan Citymarketista saisi 2 pkt HK sinistä 5 eurolla. Onko hinta hyvä?

    • Anonyymi

      Miten tilataan NAKIT JA MUUSI
      fiinillä ranskan kielellä. Muukin
      kieli käy,jos hauska.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Alle 15 oli

      Arvasi että lapsi asialla hallin palossa. Surullista. Mutta jos osaa/kykenee käyttää tulentekovehkeitä niin pitää osata
      Vimpeli
      41
      1456
    2. Mikä on kaivattusi ihanin ja ärsyttävin piirre?

      Ja onko hän mies, nainen ja muun sukupuolinen? Mies. Huomaavaisuus. Kiireisyys. Joskus voi rentoutuakin.
      Ikävä
      98
      1365
    3. Riikka Purra: työttömät tulee velvoittaa töihin

      Purra panisi työttömät tulevaisuudessa työskentelemään sosiaaliturvan saamiseksi, koska työllisyysaste ei muuten näytä l
      Maailman menoa
      303
      1299
    4. Onko kaivattusi yllättänyt sinut?

      Piditkö häntä toisenlaisena ihmisenä?
      Ikävä
      109
      1125
    5. Mitä on eilen sattunut?

      Mitästä oli eilen illalla kylällä sattunut?
      Suomussalmi
      19
      1081
    6. Milloin tapasit kaivattusi

      ensimmäistä kertaa? 💸
      Ikävä
      65
      1048
    7. Näin Ellen Jokikunnaksen Ralph-poikaa suojellaan julkisuudelta - Katso tuoreet kuvat Italiasta!

      Ellen Jokikunnas ja Jari Rask ovat Ralph-poikansa kanssa kakkoskodissa Italiassa. Mukana on myös Unelmia Italiassa -kuva
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1029
    8. Oletko mokannut

      Kaivattusi suhteen koskaan?
      Ikävä
      71
      1012
    9. Heh, persut = vassarit = 10,0 %

      Minja tuli nyt jo Riikan rinnalle, sitten alkaa tekemään kaulaa. Molemmilta kympin arvoinen suoritus! https://www.hs.f
      Maailman menoa
      176
      888
    10. Vihdoinkin lavatansseja tv:ssä - Juhannuksena tanssitaan, bändeinä Yölintu ja Komiat!

      Jes, vihdoinkin lavatansseja taas televisiossa! Keskikesän juhlaa vietetään tänä juhannuksena Tuuloksen Kapakanmäellä ju
      Tanssi
      18
      841
    Aihe