Ei ikinä ruttorokotetta mulle

Anonyymi-ap

Kuolen kun kuolen. En halua ainuttakaan koronarokotetta ennen kuolemaani. Kuolinpäivä on se paras päivä mulle tai ylöstempauspäivä. Pitkää ikää en ole koskaan rukoillut kunhan saan sen aikaa elää kuin Jumala on aivoitellut mulle. En halua siihen mitään muutosta, lisäaikaa tai lyhennettyä aikaa, kuten vihan ajassa Jumala tekee , koska mikään liha ei selviäisi hengissä ellei vihan aikaa lyhennettäisi lopun ajassa juuri ennen 1000v KUningaskunnan alkua.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/89cd009b-6da9-45a9-8b4f-dec109fd51b8

5

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen ottanut jo neljä ja onneksi. Paras ystäväni ei ottanut ja kuoli teho-osastolle! Minulla hyvin pieniä oireita. Pikkuflunssaa ei enempää. Olen sairastanut vähemmän kuin aikaisempina vuosina. Kiitos Korona rokotteen.

      En ymmärrä, miksi joku vastustaa rokotteita, jotka ovat pelastaneet ihmiskunnan taudeilta?

      Jos ei rokotteita, palaamne taas 1800 luvulle, jolloin joka kolmas lapsi kuoli synnytykseen ja myöhemmin myös alle 12 vuotiaana. Mummoni oli 21 kertaa raskaana. Vain 9 jäi henkiin.

      • Anonyymi

        Terveydenhoitoalalle hakiessa ihmiset rokotellaan, monet karmeaan kuntoon, sairastelemaan lopun elämäänsä. Rokotteet ovat vapaaehtoisia, mutta alalle ei ole pääsyä ilman rokotteita. Koko yhteiskunta on rokottamisista sairas. Rokotteista sairastuttua yksikään viranomainen ei ole noista vastuussa. Eikä ikinä mitään vastuuta tule kantamaankaan.

        Alokkaat armeijassa, useimmat heistä heikentyvät myös silmin nähden älyttömistä piikityksistä. Immuunivaste heikkenee, influenssat, flunssat ja neuropsykologiset oireet käyvät tutuiksi, eikä keitään kiinnosta. Rokotteet ovat sellaista bisnestä, jota kukaan ei saata vastustaa. Alokkaiden on kärsittävä bisnesten vuoksi. Useita piikityksiä ja näitä seurannutta immuunivasteen heikennyksiä.

        Kaikentyyppiset allergiat ovat rokottamisten väistämätöntä kehityskulkua. Rokotemafia edustaa parasta bisnestä, mitä ikinä tällä planeetalla on keksitty. Kaikki kun piikitetään, terveet, sairaat ja puolikuntoiset, niin rahaa suorastaan pursuaa ovista ja ikkunoista. Tulevaisuudella on on ihanaa rahastaa. Rokotteet ovat ainoa lääkeaineryhmä, jolla saa estoitta ja häikäilemättömästi tuhota ihmiskuntaa. Rokotteilla ihmisten yksilöllinen reagointi lääkeaineisiin on kokonaan unohdettu. Kaikki tällä planeetalla ovat samaa tyhjänpäiväistä massaa, jolla ei ole mitään merkitystä, eikä mitään toivoa. Kaiken saa tuhota rokotteilla, ja aniharvoin edes kysellään, että minkä ihmeen tähden. Pelkän rahanko? Niinpä.


    • Anonyymi

      Rokotteista seurannutta ylikuolleisuutta ei ole tapana noteerata. Ihan luonnollista nimittäin on, että rokottamisista seuraa ylikuolleisuutta. Bisneksistä on maksettava niille kuuluvaa hintaa. Rokotemafia elää tulevaisuudesta ja tulevaisuudella on lupa rahastaa. Vaikka ihmiset sairastuvatkin rokotteista, aina voi tarinoida, että pahempi tuho olisi koittanut, ellei mafian olisi annettu rahastaa unelmilla. Tulevaisuudesta kun voi sanella mitä hyvänsä. Ja rokotekuolemia ja sairastumisia voi tarinoida kertomalla, että vielä pahemmin olisi käynyt tai ainakin vakavammin sairastuttua, ellei mafialle olisi annettu oikeutta rahastaa rokotteilla.

      Aina saattaa käydä pahemmin, ellemme tyydy rokoteunelmiin. Uskomushoidot ovat jo pysyvästi lyöttäytyneet virallispuoleen, eikä tarkoituksena suinkaan ole palata tosiasioihin. Syöpäsairaudet lukuisine muine autoimmuunivaivoineen ovat jatkuvien rokottamisten väistämätöntä seurausta, eikä loppua ole näkösällä.

      Niin kauan kun terveydenhoito nähdään pelkkänä bisnesten harjoittamisena vailla todellisuuspohjaa, vailla minkään tason ymmärrystä autoimmunisaatiosta, rokottamisille ei näy loppua ja voimme vain hämmästellä, miksi autoimmuunisairauksista emme tule pääsemään eroon, vaan päinvastoin yhä useammat tulevat menehtymään rokotteiden seuraamuksista.

    • Anonyymi

      Jumalasta harvemmin enää nykyyhteiskunnassa puhutaan. Ruokarukous on jo sellainen synti, että viranomaiset puuttuvat oitis tuohon hätätilaan. Ruoan siunaaminen ja ruoasta kiittäminenkin ovat anteeksiantamattomia syntejä yhteiskunnassamme.

      Ei pitäisi hämmästellä, miksiköhän lapsemme voivat huonosti. Tällaisessa yhteiskunnassa on vain vähän toivoa. Väkivalta ja kiusaaminen ovat luonnollista kehityskaarta, mutta Jumalan esiinottaminen jo kauhistuttavaa uskonnollisuutta, joka pitää kitkeä juurineen pois.

    • Anonyymi

      Ei-helluntailainen kommentti:

      Jos rokote on lantrattu, laimnennettu sen mukaan, että tilastokeskiarvon vastustuskyvyllä ihminen kestää sen sairastumatta, miten sitten käy tilastokeskiarvon alapuolella. Onko rokotekampanja sosiaalidarwinismia, ja sekin, että vanhuksia hoidetaan kortisonilla, joka on katabolinen, rappeuttava lääke, saattaa heikentää esim. lihakset. Tahallista ihmisten tappamista järjestelmällisesti?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe