Koiran puruluita vedetään pois (miksei rokotteitakin?)

Anonyymi-ap

Koirat ovat saaneet rajuja oireita puruluista. Puruluut vedetään pois myynnistä.

- Jos kyseessä olisi rokoteteollisuus, niin purulauiden käyttöä jatkettaisiin. Koska kaikki voidaan selittää "ajalliseksi sattumaksi".
- Lisäksi ei voida tieteellisesti todistaa, että aiemmin terveiden koirien oireet (yhä useammilla) johtuu puruluusta.

Huomaatteko? Jopa koirien terveys on tärkeämpää. Vialliset tuotteet poistetaan, jos niistä aiheutuu vammoja, Mutta rokotuksia jatketaan. Vaikka niistä on yhä useammat saaneet pahoja oireita (sydän, veri jne.).

15

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      UUSI

      Rokotteet tuotiin markkinoille sen jälkeen kun oli havaittavissa että ne ovat haitallisia

    • Anonyymi
      UUSI

      Apina, mene lobotomiaan.

    • Anonyymi
      UUSI

      THL kiertelee ja kastelee

      https://x.com/s0ikk3li/status/1641067661151944705

    • Anonyymi
      UUSI

      Eläinrehuja ei valvota, niitä ei koskaan tutkita jos ei kukaan sairastu, ja kuka tahansa saa niitä valmistaa, tuottaa tai maahantuoda, myös ostajana Suomesta saa jatkojalostaa kaikkea ostamaansa muualla, näin kaikki tuotanto halvimmillaan toimii. Ja jos kukaan ei valita, kaikki on ok. ihmisten lääkkeitä kyllä valvotaan haittavaikutuksien kanssa ja valmistajat ovat tarkassa syynissä, mutta tämä koronahysteria oli eri homma; jostain syystä ajateltiin sen olevan jokin koko ihmiskunnan tappava virus, vaikkei se ollut mitään muuta flunssavirusta pahempi kuin jo sairaille. Ihmiset pakotettiin ottamaan rokotteita jopa työn puolesta, ja nyt yhtäkkiä kova hiljaisuus asian suhteen noilta hoitaja- ja tutkijapuolilta, kerrotaan vain, että syöpä lisääntyy. Lääkefirmat, jotka rokotteita tuosta vain ilmoille tehtailivat, tekivät kovaa voittoa noina vuosina, kiitos WHO:n ja lääkefirmojen, jotka kovaa vauhtia myötäilivät kamalaa uhkaa ihmiskuntaa kohtaan, kun sellaisista rahaa tiettävästi hyvin saa hoitavaa lääkettä valmistaessaan.

      Eli koirat ovat osin paremmassa asemassa, vaikka jokin myrkkyruoka voi kantaa jonkin verran ehtiä lyhentää ennen syyn löytymistä. Kuitenkin jos syytä on epäillä, vedetään jokin erä edes markkinoilta ja sitä aletaan tutkia. Ihmiset taas pakotetaan ottamaan rokotuksia, koska "käypähoito" tai maailmanlaajuinen parempi tietämys muka on selvillä kaikesta haitasta ja hyödystä jo ilman laajempaa tutkimusta, vaikka jollakulla oireita olisikin. Jos liian moni saa samasta rokotteesta samalta valmistajalta oireita, sitten pysäytetään homma ehkäpä, muttei valvota koskaan kuitenkaan noiden rokotteiden jo saaneilla jälkitauteja ja tulevia sairauksia. Ja samat ihmiset kehotetaan ottamaan sitten niiden muiden valmistajien koronarokotteita jatkossa.

      Moni ottaa kaikki rokotteet ja saa sitten sen syövän yhtäkkiä, lääkärin mielestä muka syystä että kuului riskiryhmään jo iänkin puolesta, vaikka muuten olisi perusterve ollutkin. Kaikki selitetään iällä sun muulla, mitään osallisuutta monilla rokotuksilla ei ole koskaan sairastumisiin nähden.

      Eli ihmislääkkeet ihmisrehuiksi, niin tulisi myös enemmän valinnanvapautta ihmisille mutta samalla myös vastuuta myyjille, jos jokin mättääkin, nyt on kova bisnes ja valta-asema olla jo valmiiksi kaikkien hyväksymä lääkevalmistaja, lääketukku ja -markkinoija, lääkärit provikoineen kiittää. Ja kuka maksaa tutkimuksia noita firmoja vastaan, kun bisnes ja kaikki raha pyörii jo valmiiksi niiden ympärillä? Ei kukaan. Siksi eläimillä on parempi asema, kuolematkin saadaan paremmin kohdennettua oikeaan lähteeseen.

    • Anonyymi
      UUSI

      Raakkuja tallotaan. Pirummoinen äläkkä . Ihmisiin pistetään myrkky piikkejä. Ei haittaa ei kuulu uhanalaisten lajien joukkoon.

      • Anonyymi
        UUSI

        Liikaa meitä ihmisiä, hyvä vähentää ja vähentyä vaikka rokotteilla, mutta voi raakkuparat. Varmasti vielä oman dokumenttinsa saavat, mutta epäilen, että ihan hyväntekeväisyyskonsertti tulee raakkujen puolesta, sen verran kovasti niistä nyt paasataan, ellei jotain muuta suurta maailmanuutista sitten samalla piilotella. Mutta suomalaisille tyrkytetään vain kovaa empatiaa raakkujen puolesta,, eli itkekää kansa, kun raakkukansanmurha tapahtui 8/24.


    • Anonyymi
      UUSI

      Kaikki rokotevammat on automaattisesti vain "ajallinen yhteensattuma".

      Mikä on tieteellinen todennäköisyys seuraaville asioille:
      Aiemmin terveet, nuoret alkaa saamaan sydänongelmia rokotteen jälkeen vain "sattumalta"? Tai, että nuori ihminen saa selkäydintulehduksen tai halvaantuu vain "sattumalta"?

      Mikä on tieteellinen todennäköisyys saada äkillinen verihyytymä, ilman syytä? Tai sydänlihastulehdus, ilman syytä?

      Miksi rokotevammat jätetään tutkimatta? Tieto lisää THL:n tuskaa. On varmaan helpompi vedota tieteellisen todistuksen puuttumiseen silloin, kun tutkimusta ei ole edes tehty.

      Rokote aiheuttaa paljon haittoja. Lääketiede välttää vastuun laittamalla kaikki vain "ajalliseksi sattumaksi".

      • Anonyymi
        UUSI

        THL:n tuska on tosiaan vain tieteellisen tutkimuksen ja todisteen puutosta, olen itse sen 20 vuotta sitten joutunut kokemaan, mutta kun "jostain kautta" se oikea tieto sitten joskus tulikin heille asti, muuttivat taas noita Duodecim-tietojaan aivan kuin olisivat aina olleet asiassa samaa mieltä ja asiaa tutkineet (parin sairauden kautta tämän on jo ehtinyt nähdä, itse ollut jopa sairaalassa pitkiä aikoja tutkittavana). Se on kiva sairastaa asioita vuosia ellei jopa kymmeniä fyysisesti kipuineen kaikkineen, kun ne "asiat" luokitellaan henkisiksi ja miltei keksityiksi ongelmiksi, ja oikeiksi sairauksiksi vasta 10 vuoden kuluttua, siinä välissä joku oikeasti potilaistaan välittävä lääkäri on uskaltanut kokeilla montaa eri antibioottia ja muuta lääkitystä tutkimusten lisäksi. Tämä korona-rokote tullaan vasta n. 10 vuoden kuluttua myöntämään virheeksi, nyt on taas se käsienpesuvaihe.


    • Anonyymi
      UUSI

      Ruotsalainen koiruus ja ulkokultaisuus sentään.

      • Anonyymi
        UUSI

        Eli mitä ajat tällä kommentilla takaa?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli mitä ajat tällä kommentilla takaa?

        kelle suunnattu ja millä kommentilla?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        kelle suunnattu ja millä kommentilla?

        Niin, just samaa varmaan muutkin kyseli?


    • Anonyymi
      UUSI

      Ruokavirasto ei välitä tutkia kaikkea koiran tai kissankaan nappulaa tai ruokaa. Mutta ihmisillä sitten Fimea haluaa sallia kaikkien ihmisten massamurhan rokotteiden kautta. Eli syypää on kaikessa järjestöt ja niille kaiken vastuun laitto plus toki lääketukkujen markkina-asemat (Oriola vs. Tamro; jopa samaa lääkettä veivataan näiden välillä, välillä molemmat sitä tuovat Suomeen, välillä vain toisella, jos erityisluvalla sun muut väännöt).

      Fimea on se taho, jonka pitäisi välittää rokotehaitoista, mutta kun tuo taho on kokonaan isojen ääkefirmojen rahoittama, ei toivoa siltä suunnalta tule koskaan. Eli Fimea välittää vain tehdyistä valituksista ja ottaa ne huomioon, muttei tekisi edes niiden kautta mitään muutoksia edes, jos niitä olisi kymmeniä/satoja, ellei pyyntö tulisi samalla vaikka Valviralta tai hallitukselta. Eikä Fimean edes pitäisi olla missään päätäntävallassa näissä asioissa, mutta kun vastuuta heitellään yhdeltä toiselle, olisi Fimea helppo välitaho kaikessa naurettavassa byrokraattisessa sodassa ainakin silloin, kun syyllistä viimeistään etsitään ja joku pitää nimetä.

      • Anonyymi
        UUSI

        Eläinalalalla Ruokavirasto ja Fimea tekee yhteistyötä, Valvira liittyy sitten enemmän kai muka enemmän sosiaalialaan, terveydenhuoltoon ja jopa alkoholilainsäädäntöön, siksi näin skeptisesti sen mainitsen tässä virastoasiassa, kun tuntuu, että se mikä ei muka Fimealle tai edes Ruokavirastolle kuulu, onkin sitten Valviran asia, jolle ei asia sitten kuulukaan (näin minulla ollut, siksi hulluna täällä huutelen näistä Suomen virastoista, jotka pallottelevat vastuuta varmaan oikeudellisista syistä keskenään).

        Ihmisille tarkoitetut rokotteet ovat valitettavasti ihmisten kehittämiä, myös noiden kaikille tuttujen lääkefirmojen kehittämiä ylipäänsä, joten pitäähän se lääkefirman saada voittoa yrityksestä kehittää parempi rokote kuin toinen lafka, koehenkilöistä viis. Nopeampi voittaa näissä asioissa, lakisääteiset tappelut sitten biljardivoittojen jälkeen.


    • Anonyymi
      UUSI

      Rokotteista ei voi ottaa näytettä, jotka kertoisivat, miten ne eri osat ihmisissä vaikuttavat, nahkaluista voi. Eli valitettavasti on helpompaa etsiä tiettyä ainesosaa jostain materiaalista syyksi johonkin, kuin miettiä mahdollisia pitkäaikaisvaikutuksia jostain lääkityksestä tai rokotuksesta. En siis puolustele rokotuksia tässä, mutta haittojen etsiminen vaatisi itse lääkeyhtiöiden halun tarkistaa, mitä monirokotetuille heidän rokotteillaan edes kuuluu pitkäaikaisseurannalla, ja tätähän ei edes markkinoilta vedettyjen rokotteiden kanssa näy. Ja moni monirokotettuhan on saanut syövän, mutta yleislääkärien mukaan sehän on vain iän ja immuunivasteen puutoksen syytä, noilla koronarokotteillahan ei ole mitään syytä mihinkään sairauteen tai edes altistamistaipumusta muka mihinkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2341
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      921
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      856
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe