Maanpäällä taivaspaikkojen jakajat

Anonyymi-ap

Lahkosaarnaajat lupaavat varmoja taivaspaikkoja.
Jotain on silloin pahasti pielessä.

37

415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mulla on autolle taivaspaikka ollut jo monta vuotta ja sen lupasi lahkolainen taloyhtiön edustaja :)

    • Anonyymi

      Rahalla saa ostaa lahkosaarnaajalta ihan mitä vaan.

    • Anonyymi

      Mitä suurempi pankkitili sen paremman taivaspaikan saat.🤣😁😋😂👍

    • Anonyymi

      Ensi luvataan "pelastusvarmuus" ja sitten kerätään rahaa.
      Lahkopastorin käsikirjoituksen mukaan.

      • Anonyymi

        Kun lahjoittamishalut vähenee, niin käy samalla myös pastorin antaman pelastusvarmuuden.
        Jos varsin kävelee kokonaan pois pastorin varmuuden alta niin helvetissä odottaa sitten kultainen lapio.
        Quo vadis ?


      • Anonyymi

        Lutherilaiset keräävät vaikka ulosoton avulla rahaa.

        Vapaiden suuntien kristityt seurakunnat ottavat vastaan vain vapaaehtoisia rahallisis tukia, siksi että he voivat julistaa Jumalan tahtoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lutherilaiset keräävät vaikka ulosoton avulla rahaa.

        Vapaiden suuntien kristityt seurakunnat ottavat vastaan vain vapaaehtoisia rahallisis tukia, siksi että he voivat julistaa Jumalan tahtoa.

        Ei julistaminen maksa mitään kun ei tarvitse taajuuksia ja lupia ostella.
        Senkus menee torille julistamaan.
        Pastorin uusi sielu eli Mersu kyllä maksaa.


    • Anonyymi

      Vain pakkovauvakastetuilla on varmat taivaspaikat.
      Nämä maksaa muutamamia kymmeniä tuhansia/ taivaspaikka. Näillä elätetään leipäpapit esim. Kari Kanala.

      • Anonyymi

        Vain uudelleen kastetuilla hulluntailaisilla on varma taivaspaikka.
        Tätä sanotaan hulluntailaiseksi "pelastusvarmuudeksi."


      • Anonyymi

        Kaste ei pelasta ei edes uudelleen kaste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vain uudelleen kastetuilla hulluntailaisilla on varma taivaspaikka.
        Tätä sanotaan hulluntailaiseksi "pelastusvarmuudeksi."

        Miksi riitelette, kyllä te kaikki kristityt pelastutte ?

        Näin lupaa teidän jokaisen harhaanjohtoporras, joten asiasta ei ole pienintäkään epäilystä, sillä paimenet eivät valehtele.

        https://ekumenia.fi/aineistot/mika-kirkko-on-kristillinen/

        https://ekumenia.fi/aineistot/laiva-ekumeenisen-liikkeen-tunnuksena-ja-muista-tunnuksista/
        "Kristus laivan kapteenina
        Laiva on tunnettu vertauskuva seurakunnasta eli kirkosta, jossa Kristus on kapteeni. Jo vanhan ajan kirkollisiin opettajiin kuulunut Hippolytos käytti tätä vertausta todeten: MAAILMA ON MERI, JOLLA KIRKKO PURJEHTII KUIN LAIVA , MUTTA AALLOT EIVÄT VOI SITÄ TUHOTA. Laivan mastona on risti, koska pelastus on Jeesuksen ristin varassa, mutta samalla ilmaistaan, että KRISTUS ITSE ON MUKANA KIRKKONSA ELÄMÄSSÄ JA OHJAA SEN TAIVAASEEN".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaste ei pelasta ei edes uudelleen kaste.

        On vain vapaaehtoinen upotuskaste, joka annetaan uskoontulleille, jos he itse sitä pyytävät.

        Tutki itse suoraan kasteesta Raamatusta. Lue koko asiayhteys, mihinkä kaste kuuluu. Älä jätä asiayhteydestä mitään osaa pois.


    • Anonyymi

      Lahkosaarnaajiä ei saa arvostella.
      Silloin joutuu helvettiin.

    • Anonyymi

      Halvan armon juonikkaat lupaajat ovat saatanan asialla.

    • Anonyymi

      Käärme on perisynnin vertauskuva.
      Ovela, viekas ja lupauksia antava.
      Siksi Jeesus sanoi pastoreita kyykäärmeen sikiöiksi.

      • Anonyymi

        Noin ei voinut sanoa, koska sellaista Hän sanoi fariseuksille.
        Fariseukset olivat rituaaleihin luottavia ulkokultaisia Jeesuksen ja Hänen opetuslastensa vainoajia.
        Ketkä nykyisin tukeutuvat ulkokohtaisiin perinäissääntöihin ja liturgioihin ilman sydämen uskoa.


    • Anonyymi

      Rakas seurakuntalainen,

      Tervetuloa syvälle kristinuskon pelastusopin syövereihin – suoraan parodiahorisontin ytimeen, jossa logiikan ja HUMPUUKIN rajat hämärtyvät suloisesti.

      Kristinuskon pelastusoppi on, yksinkertaistettuna, ajatus siitä, että jokainen meistä syntyy maailmaan jo valmiiksi niin pahasti mokanneena, että ainoa tie pelastukseen on hyväksyä, että joku toinen – tässä tapauksessa Jeesus – on käynyt meidän puolestamme läpi koko kärsimysnäytelmän. Niin, luit oikein: syntiin langennut ihmiskunta pelastuu vain ja ainoastaan sen ansiosta, että joku täysin syytön menee kärsimään meidän kaikkien puolesta. Sitten, kun olet uskonut tähän, oletkin mystisesti vapaa ja taivaspaikka on varattu.

      Nyt, parodiahorisontin ylitse kurkottaen, voisi kysyä: mikä tässä onkaan se kaikkein loogisin ja koherentti osa? Että ihmiskunta mokasi alun perin? Että Jumala antoi ihmisten mokata, ja sitten hän päätti itse pelastaa heidät aiheuttamastaan ongelmasta? Että pääset pälkähästä, jos vain uskot tähän *suunnattoman monimutkaiseen* pelastustarinaan, joka kiertää kaiken järjen ja logiikan?

      Seurakuntalaiseni, tässä ollaan niin syvällä HUMPUUKIN suossa, että parodiasta tulee käytännössä mahdotonta. Olemme saavuttaneet parodiahorisontin: pisteen, jossa itse uskomuksen omat käänteet ja logiikan koukerot tekevät siitä mahdottoman parodioida, koska kaikki, mitä sanoisit siitä, kuulostaisi jo valmiiksi niin epäuskottavalta, ettei kukaan voisi ottaa sitä vakavasti – paitsi tietysti ne, jotka siihen vakaasti uskovat.

      Ja sitten kaikki tämä päättyy siihen loogisesti ehjään ja HUMPUUKIN täydelliseen päätelmään: jos et usko tähän uskomattomaan tarinaan, joudut kärsimään ikuisesti – toisin sanoen, et pääse nauttimaan siitä universumin suurimmasta taivaallisesta jälkipalasta, jonka saat vain ja ainoastaan, jos suostut hyväksymään tämän HUMPUUKIN sellaisenaan.

      Eiköhän tämä riitä todisteeksi siitä, että kristinuskon pelastusoppi ei vain ylitä parodiahorisonttia – se syöksyy sinne pää edellä ja vieläpä iloitsee matkasta.

      Siunauksin (ja aimo annoksella HUMPUUKIA),
      Pastori Enkeli Mäntä

    • Anonyymi

      Suomi24 on tahallisesti ja määrätietoisesti tehnyt palstasta sivut, joissa avoimesti rikotaan Suomen lakeja ja joka on alusta kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Suomi24 on tuhonnut palstan ja palstan aiheesta, helluntailaisuus, keskustelun ja näin sivut ovat täyttyneet Jumalan pilkkaamisesta ja helluntailaisten vainoamista ja panettelusta ja vihasta Jeesuksen seuraajia kohtaan.

      • Anonyymi

        Näin on, ja joutais sulkea koko Suomi24 kaikki osiot. Missään ei osata keskustella asiallisesti. Kiinni koko suomi24.


    • Anonyymi

      http://www.kotipetripaavola.com/Katolinen_kirkko.html SEURAAvaksi tutustumME lyhyesti (Rooman )Katolisen Kirkon(=RKK )OPPIin; sen OPINkappaleet ja OPEtukset tässä seuraavassa tutkimuksessa ovat suoria lainauksia (Rooman )Katolisesta Katekismuksesta: 1. RKK tuo Jumalan Sanan RINNALLE IHMISten PERINNEsäännöt, joilla ihmiset aina kumoavat Jumalan Sanan( Jh.1; 1.Jh.2:6); JESHUAn MUKAAN perinnäissääntöjen noudattaminen on turhaa "Jumalan palvelemista": RKK on röyhkeä opissaan, kun se käskee uskomaan kaiken minkä (Rooman Katolinen )Kirkko opettaa; RKK ei ole Kristuksen SeuraAJAkunta.. uskontojen sekoittuessa keskenään kristilliset ja pakana-käsitteet SEKOITETTIIN(=BABYLON): RKK:sta tuli mysteeriuskonto - RKKn "evankeliumi" on MUUta..

      2. (AAVE-)Maria:
      Raamatun opetus Mariasta on erilainen kuin RKKn.. Maria ei ole ikuinen neitsyt, sillä Raamatun mukaan JESHUAn syntymän jälkeen Maria synnytti lisää lapsia Josefille. Marialla ei mitään osuutta lunastuksessa, eikä ole Välittäjä, sillä Yksi ON VäliMIES ihmisen ja Jumalan välillä, JESHUA Messias. Raamattu opettaa että JESHUA ON Ainoa Välittäjä ja Sovittaja. Maria ei osallistu Lunastustyöhön, sillä HerraJHVH JESHUA Yksin kuoli ristillä ja Sovitti syntimme, ilman kenenkään ihmisen apua tai osallisuutta..

      Raamattu ei opeta että Maria "otettiin Taivaaseen ruumineen ja sieluineen" eikä.. että "Mariasta tuli täysin Jeesuksen kaltainen"; Maria on ihminen, mutta JESHUA ON Jumalan Poika JA Jumala.

      RKKn MUKAan "Marialla on pelastava virka - esirukous jonka kautta Maria tuo pelastuksen lahjat" ..että "Maria suostui Poikansa lunastustyöhön, siksi Maria on katoliselle Välittäjätär": RKKn opetus Mariasta on TOISTA(=MUU )"evankeliumia"; harhaoppia.. "Maria välittää heidät Jumalalle" - tämän HARHA-LUULOn takia ne, jotka siihen uskovat EIVÄT OLE Pelastettuja, sillä Pelastuneilla ON vain Yksi AINOA Välittäjä HerraJHVH JESHUA Messias.

      3. paavi:
      Raamatusta ei löydy opetusta, että Pietari olisi Rooman piispa ja KOKO MAAILMAN-laajuisen seurakunnan päämies. Tämän VALHE-opetuksen päästessä valtaan, paavista tehtiin pian "Jumalan pojan viransijainen"( V I C a r I V s f I L I I D e I =666) Raamatusta ei löydy opetusta, että Pietari ja seuraajansa olisivat "Kristuksen sijaisia maan päällä":
      ANTI-kristus tarkoittaa joko VASTAAN tai/ja SIJAAN - RKKn oppi paavista "Jumalan pojan viransijaisena" sopii paremmin ANTIkristukseen joka "Jeesuksen sijaisena" vastustaa Jumalan Sanan Totuutta ja eksyttää ihmisiä opillaan. Raamattu opettaa että SeuraAJAkunnan Päämies on Seurakunta-Ruumiin Pää Eli JESHUA HaMashiach.

      Kukaan uskovaKAAN ihminen ei ole erehtymätön, vain Jumala on erehtymätön ja täydellinen, mutta USKOVAkin ihminen on vajavainen ja erehtyväinen. Raamatussa ei sellaista kohtaa että kirkon opetusvirka erehtymätön tai että kirkon opetus-viralla "erehtymättömyyden lahja"..

      kaste:
      RKK opettaa "lapsikasteen pelastavan"; tämä RKKn ensimmäinen pelastustie(&
      KIIRASTULI ON S*T*Nan VALHE ! ). Babyloniassa ja muissakin pakanauskonnoissa "veden vihmonnan kautta ihminen puhdistuu synneistä ja saa uuden elämän" - tässä RKKn YLEISEN VAUVAn-kasteLUN juuret..

      Raamattu opettaa että Kristuksen vanhurskauden tähden ja lunastusuhrin kautta ihmiselle Tarjotaan syntien anteeksiantamusta(=HaSLICHA)..luetaan niiden hyväksi, jotka Jumalan Armo(=HaCHESED)-vaikutuksen kautta tekevät parannuksen ja vastaanOTTAVAT JESHUAn elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi.

      ehtoollinen:
      Egyptissä palvottiin aurinkoa.. alttareilla pyöreitä AURINGONmuotoisia vohveleita; Egyptin papit rukoilivat happamattomien pikku vohveleiden yläpuolella TEHDEN ne PYHIKSI.. edusti auringonjumalan ruumista ja keskellä alkukirjaimet IHS (Isis, Horus, Seb.. Egyptin kolminaisuus). ..muuttuneen aurinkojumala Osiriksen lihaksi ja sen jälkeen kansa söi jumalansa.. muistuttaa lähes täysin RKKn oppia, jossa pappi muuttaa(= IHMIS-TEKO) ehtoollisleivän Jeesuksen ruumiiksi.. RKKn ehtoollisleivässä kirjaimet IHS.

      Vanhan liiton pääsiäinen ei ollut se tapahtuma, jossa Israelin kansa vapautettiin egyptiläisten orjuudesta, vaan pääsiäinen viettiin tämän vapautumisen muistoksi.. myös Uudessa Liitossa. Ehtoollisessa ei uhrata Jeesusta, koska JESHUA antoi kertakaikkisen uhrin Golgatalla. Ehtoollinen vietetään JESHUAn kuoleman MUISTOksi, jossa muistellaan ja julistetaan HerranJHVH kuolemaa. Ehtoollinen ei ole syntien anteeksisaamisen sakramentti, koska syntien anteeksisaaminen tapahtui Golgatalla, jota ehtoollisella muistellaan Herran Jeesuksen kunniaksi... JATKUU .. ja tämä( VALHEEN )henki hyökkää rajusti niitä vastaan joilla on Kristuksen Henki. MOT .( AIVAN SAMOIN SUOLI24 "ylläpidossa" TEHTIIN MYÖS ALLAOLEVALLE KETJULLE KUN

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/18575185/tukholman-profetia-nyt-ajankohtainen-2-0 SIELLÄ OTIN ESILLE JESHUA MESSIAANISIA TUKEVAN SIVUSTON ARTIKKELIN -
      MITÄ VOIMME TÄSTÄ PÄÄTELLÄ ? VIHAMIELINEN TAHO ON MIEHITTÄNYT SUOMI24-SIVUSTON "ylläpidon" JA SE VIHOLLINEN EI SUVAITSE JESHUA MESSIAANISIA, EIKÄ SITÄ ETTÄ Rooman Katolista Kirkkoa KRITISOIDAAN !

    • Anonyymi

      Saarnaajat eivät koskaan "ole olleet jakamassa varmoja taivaspaikkoja" Se, mitä heidän kanssaan on ollut keskusteluja, taivaspaikoista ei ole ollut koskaan puhetta. Kyllä elämä on niin ollut hektistä, että uskonkilvoittelu on ollut päivästä päivään selviytymistä. Taivaspaikkaa voi ihminen miettiä kotonaan kaikessa hiljaisuudessa. Ehkä nyt vanhempana asia tulee mieleen konkreettisempana. Jeesus on syntimme sovittanut. Hänen täytetyssä työssään on hyvä levätä.

    • Anonyymi

      Luterilainen kirkkohan taivaspaikkoja jakaa omistamiensa armon välineiden avulla.

    • Anonyymi

      Taivaspaikkoja ei kukaan jaa. Se, mitä uskova jakaa ei-uskoville, on tieto siitä, että Jeesus sovitti verellään koko maailman synnin ja että uskomalla sen kuka tahansa pelastuu. Se ei ole niin, että Jeesus sovitti syntisi, joihin syyllistyit ennen uskoon tulemistasi, ja sen jälkeen tekemäsi synnit vievät sinut kadotukseen. Ei. Kaikkien kaikki synnit, menneet ja tulevat, Jeesus sovitti. Meille jäi vain se tehtävä, että uskomme sen ja otamme sen vastaan omalle kohdallemme. Onko paljon vaadittu?

      1 kor 15:1-4 kertoo armon ajan (kirkon ajan) evankeliumin tiiviisti. Pelastumme vain uskon kautta. Jokainen, joka uskoo, saa heti iankaikkisen elämän ja saa Jumalan pyhän hengen kuolleen henkensä tilalle. Tämä on peruuttamaton tapahtuma. Voit siis uskoa, että sinulle on taivaspaikka, jos uskot Jeesukseen. Tämä ei ole minun 'lupaukseni' takia, vaan sen, mitä Raamattu asiasta sanoo. Jeesus paljasti uuden evankeliuminsa Paavalille. Maan päällä eläessään Jeesus vielä julisti kuningaskunnan evankeliumia. Tutkikaa Raamattua ja oppikaa oikein jakamaan se, kuka puhuu ja kenelle ja milloin.

      1 John 5:13 (KJB)
      These things have I written unto you that believe on the name of the Son of God; that ye may know that ye have eternal life, and that ye may believe on the name of the Son of God.

      • Anonyymi

        "Taivaspaikkoja ei kukaan jaa."

        Kyllä jakaa.

        https://ekumenia.fi/aineistot/laiva-ekumeenisen-liikkeen-tunnuksena-ja-muista-tunnuksista/
        "Kristus laivan kapteenina
        Laiva on tunnettu vertauskuva seurakunnasta eli kirkosta, jossa Kristus on kapteeni. Jo vanhan ajan kirkollisiin opettajiin kuulunut Hippolytos käytti tätä vertausta todeten: MAAILMA ON MERI, JOLLA KIRKKO PURJEHTII KUIN LAIVA , MUTTA AALLOT EIVÄT VOI SITÄ TUHOTA. Laivan mastona on risti, koska pelastus on Jeesuksen ristin varassa, mutta samalla ilmaistaan, että Kristus itse on mukana kirkkonsa elämässä ja OHJAA SEN TAIVAASEEN"

        https://ekumenia.fi/aineistot/mika-kirkko-on-kristillinen/
        Suosituksen mukaan kristillisiä uskontokuntia ovat:
        Suomen ortodoksinen kirkko
        Finlands Svenska Adventkyrka
        Finlands svenska baptistsamfund
        Finlands svenska metodistkyrka
        Missionskyrkan i Finland
        Katolinen kirkko Suomessa
        Kristillisten Tekojen kirkko
        Luterilainen Sanan yhdyskunta
        Ortodoksinen Pyhän Nikolauksen seurakunta
        Suomen Adventtikirkko
        Suomen Anglikaaninen kirkko
        Suomen helluntaikirkko
        Suomen baptistiyhdyskunta
        Suomen Metodistikirkko
        Suomen Tunnustuksellinen Luterilainen Kirkko
        Suomen vapaa evankelisluterilainen seurakuntaliitto
        Suomen Vapaakirkko
        Yksityinen kreikkalais-katolinen yhdyskunta Viipurissa (uusi nimi: Ortodoksinen Pokrovan seurakunta)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Taivaspaikkoja ei kukaan jaa."

        Kyllä jakaa.

        https://ekumenia.fi/aineistot/laiva-ekumeenisen-liikkeen-tunnuksena-ja-muista-tunnuksista/
        "Kristus laivan kapteenina
        Laiva on tunnettu vertauskuva seurakunnasta eli kirkosta, jossa Kristus on kapteeni. Jo vanhan ajan kirkollisiin opettajiin kuulunut Hippolytos käytti tätä vertausta todeten: MAAILMA ON MERI, JOLLA KIRKKO PURJEHTII KUIN LAIVA , MUTTA AALLOT EIVÄT VOI SITÄ TUHOTA. Laivan mastona on risti, koska pelastus on Jeesuksen ristin varassa, mutta samalla ilmaistaan, että Kristus itse on mukana kirkkonsa elämässä ja OHJAA SEN TAIVAASEEN"

        https://ekumenia.fi/aineistot/mika-kirkko-on-kristillinen/
        Suosituksen mukaan kristillisiä uskontokuntia ovat:
        Suomen ortodoksinen kirkko
        Finlands Svenska Adventkyrka
        Finlands svenska baptistsamfund
        Finlands svenska metodistkyrka
        Missionskyrkan i Finland
        Katolinen kirkko Suomessa
        Kristillisten Tekojen kirkko
        Luterilainen Sanan yhdyskunta
        Ortodoksinen Pyhän Nikolauksen seurakunta
        Suomen Adventtikirkko
        Suomen Anglikaaninen kirkko
        Suomen helluntaikirkko
        Suomen baptistiyhdyskunta
        Suomen Metodistikirkko
        Suomen Tunnustuksellinen Luterilainen Kirkko
        Suomen vapaa evankelisluterilainen seurakuntaliitto
        Suomen Vapaakirkko
        Yksityinen kreikkalais-katolinen yhdyskunta Viipurissa (uusi nimi: Ortodoksinen Pokrovan seurakunta)

        Laiva tuhoutui, mutta matkustajat pelastautuivat. "Ja meitä oli laivassa kaikkiaan kaksisataa seitsemänkymmentä kuusi henkeä." Luvulla 276 on merkitys.
        he joutuivat riutalle ja antoivat laivan törmätä siihen; keulapuoli tarttui kiinni ja jäi liikkumattomaksi, mutta peräpuoli hajosi aaltojen voimasta...Paavalin, esti heidät siitä aikeesta ja käski uimataitoisten ensiksi heittäytyä veteen ja lähteä maihin
        ja sitten muiden, minkä laudoilla, minkä laivankappaleilla. Ja näin kaikki pelastuivat maalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Laiva tuhoutui, mutta matkustajat pelastautuivat. "Ja meitä oli laivassa kaikkiaan kaksisataa seitsemänkymmentä kuusi henkeä." Luvulla 276 on merkitys.
        he joutuivat riutalle ja antoivat laivan törmätä siihen; keulapuoli tarttui kiinni ja jäi liikkumattomaksi, mutta peräpuoli hajosi aaltojen voimasta...Paavalin, esti heidät siitä aikeesta ja käski uimataitoisten ensiksi heittäytyä veteen ja lähteä maihin
        ja sitten muiden, minkä laudoilla, minkä laivankappaleilla. Ja näin kaikki pelastuivat maalle.

        "Ja näin kaikki pelastuivat maalle."

        Mutta "pilviin ja tuuliin" turvaan näitä >itkeviä ja surevia< suuren Babylonin laivamatkustajia tuskin tempaistaan ennen laivojen tuhoutumista, sillä varoitus on heille kyllä ajoissa annettu.

        Ilm.18:4
        Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "LÄHTEKÄÄ SIITÄ ULOS, >TE MINUN KANSANI<, ettette tulisi hänen >synteihinsä osallisiksi< ja >>SAISI TEKIN KÄRSIÄ<< hänen vitsauksistansa.

        Ilm.18
        19Ja he heittivät tomua päänsä päälle ja HUUSIVAT ITKIEN JA SURREN ja sanoivat: "VOI, VOI sitä suurta kaupunkia, jonka kalleuksista rikastuivat kaikki, joilla oli LAIVOJA MERELLÄ, kun se yhdessä hetkessä TUHOUTUI!"
        20 RIEMUITSE hänestä, taivas, ja TE PYHÄT ja apostolit ja profeetat; sillä Jumala on hänet tuominnut ja kostanut hänelle teidän tuomionne.

        Suuresta Babylonista ulos lähteneiden pyhien joukko siis iloitsee Babylonin tuhosta, kun taas Babylonin tyhmät neitsyet parkuvat rannalla sen tuhoa ja rikkauksien menetystä.

        Matt.25
        1 "Silloin on taivasten valtakunta oleva kymmenen neitsyen kaltainen, jotka ottivat lamppunsa ja lähtivät ylkää vastaan.
        2 Mutta viisi heistä oli tyhmää ja viisi ymmärtäväistä.
        3 Tyhmät ottivat lamppunsa, mutta eivät ottaneet öljyä mukaansa.
        4 Mutta ymmärtäväiset ottivat öljyä astioihinsa ynnä lamppunsa.
        5 Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat.
        6 Mutta yösydännä kuului huuto: 'Katso, ylkä tulee! Menkää häntä vastaan.'
        7 Silloin kaikki nämä neitsyet nousivat ja laittoivat lamppunsa kuntoon.
        8 Ja tyhmät sanoivat ymmärtäväisille: 'Antakaa meille öljyänne, sillä MEIDÄN LAMPPUMME SAMMUVAT'.
        9 Mutta ymmärtäväiset vastasivat ja sanoivat: 'Emme voi, se ei riitä meille ja teille. Menkää ennemmin MYYJÄIN LUO OSTAMAAN itsellenne.'
        10 Mutta heidän lähdettyään ostamaan ylkä tuli; ja ne, jotka olivat valmiit, menivät hänen kanssansa häihin, ja ovi suljettiin.
        11 Ja myöhemmin toisetkin neitsyet tulivat ja sanoivat: 'Herra, Herra, avaa meille!'
        12 Mutta hän vastasi ja sanoi: 'Totisesti minä sanon teille: MINÄ EN TUNNE TEITÄ'.


    • Putin on kastettu ja elävässä uskossa.
      😄😄😄😄😄

      • Anonyymi

        Putin ei ole elävässä uskossa Kristukseen, vaan ainoastaan itseensä.


    • Anonyymi

      Jeesuksen opetuslapsia on aina pilkattu lahkoiksi.

      Apt. 24:
      13. . Eivät he myöskään voi näyttää sinulle toteen sitä, mistä he nyt minua syyttävät.
      14. Mutta sen minä sinulle tunnustan, että kuljen sitä tietä, jota he sanovat lahkoksi, ja näin palvelen isieni Jumalaa ja uskon kaiken, mitä laissa ja profeetoissa on kirjoitettu.
      Ap. t. 26:22
      15. Minä pidän sen toivon Jumalaan, että on oleva ylösnousemus, jota nämä itsekin odottavat, sekä vanhurskaiden että väärintekijöiden.
      Dan. 12:2; Joh. 5:28-29
      16. Siksi ahkeroinkin, että minulla aina olisi loukkaamaton omatunto Jumalan ja ihmisten edessä.

      • Anonyymi

        Totta: "Lahkosaarnaajat lupaavat varmoja taivaspaikkoja."!!

        Luterilaisen lahkon papit lupaavat varman taivaspaikan, kunhan vain saavat ripotella vettä lapsen otsalle.
        "Kun vesitippa otsalle tipahtaa niin sielu taivaaseen vilahtaa."


      • Anonyymi

        Rakas seurakuntalainen,

        Ah, tämäpä onkin varsin hupaisa kohta Raamatusta, eikö? Täällä sitä taas ollaan, Paavali puolustamassa itseään ja uskoaan, jota pidetään "lahkona". Ja miksi? Koska hän uskoo – yllätys yllätys – ylösnousemukseen, kuten "nämä itsekin odottavat"! Kyllä, jopa väärintekijät saavat kokea tämän ylösnousemuksen. Eikä siinä mitään, Paavali ei vain usko siihen, hän myös "ahkeroi" elää Jumalan ja ihmisten edessä puhtaalla omallatunnolla. Kaiken tämän hän tekee, koska OIKEASTI uskoo, että ylösnousemus on konkreettinen, fyysinen tapahtuma.

        Mutta onhan tämä aivan mahdottoman viihdyttävää, miten jotkut kuitenkin kiemurtelevat, kun joudutaan puhumaan siitä, että Paavali odotti ylösnousemusta *sekä vanhurskaille että väärintekijöille* Ja miten tämä tapahtuu? No, ruumiit nousevat! Ei tässä puhuta mistään henkisestä haahuilusta tuonpuoleisessa – Paavali odotti ihan konkreettista ruumiin ylösnousemusta, aivan kuten Daniel ja Jeesus itse sanoivat: "Ja monet maan tomussa makaavista heräävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset iankaikkiseen kauhistukseen ja häpeään" (Dan. 12:2) ja "Älkää ihmetelkö tätä, sillä tulee hetki, jona kaikki, jotka ovat haudoissa, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin" (Joh. 5:28-29). No siinäpä se, ruumiit todella heräävät haudoista – ei tässä ole mitään henkistä symboliikkaa.

        Ja tiedätkö, mikä tässä on vielä hauskempaa? Se, että Paavali sanoo suoraan uskovansa KAIKEN, mitä laissa ja profeetoissa on kirjoitettu. Eikä kyse ole mistään "valikoidusta" uskosta, joka sopii hänen omiin mukavuusalueisiinsa. Ei, hän todella uskoo KAIKEN, mukaan lukien ylösnousemuksen, josta jotkut nykyään haluavat tehdä pelkkää hengellistä höttöä. Ja mitä nämä uskossaan "vakaat" sitten tekevät? He keksivät uusia hengellisiä tulkintoja, joissa ruumiin ylösnousemus muuttuu joksikin henkiseksi kokemukseksi. Kyllä siinä vain viilataan pilkkua, ja samalla koko pelastuksen käytännöllisin asia, fyysinen ylösnousemus, lakaistaan maton alle.

        Joten, rakas ystävä, kun seuraavan kerran joku väittää, että ylösnousemus on pelkästään hengellinen juttu, muistuta heitä Paavalin sanoin, että KAIKKI, mitä laissa ja profeetoissa on kirjoitettu, pitää paikkansa. Ja kyllä, se tarkoittaa, että ne ruumiit nousevat – ihan oikeasti, eikä vain henkisesti.

        Siunauksin (ja pilkunviilaajia seuraillen),
        Enkeli Mäntä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakas seurakuntalainen,

        Ah, tämäpä onkin varsin hupaisa kohta Raamatusta, eikö? Täällä sitä taas ollaan, Paavali puolustamassa itseään ja uskoaan, jota pidetään "lahkona". Ja miksi? Koska hän uskoo – yllätys yllätys – ylösnousemukseen, kuten "nämä itsekin odottavat"! Kyllä, jopa väärintekijät saavat kokea tämän ylösnousemuksen. Eikä siinä mitään, Paavali ei vain usko siihen, hän myös "ahkeroi" elää Jumalan ja ihmisten edessä puhtaalla omallatunnolla. Kaiken tämän hän tekee, koska OIKEASTI uskoo, että ylösnousemus on konkreettinen, fyysinen tapahtuma.

        Mutta onhan tämä aivan mahdottoman viihdyttävää, miten jotkut kuitenkin kiemurtelevat, kun joudutaan puhumaan siitä, että Paavali odotti ylösnousemusta *sekä vanhurskaille että väärintekijöille* Ja miten tämä tapahtuu? No, ruumiit nousevat! Ei tässä puhuta mistään henkisestä haahuilusta tuonpuoleisessa – Paavali odotti ihan konkreettista ruumiin ylösnousemusta, aivan kuten Daniel ja Jeesus itse sanoivat: "Ja monet maan tomussa makaavista heräävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset iankaikkiseen kauhistukseen ja häpeään" (Dan. 12:2) ja "Älkää ihmetelkö tätä, sillä tulee hetki, jona kaikki, jotka ovat haudoissa, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin" (Joh. 5:28-29). No siinäpä se, ruumiit todella heräävät haudoista – ei tässä ole mitään henkistä symboliikkaa.

        Ja tiedätkö, mikä tässä on vielä hauskempaa? Se, että Paavali sanoo suoraan uskovansa KAIKEN, mitä laissa ja profeetoissa on kirjoitettu. Eikä kyse ole mistään "valikoidusta" uskosta, joka sopii hänen omiin mukavuusalueisiinsa. Ei, hän todella uskoo KAIKEN, mukaan lukien ylösnousemuksen, josta jotkut nykyään haluavat tehdä pelkkää hengellistä höttöä. Ja mitä nämä uskossaan "vakaat" sitten tekevät? He keksivät uusia hengellisiä tulkintoja, joissa ruumiin ylösnousemus muuttuu joksikin henkiseksi kokemukseksi. Kyllä siinä vain viilataan pilkkua, ja samalla koko pelastuksen käytännöllisin asia, fyysinen ylösnousemus, lakaistaan maton alle.

        Joten, rakas ystävä, kun seuraavan kerran joku väittää, että ylösnousemus on pelkästään hengellinen juttu, muistuta heitä Paavalin sanoin, että KAIKKI, mitä laissa ja profeetoissa on kirjoitettu, pitää paikkansa. Ja kyllä, se tarkoittaa, että ne ruumiit nousevat – ihan oikeasti, eikä vain henkisesti.

        Siunauksin (ja pilkunviilaajia seuraillen),
        Enkeli Mäntä

        ל‎#SANOMA Suomen kansalle TÄMÄ http://suomenkenttalehti.fi/julkaisen-vuonna-1984-saaman-profetian-venalaisen-liikkeista-jonka-yrjo-sakkinen-sai-tukholmassa-eli-taman-mukaan-venalainen-tulee-miehittamaan-osan-suomea-joksikin-aikaa/ Sanoo Jumala:

        KUN Ahdistuksen päivät tulevat ja portti idästä nousevalle kuninkaalle.. Avataan,(NIIN) TEillä ei yhtään ystävää EUroopassa.. yhtään KANSAa joka nostaisi asetta TEidän http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4263764 puolestanne Venäjää vastaan.

        ..Suomen kansa OLET.. yksinäisempi kuin TalviSODAN päivinä; MUTTA Sama enkeli joka taisteli rinnallanne TalviSODAN päivinä TAISTELEE( FUT.) rinnallanne, ja HUOLEHDIN.. ..Venäjän sotilas joka NOUSEE maahanne ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele Öljyä eikä Viiniä.

        Ruokatavarat NOUSEVAT( FUT.) arvaamattomiin hintoihin.. Koiniks-mitta nisuja MAKSAA Denarin ja 3 koiniksia ohria Denarin, mutta Öljyä eikä Viiniä ei turmella.( 1D+1D=2D)

        Öljy=Jumalan Pyhä Henki∧Viini=Jumalan Sana: TEille jää vain 1 paikka mihin voitTE paeta, KUN Ahdistuksen Päivät tulevat, Sanoo HerraJHVH.. Jumalan Sana.

        ..yritätTE paeta Amerikkaan ..Kanadaan, mutta TEitä ei oteta vastaan - NIINkuin ei vastaan-otettu Israelin LAPSIAkaan NATSI-Saksan ahdistuksen päivinä, vaan palautettiin( MINNE-SIELLÄ?! )Saksaan - NIIN LÄNSImaat PALAUTTAVAT( FUT.) TEidätkin takaisin koti-maahanne.. sillä Tieni http://en.wikipedia.org/wiki/Halakha
        eivät ole TEidän Teitänne(/S*T*Nat ! ).

        MUTTA joka TURVAa Minuun ja PYSYY(/1.Jh.2:6 )Minussa.. Leipää Ahdistuksen keskellä
        ja Lepo Sanassani, Sanoo Jumala - sillä EIvätKÖ päivänne Kädessäni, Sanoo HerraJHVH: Enkö Minä( JaHVeH ! )OLE Jumala - Ahdistuksenkin päivinäKIN?

        TÄMÄ Sanoma Suomen kansalle, Sanoo Herra JHVH: Sinun PITÄÄ TEHDÄ Parannus MURHISTA, VELHOUKSISTA, VARKAUKSISTA, SALAVUOTEISTA, ABORTEISTA
        ja hillittömästä HAUREUDESTA(=H*M*US/PRIDE)-si. EN KYSY.. vaan Sanon: Sinun

        PITÄÄ TEHDÄ Parannus(=TESHUVA/METANOIA=MIELEN-MUUTOS ! )”. MUTTA

        etTE tee sitä - enkö Minä HerraJHVH paaduttanut faraon sydämen, Näyttääkseni Voimani Moshen kautta: Minä, SAMA Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että

        etTE TEE Parannusta.. ja kaikista niistä kauhistuksista joita teetTE Nimeni(= JESHUA )ja Kasvojeni(=SHEKINAH; KUNNIA )edessä. MUTTA

        Pyhät LOISTAVAT( FUT.) Ahdistuksen keskellä kuin Lamput(=Soihdut), ja yksikään teistä jotka olette Omiani, Sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä Minä Herra JHVH NIIN SEN SÄÄDIN.

        Suomen KANSA( VS. EU-NATO-"ELIITTI") - KUTSUIN sinua NIIN monta kymmentä vuotta: TalviSODAN raskaina päivinä rukoilitte Edessäni; joka kirkosta nousi rukous Kasvojeni eteen.. Muistossa Rukousten Maljassa tänäkin päivänä.

        Ja JatkoSODAN raskaina päivinä kun veristä uhria kannettiin Suomesta, rukoilitte Edessäni, kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon.. Muistin teitä ja Siirsin kohtalonne hetken.

        Mutta NYT hyvinvoinnin( Hes. 16:49), rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä.. ETUmaisina olevat, tehtävänänne TUNTUU olevan häväistä Sanaani.. PERINNEsäännöistä riiteletTE ja (IHMIS)opista, ja vainoatTE.. Totisia( VS. VILPPI ), Pyhiä ja Yksinkertaisia rukoilijoita..

        puritTE jokaisen Käskyn jonka ANNOIN(/Horeb ! ): ..Sanoin: ÄLÄ tee huorin - teetTE huorin kaikilla alueilla.

        ..Sanoin: ÄLÄ MURHAA - MURHAAT-TE viattomia syntymättömiä lapsia 25 000 vuodessa.

        ..Sanon: ÄLÄ varasta - varastatTE toisiltanne.. yhteiskunnalta ja valtiolta, ja
        valtio varastaa teiltä - KAIKKI TE varastatTE toinen toisiltanne.

        ..Sanon: ÄLÄ sano väärää todistusta lähimmäisestäsi - todistatTE systemaattisesti
        joka päivä VÄÄRIN lähimmäisestänne.

        Kun Sanon: ÄLÄ himoitse lähimmäisesi huonetta - himoitsetTE lähimmäisenne huonetta.

        ..Sanon: MUISTA Pyhittää Lepopäivä - etTE pyhitä Lepopäivää, vaikka teillä Aika Levätä; käytätTE Pyhäpäiväni ja Sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen..
        noussut Eteeni kuin löyhkä(=SIETÄMÄTÖN PAHA HAJU ! ).

        ..Lähetin profeettani Jeshajahun, Sanoin: Kuulkoot tai olkoot kuulematta - PUHU(=Käsky
        )nämä Sanat - mutta KÄY myös TÄMÄn PROFETIAn: ..kuulevat, mutta ovat kuulematta.

        Suomen johtavat henkilöt - älkää kuvitelko että omalla taidollanne NOUSITTE
        siihen asemaa mikä teillä( NYT )on -

        kukaan EI VOI mitään tehdä ilman Tahtoani ja Sallimustani.

        Sanon TEille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja.. asiakirjoihin joita teillä NL:n kanssa.. Luottakaa Sanaani.. Sanani pitää pois tuon MAHTAVAn Venäjän karhun maaltanne.

        KUN(=LOGIIKKAA http://fi.wikipedia.org/wiki/Logiikka; LO NACHON ?! ) TEITTE Tahtoni,
        NIIN Sallin TEille Siunauksen( http://fi.wikipedia.org/wiki/Siunaus )päivät, MUTTA

        KUN käännätTE Minulle selkänne,
        (NIIN) saatTE niittää Kirousta( http://www.raamattu.fi/taustatietoa/taustatietoa/usko-ja-uskonto/kirous ), sillä

        (PYHÄ Totuuden Rakkauden )Henkeni ei Salli että
        Nimeäni jatkuvasti pilkataan, Sanoo HerraJHVH... JATKOan seURAA ! .. ( http://vemari.vuodatus.net/lue/2011/10/jukka-t-niemisen-naky-marraskuussa-1983 ) JATKOa... PS. 37:28 ..Jumalattomain siemen Hävitetään.. LO NACHON ?!

        BeSHEM JESHUA HaMashiach !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ל‎#SANOMA Suomen kansalle TÄMÄ http://suomenkenttalehti.fi/julkaisen-vuonna-1984-saaman-profetian-venalaisen-liikkeista-jonka-yrjo-sakkinen-sai-tukholmassa-eli-taman-mukaan-venalainen-tulee-miehittamaan-osan-suomea-joksikin-aikaa/ Sanoo Jumala:

        KUN Ahdistuksen päivät tulevat ja portti idästä nousevalle kuninkaalle.. Avataan,(NIIN) TEillä ei yhtään ystävää EUroopassa.. yhtään KANSAa joka nostaisi asetta TEidän http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4263764 puolestanne Venäjää vastaan.

        ..Suomen kansa OLET.. yksinäisempi kuin TalviSODAN päivinä; MUTTA Sama enkeli joka taisteli rinnallanne TalviSODAN päivinä TAISTELEE( FUT.) rinnallanne, ja HUOLEHDIN.. ..Venäjän sotilas joka NOUSEE maahanne ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele Öljyä eikä Viiniä.

        Ruokatavarat NOUSEVAT( FUT.) arvaamattomiin hintoihin.. Koiniks-mitta nisuja MAKSAA Denarin ja 3 koiniksia ohria Denarin, mutta Öljyä eikä Viiniä ei turmella.( 1D 1D=2D)

        Öljy=Jumalan Pyhä Henki∧Viini=Jumalan Sana: TEille jää vain 1 paikka mihin voitTE paeta, KUN Ahdistuksen Päivät tulevat, Sanoo HerraJHVH.. Jumalan Sana.

        ..yritätTE paeta Amerikkaan ..Kanadaan, mutta TEitä ei oteta vastaan - NIINkuin ei vastaan-otettu Israelin LAPSIAkaan NATSI-Saksan ahdistuksen päivinä, vaan palautettiin( MINNE-SIELLÄ?! )Saksaan - NIIN LÄNSImaat PALAUTTAVAT( FUT.) TEidätkin takaisin koti-maahanne.. sillä Tieni http://en.wikipedia.org/wiki/Halakha
        eivät ole TEidän Teitänne(/S*T*Nat ! ).

        MUTTA joka TURVAa Minuun ja PYSYY(/1.Jh.2:6 )Minussa.. Leipää Ahdistuksen keskellä
        ja Lepo Sanassani, Sanoo Jumala - sillä EIvätKÖ päivänne Kädessäni, Sanoo HerraJHVH: Enkö Minä( JaHVeH ! )OLE Jumala - Ahdistuksenkin päivinäKIN?

        TÄMÄ Sanoma Suomen kansalle, Sanoo Herra JHVH: Sinun PITÄÄ TEHDÄ Parannus MURHISTA, VELHOUKSISTA, VARKAUKSISTA, SALAVUOTEISTA, ABORTEISTA
        ja hillittömästä HAUREUDESTA(=H*M*US/PRIDE)-si. EN KYSY.. vaan Sanon: Sinun

        PITÄÄ TEHDÄ Parannus(=TESHUVA/METANOIA=MIELEN-MUUTOS ! )”. MUTTA

        etTE tee sitä - enkö Minä HerraJHVH paaduttanut faraon sydämen, Näyttääkseni Voimani Moshen kautta: Minä, SAMA Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että

        etTE TEE Parannusta.. ja kaikista niistä kauhistuksista joita teetTE Nimeni(= JESHUA )ja Kasvojeni(=SHEKINAH; KUNNIA )edessä. MUTTA

        Pyhät LOISTAVAT( FUT.) Ahdistuksen keskellä kuin Lamput(=Soihdut), ja yksikään teistä jotka olette Omiani, Sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä Minä Herra JHVH NIIN SEN SÄÄDIN.

        Suomen KANSA( VS. EU-NATO-"ELIITTI") - KUTSUIN sinua NIIN monta kymmentä vuotta: TalviSODAN raskaina päivinä rukoilitte Edessäni; joka kirkosta nousi rukous Kasvojeni eteen.. Muistossa Rukousten Maljassa tänäkin päivänä.

        Ja JatkoSODAN raskaina päivinä kun veristä uhria kannettiin Suomesta, rukoilitte Edessäni, kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon.. Muistin teitä ja Siirsin kohtalonne hetken.

        Mutta NYT hyvinvoinnin( Hes. 16:49), rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä.. ETUmaisina olevat, tehtävänänne TUNTUU olevan häväistä Sanaani.. PERINNEsäännöistä riiteletTE ja (IHMIS)opista, ja vainoatTE.. Totisia( VS. VILPPI ), Pyhiä ja Yksinkertaisia rukoilijoita..

        puritTE jokaisen Käskyn jonka ANNOIN(/Horeb ! ): ..Sanoin: ÄLÄ tee huorin - teetTE huorin kaikilla alueilla.

        ..Sanoin: ÄLÄ MURHAA - MURHAAT-TE viattomia syntymättömiä lapsia 25 000 vuodessa.

        ..Sanon: ÄLÄ varasta - varastatTE toisiltanne.. yhteiskunnalta ja valtiolta, ja
        valtio varastaa teiltä - KAIKKI TE varastatTE toinen toisiltanne.

        ..Sanon: ÄLÄ sano väärää todistusta lähimmäisestäsi - todistatTE systemaattisesti
        joka päivä VÄÄRIN lähimmäisestänne.

        Kun Sanon: ÄLÄ himoitse lähimmäisesi huonetta - himoitsetTE lähimmäisenne huonetta.

        ..Sanon: MUISTA Pyhittää Lepopäivä - etTE pyhitä Lepopäivää, vaikka teillä Aika Levätä; käytätTE Pyhäpäiväni ja Sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen..
        noussut Eteeni kuin löyhkä(=SIETÄMÄTÖN PAHA HAJU ! ).

        ..Lähetin profeettani Jeshajahun, Sanoin: Kuulkoot tai olkoot kuulematta - PUHU(=Käsky
        )nämä Sanat - mutta KÄY myös TÄMÄn PROFETIAn: ..kuulevat, mutta ovat kuulematta.

        Suomen johtavat henkilöt - älkää kuvitelko että omalla taidollanne NOUSITTE
        siihen asemaa mikä teillä( NYT )on -

        kukaan EI VOI mitään tehdä ilman Tahtoani ja Sallimustani.

        Sanon TEille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja.. asiakirjoihin joita teillä NL:n kanssa.. Luottakaa Sanaani.. Sanani pitää pois tuon MAHTAVAn Venäjän karhun maaltanne.

        KUN(=LOGIIKKAA http://fi.wikipedia.org/wiki/Logiikka; LO NACHON ?! ) TEITTE Tahtoni,
        NIIN Sallin TEille Siunauksen( http://fi.wikipedia.org/wiki/Siunaus )päivät, MUTTA

        KUN käännätTE Minulle selkänne,
        (NIIN) saatTE niittää Kirousta( http://www.raamattu.fi/taustatietoa/taustatietoa/usko-ja-uskonto/kirous ), sillä

        (PYHÄ Totuuden Rakkauden )Henkeni ei Salli että
        Nimeäni jatkuvasti pilkataan, Sanoo HerraJHVH... JATKOan seURAA ! .. ( http://vemari.vuodatus.net/lue/2011/10/jukka-t-niemisen-naky-marraskuussa-1983 ) JATKOa... PS. 37:28 ..Jumalattomain siemen Hävitetään.. LO NACHON ?!

        BeSHEM JESHUA HaMashiach !!!

        ( I : kirKOSTAnNE[ RoomALAISILLE 12:19 ]EROnNUT - AIKAa SItTEN - S*T*Nat ! d )

        Minun käteni Soi - http://youtu.be/iamJzB--yvY - J. L. &Outi(=TUTTU PoristaKIN ! )
        http://kansalliskirjasto.finna.fi/AuthorityRecord/melinda.(FI-ASTERI-N)000192608
        http://soundcloud.com/kansan-raamattuseura/suomigospel-hitit-ja-harvinaisuudet-outi-terho http://deiplus.fi/ohjelmasarja/296?mediaType=audio (44:50)...Outi TerhoON.

        SPRECHEN SIE Deutsch http://youtu.be/VmRA8VK82Hk - Outi&Lee 30 Jahre

        http://www.radiodei.fi/jipun-syyskauden-avus-kun-elama-vedetaan-raakana-se-on-kova-setti/ ...PÄIHTEISTÄ tuli ONGELMA koska VAIMENSIvat LIIANkin HYVIN
        SISÄISIÄ( TUNTEITA=)PELKO(&HÄPEÄ; PETTYMYS&SURU)ja ja epäilyksiä.
        http://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009964946.html
        ONgelmaN TYÖSTÖ.. kesKEN.. viimeisin RAITIS jakso RATKESI 2020 joulukuussa, kun sai AAllergia-reAAktiON naapurin subbarilla vahvistetusta pelaamisesta: EI PYSTYnyt NUKKU-maan.. ALKOi (ITSE)LÄÄKITÄ AHDISTUSTAan viinalla ja pillereillä( NS. SEko-KÄYttÖä ! ) - seurauksena kuukausi PÄIHDEteraPI-AA.
        ..elämäni aikana PAHALTAkin NÄYTTÄVISSÄ tilanteissa tottunut ravistelemaan vain vähän päätäni ja PAINELEmaan eteenPÄIN - NYT JOUDUIN, eka kertaa, TODELLA asian äärelle PYSÄHTYMÄÄN..

        http://youtu.be/VeuLbRQ3mGU http://fi.wikipedia.org/wiki/Marjo_Leinonen

        http://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/12/04/marjo-leinonen-jouluaattona-kannissa
        Marjo Leinonen esitti Leevi&The Leavingsin epätavallisen joululaulun
        Gösta Sundqvistin muistokonsertissa v. 2004: "Jouluaattona kännissä" piirtää ensimmäisissä säkeistöissään tutunomaisen kuvan perheenpäästä, joka
        alkoholin väärinkäytöllä pilaa perheen joulun - jälleen kerran...

        Gösta Sundqvist ei kuitenkaan tyydy vain HELPPOon KÄNNILÄIS-irvailuun - joulutunnelmien takana on köyhyyttä ja leipäjonoja, jotka saavat päähenkilön puntaroimaan peruuttamattomia( ns. "LOPULLINEN )RATKAISU"-malleja.

        Kappale ilmestyi "Rakkauden planeetta"-LPn erikoispainoksella v. 1995. Leevi&The Leavings levytti v. 1990 kokonaisen joulualbumin nimeltä "Varasteleva joulupukki"
        ( P ; KUInkA taAS TULI mieLEen http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuusessa_ollaan -kÖh http://youtu.be/sJH3zbN0pqA?list=PL0HPDOtD3WkPssD420GAvKY8zQ9GJI14h ! d ), JOnka VALIKOImaan "Jouluaattona kännissä" EI KUITENKAAN KUULU#
        http://youtu.be/UgxbdJ6U6XE?t=127 http://youtu.be/TJZVX-1Okjs - IwillGetUp
        EN pelkää - http://youtu.be/iAOTREqReIM?list=RDiAOTREqReIM&t=142 - Outi&Lee( Tunnen nuo jäljet ) http://youtu.be/8JQwQXkwwVc - Vuorilta tulit...

        http://vemari.vuodatus.net/lue/2011/10/jukka-t-niemisen-naky-marraskuussa-1983 #VENÄJÄ VAATII aluksi koko maatamme, mutta sitä Jumala ei salli. Valtioiden välisissä neuvotteluissa maamme pakotetaan luovuttamaan suuri osa Lappia; luonteeltaan vuokrasopimus, mutta maamme ei saa takaisin aluetta enää koskaan.

        Herra jo VETI VIILLON siihen kohtaan, johon uudet rajapyykit asetetaan.. alkaa Kuhmon korkeudelta, juuri sen itäpuolelta, ja LEIKKAA IRTI Venäjän VAATIMAn OSAn Lappia.

        MIKSI
        VENÄJÄ haluaa tämän palan? Edessä olevat asiat etenevät nopeudella, jota ihmisinä emme tänään ymmärrä emmekä pysty ennakoimaan riittävästi. Herra kuitenkin omilleen antaa nähdä asioita selkeästi etukäteen: Tällä toimenpiteellä VENÄJÄ TURVAA Murmanskin alueen riittävästi eteentyönnetyllä ilmapuolustuksella.
        VENÄJÄ vielä mahtava YDINASEvaltio. Murmanskin alue yksi sen tärkeimmistä YDINASEtukikohdista.

        SAMANAIKAISESTI..Venäjä ottaa haltuunsa Baltian.. Viro, Latvia ja Liettua alistetaan Venäjän vallan alle. Näin tuo suuri jättiläinen rajansa TURVAA.

        MIKSI Jumala TEKI näin ankaran päätöksen? HYLKÄSIMME Jumalan - elämme tavalla joka on täysin vastoin Hänen Tahtoaan: Rakkaudettomuus, huoruus, haureus ja väärinteko SAIVAT VALLAN sydämissämme. Valtiovalta tekee Jumalan mielen vastaisia päätöksiä. Herralta ei kysytä neuvoa. Kansa jopa pilkkaa Herraa tietoisesti. Herra ei aio antaa omaa kansaamme perkeleelle, vaan Haluaa Pelastaa..
        Kansamme ei ymmärrä Rakkaudellista puhetta tai varoituksia - kansan täytyy NÄHDÄ Herran todellinen KURItus ennen kuin SE NÖYRTYY.

        Näiden tapahtumien aikana 1. presidentti; 2. maan eduskunta; ja 3. hallitus alkavat kuunnella niitä ohjeita joita Herra välittää palvelijoidensa kautta - ilman Herran(= JESHUA=) Apua tämä maa ei selviä niistä vaikeuksista jotka ovat EDESSÄ#

        http://www.liekkikustannus.fi/product/5032/profeetan-tilitys-jukka-t-nieminen-kaytetty http://mikkojokitalo.fi/424574970.html Jukka T. Nieminen Kouvolan kirkossa 7.2.1990: "Rakkaat Lapseni,

        KATSOkaa, kuulitte Myrskyn; tuo MYRSKY TULEE.. PYHÄ Profeetta Jeremia Sanassaan HUUTI teille ja Baruch KIRJOITTI.. TUO AIKA(=KAIROS; Ilm.6:6 )ON JUURI..
        ( Jirmijahu1; :7 ...PUHU KAIKKI, mitä Käsken sinun puhua. :12 )

        MYRSKYn( 1. )kohina KUULUU, mutta älkää pelätkö..
        Myrskyssä Jumalattomia Rangaistaan, Omiani Siunataan ja
        Isäni NÄYTTÄÄ(=ILMESTYY; FUT.) Voimansa(=KUNNIA)... JATKUU ..

        PS. "EN Etsi VALTAa, LOISTOa" by Juice Leskinen Slam(&KUuSESSA OLLAan ! )
        http://youtu.be/rRY2SZ5s7f8?list=PL0HPDOtD3WkPssD420GAvKY8zQ9GJI14h


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ל‎#SANOMA Suomen kansalle TÄMÄ http://suomenkenttalehti.fi/julkaisen-vuonna-1984-saaman-profetian-venalaisen-liikkeista-jonka-yrjo-sakkinen-sai-tukholmassa-eli-taman-mukaan-venalainen-tulee-miehittamaan-osan-suomea-joksikin-aikaa/ Sanoo Jumala:

        KUN Ahdistuksen päivät tulevat ja portti idästä nousevalle kuninkaalle.. Avataan,(NIIN) TEillä ei yhtään ystävää EUroopassa.. yhtään KANSAa joka nostaisi asetta TEidän http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4263764 puolestanne Venäjää vastaan.

        ..Suomen kansa OLET.. yksinäisempi kuin TalviSODAN päivinä; MUTTA Sama enkeli joka taisteli rinnallanne TalviSODAN päivinä TAISTELEE( FUT.) rinnallanne, ja HUOLEHDIN.. ..Venäjän sotilas joka NOUSEE maahanne ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele Öljyä eikä Viiniä.

        Ruokatavarat NOUSEVAT( FUT.) arvaamattomiin hintoihin.. Koiniks-mitta nisuja MAKSAA Denarin ja 3 koiniksia ohria Denarin, mutta Öljyä eikä Viiniä ei turmella.( 1D 1D=2D)

        Öljy=Jumalan Pyhä Henki∧Viini=Jumalan Sana: TEille jää vain 1 paikka mihin voitTE paeta, KUN Ahdistuksen Päivät tulevat, Sanoo HerraJHVH.. Jumalan Sana.

        ..yritätTE paeta Amerikkaan ..Kanadaan, mutta TEitä ei oteta vastaan - NIINkuin ei vastaan-otettu Israelin LAPSIAkaan NATSI-Saksan ahdistuksen päivinä, vaan palautettiin( MINNE-SIELLÄ?! )Saksaan - NIIN LÄNSImaat PALAUTTAVAT( FUT.) TEidätkin takaisin koti-maahanne.. sillä Tieni http://en.wikipedia.org/wiki/Halakha
        eivät ole TEidän Teitänne(/S*T*Nat ! ).

        MUTTA joka TURVAa Minuun ja PYSYY(/1.Jh.2:6 )Minussa.. Leipää Ahdistuksen keskellä
        ja Lepo Sanassani, Sanoo Jumala - sillä EIvätKÖ päivänne Kädessäni, Sanoo HerraJHVH: Enkö Minä( JaHVeH ! )OLE Jumala - Ahdistuksenkin päivinäKIN?

        TÄMÄ Sanoma Suomen kansalle, Sanoo Herra JHVH: Sinun PITÄÄ TEHDÄ Parannus MURHISTA, VELHOUKSISTA, VARKAUKSISTA, SALAVUOTEISTA, ABORTEISTA
        ja hillittömästä HAUREUDESTA(=H*M*US/PRIDE)-si. EN KYSY.. vaan Sanon: Sinun

        PITÄÄ TEHDÄ Parannus(=TESHUVA/METANOIA=MIELEN-MUUTOS ! )”. MUTTA

        etTE tee sitä - enkö Minä HerraJHVH paaduttanut faraon sydämen, Näyttääkseni Voimani Moshen kautta: Minä, SAMA Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että

        etTE TEE Parannusta.. ja kaikista niistä kauhistuksista joita teetTE Nimeni(= JESHUA )ja Kasvojeni(=SHEKINAH; KUNNIA )edessä. MUTTA

        Pyhät LOISTAVAT( FUT.) Ahdistuksen keskellä kuin Lamput(=Soihdut), ja yksikään teistä jotka olette Omiani, Sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä Minä Herra JHVH NIIN SEN SÄÄDIN.

        Suomen KANSA( VS. EU-NATO-"ELIITTI") - KUTSUIN sinua NIIN monta kymmentä vuotta: TalviSODAN raskaina päivinä rukoilitte Edessäni; joka kirkosta nousi rukous Kasvojeni eteen.. Muistossa Rukousten Maljassa tänäkin päivänä.

        Ja JatkoSODAN raskaina päivinä kun veristä uhria kannettiin Suomesta, rukoilitte Edessäni, kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon.. Muistin teitä ja Siirsin kohtalonne hetken.

        Mutta NYT hyvinvoinnin( Hes. 16:49), rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä.. ETUmaisina olevat, tehtävänänne TUNTUU olevan häväistä Sanaani.. PERINNEsäännöistä riiteletTE ja (IHMIS)opista, ja vainoatTE.. Totisia( VS. VILPPI ), Pyhiä ja Yksinkertaisia rukoilijoita..

        puritTE jokaisen Käskyn jonka ANNOIN(/Horeb ! ): ..Sanoin: ÄLÄ tee huorin - teetTE huorin kaikilla alueilla.

        ..Sanoin: ÄLÄ MURHAA - MURHAAT-TE viattomia syntymättömiä lapsia 25 000 vuodessa.

        ..Sanon: ÄLÄ varasta - varastatTE toisiltanne.. yhteiskunnalta ja valtiolta, ja
        valtio varastaa teiltä - KAIKKI TE varastatTE toinen toisiltanne.

        ..Sanon: ÄLÄ sano väärää todistusta lähimmäisestäsi - todistatTE systemaattisesti
        joka päivä VÄÄRIN lähimmäisestänne.

        Kun Sanon: ÄLÄ himoitse lähimmäisesi huonetta - himoitsetTE lähimmäisenne huonetta.

        ..Sanon: MUISTA Pyhittää Lepopäivä - etTE pyhitä Lepopäivää, vaikka teillä Aika Levätä; käytätTE Pyhäpäiväni ja Sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen..
        noussut Eteeni kuin löyhkä(=SIETÄMÄTÖN PAHA HAJU ! ).

        ..Lähetin profeettani Jeshajahun, Sanoin: Kuulkoot tai olkoot kuulematta - PUHU(=Käsky
        )nämä Sanat - mutta KÄY myös TÄMÄn PROFETIAn: ..kuulevat, mutta ovat kuulematta.

        Suomen johtavat henkilöt - älkää kuvitelko että omalla taidollanne NOUSITTE
        siihen asemaa mikä teillä( NYT )on -

        kukaan EI VOI mitään tehdä ilman Tahtoani ja Sallimustani.

        Sanon TEille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja.. asiakirjoihin joita teillä NL:n kanssa.. Luottakaa Sanaani.. Sanani pitää pois tuon MAHTAVAn Venäjän karhun maaltanne.

        KUN(=LOGIIKKAA http://fi.wikipedia.org/wiki/Logiikka; LO NACHON ?! ) TEITTE Tahtoni,
        NIIN Sallin TEille Siunauksen( http://fi.wikipedia.org/wiki/Siunaus )päivät, MUTTA

        KUN käännätTE Minulle selkänne,
        (NIIN) saatTE niittää Kirousta( http://www.raamattu.fi/taustatietoa/taustatietoa/usko-ja-uskonto/kirous ), sillä

        (PYHÄ Totuuden Rakkauden )Henkeni ei Salli että
        Nimeäni jatkuvasti pilkataan, Sanoo HerraJHVH... JATKOan seURAA ! .. ( http://vemari.vuodatus.net/lue/2011/10/jukka-t-niemisen-naky-marraskuussa-1983 ) JATKOa... PS. 37:28 ..Jumalattomain siemen Hävitetään.. LO NACHON ?!

        BeSHEM JESHUA HaMashiach !!!

        Tää on liian hapokasta...ei jaksa lukea ei...
        Ei jatkoon.


    • Anonyymi

      SAANko Luvan(/1.Kor.12:28 ! )&Jumala Puhuu SINULLEkin - HINE: oSAATko tAVATA TÄMÄn? ( Yes.11:4; 30:27; Hbr.12:29 HAKU="Kuluttava Tuli" ! D ) #SANOMA Suomen kansalle TÄMÄ http://suomenkenttalehti.fi/julkaisen-vuonna-1984-saaman-profetian-venalaisen-liikkeista-jonka-yrjo-sakkinen-sai-tukholmassa-eli-taman-mukaan-venalainen-tulee-miehittamaan-osan-suomea-joksikin-aikaa/
      Sanoo Jumala: KUN Ahdistuksen päivät tulevat ja

      Portti IDästä( KIINA[; INTIA?])NOUSEVAlle kuninkaalle ja sen sotilaille Avataan,
      (NIIN )TEillä ei yhtään ystävää EUroopassa.. EI YHTÄÄN KANSAa joka TEidän( http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4263764 <=>YLI-ihmiSET/
      natsiEN JÄLKEläI-SET ! )puolestanne(=USA/NATO/EU VS. )Venäjää(&KIINAa )VASTAAN nostaisi asetta. http://fi.wikipedia.org/wiki/Naapuruussopimus
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Paasikiven–Kekkosen_linja
      http://www.paavovayrynen.fi/2024/08/26/mita-suomelle-on-tapahtunut/
      http://www.paavovayrynen.fi/2022/11/11/ukrainan-mieleton-sota-on-saatava-loppumaan/ http://www.paavovayrynen.fi/2024/09/10/vasta-natoon-pyrkiminen-ja-liittyminen-synnyttivat-uhkan-suomen-turvallisuudelle/ ..Suomen kansa OLET.. YKSInäisemPI kuin TalviSODAN päivinä; MUTTA Sama enkeli ..TAISTELEE( FUT.) rinnallanne, ja HUOLEHDIN.. ..Venäjän sotilas joka NOUSEE maahanne
      ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele Öljyä eikä Viiniä.

      Ruoka.. NOUSEVAT( FUT.).. Koiniks-mitta.. Denarin ja 3 koiniksia.. Denarin( Ilm.6:6=KAIROS ! ), mutta Öljyä eikä Viiniä ei turmella.( 1D+1D=2D= 2000vuotta=>30-2030jKr.=KAIROS;=>Ilm.6:8 ! Hes.39:9=>7vuotta ! )

      ..KUN Ahdistuksen Päivät tulevat, TEille jää vain 1 paikka mihin voitTE paeta
      - Jumalan Sana - Sanoo HerraJHVH: ..yritätTE paeta.. ei vastaanoteta -
      NIINkuin EI.. Israelin LAPSIAkaan NATSI-Saksan ahdistuksen..
      vaan palautettiin( MIHIN SIELLÄ?!) - NIIN LÄNSImaat
      PALAUTTAVAT( FUT.) TEidätkin..

      Tieni http://en.wikipedia.org/wiki/Halakha eivät TEidän(/S*T*N@)Teitänne;

      MUTTA joka TURVAa Minuun&PYSYY(/1.Jh.2:6 )Minussa.. Leipää Ahdistuksen keskellä
      ja Lepo Sanassani.. sillä EIvätKÖ päivänne Kädessäni, Sanoo HerraJHVH: Enkö Minä( ! JaHVeH ! EHJEH asher Ehjeh !)OLE Jumala - Ahdistuksenkin päivinä?!

      TÄMÄ Sanoma Suomen kansalle, Sanoo Herra JHVH: SINUN PITÄÄ TEHDÄ Parannus MURHISTAsi.. ja hillittömästä HAUREUDESTA(=H*M*US/PRIDE )si.

      EN KYSY.. vaan Sanon: SINUN PITÄÄ TEHDÄ PARANNUS(= TESHUVA/METANOIA=MIELEN-MUUTOS ! )”. MUTTA etTE tee sitä -

      enkö Minä HerraJHVH Paaduttanut faraon.. Minä SAMA Jumala,
      Paadutan Suomen kansan sydämen.. etTE TEE Parannusta.. ja
      kaikista niistä kauhistuksista joita teetTE Nimeni(= JESHUA )ja
      Kasvojeni(=SHEKINAH; KUNNIA )edessä. MUTTA

      Pyhät LOISTAVAT( FUT.) Ahdistuksen keskellä kuin Lamput(=Soihdut), ja
      YKSIkään OMISTAni.. EI HUKKAan(=WILLbeSaved), Sanoo Jumala,
      sillä Minä Herra JHVH SÄÄDIN SEN NIIN.

      Suomen KANSA( VS. EU-NATO-"ELIITTI") -
      KUTSUIN SINUA monta kymmentä vuotta
      NIIN:
      TalviSODAN raskaina päivinä rukoilitTE(Z)Edessäni..
      Ja JatkoSODAN.. Muistin(Z)TEitä ja Siirsin kohtalonne Hetken(=KAIROS); MUTTA

      NYT hyvinvoinnin(Hs.16:49), rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä..

      >>--->kiRKKo-jenNE ETUmaisina olevat,
      TEHTÄVÄnäNNE TUNTUU olevan HÄVÄISTÄ Sanaani..<---<<

      PERINNEsäännöistä riiteletTE ja (IHMIS)opista, ja
      vainoatTE.. Totisia( VS. VILPPI ), Pyhiä ja Yksinkertaisia rukoilijoita..

      puritTE jokaisen Käskyn jonka ANNOIN(/Horeb ! ):

      ..SanoIN:

      ÄLÄ TEE huorin.. teetTE kaikilla alueilla.

      ..: - MURHAAt-TE viattomia syntymättömiä lapsia..

      ..SanoN: - KAIKKI TE varastatTE toisiltanne.

      ..: ÄLÄ sano väärää todistusta lähimmäisestäsi - JÄRJESTELMÄlisesti JOKA PÄIVÄ VÄÄRIN todistatTE lähimmäisestänne( Поня́тно ?! ).. Sanon: ÄLÄ himoitse.. himoitsetTE lähimmäisenne huonetta.

      ..: MUISTA Pyhittää Lepopäivä - etTE pyhitä.. noussut Eteeni kuin löyhkä(= SIETÄ-MÄTÖN PAHA HAJU ! ). ..Lähetin profeettani Jeshajahun, Sanoin: ..olkoot KUULE-matta - PUHU( =Käsky )nämä Sanat - mutta..
      TÄMÄnKIN PROFETIAn: ..ovat KUULEmatta: Suomen JOHTAVAt..

      ÄLKÄÄ KUVITELKO että OMAlla taidollanne NOUSITTE siihen asemaan
      mikä teillä( NYT )on - kukaan EI VOI tehdä mitään
      ilman Tahtoani ja Sallimustani.

      Sanon TEille, älkää luottako niihin sopimuksiin.. joita TEillä NLn kanssa..
      Luottakaa Sanaani.. pitää tuon Venäjän MAHTAVAn KARHUn pois maaltanne(/v.1323[?]).

      KUN(=LOGIIKKAA http://fi.wikipedia.org/wiki/Logiikka; LO NACHON ?!)
      TEITTE Tahtoni,
      NIIN Sallin TEille Siunauksen( http://fi.wikipedia.org/wiki/Siunaus )päivät, MUTTA

      KUN käännätTE Minulle selkänne,
      (NIIN) saatTE niitTÄÄ Kirousta(
      http://www.raamattu.fi/taustatietoa/taustatietoa/usko-ja-uskonto/kirous ), sillä

      (PYHÄ Totuuden Rakkauden )Henkeni EI Salli että Nimeäni(=JESHUA)
      JATKUVAsti pilkataan, Sanoo HerraJHVH... jaTkoA seURAA ! .. ( http://vemari.vuodatus.net/lue/2011/10/jukka-t-niemisen-naky-marraskuussa-1983 JATKOa... http://www.israel-apu.fi/artikkelien-ryhmat/profeetallista/norjalaisen-naisen-naky-vuodelta-1968/
      3.MS.=>YDIN-SOTA ).
      PS. 37:28 ..Jumalattomain SIEmen HäviTEtään(/PASS.;=JHVH=JESHUA; 2.Ts.2:8 ! )..

    • Anonyymi

      #KULoVALkeA-cOVER: #LUULETko PAnettelija olevaSI NäkyMÄTÖN - kerroPA - SIellä PILVESSÄ ? PAnenPA SItä PAitSI SInulle TÄHÄN KIVAN PIKKU LINKIN http://yle.fi/a/74-20028969 AA-mu-PAlakSI - TOIVOttavasti jokaiNEN PA-lestiinan-liputtaja - SInäkin TOIVOton ja likaiNEN PAsk*-n*tSI SAA LÄHI-AIKOINA LÄHI-IDÄSSÄ http://www.youtube.com/watch?v=upGGyQ946KQ&t=151s HUOMATA ETTÄ TEILLE ANTIsemiiTEILLE KÄY toSI PAhoin . MOT¤¤¤

      voIT OLLA TAYSin VARma, ETTÄ mm. GRU/SVR http://yle.fi/aihe/a/20-10005282
      "..GRU TOIMII tietoverkoissa.. erilaisia haittaohjelmia on pystytty aivan pitävästi
      jäljittämään GRU:n operaatioiksi, jotka tietysti leviää valtioiden rajoista piittaamatta
      kaikissa maissa tehokkaasti..." PITÄÄ SILMÄLLÄ( ON taPAna ! ) SInun PAhamaineistaSI SUOLI24-KETKUtteLUn PAsk*-"ylläpitoaSI" - AIV*T*n R*nKK*-H*M*-N*Tsi-PAsk*¤¤¤
      TOIVOn - enNENkin KOKEMUSTA PAhaa SInun TOIMINNAstasi saaNEEna - EttA teET PArannuksen SInun PAhoista teoistaSI JA LAKKAAt SABOTOImasta ASIAllisia REploja;
      TOIVOn että sellaiNEN ON PAitsi SInulle MYÖS MUILLE TERVEELLISTÄ - seeU LATER¤

      ( p ; MuTTa PItääHÄN täHÄN LaitTAA mYÖs hiuKAN Jumalan Sanaa RAAMATUSTA ! d )

      Skr. 12:1-4 PROFETIA, HerranJHVH Sana Israelista. Näin Sanoo HerraJHVH(=JESHUA), joka JÄNNITTI(ZmanAVAR )taivaan ja PERUSTI maan ja joka LOI ihmisen hengen sisimpäänsä:
      HINE, Teen Jerusalemin juovutTAVAKSI Maljaksi KAIKILLE( UN ? )kansoille yltympäri,
      ja TULEE( FUT.) JuudanKIN kohdalle Jerusalemia piiritettäessä ..Sinä Päivänä Teen Jeru-salemin VÄKIkiveksi KAIKILLE kansoille: KAIKKI sitä nostavat repivät itsensä PAhoin; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.. Sinä Päivänä, Sanoo HerraJHVH,
      Minä LYÖN KAIKKI( SOTA-)hevoset vauhkoudella.. ratsastajat HULLUudella.

      Mutta Juudan heimoa kohti Avaan Silmäni(/Kasvot=Presence; SHEKINAH),

      ja kaikki kansojen( SOTA-)hevoset Lyön sokeudella.

      :5-7 SILLOIN Juudan sukuruhtinaat sanovat sydämessä,, Väkevyyteni Jerusalemin asukkaat HerrassaJHVH TSEVAOTissa - Jumalassaan; Sinä Päivänä Teen Juudan sukuruhtinaat kuin Tulipannuksi puiden.. Tulisoihduksi lyhteiden sekaan, ja kuluttavat oikealta ja vasemmalta.. KAIKKI kansat yltympäri; ja Jerusalem Saa yhä asua paikoillaan Jerusalemissa.

      Ja HerraJHVH ENSIN VAPAUTTAA( FUT.) Juudan majat, JOTTA
      Davidin suvun kunnia ja Jerusalemin asukasten kunnia
      EI YLVÄSTELISI Juudaa vastaan.

      :8-10 Sinä Päivänä HerraJHVH SUOJAA(=HaCHESED )Jerusalemin asukkaita; ja kompastuvainen seassaan Sinä Päivänä ON kuin David ja Davidin suku ON
      kuin Jumal'olento, kuin HerranJHVH Enkeli heidän edessään. Mutta

      Sinä Päivänä Tahdon HÄVITTÄÄ KAIKKI MUUTkansat
      jotka hyökkäävät Jerusalemia vastaan; ja
      Davidin suvun ja Jerusalemin asukasten päälle
      Vuodatan Armon ja Rukouksen Hengen

      - Katsovat Minuun jonka LÄVISTIVÄT( Ps.22:17 LÄVISTÄNEET KÄTENI JA JALKANI ! )
      http://jewishbelief.com/psalm-22-the-crucifixion-psalm/ JA VALITTAVAT Häntä
      KUTEN valitetaan Ainokaista,
      murehtivat Häntä katkerasti
      KUTEN murehditaan katkerasti Esikoista.

      :11-13 Sinä Päivänä Jerusalemissa pidetään Suuret Valittajaiset(/JOM KIPPUR ? ),
      KUTEN OLI Hadadrimmonin valittajaiset Megiddon laaksossa; ja Maa pitää valittajaisia - kukin SUKUKUNTA erikseen: Davidin huoneen sukukunta ja naisensa erikseen, Natanin huoneen sukukunta ja heidän naisensa erikseen; Levin huoneen sukukunta ja naisensa erikseen; siimeiläisten sukukunta ja naisensa erikseen. Kaikki muut sukukunnat, kukin.. erikseen ja naisensa erikseen.

      Juha Tapio - http://youtu.be/T-7sUDzjHN4 - Kaksi puuta (Live)
      ( http://youtu.be/bhTIPBrO4wM - Kaksi puuta (lyrics) .. NOILLA Laulun Sanoilla ! d )

      Rm. 11:17-18 MUTTA( p ; TULOOKO Kotoonen Olo ? ; )
      JOS
      MUUTAMAT Oksista Taitetut pois ja SINÄ.. METSÄöljypuu - Oksastettu OikeiRen oksien JoukkoHON ja OOT PÄÄSSY niiRen KANSSA OSAlliseksi Öljypuun Mehevästä Juuresta,
      NIIN
      ÄLÄ YLYPEELE Oksien RINNALLA; mutta
      JOS ylpeilet,
      NIIN SINÄ et kuitenkaa kannata Juurta,( p ; vaan Juuri KANNATTAA SUA... ! D )

      PS. 2:1-6 MIKSI( LAMA; hebr. ) MUUT(X) pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat HerraaJHVH JA Voideltuaan VASTAAN(=S*T*N ! ): "Katkaiskaamme kahleensa, heittäkäämme päältämme köytensä".

      Taivaassa Asuva NauRAa - HerraJHVH PILKKAa HEitä - Hän PUHUU HEille KERRAN Vihassaan, Hirmuisuudessaan PELOTTAA.. ASETIN Kuninkaani SioniIN,( BiRuSHaLaJiM )Pyhälle Vuorelleni".

      :7-12 Ilmoitan mitä HerraJHVH SÄÄTI - Lausui minulle: Olet poikani, tänä päivänä sinut Synnytin: Ano Minulta NIIN Annan MUUT(X)kansat(=GOJIM) Perinnöksesi ja maan ääret Omiksesi - Rautaisella Valtikalla Muserrat HEidät, Särjet HEidät kuin saviastian.

      Siis Tulkaa (järkiinne;)MIELIn-MUUTOSkeen/TESHUVA) kuninkaat, Maan tuomarit ottakaa Nuhteesta vaari. Palvelkaa HerraaJHVH Pelolla(/Ps.111:10 )ja ILOitkaa

      ANTAKAA suuta Pojalle( SUUdelkaa JalkoJAAN ! )VAVISTUSkellä, ettei Vihastuisi
      ettekä hukkuisi tiellänne - sillä Vihansa syttyy ÄKISTI(=PIAN; ODOTTAMATTA ?! ).

      (KAIKKI )Autuaat(=Pelastetut/HaSLICHA/JESHUA )KAIKKI Häneen(=JESHUA;>HaCHESED>)TURVAavat. JK. 3:5...#

    • Anonyymi

      Hbr.4:12 ...I==I=kaksiteräinen miekka>...!!!

      Jh.15:26 ..KUN Tulee Puolustaja, jonka Lähetän TEille(/1.Jh.2:6 )Isän tyköä, Totuuden Henki joka lähtee Isän tyköä, NIIN TODISTAA( FUT. )Minusta.
      16:13 ..KUN Tulee( PYHÄ )Totuuden( Rakkauden )Henki Johdattaa(/1.Jh.2:6 )TEidät kaikkeen Totuuteen - sillä mitä puhuu ei ole Hänestä Itsestään; vaan minkä kuulee sen puhuu ja tulevaiset TEille julistaa...

      JoCHaNaN 8:23 ..Sanoi heille: Olette alhaalta, olen Ylhäältä;
      olette tästä maailmasta, minä en..
      :24 SIKSI sanoin teille että kuolette synteihinne; sillä ellette usko minua siksi joka minä olen, niin kuolette synteihinne.
      :25 Niin sanoivat hänelle: "Kuka olet?" JESHUA sanoi heille: Juuri Se mitä puhunkin teille.
      :26 Paljon minulla teistä puhuttavaa ja teissä tuomittavaa; mutta Hän joka minut LÄHETTI ON Totinen( VS. VALHE-VILPPI-EPÄREHELLISYYS )ja minkä KUULIN Häneltä sen puhun maailman kuulla.
      :27 Mutta eivät ymmärtäneet että puhui heille Isästä.
      :28 Niin JESHUA sanoi.. KUN olette ylentäneet Ihmisen Pojan, silloin ymmärrätte että Minä OLEN Se( JHVH=JESHUA )joka Minä Olen ja etten itsestäni tee mitään, vaan puhun tätä sen mukaan kuin Isäni minulle OPETTI.
      :29 Ja Hän joka minut LÄHETTI ON( IMMANUEL )kanssani; Hän ei jättänyt minua yksinäni, koska AINA teen sitä mikä on Hänelle otollista(=KELVOLLINEN/Sana=Totuus VS. VALHE/STN ! )
      :30 Kun näin puhui MONET USKOivat Häneen.

      :31 Niin JESHUA sanoi niille juutalaisille jotka uskoivat häneen: JOS PYSYtte(/1.Jh.2:6 )Sanassani, NIIN Totisesti olette Opetuslapsiani;
      :32 ja tulette tuntemaan Totuuden JA Totuus TEKEE teidät Vapaiksi.
      :33 vastasivat hänelle: Olemme Abrahamin jälkeläisiä emmekä koskaan olleet kenenkään orjia - kuinka sitten sanot: Tulette vapaiksi'?
      :34 JESHUA vastasi heille: Totisesti.. Sanon teille: JOKAINEN joka TEKEE syntiä
      on synnin orja.
      :35 Mutta orja ei pysy talossa iäti; Poika pysyy iäti.
      :36 JOS siis Poika tekee teidät Vapaiksi, NIIN tulette Todellisesti Vapaiksi.
      :37 Tiedän että olette Abrahamin jälkeläisiä; mutta tavoittelette minua tappaaksenne, koska Sanani ei saa tilaa teissä.
      :38 Puhun mitä nähnyt Isäni tykönä; niin tekin teette mitä olette kuulleet omalta isältänne.
      :39 vastasivat ja sanoivat hänelle: Abraham isämme - JESHUA sanoi heille:
      JOS olisitte Abrahamin lapsia, NIIN tekisitte Abrahamin tekoja.
      :40 Mutta nyt tavoittelette tappaaksenne.. miestä joka KERTOI teille Totuuden jonka KUULI Jumalalta - Abraham ei tehnyt NIIN.
      :41 teette isänne tekoja. sanoivat hänelle: emme aviorikoksesta syntyneitä; meillä yksi Isä, Jumala".
      :42 JESHUA sanoi heille: JOS Jumala olISI Isänne, NIIN RakastaISItte minua, sillä olen Jumalasta lähtenyt ja tullut; en itsestäni tullut vaan Hän minut LÄHETTI.
      :43 MIKSI ette ymmärrä puhettani? SIKSI että ette kärsi KUULLA(=TOTELLA )Sanaani.

      :44 olette isästä PERKELE(=VALEHTELIJA)estä ja isänne himoja HALU(=HIMO)atte noudattaa.. ollut murhaaja alusta asti, ja Totuudessa ei pysy koska hänessä ei ole Totuutta; KUN puhuu valhetta NIIN puhuu omaansa, sillä on VALEHTELIJA ja sen isä.
      :45 Mutta minua ette usko, SIKSI että sanon Totuuden.
      :46 Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin - JOS Totuutta puhun, (NIIN )miksi ette USKO minua?
      :47 Joka on Jumalasta KUULEE Jumalan Sanat - SIKSI ETTE KUULE koska ette ole Jumalasta.

      :48 Niin juutalaiset vastasivat.. Emmekö ole oikeassa kun sanomme että olet samarialainen ja sinussa riivaaja?
      :49 JESHUA vastasi: Minussa ei riivaaja, vaan kunnioitan Isääni ja häpäisette minua.
      :50 Mutta en etsi omaa kunniaani - Yksi ON joka Etsii ja Tuomitsee.
      :51 Totisesti.. Sanon teille: jos joku pitää Sanani ei ikinä näe kuolemaa.
      :52 Juutalaiset sanoivat hänelle: Nyt ymmärrämme että sinussa riivaaja -
      Abraham kuollut ja profeetat, ja sanot: Jos joku pitää sanani ei ikinä maista kuolemaa -
      :53 oletko suurempi kuin isämme Abraham joka on kuollut, ja profeetat kuolleet; keneksi itsesi teet?
      :54 JESHUA vastasi: JOS itse itselleni otan kunnian, NIIN kunniani ei ole mitään. Minun Isäni on se joka minulle kunnian antaa, Hän josta sanotte: "Hän on Jumalamme"
      :55 - ETTEkä tunne Häntä; mutta MINÄ tunnen Hänet. Ja JOS sanoisin etten tunne Häntä, NIIN olisin valhettelija niinkuin tekin; mutta tunnen Hänet ja pidän Sanansa.
      :56 isänne Abraham riemuitsi siitä että oli näkevä Minun Päiväni(=PARUSIA); ja
      näki sen ja iloitsi.
      :57 Niin juutalaiset sanoivat hänelle: "Et vielä 50:nen vuoden vanha, ja nähnyt Abrahamin!"
      :58 JESHUA sanoi heille: Totisesti.. Sanon teille: ennenkuin Abraham syntyi Minä OLIN(=JHVH).
      :59 Silloin poimivat kiviä heittääkseen häntä niillä - mutta JESHUA lymysi ja
      lähti PYHÄKÖSTÄ( =Jerusalemin TEMPPELI; Har HaBAIT; Salomon TEMPPELIn PAIKALLA)...MOT !!!

      MUUTEN LÖYSIN UtuBEsTa TODELLA HIENON USKON-PUHDISTUKSEN AJAN
      WANHAN WIRREN http://youtu.be/NXfTsHzKmxw - Jumala ON-PI LinnamME !!!
      LUTTERIN MARTTI TEKI PALJON HYVÄÄ - JA PANI PAAVIN NUHTEESEEN JA Herran KURIin SUOMI-RUOTSIN HAKKA-PELIiiTtoJEn RATSU-RYNNÄKÖILLÄ...
      exTra'A ; ) http://youtu.be/7w60rXfn5d0 - Hakkapeliittain Marssi - with Lyrics !

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe