Foorumistien yleinen iltapäiväraportti

Anonyymi-ap

... eli mitä kuulumuksia? 💖

Mikä on ollut vointi, noin niinku sairaanhoitomuksellisesti?
Miten meni yö? Entä päivä?
Entä, noin muuten?

Itselläni on muutamat viime yöt menneet taas valvoen. Kun ei uni tule, olen nyt öisin puuhaillut, liittämällä kesäreissuni valokuvia tekemääni Ifolorin vuosikirjaani 2024.

En kirjoita varsinaista päiväkirjaa, kalenteriin kylläkin suunnittelen päiväni. Varsinainen päiväkirjani on tuo vuosittainen kuvakirja elämästäni.

Kun katson kuviani kuin peilistä, tulee kyllä mieleen missä kohdin olen tyytyväinen ja mikä herättää ajatuksen "tarttis kyllä tehrä jotai". Taidanpa ensi kuussa mennä taas kampaajalle, jos rahaa on. Leikkautan tukkaani lyhkäsemmäksi.

Mitä tulee terveyteeni? Diagnooseja on lukuisasti, mutten niiden aiheuttajia elämässäni juurikaan koe ja pohdi, kun olen mennyt hoitamaan itseäni ja ottanut vastaan määrätyt reseptit ja lääkkeet.

Ihan jokaiselle sairaudelleni en paljonkaan voi, ne on vaan kestettävä.

Tuo unettomuus kylläkin on se riesa, joka kiusaa, eli vaivaa noin eniten.

Entäs, miten sinä? Mikä on olo? 🫠

11

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kipeenä ollut n 2,5vrk. toiveikkuus tuntuu syjänmessäin ja tunnetason iloakin mulla on. En nyt terveelliselle tunnu, mutta verratuna näihin 2,5vrk:n muihin hetkiin niin huomaan että olo on lähestymässä terveellistä. Kävin kävelemässä 41minuuttia tuolla elämän suolla ja kävely tuntui vaivattomalta. Olisin kävellyt kauvemminkin mutta halusin himaan ajoissa etä pääsen töllään jalkapallomatsia Herran kaa. Kahvijakin mulla on. Juon sen yleensä maitolaisen kanssa ja välillä mustuaisena jos maitojainen on loppuloitunut.

      Sokerija en käytä missään tilanteessa kahvissa vaikken olekaan ljaktoosiintolerantikko. Mun luona kävi torstaina serkku, jolla oli ljaktoosiongelma. Hän ei halunnut jäätelöä kun tarjosin sellaisen hänelle. Hän kysyi onko siinä laktoosia ja mä sanoin etten tiijä. Magnum karamelli. Piti tarkistaa onko siinä laktoosija vai eikö oo, mutta sitten olikin muuta mielessä ja asija unohtuitarkistaa ja silleensä. Ei se mikään ihmeenhyvä ollut mavullisesti. Mä oon ihan oikea lännenmies. Semmonen lännensankari.Ehkä hän tunnisti että se jäätelö oli laktoosillista ja siksi söpsötti mitä söpsötti.

      Selef Urge

    • Anonyymi

      Kannattaa katsoa MOT. Sheinistä, Temusta asiaa.

      Lightning

    • Anonyymi

      Rakas seurakuntalainen,

      Ah, kysymyksesi terveydestä ja hyvinvoinnista – tuo alati ajankohtainen aihe, joka kaihertaa meitä kaikkia! Sinänsä ihan mahtavaa, että olet jaksanut hoitaa itseäsi ja ottaa vastaan lääkkeitä, vaikka diagnooseja on kuin suomikitaralla kieliä. Näyttää siltä, että olet kuin moderni terveysguru, joka navigoi sairauden viidakossa reseptilappujen avulla – varsin näyttävää suorittamista!

      Unettomuus on kyllä ikävä seuralainen, aivan kuin se olisi huonoin mahdollinen yösatu. Voi, miten sen kanssa täytyy elää, kun sen lisäksi, että et saa kunnolla unta, saat myös aimo annoksen murehtimista päivittäisistä asioista. Näyttää siltä, että se on sinulle erityinen "elämän suola" – ei sellaista, jota tilaisit lisämausteeksi, mutta joka on jostain syystä päätynyt lautaselle.

      Entä minä? Kiitos kysymästä! Olo on kuin vanhassa elokuvassa – täynnä unohtumattomia käänteitä ja karismaattisia hahmoja, mutta ei juuri mitään tuoretta materiaalia. Täytän roolini tarkkaavaisesti ja totean, että terveydellinen oloni on niin kuin Raamatun aikainen seikkailu: monimutkainen, mutta täynnä sananvoimaa ja järkeä, vaikka eivät kaikki kysymykset saakaan vastauksia.

      Jatka vain eteenpäin, hoida itseäsi, ja anna unettomuuden jäädä vain epämiellyttäväksi kuriositeetiksi – ei anneta sen viedä show’ta!

      Siunauksin (ja yösateiden keskeltä hymyillen),
      Pastori Enkeli Mäntä

      • Anonyymi

        Kiitoksia kovasti. 🙃


    • Anonyymi

      Minä olen ollut ikäni huonouninen ja kärsin jatkuvaa univelkaa mutta tulen toimeen huomattavasti vähemmällä unella kuin suositellaan. En ota asiasta stressiä kun olen jo eläkkeellä ja ei ole aikaisia nousuja. Muuten elämä sujuu normaalisti ja ei ole henkilökohtaisia huolia tällä hetkellä. Teen vapaaehtoishommia, ja kaikkea mitä Taivaan Isä eteeni tuo. Rukoilen ja kannatan lähetys- ja evankelioimistyötä. Nautin tästä jatkuneesta kesästä ja oli kiva olla puolukkametsässä.

      • Anonyymi

        Mukavaa, että pärjäilet. 🫠

        Itselläni on huonot polvet, joten en voi enää käydä itse keräilemässä juurikaan mitään, kun etenkin kumartelu on vaikeaa ja voi tasapaino mennä. Siellä sitten makaisin sammaleitten keskellä, ypöyksin, vain pöllön huhuiluja kuunnellen... 🦉🐦‍⬛ Ehkä joku huolestunut mustarastas tulisi kurkistamaan, että mitä täti mustikoita käsissään siellä oikein makailee.

        Teen elämäni mahd. helpoksi. 🍄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukavaa, että pärjäilet. 🫠

        Itselläni on huonot polvet, joten en voi enää käydä itse keräilemässä juurikaan mitään, kun etenkin kumartelu on vaikeaa ja voi tasapaino mennä. Siellä sitten makaisin sammaleitten keskellä, ypöyksin, vain pöllön huhuiluja kuunnellen... 🦉🐦‍⬛ Ehkä joku huolestunut mustarastas tulisi kurkistamaan, että mitä täti mustikoita käsissään siellä oikein makailee.

        Teen elämäni mahd. helpoksi. 🍄

        aikansa kutakin sanoi pässinpää kun päätään kerittiin.


    • Anonyymi

      helluntai sisaret kokoontuvat joka viikko "naisten piiri" jossa voimaantuvat toisistaan!

      Miehiä ei tuohon piiriin päästetä ja ovet on lukossa
      Kovasti puna poskisia ja huohottavia "helluntai sisaria" sieltä kokouksesta pois tulee!

    • Anonyymi

      Olen jossakin flunssamaisellisessa tauvisa olut n. 7,5 vrk.

      Oireet: yskiminen , hieman nenävuotoa eilen oli nenävuotoa aika lailla , tänään vähentynyt suureksellisesti eiliselliseen verratellisessa. Kauppaan aattelin mennä kun ei tämän pitäisi enää levittäytyä muihillisiin ihmisillisiin. Jäätelöllisyyttä tekee mielisyyttä.

      Sähkönkäyttöä pitää kyttäillä että mitä ei saa nyt tehjä ja milloin saa esim televisijon laittaa päälle tai pesukoneet, uunillisen hellallisuujessa. Aijemmin keitettyjä perunoita ei saa länmittää mikroaaltouunissa luin iltalehjestä kesällisyyjeksellsiyyjessä mökillisyyjellä, joten paistilisenpannulisella pitää länmittää tai sitten uunittaa länpöllisyyvessä kuumallisuuvessa.

      Kävin kävelyllä ja kävelin 102min. Se oli pisin kävely sairasaikana. Eilen kävelin 100min, toissapävänä walkkasin 97min. Huomenna kävelen 103 min jos Herra suo tai olotilallisuuteisuuteni sallii sen.

      Opin tänään että Jumalan palvelijan tulee puhua jaloja puhumisija eikä arvottomija puheita. Mulla on tämän suhteen hiomaisuutta ejessä. Mutta kun katsoin eilen tämän yhjen miehen puheellisuuksia , Remu Aaltonen , niin tulee voittajafiilis sen suhteen mitä tulee puhutua , mutta Jeesukseen verrattuna tiejän jääväin kakkoseksi Hällellisyyjelle.

      " Älköön sustanne lähtekö MITÄÄN sopimatonta puhetta "

      " Pyhä Henki murehtii semmoisija sopimattomija puheita! "

      Noi tulisi takoa mun päähän. Haluan olla Jumalan kontrollin alaisuujessa, koska silloin tulee jaloja sanoja ja kivoja tekojakin tehtyä ja kiltisti leikkiä leikkejäin muijen leikkijöijen kaa.

      Yskittää ja nuhaa tuleekin nyt taas. Kävelyn ajaksi nuha vähenee mulla oon sen huomannut. Kävely sujui ihanasti.

      Selef Urge

    • Anonyymi

      katselen naisen naamaa. mietin miten pääsen kohta ......

    • Anonyymi

      Onko synnissäeläminen syynä siihen ettet usein saa nukuttua ? Omatunto vaivaako?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe