Eeva meni ensin eksytykseen...

Anonyymi-ap

Nykyisin etenkin naisia kiinnostaa kaikki okkultistinen uskonnollinen hurmostouhu, mitä jenkkilahkoissa on tarjolla yllin kyllin.

Sitten ne vaimot houkuttelee tyhmät miehensäkin mukaan hurmoshenkisiin kaatobileisiin...

14

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raamattu : "yksi kaste " Ef: 4 : 5

      helluntailainen : > onko Jumala sanonut niin >

      • Anonyymi

        Äläpä irrottele jakeita--- luetaan, mitä se Ef- kirjoittaa. mikä on se yksi!

        Niin kehoitan siis minä, joka olen vankina Herrassa, teitä vaeltamaan, niinkuin saamanne kutsumuksen arvo vaatii, kaikessa nöyryydessä ja hiljaisuudessa ja pitkämielisyydessä kärsien toinen toistanne rakkaudessa ja pyrkien säilyttämään hengen yhteyden rauhan yhdyssiteellä: yksi ruumis ja yksi henki, niinkuin te olette kutsututkin yhteen ja samaan toivoon, jonka te kutsumuksessanne saitte; yksi Herra, yksi usko, yksi kaste;
        (Efe 4:1-5)

        tässä se yksi asia opetetaan. Se ei tarkoita hätäkastejumala- oppia. helvettikidutusvauvoja.

        yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa. Mutta itsekullekin meistä on armo annettu Kristuksen lahjan mitan mukaan. Sentähden on sanottu: "Hän astui ylös korkeuteen, hän otti vankeja saaliikseen, hän antoi lahjoja ihmisille". Mutta että hän astui ylös, mitä se on muuta, kuin että hän oli astunut alaskin, maan alimpiin paikkoihin? Hän, joka on astunut alas, on se, joka myös astui ylös, kaikkia taivaita ylemmäksi, täyttääkseen kaikki. Ja hän antoi muutamat apostoleiksi, toiset profeetoiksi, toiset evankelistoiksi, toiset paimeniksi ja opettajiksi, tehdäkseen pyhät täysin valmiiksi palveluksen työhön, Kristuksen ruumiin rakentamiseen, kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään, ettemme enää olisi alaikäisiä, jotka ajelehtivat ja joita viskellään kaikissa opintuulissa ja ihmisten arpapelissä ja eksytyksen kavalissa juonissa; vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus, josta koko ruumis, yhteen liitettynä ja koossa pysyen jokaisen jänteensä avulla, kasvaa rakentuakseen rakkaudessa sen voiman määrän mukaan, mikä kullakin osalla on.
        (Efe 4:6-16)

        Sen minä siis sanon ja varoitan Herrassa: älkää enää vaeltako, niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa. Mutta näin te ette ole oppineet Kristusta tuntemaan, jos muutoin olette hänestä kuulleet ja hänessä opetusta saaneet, niinkuin totuus on Jeesuksessa: että teidän tulee panna pois vanha ihmisenne, jonka mukaan te ennen vaelsitte ja joka turmelee itsensä petollisia himoja seuraten, ja uudistua mielenne hengeltä ja pukea päällenne uusi ihminen, joka Jumalan mukaan on luotu totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen. Pankaa sentähden pois valhe ja puhukaa totta, kukin lähimmäisensä kanssa, sillä me olemme toinen toisemme jäseniä. "Vihastukaa, mutta älkää syntiä tehkö." Älkää antako auringon laskea vihanne yli, älkääkä antako perkeleelle sijaa.
        (Efe 4:17-27)

        Joka on varastanut, älköön enää varastako, vaan tehköön ennemmin työtä ja toimittakoon käsillään sitä, mikä hyvää on, että hänellä olisi, mitä antaa tarvitsevalle. Mikään rietas puhe älköön suustanne lähtekö, vaan ainoastaan sellainen, mikä on rakentavaista ja tarpeellista ja on mieluista niille, jotka kuulevat. Älkääkä saattako murheelliseksi Jumalan Pyhää Henkeä, joka on teille annettu sinetiksi lunastuksen päivään saakka. Kaikki katkeruus ja kiivastus ja viha ja huuto ja herjaus, kaikki pahuus olkoon kaukana teistä. Olkaa sen sijaan toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä, anteeksiantavaisia toinen toisellenne, niinkuin Jumalakin on Kristuksessa teille anteeksi antanut.
        (Efe 4:28-32)


        ts. älä revi pakanuutesi todistukselle Raamattua. Siihen sinulla ei ole lupaa.


      • Anonyymi

        ts. kun katselet vauvapuusikasteen kasvua ja hedelmiä, miltä näyttää tuon Efesolaiskirjeen neljännen luvun säkeitten perusteella.

        Onko sen yksikaste- sen puun juurella, tuon luvun mukainen.
        Näkyykö ne hedelmät- että sinun suusi väittämä - yksikaste olisi Hengen mukainen, vai onkos se pienellä h-lla- henkesi tarinatuvan mukanen vain sen jae jankaamisen henki.- ilman hedelmää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ts. kun katselet vauvapuusikasteen kasvua ja hedelmiä, miltä näyttää tuon Efesolaiskirjeen neljännen luvun säkeitten perusteella.

        Onko sen yksikaste- sen puun juurella, tuon luvun mukainen.
        Näkyykö ne hedelmät- että sinun suusi väittämä - yksikaste olisi Hengen mukainen, vai onkos se pienellä h-lla- henkesi tarinatuvan mukanen vain sen jae jankaamisen henki.- ilman hedelmää

        mikä vauvakuume sinullakin on?


      • Anonyymi

        Ef.4:5 Yksi kaste, hen baptisma. hen on numeraaali eli kasteiden lukumäärää yksi ilmaiseva sana.
        Kastetta ei voi eikä saa uusia eikä täydentää.

        Jeesuksen ei tarvitse mennä toista kertaa ristinpuulle häväistäväksi.


    • Anonyymi

      Molemmilla on omanpään tarinatuvan viesti.

    • Anonyymi

      Suomi24 on tehnyt tarkoituksella ja määrätietoisesti helluntailaisuuspalstasta sivut, joissa avoimesti rikotaan Suomen lakeja ja joissa pilkataan ja herjataan Jumalaa ja joissa helluntailaisia vainotaan ja panetellaan. Suomi24 on tuhonnut keskustelun palstan aiheesta, helluntailaisuus.

      • Anonyymi

        Kyllä moni muukin palsta on pilalla. Esim. Tähtitiede palstaa sotkee trollit jotka höpöttelee ufoista ja litteästä maasta.


    • Anonyymi

      Mailma on täynnä opinkiivailua, ei keihäillä takapuoleen pistelemällä synny jeesuksen seuraajia !

      Kaikkea muuta hullutusta kyllä seuraa.

      • Anonyymi

        se on taas hellarivaari asialla


    • Anonyymi

      Kastaa ja upottaa on täysin eri asiat.

      Kaste Raamatussa tarkoittaa Jumalan armotekoa syntiselle ihmiselle, syntie pois peseminen ja PyhänHengen lahjan saamista. Uuden liiton alkamista.

      Ihminen voi vaikka upottaa sormensa perseeseensä, mutta ei se mikään kaste ole.

    • Anonyymi

      saatana toimii naisten kautta.

      Eeva olisi voinut torjua saatanan hyökkäykset saamillaan käskyillä mutta oli jo mielessään noussut vastustamaan Jumalan säätämystä ja Kaikkivaltiutta!

      Eeva ei myöskään kysynyt mieheltään Aatamilta miten nyt tulee toimia!

      Herramme Jeesus Kristus lähetti APOSTOLIT liikkeelle aina KAKSITTAIN!

      Juudas kavalsi Jeesuksen Kristuksen ja toimi YKSIN!

      • Anonyymi

        Johannes kertoo kylläkin Juudaksen olleen itse Saatana, johon loppua kohti vielä meni Saatana. Näin ollen Juudas + Saatana + Saatana = 3.
        Ihmettelen aina eikö Raamatun miehillä ole omaa tahtoa lainkaan. Adam ainakin kuvataan kuin hän olisi naruista vedeltävä nukke.


        - Rikkavilja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johannes kertoo kylläkin Juudaksen olleen itse Saatana, johon loppua kohti vielä meni Saatana. Näin ollen Juudas Saatana Saatana = 3.
        Ihmettelen aina eikö Raamatun miehillä ole omaa tahtoa lainkaan. Adam ainakin kuvataan kuin hän olisi naruista vedeltävä nukke.


        - Rikkavilja

        Suomi24 on tehnyt tarkoituksella ja määrätietoisesti helluntailaisuuspalstasta sivut, joissa avoimesti rikotaan Suomen lakeja ja joissa pilkataan ja herjataan Jumalaa ja joissa helluntailaisia vainotaan ja panetellaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe