Parhaat nakit

Anonyymi-ap

Maailmassa on monenlaisia nakkeja. On kylmät nakit, kuumat nakit, höyrynakit, uuninakit jne. Mikä nakkiryhmä sinun mielestäsi on paras?

40

405

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      pannulla paistetut nakit on parhaita

    • Anonyymi

      Savolainen prinsdinakki jos ei ole äkkiväärää lerssiä tarjolla, savolaista tietenkin.

      t naapurin masa, savo

    • Kuumat nakit, höyrytettyjä en ole maistanut. Uuninakeista tulee mieleen lapsuuden nauravat nakit..no kai ne silloin maistu kuin keittonakit nakkikeitossa tai nakit kastikkeessa. Mutta ne ei kyllä nykyään maistu.

      Hyytävän kylmät nakit ovat karsean makuisia jotenkin kolkon makuisia. kylmiä kuin helvettti. Jos taas liian kuumia kun kiirastuli niin silloin palaa kieli.

      Suutuntumaan sopivan kuumia, niin ollaan kultaisella keskitiellä kullankeltaisella sinapilla höystettynä.

      • Anonyymi

        Sinappi, sekä chilimajoneesi ovat aina oikeita ratkaisuja. Juomana jotain jäätävän kylmää sarjoista cola, maito tai mehu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinappi, sekä chilimajoneesi ovat aina oikeita ratkaisuja. Juomana jotain jäätävän kylmää sarjoista cola, maito tai mehu.

        Enpä ole tullut ajatelleeksi chilimajoneesia. Vahvaa sinappia ja harvemmin kestuppia käytetty. Yleensä vaan vahvaa sinappia. Pitää kokeilla joskus kun taas nakkeihin sortuu.


    • Anonyymi

      Purran nauravat.

    • Anonyymi

      Parhaat ovat ehdottomasti Takaladon lihan napalminakit,
      niissä on riittävän tuliset mausteet.

    • Anonyymi

      Ruskea kermainen nakkikastike on parasta, edullisetkin nakit sopivat siihen.
      (1e - 2e )paketti.
      Jauhoperunaa, voita, suolakurkkuja.ketsuppia lisänä.
      Itse tehtynä pataleipäkin kruunaa tämän halvan kokonaisuuden, josta riittää pakastimeenkin.

      omateko 6 - valmisruoka 0

      • Anonyymi

        Kuulostaa tosi hyvältä. Ketsuppi on toki haasteellinen, mutta onhan siinäkin esim. chilivaihtoehtoja ja pyree tyyppisiä ratkaisuja. Onnellisia ovat osaajat.


    • Anonyymi

      Pueno petaalast ehhehe

      • Anonyymi

        Ei taida päästä toisen asteen oppilaitokseen. Mikähän olisi tuleva ammatti.
        Kelan mannekiini ?


    • Anonyymi

      Suosikaa löysiä jauhoisia prinssin nakkeja.
      Liian kalliit ja pitkät nakit hiottaa ja naitattaa.

      terveisin : terve (pieksämäki)

    • Anonyymi

      Kivikylän Vanhanajan nakit käärittynä pekoniin ja airfryerissä ruskistettuna. Ainoat nakit joita voin mausteallergian takia syödä kun kaupoista en ole onnistunut muita minulle sopivia löytämään

      • Anonyymi

        On ikävää, että nakkitilanne on kärjistynyt siten, että niitä ei voi enää käyttää, Toivottavasti niille löytyy mieluisa korvike. Sitä kautta on aina paljon mukavampi olla, kun ravintoa, minkä syömisestä voi nauttia.


    • Anonyymi

      Jos nakkikastikkeen nykyisin tekisin ruskeaan kastikkeeseen valitsisin kyllä varmaan braatwursti nakit. Nakkeja nekin näyttää olevan mutta maukkaita kyllä. Onhan nakkikin makkaraakin.

      • Anonyymi

        Itellä kävi kanssa mielessä, että ennen oli sitä nakkikastiketta. Sellaista ruskeaa kastiketta. Mutta sitten siitä alkoi tulla sellaista ketsuppikastiketta. Ja tietäähän sen miten siinä kävi. Kukaan ei enää tee tai käytä nakkikastiketta. Osa naisista paistoi nakit pannulla ennen kuin laittoivat ne nakkikastikkeeseen. Ja niihin tuli hieman erityyppistä napakkuutta verrattuna muutoin käsiteltyihin nakkeihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itellä kävi kanssa mielessä, että ennen oli sitä nakkikastiketta. Sellaista ruskeaa kastiketta. Mutta sitten siitä alkoi tulla sellaista ketsuppikastiketta. Ja tietäähän sen miten siinä kävi. Kukaan ei enää tee tai käytä nakkikastiketta. Osa naisista paistoi nakit pannulla ennen kuin laittoivat ne nakkikastikkeeseen. Ja niihin tuli hieman erityyppistä napakkuutta verrattuna muutoin käsiteltyihin nakkeihin.

        Voi , tuo kastikehan on helppoa tehdä itsekin. Tosin oikean maun saamiseksi kannattaa tehdä voihin eikä margariiniin. Itse teen ruskeaa kastiketta joka viikko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi , tuo kastikehan on helppoa tehdä itsekin. Tosin oikean maun saamiseksi kannattaa tehdä voihin eikä margariiniin. Itse teen ruskeaa kastiketta joka viikko.

        Osa ihmisistä osaa tehdä. Ja he ovat onnellisia. Kaupassa on toki kastikejauheita, mutta niidenkin kanssa on se haaste kuumasta vedestä ja vispauksesta. Itsekin muistan, että ennen oli sitä ruskeaa kastiketta ja sitten tuli soya mausta. Jolla ruskeaa kastiketta pystyi buustaamaan. Työmaaruokalassa oli ruskeaa kastiketta ja valkoisia perunoita. Ja oli suolakurkkua. Ja juomana oli haaleahkot maidot.


    • Anonyymi

      Nauravat nakit

    • Anonyymi

      Jos ihminen tavoite säästää, voi nakkitodellisuus olla jokaisen kohdalla tai ainakin siitä voi olla aika ajoin osallinen. On olemassa myös vegenakit soija, tofu jne. Mutta kuten todettua tarkkana saa olla, kun nakkien kanssa operoi. Tuoreus, laatu jne. ovat tarkoin määriteltävä ennen kuin voidaan keskustella itse nakkien valmistusmenetelmistä.

      • On tavoite säästää ja oon jo säästänytkin. Nakkitodellisuus siis voi olla totta. Viimeksi kävin lauantaina kaupassa ja ostin vain olutta ronkeloa.

        HYvä puoli juomisessa on se ettei silloin syö. Onnekseni huomasin (unohdin)että mulla on vieläkin kaksi pakettia kanaa ja pieni naudanlihajaloste pakkasessa. Sekä isän onkimasta hauesta toinen filee.
        Pottuja riisii porkkanoita sipulaa jo ennestään sekä maailman mainioita mausteita ja kastikkeita ihan omasta takaa. Kohta lähtee siskon omput mehustumaan ja lopuista mäskeistä teen nektarii.

        Pitää olla kaukaa viisas niin nakkitodellisuuden ei välttämättä tarvitse olla totta vaikka toisaalta onhan ne nakit hyviä ja syömisen arvoista tavaraa vaikka olisikin varaa muuhun. Silloinhan sitä voi nimenomaan säästää.

        Ja toimeentulotuella voi säästää sukanvarteen.


      • Anonyymi
        P.ervokki kirjoitti:

        On tavoite säästää ja oon jo säästänytkin. Nakkitodellisuus siis voi olla totta. Viimeksi kävin lauantaina kaupassa ja ostin vain olutta ronkeloa.

        HYvä puoli juomisessa on se ettei silloin syö. Onnekseni huomasin (unohdin)että mulla on vieläkin kaksi pakettia kanaa ja pieni naudanlihajaloste pakkasessa. Sekä isän onkimasta hauesta toinen filee.
        Pottuja riisii porkkanoita sipulaa jo ennestään sekä maailman mainioita mausteita ja kastikkeita ihan omasta takaa. Kohta lähtee siskon omput mehustumaan ja lopuista mäskeistä teen nektarii.

        Pitää olla kaukaa viisas niin nakkitodellisuuden ei välttämättä tarvitse olla totta vaikka toisaalta onhan ne nakit hyviä ja syömisen arvoista tavaraa vaikka olisikin varaa muuhun. Silloinhan sitä voi nimenomaan säästää.

        Ja toimeentulotuella voi säästää sukanvarteen.

        Yksi asia on se, että kaupassa voi unohtaa nakkien valinnan. Nakkeja on niin monenlaisia ja vain harvat niistä valittuja. Tosin valmistus nostaa nakkien makutasoja. Mutta silti kokonaisuudessaan vaativa valintaprosessi ja valmistus tekevät nakkikokemuksista haasteellisia. Ja siksi monet luopuvat, eivätkä jaksa enää nakkien parissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yksi asia on se, että kaupassa voi unohtaa nakkien valinnan. Nakkeja on niin monenlaisia ja vain harvat niistä valittuja. Tosin valmistus nostaa nakkien makutasoja. Mutta silti kokonaisuudessaan vaativa valintaprosessi ja valmistus tekevät nakkikokemuksista haasteellisia. Ja siksi monet luopuvat, eivätkä jaksa enää nakkien parissa.

        No se ei ole hyvä homma jos nakkitodellisuudestakin luovutaan kun ei jakseta? No suomihan on kuulemma täynnä masentuneita köyhiä jotka ovat siirtyneet nakeista makarooneihin. Suht kauan eläneenä oon nähnyt muutoksen jo silloin lapsena lama-aikaan.

        Harrastelijaruuanlaittajana ja mausteiden määrällä voin kuvitella voivani muuttaa hiukan kehnompikin nakki makumaailmaltaan edes keskinkertaiseksi.

        Olen valinnut köyhäilyn mutta toisinaan haluan nauttia ruuasta. Se säästöhomma nääs on yksi köyhyyteni syy. Haluan tulevaisuudessa valita laatunakkeja.


      • Anonyymi
        P.ervokki kirjoitti:

        No se ei ole hyvä homma jos nakkitodellisuudestakin luovutaan kun ei jakseta? No suomihan on kuulemma täynnä masentuneita köyhiä jotka ovat siirtyneet nakeista makarooneihin. Suht kauan eläneenä oon nähnyt muutoksen jo silloin lapsena lama-aikaan.

        Harrastelijaruuanlaittajana ja mausteiden määrällä voin kuvitella voivani muuttaa hiukan kehnompikin nakki makumaailmaltaan edes keskinkertaiseksi.

        Olen valinnut köyhäilyn mutta toisinaan haluan nauttia ruuasta. Se säästöhomma nääs on yksi köyhyyteni syy. Haluan tulevaisuudessa valita laatunakkeja.

        Ei se masennus auta nakkimarkkinoilla. Jos ei ole pakettiin vaadittavaa summaa käytettävänä. Tuo mainitsemasi mausteistus on juuri se yksi avain monipuolisempaan nakkikokemukseen. On pippurit, suolat, soijat, sinapit, wasabit jne.
        Onneksi olet onnellinen ja osaat operoida nakkien kanssa. Ja tunnut ymmärtävän niiden olemusta ja valmistamista.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei se masennus auta nakkimarkkinoilla. Jos ei ole pakettiin vaadittavaa summaa käytettävänä. Tuo mainitsemasi mausteistus on juuri se yksi avain monipuolisempaan nakkikokemukseen. On pippurit, suolat, soijat, sinapit, wasabit jne.
        Onneksi olet onnellinen ja osaat operoida nakkien kanssa. Ja tunnut ymmärtävän niiden olemusta ja valmistamista.

        kiitoksia kommentistasi..köyhänä yritetään elää maustamisen varassa eikä siinä mitään vikaa ole.. suomalainen makumaailma on muuten aika vaatimaton mutta kotikokin kokkaukset ranskalaisella virityksellä tuottavat hyviä tuloksia..


    • Anonyymi

      Parhaat nakit tunnistaa äänestä.
      Napauttelemalla omaan napaan, toinen pitää suurempaa ja napakampaa ääntä.
      Myös saunan lauteeseen kopauttelu tuntuu kuumottavalta.

    • Anonyymi

      Paras on mustamakkara. Sitä saa myös ohuempana grilliversiona, joka menee nakista. Tulikukko on myös hyvä nakki. Se on ohut ja tulinen, tyydyttää makuhermoja.

    • Anonyymi

      Olen haaveillut lihiksestä kahdella nakilla melkein 2vuotta

      • Anonyymi

        Mitkä mausteet olet ajatellut haaveeseesi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä mausteet olet ajatellut haaveeseesi?

        Sinappi on pakollinen. Kurkkusalaatti ja majoneesi lisäksi olisi jees mutta en moisista uskalla vielä edes haaveilla


    • Anonyymi

      Työvoimatoimiston nakitus on parasta mitä voi ikinä ollakka!
      Mulla on aamusta taas aika sinne Lauralle. klo 12
      Otan termospulloon nakkikastiketta mukaan ja kärryytystarpeet.
      Virkailija keittää kahvit.
      Sieltä ruokajonoon josta pubiin.

    • Anonyymi

      Mustaa makkarjaa (=Mustaa magiaa) ja pualukkahilloa+porikkana raastetta.
      Niitä ostan ja muussia teen.

      • Anonyymi

        Laitatko muusiin runsaan voisilmän raikastamaan makua ja antamaan lisävolyymia? Meneekö raastetta useastikin ja paljon?


    • Anonyymi

      Nakit,
      ( -kannattaa katsoa etteivät ole mauttomia kevyt nakkeja, tai kasvisnöyhtää..).
      Siis osta rasvaisia kunnon nakkeja, oikeaa hyvää makkaraa !

      Itse joskus keitän. ja sinapin ja oluen kanssa.
      Joskus grillaan ja sinappia olutta. Ehkäpaistan myös perunasuikaleita, lisänä suolakurkkua, jne..

    • Anonyymi

      Rainbow classic ketsuppi on tosi hyvää.
      Jopa Heintz ketsuppia parempaa ja vielä edullista.

      Voittajaksi ylsi lähes täysin pistein Rainbow Classic tomaattiketsuppi. Maukas ja edullinen yllättäjä keräsi huikeat 4,7 pistettä

      • Anonyymi

        Ketsuppi on haasteellista. Onkohan olemassa jotakin originaaliketsuppia, että pääsisi selville siitä mikä sen mauksi on alun perin tarkoitettu?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ketsuppi on haasteellista. Onkohan olemassa jotakin originaaliketsuppia, että pääsisi selville siitä mikä sen mauksi on alun perin tarkoitettu?

        tomaaaatipyree ja lidlin luumutomaatit tai ne pienet muut..makua on ..vähän balsamicoa, sipulaa, ehkä meiramia timjamiin ja basilikaa.. valkosipulaa mustapippuria bayliffessejä..keitä kokooon..no vähän ehkä sokeriakin..ja suolaa..


      • Anonyymi
        P.ervokki kirjoitti:

        tomaaaatipyree ja lidlin luumutomaatit tai ne pienet muut..makua on ..vähän balsamicoa, sipulaa, ehkä meiramia timjamiin ja basilikaa.. valkosipulaa mustapippuria bayliffessejä..keitä kokooon..no vähän ehkä sokeriakin..ja suolaa..

        Myönnetään. Olet hallinnut hyvin ketsuppeihin ja tomaatteihin liittyvät haasteet. Ja osaat käsitellä sokerin haastetta todella hyvin. Kelpaa silloin olla.


    • Anonyymi

      Nakit & muussi.

      • Anonyymi

        Miten nakit tulisi valmistaa? Laitetaanko muusiin runsas voisilmä?


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta

      https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi
      Kotka
      99
      2567
    2. Olen tosi outo....

      Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap
      Ikävä
      30
      2355
    3. Vanhalle ukon rähjälle

      Satutit mua niin paljon kun erottiin. Oletko todella niin itsekäs että kuvittelet että huolisin sut kaiken tapahtuneen
      Ikävä
      19
      2138
    4. Maisa on SALAKUVATTU huumepoliisinsa kanssa!

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/ensimmainen-yhteiskuva-maisa-torpan-ja-poliisikullan-lahiorakkaus-roihuaa/1525663
      Kotimaiset julkkisjuorut
      96
      1694
    5. Oletko sä luovuttanut

      Mun suhteeni
      Ikävä
      113
      1560
    6. Hommaatko kinkkua jouluksi?

      Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k
      Sinkut
      163
      1297
    7. Aatteleppa ite!

      Jos ei oltaisikaan nyt NATOssa, olisimme puolueettomana sivustakatsojia ja elelisimme tyytyväisenä rauhassa maassamme.
      Maailman menoa
      265
      1095
    8. Mitä sanoisit

      Ihastukselle, jos näkisitte?
      Tunteet
      71
      1004
    9. Onko se ikä

      Alkanut haitata?
      Ikävä
      79
      956
    10. Omalääkäri hallituksen utopia?

      Suurissa kaupungeissa ja etelässä moinen onnistunee. Suuressa osassa Suomea on taas paljon keikkalääkäreitä. Mitenkäs ha
      Maailman menoa
      178
      920
    Aihe