Usko Toivosen ihmeelliset loitsut

Anonyymi-ap

Palstallamme on ylivertainen loitsumestari nimimerkiltään Usko Toivonen. Hänen ohjeistuksensa loitsujen maailmassa on seuraavanlainen:

Jos et voi sietää Paavalin ylösnousseelta Kristukselta saamaa evankeliumia eli sovituksen sanaa, joka kuuluu:

"Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan",

riittää, kun hoet sanaa "konteksti", niin tuo jae menettää merkityksensä.

Konteksti on taikasana, jota hokemalla voit poistaa tuosta jakeesta sen, mitä se ilmaisee - että Jumala oli Kristuksessa ja sovitti jo koko maailman itsensä kanssa.

Konteksti-taikasana tekee käyttäjästään Kaikkivaltiaan. Kun taikasanan käyttäjä tokaisee: "Jae on luettava KONTEKSTISSAAN", hänellä on lupa lakkauttaa jakeen sisältö ja määritellä itse, mitä jae tarkoittaa. Taikasanan käytön jälkeen jae ei sellaisenaan tarkoita YHTÄÄN MITÄÄN. Se SAA MERKITYKSENSÄ taikasanan lausujan lausumassa "kontekstissa" eli - taikasanan lausujan MIELESSÄ.

Konteksti-taikasanan pikkuserkkuja ovat ilmaukset "Raamatun ilmoitus", "Raamattu ilmoittaa" ja "Raamatun ilmoituksen mukaan".

Nämä ovat tehokkaita taikasanoja, koska niiden käyttäjä - simsalabim! - muuttaa itsensä Kaikkivaltiaaksi, minkä jälkeen hän voi poimia Raamatusta mieleisiään katkelmia, jotka hän on samaisella taikasanalla muuttanut "Raamatun ilmoitukseksi". Taikatempun jälkeen maagikko voi alkaa julistella vastustajiensa näkemyksiä "omaksi opiksi, joka ei kestä Raamatun ilmoituksen edessä".

"Raamatun ilmoitus" -hokema on näppärä silmänkääntötemppu. Sillä voi hämärtää näppärästi sen, että protestanttinen Raamattu sisältää 39 kirjaa Vanhasta testamentista ja 27 kirjaa Uudesta testamentista ja että oikeastaanhan "Raamatun ilmoitus" -lausahdus tarkoittaa jokaista sanaa, lausetta ja virkettä, jotka nuo 66 kirjaa sisältävät. Loitsun lausuja hankkii loitsullaan kuitenkin itselleen luvan luetella JUURI NIITÄ KATKELMIA, JOITA HALUAA, eikä suinkaan mitä tahansa Raamatun jakeita. Mahdollisten MUIDEN jakeiden välityksellä Raamattu loistijan niin määrätessä ei ilmoita yhtään mitään, koska loitsu antaa lausujalleen oikeuden rajata Raamatun "ilmoitusta" mielivaltaisesti. Loitsu toisin sanoen korottaa - HUPS VAAN! - lausujansa korkeimmalle vuorelle, josta käsin hän yksinvaltiaana päättää, MITÄ "Raamattu ilmoittaa".

Kun tämän loitsijan kanssa eri mieltä oleva puolestaan siteeraa Raamattua, hänen sitaateillaan ei ole mitään merkitystä, koskapa loitsu on tehnyt lausujastaan Valtiaan, joka PÄÄTTÄÄ, mitä Raamattu "ilmoittaa" ja mitä ei.

7

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Raamattu ilmoittaa" on tyhjyydessään ja mitään tarkoittamattomuudessaan paitsi umpityperä hokema, myös vallankäytön keino, johon ovat oikeutetut kaikki ihmiset, jos kerran siihen katsoo olevansa oikeutettu joku yksittäinen yksilö.

      Ja tähän kaaokseen eri lahkot juuri perustuvat. Kaikki ne ovat "raamatullisia".

      Jos hokija olisi suhteellisuudentajuinen, hän sanoisi hokeman sijasta: "MINUN MIELESTÄNI tämä kohta on Raamatussa äärimmäisen tärkeä - -"

    • Anonyymi

      Usko Toivonen on kunnon kirjoittaja.
      Tietää.

      • Anonyymi

        Usko Toivonen on aivopesty ihminen, joka hokee samoja kuolleita teesejä, joilla hänet on aivopesty.

        Hän on niin aivopesty, ettei hän kykene perehtymään YHTEEN AINOAAN Raamatun jakeeseen. Se on täysi mahdottomuus.

        Sisäsiesti vapaa ihminen ei toimi noin.


      • Anonyymi

        Lisäksi Usko Toivosen aivopesu paljastuu siinä, että hän kieltäytyy ottamasta selvää, mitä Raamatun kirjoittajat ovat alun perin kirjoituksillaan tarkoittaneet.

        Täämä aivokuolema tulee esille jakeiden 2 Kor. 5:19-20 kohdalla. Ja monien muiden.

        Hän on kuin robotti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko Toivonen on aivopesty ihminen, joka hokee samoja kuolleita teesejä, joilla hänet on aivopesty.

        Hän on niin aivopesty, ettei hän kykene perehtymään YHTEEN AINOAAN Raamatun jakeeseen. Se on täysi mahdottomuus.

        Sisäsiesti vapaa ihminen ei toimi noin.

        Raamatin sanoma on sama muuttumaton järkäle, mitä se on kuolleeen meren rantojen luolista löydetyissä kirjoituksissakin. Jumala ei salli ilmoituksensa sanomaa muutettavan. Siksi meillä on vain yksi keino päästä Jumalan lapsiksi , Hänen tulevaan lkuiseen valtakuntaansa. Ottamalla tämä erehtymätön sanoma evankeliumeineen kokonaisvaltaisesti vastaan. Ei niuhoittaen yksittäisiä jakeita, vaan katsoen selkokielellä ilmaistuja lukujen sanomaa. Nykyiset hyväksytyt Raamatut, kertovat ehdottoman totuuden, sillä muunlaista sanomaa Hän ei salli kirjoitettavan, Raamattu nimellä.


    • Anonyymi

      Usko Toivonen on oikea kristitty. Meillä kristityillä on ainutlaatuinen Raamattu, jonka ainoa elävä Jumala , ikuinen Taivaan Isämme, on meille antanut, jotta noudattaisimme ylivertaisen viisauden neuvoja. yhteiskunnassamme. Nämä neuvot antavat meille vanhurskauden ja nimemme elämän kirjaan, kun toteutamme kokonaisvaltaisesti, Taivaan Isämme viisaita käskyjä. Emme pakosta, vaan rakkaudesta ja kuuliaisuudesta Häneen. On arvokasta, että Usko Toivonen, vastaa saatanan harhoihin, juuri oikeilla sanan miekoilla. Siunausta Usko, horjumattomassa uskossasi.

      • Anonyymi

        Teitä kirjan palvojia on kolmetoista tusinassa. Usko on siitä porukasta sivistyneemmästä päästä, ja silti hän on täysin aivopesty.

        Jumala ei antanut maalmalle kirjaa vaan Poikansa Jeesuksen Kristuksen, jossa Hän sovitti koko maailman itsensä kanssa. Tämä on se sanoma, jonka vuoksi Jeesus tuli maailman ja antoi tappaa itsensä, ja tämän sanoman Usko Toivonen raiskaa omalla hienostuneella Raamattu-"tietoudellaan"-


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe