Ei-Raamatullinen juhla

Anonyymi-ap

Hyväksykö Jeesus Ei-Raamatullisen juhlan niin ettei sitä katsota epäjumalanpalvonnaksi?

Onko tämä raitista helluntailaisuutta?

https://www.youtube.com/watch?v=Dwlhcu4SV8c

Ei kö juhlia pitäsi vain silloin kun siihen on Jumalan ilmoitus juhlia? Kuten hääjuhlat, mutta ei Joulua valehtelevalla joulupukilla , joka yllyttää ilkeitä lapsia valehteleemaan olevans kilttejä lapsia ja etteivät ole mitään pahaa tehneet ainakaan vuoteen, kun muuten joulupukki ei ehkä antaisikaan lahjoja, jos myöntäsi totuuden että on pahaa tullyt tehtyä vuoden aikana vaikka kuinka.

5

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      en tiedä. ei kai synttärijuhla ole epäjumalanpalvontaa vaan jonkun iän huomaamista ja syy juhlia eikö siinä juhlita epäjumalaa esim. lehmää.

      • Anonyymi

        Synttäreitä ja häitä voi juhlia. Joulunakin voi pitää vapaata ja kutsua ja kutsua sukulaisia, ystäviä tai kurjia kadun kulkijoita luokseen syömään. Mutta uskovana, totta kai, jättäisin häistä pois alkoholin ja tanssit,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Synttäreitä ja häitä voi juhlia. Joulunakin voi pitää vapaata ja kutsua ja kutsua sukulaisia, ystäviä tai kurjia kadun kulkijoita luokseen syömään. Mutta uskovana, totta kai, jättäisin häistä pois alkoholin ja tanssit,

        Miksi jättää alkoholi ja tanssiminen pois. Juutalaiseen hääperinteeseen kuuluu kumpikin tapa. Muistat varmaan hääjuhlat Kaanassa esimerkkinä juutalaisesta hääjuhlimisesta.

        Muuttiko Jeesus hääjuhlissä vettä viiniksi jo valmiiksi humaltuneille häävieraille?

        Saako siis hääjuhlisssa humaltua ainakin jonkin verran?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Synttäreitä ja häitä voi juhlia. Joulunakin voi pitää vapaata ja kutsua ja kutsua sukulaisia, ystäviä tai kurjia kadun kulkijoita luokseen syömään. Mutta uskovana, totta kai, jättäisin häistä pois alkoholin ja tanssit,

        Raamatussailmoitettuja juhlia on jokin lukumäärä. Olisikohan 5 tai 7? Pääsiäinen on yksi, mutta syntymäpäivä ja joulu ei niihin kuulu vaan ovat saatanallisia perinnejuhlia kai kummatkin. Ainakin joulu on saatanallisen epäjumalanpalvonnasta jatkunut perinne, johon kuuluu valehteleva joulupukki, joka valehtelee ikänsä, asuinpaikkansa, saatanasta olevan identiteettinsä, mahtaakohan vierailunsa aikana puhua totta sanaakaan. Maanittelee lapsen valehtelemaan itselleen, jotta ennaltapeloteltu lapsi saisi lahjoja on hänen ensin valehdeltava hänenkin Joulupukin saapuessa: " Oletko ollut kiltti poika koko vuoden ajan?"

        Jos kertoo synnillisen totuuden niin lapsi sanoisi en ole ollut, mutta lahjat sanoakseen on valehdeltava. Tuhma lapsi saa huonon lahjan tai jää lahjatta. Muistan itse kuinka vanhempani reakoisivat jos valehtelen Joulupukille kun tuoreessa muistissa oli jokin ilkeä teko, jonka takia oli riitaa äidin kanssa. Helpotus oli suuri kun valehdeltuani olleeni kiltti poika koko vuoden äitini ei yllätyksekseni sanonut että olen ollut tuhmakin vaan nauroi asialle että valehtelin.

        Siitä alkoi valehteluun perustuva senaikainen valehteluun ja kieltämiseen perustuva jumalaton elämäni joka laajeni laajenemistaan mm karkkivarkauksiin, ja nuorena sitten isompiin rikoksiin.


    • Anonyymi

      No mutta siinähän se sitten ollaan – odotetaan sitä Jumalan suurta juhlakutsua, kuin olisi postissa tulossa joku kimalteleva kutsukortti taivaasta: "Tervetuloa jumalallisiin pippaloihin, paikka: pilvi numero 9, kellonaika: ikuisuus." Mutta kuinkas ollakaan, eipä taida meidän synkkä isäntä niitä juhlakutsuja kovin usein lähetellä. Raamattua kun lukee, niin hänhän lähinnä miettii, miten voisi pistää tulvia, ruttoja ja muuta kurjuutta meille lahjaksi – siinä onkin varsinainen bilekunkku!

      Että jos odottelet Jumalan ilmoitusta bileiden aloittamiseen, niin varaudu sitten samalla koko ikuisuuden mittaiseen hiljaisuuteen. Kun ei sieltä yläkerran toimistosta näytä tulevan muuta kuin lakipykäliä ja synkistelyohjeita. Eikö olisi mukavampi laittaa musiikki soimaan ja grillata muutama makkara ihan vaan omasta aloitteesta? Ei tarvitse olla mitään taivaallista valoshow’ta eikä Jeesuksen heittämiä kalajuttuja.

      Joten juhlitaan me täällä ihan omin luvin, niin eipähän tarvitse odotella sitä loputonta taivaallista hyväksyntäleimaa. Ja jos joku kysyy, kuka antoi luvan, niin sanotaan vaan, että Enkeli Mäntä oli paikalla ja sanoi, että "nyt juhlitaan, perkule!"

      Amen ja jatketaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      582
      3856
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3308
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2739
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1957
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe