Tehdäänkö meistä Nato/US: n taistelualustaa - itään?

Ruotsalaiset saavat johtoaseman Norfolkissa - suomalaiset alisteisiksi Ruotsin komennolle |*

Norfolk' lle eteentyönnetty maataisteluvoima Suomen Lappiin! |**

__
Tunnettu Nato-fanaatikko - entinen älykkö persu ja sitten sinistynyt Jussi Niinistö puhkuu Natoa [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12293317 - ,
-YLE-otsikoituna ingresseineen näin:

"Pitkäaikainen puolustusministeri Jussi Niinistö: Nato-jäsenyyden hakemista pitäisi alkaa valmistella ilman kansanäänestystä --- Entinen puolustusministeri Jussi Niinistö pitää EU:n omaa puolustusratkaisua ja Nato-optiota haihatteluna. Hän uskoo myös, että nykyisessä tilanteessa Ruotsi voisi saada varmemmin apua Yhdysvalloilta kuin Suomi." ]

- ilman kansanäänestystä ja näin kävi!


Jussi perusfiksuna ei ymmärtäne ja tiedä historiaa, kun edellisen kerran antauduimme lännen - Saksan kolmannen valtakunnan etupiiriksi 1941. Osallistuimme elinpiirimme laajentajana sekä luotavan etupiirin innoittamana Saksan operaatio Barbarossaan hyökkääjänä, tunnetuin seurauksin ..

- menetimme muun muassa Suomi-neidon oikean käden. Toivottavasti tämä natokiiman päättömyys ei katkaise meiltä seuraavaksi päätä! Tänään olemme jo de facto US/NATOn etupiirissä NATO - Isäntämaa MoU pöytäkirjan myötä. Ei kannattaisi tässä ja nyt kävellä kansakunnan tosi tahdon yli.


Nato lisää voimaansa [ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17260124/natotusta-kiihdytetaan! - ] ja etenee valloittajana rahan ja turvallisuushokemien voimalla kohden Venäjän sydänmaita ---

.. ja nyt ei säästetä sanoja, kun 'West media trolling manipulation' -ilmiöinen informaatiotorvi puhkuu Naton onnea, autuutta ja turvaa - turvamitalin toiselle puolelle kuorruttaen Venäjän uhan|1, joka lienee lopulta hyvin kaksijakoista, sillä suurin uhkamme on joutua US/Naton taistelualustaksi itään ja näin ollen meistä tulee esikohdennettu valtio Venäjältä käsin - sen puolustaessa omaa maataan - muistamme miten kävi maailmanhistorian verisimmässä sodassa - Itärintaman Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäyksessä itään 1941-45 - mekin mukana olleena ---

|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/79868/luodaanko-jalleen-venajan-uhkaa? [23.2.2019 - 87|778]

HS-linkki: ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008572518.html - ---

Hesarin otsikkovalinta |2 on jo pelkästään kiintoisa - "häikäilemätön" - miten oli HS-otsikointi, kun US hyökkäsi ilman mitään mandaattia Irakiin vuonna 2003 tai aloitti ulkoisesti sodat Libyaan (2011) ja Syyriaan (2013). Entä HS-otsikointi, kun USAF rynnäköi pommituksiin Eurooppaan - Serbiaan Kosovon sotana?

|2 HS-otsikko:
"Venäjän häikäilemättömyys pakottaa lähtemään siitä, ettei diplomatian tie riitä"

Herääkö media omaan 'West media trolling manipulation' -ilmiöön vasta sitten, kun lukijat voimallisemmin reagoivat tilausten vähentämisenä?

Miksi tämä voimallinen vastakkainasettelun henki |3-

-eikö lännettynyt media oivalla, että tällä kirjoitetaan vastoin isänmaamme etua ja hyötyä - sellaisin poljennoin, jotka hyydyttävät meidän ainoa oikean tien itään - olla puolueeton, sekaantumaton kuin sotkeutumaton toisten vieraiden itsenäisten asioihin.

|3 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - [8.12.-18 - 673|2172]

Miten lopulta Ukraina meihin liittyy - onko sen jatkuvasti toistuva käsittely osa sitä manipulaatiota, jolla suomalaisia käännytetään Natoon?

.. onko se aikuisten oikeasti uhka, vai tehty tietoistarkoituksellinen uhka johdattelemaan - manipuloimaan kansakuntaamme Natoon, tuohon lännen sotakoneeseen, joka haluaa kiihkeästi saada "haltuunsa" Nato-sitoumuksin Suomen1300-kilometriä Venäjän vastaista rajaa, tuottaen meille suuren uhan olla Nato/US' n taistelualusta |4 itään - erityisesti pohjoisessa, jossa olemme vain 11-14 minuutin lentorynnäkkömatkan päässä Kuolan niemimaan Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdista!

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/05/suomea-viedaan-vahittain-ujuttamalla.html - kohta 3.

Olemmeko jo US/Naton etupiiriä, vaikka lännettynyt media polkee lukijoilleen uhkaa, jossa Venäjä tavoittelee meitä "etupiirikseen" - eikä media ole oivaltanut eloamme täydessä rauhantilassa jo vuodesta 1946 - joitain "pakkasöitä" lukuun ottamatta.

Eikö media ymmärrä mitä tapahtui vuonna 1941, kun liityimme Saksan kolmannen valtakunnan etupiiriin ja osallistuimme revanssisotaan tietoispyrkimyksellisenä "ajopuuna" - hyökkäysaseveljenä operaatio Barbarossaan, jossa Saksa tavoitteli Elintilaa ja Suomen kiihkeimmät Suur-Suomea - luottamuksena Saksan ylivertaiseen voimaan ... Oliko meidät johdettu harhaan ja miksi ylitimme vanhan rajamme? Paljon kysymyksiä!

Onko nyt Nato "yhtä kuin" kuin muinoinen lännen edustaja Saksan kolmas valtakunta?

Emmekö voi avata silmiä ja huomata viisauden alkavan tosiasioiden tunnustamisesta? Nuo tosiasiat ovat pitäneet venäläiset sotilaat poissa maastamme sitten Porkkalan luovutuksen - nyt US tulee taistelu- ja rynnäköintijoukkoineen meille Nato-Isäntämaa pöytäkirjan turvin jopa itse itsensä kutsuen.
..
__
158968

94

626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Tehdäänkö meistä Nato/US: n taistelualustaa - itään?"

      Ollaan jo. Oltu jo 2021 vuodesta.

      • Anonyymi

        Naton maahyökkäys Kuolan niemimaalle pelkkien tukikohtien takia on utopistinen skenaario. Väitteessäsi ei ole logiikkaa; miksi tehdä perinteinen maahyökkäys vaikean pohjoisen maaston lävitse, kun kyseiset tukikohdat voisi helpommin tuhota vaikkapa ydinasein tai ohjusiskuin. Edes sellaisellekaan ei ole tarvetta, koska noista tukikohdista ole uhkaa. Voihan venäjä pullistella vaikka miten, mutta se ei aloita sotaa lännen kanssa, koska se ei pärjää edes Ukrainassa. Sota Naton kanssa tietäisi Venäjälle sitä että 180 000 liikekannallepanot eivät enää riitä vaan koko kansan on osallistuttava sotaan, ja sitä Putin ei uskalla lähteä kokeilemaan olkoon vaikka kuin hullu hyvänsä. Nämä väitteet Naton hyökkäyksestä Venäjälle ovat pelkkää huuhaata. Nato on puolustusta varten. Miten selität esim Virossa olevat Naton tukikohdat; miksi sieltä ei olla hyökätty Pietariin? Vastaus on se että ei ole tarkoituskaan.


    • Anonyymi

      Hienoa että ymmärrät viimeinkin että se uhka tulee idästä eikä lännestä.

      10 pojoa ja papukaijamerkki!

      • Miten Venäjä on meitä Suomea sotilaallisesti uhannut; milloin ja miten?


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Miten Venäjä on meitä Suomea sotilaallisesti uhannut; milloin ja miten?

        Ai niin....


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Miten Venäjä on meitä Suomea sotilaallisesti uhannut; milloin ja miten?

        Miten Nato uhkaa Venäjää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Nato uhkaa Venäjää?

        Ilkan mielestä siten että sen jäsenmaat varustautuvat puolustukseen jolloin Venäjä ei pääse ryöstämään. Se on uhka Venäjälle kun se saa tilaisuutta anastaa maita.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ai niin....

        Niin, milloin noin tapahtui - kerrotko?


      • ilkka.luoma kirjoitti:

        Miten Venäjä on meitä Suomea sotilaallisesti uhannut; milloin ja miten?

        Kukaan ei enää viitsi sinulle vastata, kun et ole lukenut saamiasi satoje aiempiakaan vastauksia samaan kysymykseen.

        Näyttää mylös siltä, että hirmuisesta kyselymaniastasi huolimatta et ole oikeasti kiinnostunut kuin omista vastauksistasi itsellesi. 😎


      • Tiedät Ilkka oikein hyvin, että siinä estettiin kansanmurhaa isolla mandaatilla. Älä viitsi esittää vielä suurempaa typerystä kuin esittämättä olet.


      • Anonyymi

        Olemme olleet aina "vedenjakajalla". Silloin, kun meillä oli NL:n kanssa YYA sopimus. Vaatiko se että NL sai alueita Suomesta käyttöönsä ja ilmatilan joka päiväiseksi harjoitusalueiksi?

        Sitä on jaksettu moittia, kuinka paha Suomessa oli asua YYA:n aikana. Joka päivä puhuttiin ystävyydestä, yhteistyöstä ja avunannosta ja se toteutettiin. Vaihtokauppaa käytiin ja se antoi suurille ikäluokille työtä ja toimeentuloa. Samalla maalle verotuloa ja hyvinvointia. Kansa voi hyvin, mutta ilmeisesti media ja poliitikot istuivat tulisilla hiilillä, kun piti elää rauhassa, eikä voinut haukkua venäläisiä.


      • Anonyymi

        Suomalaisia viedään kuin litran mittaa!


      • Anonyymi
        ilkka.luoma kirjoitti:

        Niin, milloin noin tapahtui - kerrotko?

        Hyötyä idiootti hyötyä💩🐒🤣


      • Anonyymi

        Kosovon? Bosniassa silloin sodittiin.


    • Anonyymi

      No se riippuu täysin venäjästä ei meistä.
      Suomalaiset ja Nato ei tule koskaan hyökkäämään minnekkään, mutta myöskään tänne ei ole tulemista hyökkäystarkoituksessa.
      Vähäjärkistä jotenkin yrittää syitä kaataa Suomen Naton ym . länsimaiden niskaan.

      • Anonyymi

        Mitä niillä siellä tehtäisiin?
        Suomalaiset hoitaa puolustuksen pääasiassa itse vaikka Natossa ollaankin.
        Jos apua tarvitaan niin Natolla on täysin ylivoimainen hävittäjäkalusto niin määrältään kuin laadultaan.


      • Anonyymi

        Mikä ettei. Hyvä lisä ne on siellä ja parempi tällä puolen rajaa kuin ryssän joukot.


      • Anonyymi

        Niin eihän Venäjä Ukrainaakaan uhannut vaan viimeiseen asti kielsi hyökkäysaikeet, sanoivat vain lännen propagandaksi lännen juttuja.
        Venäjään ei voi koskaan enää luottaa missään asiassa ennenkuin siellä poliittisessa järjestelmässä menee kaikki uusiksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin eihän Venäjä Ukrainaakaan uhannut vaan viimeiseen asti kielsi hyökkäysaikeet, sanoivat vain lännen propagandaksi lännen juttuja.
        Venäjään ei voi koskaan enää luottaa missään asiassa ennenkuin siellä poliittisessa järjestelmässä menee kaikki uusiksi.

        Pari päivää ennen hyökkäystä Ukrainaan Kalsarinmyrkyttäjä ilmoitti, että Venäjä ei aio hyökätä Ukrainaan. Voiko luotettavampaa kaveria ollakaan?


      • Anonyymi

        Puhdasta imperialististen putinatsien propagandaa


    • Anonyymi

      Ilkka, lopeta jo itsesi, kaikki voittaa.

    • Anonyymi

      Tiiä häntä. Vsin ryssistähän ne kaikki sodat Euroopassa riippuu.

      • Anonyymi

        Mikä valtio marssi Berliiniin vuonna 1945?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä valtio marssi Berliiniin vuonna 1945?

        Jos meinaat WWIl, niin neuvostovenäjä oli toinen aloittajista, ja sen järjestämä loppunäytös tunnetaan maailanhistorian suurimpana joukkoraiskauksena.


      • Anonyymi

        Oletko, pikku putininh**ra tietoinen siitä tosiasiasta, että ihannoimas "Isä Aurinkoisen" masinoimissa puhdistuksissa, 30-luvulla, teloitettiin suomalaisia punikkeja enemmän, kuin Suomen sisällissodassa ja sen jälkimainingeissa, Suomen Valkoisen Armeijan toimesta?.

        -44.Div.-


    • Anonyymi

      Koska aloittaja ei tiedä venäjän hyökkäyksistä Suomeen:

      Isoviha, Pikkuviha ja näihin liittyvät lapsiryöstöt, pahoinpitelyt, ryöstöt ja murhat, sortovuodet x 2, Suomen laillisen eduskunnan syrjäyttäminen väkivalloin punaisten tuella, Mainilan laukaukset, Talvisota ja Jatkosota ja niihin liittyvät alueryöstöt, Sotakorvaukset siitä kun neuvostovenäjä ryösti Suomen alueita, tuhosi omaisuutta ja tappoi meitä, poliittinen painostus, lapsiryöstöt, jatkuvat alueloukkaukset, pakolaisten tunkeminen Suomeen, jatkuva vakoilu, Suomen mustamaalaaminen kirjoittamalla historia sopivaksi poliittisen tilanteen mukaan, jatkuva vakoilu läpi historian, palvelunestohyökkäykset, hybridivaikuttaminen, gps häirintä, taktiset maaostot Suomesta, uhkailu ja haukkuminen ties miksi, valehtelu...

      Kaikki tuo on sotaa ja sotaan verrattavissa olevaa toimintaa jota yksikään toinen maa ei ole Suomea kohtaan toteuttanut.

      Yksinkertaisesti venäjä on kauttaaltaan p as ka maa.

      Siksi Suomi on nykyisin osa länsimaista demokratiaa ja osa puolustusliiitto Natoa.

    • Anonyymi

      Merkit ovat päivänselvät.
      Miksi jenkki perustaa 15-tukikohtaa Suomeen ja alkaa välittömät provosoinnit Suomen itärajalla?
      Kuinka voidaan puhua suomalaisten puolustamisesta, jo idioottikin näkee mistä on kysymys?
      Tämä suuntaus toteutetaan ajassa, jossa Putinin Venäjä ei ole kertaakaan uhannut Suomen suvereeniutta.
      Kun seurataan valtamediaa, hallintoa, kaikki näyttää selvältä sodan valmistelulta.

      Venäjä halutaan sulkea kaikesta ja Suomi kulkee etunenässä vaateineen, järjenvastaista.

      • Anonyymi

        Kyllä varkaita vastaan saa puolustautua, sitä varten on varashälyttimet. Nato on varashälytin, se toimii vasta kun joku änkeää luvatta alueelle. Vastuu asiasta on tunkeutujalla ei varkauden kohteella.


      • Anonyymi

        No älä kuse housuihis.


      • Paavo nyt on torpannut itse itsensä jo vuosikymmeniä sitten...


      • Anonyymi

        Paavo ei olisi saanut kuin kourallisen ääniä, ei saanut edes kannatuskortteja kasaan.


      • Anonyymi

        Nato perustaa tukikohtia Suomeen jos Suomi haluaa.
        Eihän ne ole kuin eduksi ja pitää Putinin aloillaan.


      • Täysin Moskovan pelikirjasta kopsattua höpinää.


      • Väyrynen torppasi itse itsensä pohjattomalla ahneudellaan, kuten olen kymmenen kertaa täällä selvittänyt ja erittäin hyvin tiedät.

        Sitä hillitsemällä hän olisi viidessä kuukaudessa komeasti ehtinyt saada 20 000 korttia konttoriinsa minunlaisteni vitsillä "kannattavien" innokkaalla avulla.


      • Te tiltujen prosenttiliikkeessä olette itse lorottamassanne kusessa ja niin pitää ollakin. Tilanteenne ei tule muuttumaan.


      • Anonyymi

        HÄLYYTYS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        HEVONKUKKUA havaittu!.


    • Anonyymi

      Hieno asia tuo Nato saa venäjän kätyrit ja Suomen viholliset täysin pois tolaltaan

      😁🤣😂😆

      Nautin nähdessäni tiltujen pakokauhuiset kirjoitukset

      • Anonyymi

        "Saksan kolmannen valtakunnan etupiiriksi 1941."


        Aloittajalla kaikki mennyt sekaisin mars mars historiaa opettelemaan Hitlerin ja Stalinin tekemän todistuksena olevan dokumentin pohjalta vuosiluku oli 1939 ja siinä oli sovittu että Suomi on neuvostoliiton etupiiriä siksi juuri neuvostoliitto hyökkäsi Suomea valloittamaan ...tosin huonolla menstyksellä.

        Jos tuo karvakuono on aloituksen tekijä ihmetyttää suuresti miten noin vanha ihminen ei tunne edes lähi historiaamme jos kyseessä on jokin henkinen vamma tai kyvyttömyys niin ymmärrän asian


    • Anonyymi

      Ilkasta ei kannata välittää Ilkka on Vatnik..

    • Anonyymi

      <<i neuvostoliitto hyökkäsi Suomea valloittamaan ...tosin huonolla menstyksellä.<<

      " Hitler lopetti Talvisodan": J.K.Paasikivi. Siksi se loppui kuin seinään. Marskille tuli tieto että länsimaat ja Stalinilla oli salainen sopimus keskenään.
      Barbarossa oli Hitlerin aivoissa suunnitteilla, se olisi sotkenut suunnitelmia.

      • Anonyymi

        " Hitler lopetti Talvisodan"

        😁😆😂🤣


    • Anonyymi

      Kuuntelin Häkkäsen haastattelua. Paljon vaikutta olevan salattavaa tietoa. Ei kerrota mihin kaikkeen poliitikot ovat maamme sitouttaneet Natoon liittyen. Mitä maksaa ja mitkä ovat tulevien joukkojen oikeudet ja velvollisuudet. Onko luvattu rakentaa huipputasoinen majoitus, maksaa päivärahat ja huipputasoiset väylät tuleville joukoille?

      Mitä se toisaalta kansalle kuuluu, mitä poliitikot lupailevat.

      • Anonyymi

        Tottakai, ei kaikkea pidäkkään kertoa, sillä Putinistit kuuntelevat korvat höröllä ja kertovat kaiken Putinille. Se on sitä Vakoilua!


    • Anonyymi

      Itäraja suljettu ja keskusteluyhteydet katkaistu.
      Siinä klassiset elementit ennen sodan julistamista ja johan Stubido uhosi 280.000 miehen valmiuksista Venäjää vastaan.

      Ennenkuulumatonta, vaikka otettaisiin huomioon 30-luvun vaiheet ja välirauhan aika.

      • Anonyymi

        Keskusteluyhteyksiä ei ole katkaistu mutta raja on kiinni.
        Mikä kumma siinä on kun tästä asiasta ainavaan jankataan.
        Se on Venäjä joka on sössinyt ja katkaissut suhteet vähän joka puolelle, me emme sille voi juuri muuta kun odottaa jos venäjälle joskus tulisi selväjärkinen johto.


      • Diplomaattisuhteiden kautta keskusteluyhteydet toki ovat olemassa. Jos on asiaa, sen voi toimittaa sitä kautta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskusteluyhteyksiä ei ole katkaistu mutta raja on kiinni.
        Mikä kumma siinä on kun tästä asiasta ainavaan jankataan.
        Se on Venäjä joka on sössinyt ja katkaissut suhteet vähän joka puolelle, me emme sille voi juuri muuta kun odottaa jos venäjälle joskus tulisi selväjärkinen johto.

        Keskusteluyhteyksiä ei ole hallitus, eikä virkamiestasolla.
        Kun miettii Suomen asemaa kartalla, vaikuttaa se lähinnä koomiselta, ellei olisi niin vakava.

        Suomalaisten turvallisuudella leikitään nyt rankalla tavalla, ottaen huomioon että syyt löytyvät oman maan hallinnosta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Keskusteluyhteyksiä ei ole hallitus, eikä virkamiestasolla.
        Kun miettii Suomen asemaa kartalla, vaikuttaa se lähinnä koomiselta, ellei olisi niin vakava.

        Suomalaisten turvallisuudella leikitään nyt rankalla tavalla, ottaen huomioon että syyt löytyvät oman maan hallinnosta.

        Syyt tosiaan löytyvät venäläisten oman maan sotahullusta hallinnosta, joka on jo tapattanut ja vammauttanut puoli miljoonaa kaunista poikaa – suurin osa omasta maasta ja kaikki täysin turhaan.


    • Anonyymi

      Nato on pelastuksemme barbaarisilta venäläisrosvoilta. Totisesti.

      • Anonyymi

        kyllä jos venäjä erehtyy suomeen hyökkäämään seuraavaksi venäjä räjähtää kappaleiksi

        SILLOIN ESTÄ MÄKÄÄN KAIKILLA VEHKEILLÄ JYTKYTTÄÄ VENÄJÄ KUOPALLE


    • Anonyymi

      Tehdään

    • Anonyymi

      Nato on edelleenkin puolustusliitto.

      • Anonyymi

        Nato on täysin turhake ja pelkästään täynnä idiootteja sekä on täysin korruptioituneitten herrojen paska, eikä yhtää mitään muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nato on täysin turhake ja pelkästään täynnä idiootteja sekä on täysin korruptioituneitten herrojen paska, eikä yhtää mitään muuta.

        Tuo on sinun mielipiteesi. Esitä faktat asialle. Kirjoitus ilman faktoja tai lähdettä, josta faktat voi tarkistaa, on pelkkä mielipide.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nato on täysin turhake ja pelkästään täynnä idiootteja sekä on täysin korruptioituneitten herrojen paska, eikä yhtää mitään muuta.

        Eli mitä sellaista järjestelyä ehdotat tilalle, jolla Venäjän imperiuminrakennus toisten maille voidaan pysäyttää ja palauttaa sen omalle alueelle?


    • Anonyymi

      Suomea viedään kuin litran mittaa. Nato nasset on sen verran yksinkertaista porukkaa, etteivät edes huomaa milloin Jenkki poika ällyyttää :)) ! Mutta mieliala pysyy sen seurauksena korkealla, jos ei tyhmyri edes huomaa olevansa tyhmyri. Ei vain ole innokkaana mukana, vaan on ihan itse aloitteellinen :)) että muut saa viilata linssiin !

      • Typerys luulee saavansa Venäjän asiaa edistettyä törkyvittuilemalla suomalaisten valtavan enemmistön edustajille, mikä on tietysti järjetön taktiikka.
        Siispä kiitos siitä että sinä ja pari palstakaveriasi olette noin suloisen tyhmiä. 😊


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIlo kirjoitti:

        Typerys luulee saavansa Venäjän asiaa edistettyä törkyvittuilemalla suomalaisten valtavan enemmistön edustajille, mikä on tietysti järjetön taktiikka.
        Siispä kiitos siitä että sinä ja pari palstakaveriasi olette noin suloisen tyhmiä. 😊

        Et sinä ole mikään valtava enemmistö :).


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä ole mikään valtava enemmistö :).

        Juu en, mutta ulkopolitiikan osalta edustan sitä komeasti. 😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sinä ole mikään valtava enemmistö :).

        Ei Repe yksin ole se enmmistö, mutta Repe ja me muut EDUSTAMME sitä n. 90% ENEMMISTÖÄ suomalaisista.

        -44.Div.-


    • Anonyymi

      Milloin Nato on hyökännyt suvereeniin valtioon? Venäjä me jo tiedetään.

    • Anonyymi

      No Ilkkahan haluaa että Suomi hyökkäisi länteen.

      Ruotsi ekaksi.

    • Anonyymi

      Nato huippuhieno asia ja puolustusliitto siitä kertoo se minkälaisen trauman siitä on saanut tiltut ja muut yhteiskuntamme viholliset .

      LOISTAVAA !!!

    • Anonyymi

      Ilkka on hauska setä. Kirjoittelee todella surkeasti ja surkeita mielikuvitusjuttuja yrittäen sotkea historiaa ja jotain melkein faktoja sekaan ja tietenkin omia blokiaan ja muita Suolen täytteitään. Lisäksi hän tahtoisi olla kaikkien asioitten asiantuntija ja kirjoittaa ihan mitä sattuu tämän Venäjä ja Kiina rakkautensa lisäksi.

      • Anonyymi

        Ylläpitäjä on ihan yhtä hauska ettei vaan ole itse ahdistunut Luoma kun tekstit poistuu lähes sitä mukaa kuin tälle tiltulle ja kätyrille vastataan 😁


    • Anonyymi

      Miksi Suomi 24 ylläpito ei poista näitä Luoman sepustuksia? Hyödyllinen Idiootti kirjottelee näitä Ryssän probagandaa edistäviä "selon"tekojaan. Itse ovat ilmoittaneet poistavansa sotaa edistävät aloitukset! Kertaakaan Luoman vai mikä hänen oikea nimensä onkaan, eivät ole poistuneet!!

      • Valitettavasti se on poistanut kymmeniä Luoman aloituksia, joissa tuo höpönassu on jo ehditty jauhottaa täydellisesti kymmenissä viesteissä – eli poistaminen on silloin jo järjetöntä.


    • Anonyymi

      Lapsellinen mode hommissa mutta työllistetään poista tämäkin 😁niin kuin nuo edellisetkin

    • Anonyymi

      Multa tuli mach 4 vauhtia kulkeva pieru ja se tuoksui ihan mansikalle🍓

    • Anonyymi

      Tää seuraava oli vähän hitaampi ehkä n mach3 mutta kyllä se kalsarit lävisti ja tuoksu on aikamoinen pitää vähän hillitä pekonin ja munan syömistä.

    • Anonyymi

      Ilmeisesti yhtä toksiset kuin kirjoitukset.?

    • Anonyymi

      Jutelkaa ihmiset rakkaudesta niin Ilkkakin herkistyy!

    • Anonyymi

      No on täällä vain ja ainoastaan,jos ryssä aikoo pinta-alaansa suurennella.

    Ketjusta on poistettu 41 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe