Uskovaiset ja kymmenen käskyä

Anonyymi-ap

Uskovaiset kovasti tuomitsevat ateisteja, mutta eivät silti itsekään noudata edes kymmentä käskyä. Olettekos huomanneet?

20

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskovaisten moraalikäsitys rajoittuu muutamaan käskyyn, koita noudatetaan puolivillaisesti.

      Olipas paha kielikuva, kun eri kuitujen käyttö vaatteessa on kuolemansynti raamatun mukaan

    • Anonyymi

      Kristinusko perustuu selkeästi käskyihin ja evankeliumeihin. Lisäksi olemme saaneet lihasydämen, johon Jeesuksen opetukset ovat sisällytetty, omantunnon muodossa. Uudesti syntyneet kristityt saavat myös Pyhän Hengen opastajakseen. Hänen opastuksella, Raamatun peräkkäiset sanat, puhkeavat kukkaansa ja tämä avaa Raamattua ihmeelliseen loistoon, joka synnyttää riemullisen ylistyksen hyvää ja uskomattoman viisasta Taivaan Isäämme kohtaan. Meidän Raamattu on osoitettu lihallisille ihmisille, jotta me omaksuisimme Jumalan ylivertaisen viisaan Yhteiskunnallisen järjestelmän toiminta tavat. Olemmeko onnistuneet ? kokonaisuutena emme. Vaikka Jumala antoi maailmamme hoidon meille. Syöksymme Raamatun ennusteiden mukaisesti kohti aikakautemme loppua.

      • Anonyymi

        Loistavaa parodiaa!!!

        Päivän parhaat naurut


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loistavaa parodiaa!!!

        Päivän parhaat naurut

        Et ymmärrä, koska et ole uskossa eikä sinussa siis ole Jumalan elävää pyhää henkeä, vaan Aatamista periytyvä kullut henki.


    • Anonyymi

      Raamatussa on Jumalan antamat selkeät säännöt ihmiskunnalle. Oikeat kristityt tietenkin noudattavat Jumalan ilmoituksen käskyjä ja Jeesuksen ja evankeliumien ohjeita, Itämaiden uskomuksissa on myös Jeesuksen rakkaudellisia ohjeita. Niissä ei ole selkeitä, vajavaisen ihmisen tajuttavaa selkeyttä, vaan suurin osa käsittelee metafysiikkaan kuuluvia asioita, joista normaali maallikko ei saa mitään irti. Ainoat mieleen jäävät asiat ovat Jeesuksen opetuksia sivuavat neuvot. Jumala antoi Raamatussa yksinkertaiset ohjeet, joita noudattaa. Raamatusta ei löydy mikro / makro biologian selityksiä, eikä luomistapahtuman tieteellisiä kaavioita. Ne asiat jäävät Jumalan ikuisen perheen lapsien opiskeltavaksi, kun pyrimme ikuisuudessa kohti Jumaluutta.

    • Anonyymi

      kuka 10käskyä laati ?

      • Anonyymi

        Jumala itse kaiversi ne kiveen, mikä symboloi niiden ikuista statusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala itse kaiversi ne kiveen, mikä symboloi niiden ikuista statusta.

        millä jumala kaiversi , vai oliko sittenkin ihminen , muistan laitoin nimikirjaimet erään uskovaisen kanssa erääseen kallioon 🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        millä jumala kaiversi , vai oliko sittenkin ihminen , muistan laitoin nimikirjaimet erään uskovaisen kanssa erääseen kallioon 🤔

        Jumala, joka teki sen kivenkin, ja pitää sen atomit koossa, kaiversi nimensä ajatuksensa voimalla.


    • Anonyymi

      Miksi uskovaiset tuomitsevat ateisteja tai vaikka seksuaalivähemmistöjen edustajia?

      Eikö Raamatussa sanota: Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi?

      Tai: Se, joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven?

      Ja miksi uskovaiset rikkovat 8. käskyä? Miksi he valehtelevat jatkuvasti ateisteista? Eikö se ole väärän todistuksen antamista?

      • Anonyymi

        Uskova muistuttaa teitä pakanoita siitä, että olette menossa helvettiin. Hän ei tee sitä 'vihasta', eikä se ole 'tuomitsemista'. Se on varoittamista, ja häntä motivoi rakkaus. Paljon helpompi on pitää uskon lahja omana tietonaan ja välttää ei-uskovien pilkka. Jos sen teemme, kadumme sitä Kristuksen tuomioistuimessa, kun meillä ei ole näyttää tulosta. Meidän tulee kylvää siemeniä, kastella ja kitkeä. Joku toinen voi korjata sadon.


    • Anonyymi

      Kristitty ei tuomitse. Jeesus tuomitsee meidät aikakautemme lopussa. Ateistien ja idän uskomusten kannattajat, pilkkaavat Pyhää Taivaan Isäämme. Ei ole tuomitsemista, jos muistutamme heitä asioista, jotka vaikuttavat heidän ikuisuutensa vietto paikan sijaintiin. Se on enemmänkin rakkauden osoitus.

      • Anonyymi

        Kylläpä tuomitsee. Tälläkin ateisteja tuomitaan valheiden perusteella ja ne ovat vain uskovaisten keksimiä.

        Eikä uskovaisten höperyydelle nauraminen ole jumalanpilkkaa.

        Millä perusteella muuten itämaisten uskontojen kannattajat pilkkaavat Jumalaa? Eikö kristityt uskovaiset pilkkaa heidän uskoaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä tuomitsee. Tälläkin ateisteja tuomitaan valheiden perusteella ja ne ovat vain uskovaisten keksimiä.

        Eikä uskovaisten höperyydelle nauraminen ole jumalanpilkkaa.

        Millä perusteella muuten itämaisten uskontojen kannattajat pilkkaavat Jumalaa? Eikö kristityt uskovaiset pilkkaa heidän uskoaan?

        Ikuiseen elämään on vain yksi tie, Jeesus. Idän uskonnot ja muut väärät uskonnot pilkkaavat ainoaa oikeaa Jumalaa sillä, että palvovat vääriä jumalia.

        Epäjumalia ei uskovan tarvitse kunnioittaa. Valheen pilkkaaminen ei ole pahasta. Ehkä sillä voi saada jonkun eksyneen oikealle tielle. Kyllä minäkin pilkkaan evokkien järjettömiä uskomuksia ja muiden vääräuskoisten harhoja. Herätkää! Elämme viimeisiä hetkiä ennen kuin Jeesus tempaa omansa (ja varmaan kaikki pikkulapset) turvaan antikristuksen ajan alta.


    • Anonyymi

      Itse asiassa on kaksi eri kymmenen käskyä. Ne ekat jotka Mooses kirjoitti Jumalan käskystä, mutta Mooses suutuspäissään rikkoi käskytaulut ja Jumala käski kirjoittamaan ne samat käskyt uudestaan, mutta vain pari ekaa ovat samoja. Yksi käsky näistä uudesta kymmenestä käskystä on että älä keitä karitsaa emonsa maidossa. Tämä on yksi monista Raamatun ristiriidoista.

    • Uskovaiset eivät noudata kymmentä käskyä, koska levittelevät valheellisia juoruja toisista, vaikka heidän käskyissään kielletään sanomasta väärää todistusta lähimmäisestä. Sellaisia petoja uskovaiset ovat! Heidän mainostamastaan lähimmäisrakkaudesta ei ole tietoakaan.

    • Anonyymi

      Mooses itse antoi mallin siitä, miten käskyt ovat "tulkinnanvaraisia". Kun hän palasi Siinain vuorelta laintaulut kainalossaan, niin mitä hän teki? Kainalossa oli Jumalan omäkätisesti kaivertama käsky "Älä tapa!" ja Mooses määräsi välittömästi joukkomurhan, jossa murhattiin 3000 hänen omaa kansastaan:
      >>Mooses asettui leirin portille seisomaan ja sanoi: "Kaikki, jotka ovat Herran puolella, tulkoot tänne." Hänen luokseen kokoontuivat kaikki Leevin heimoon kuuluvat. Hän sanoi heille: "Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: sitokaa miekka vyöllenne, kulkekaa edestakaisin leirin halki portilta portille ja tappakaa jokainen, jonka kohtaatte, olkoonpa vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen."
      Leevin heimon miehet tekivät Mooseksen käskyn mukaisesti, ja kansasta sai sinä päivänä surmansa noin kolmetuhatta miestä.>>

      Laki on niin kuin se tulkitaan ja Jumalaan uskova on mestari tulkitsemaan.

      • Anonyymi

        Tämä on hyvä esimerkki Raamatun ristiriidattomasta sanomasta.

        Ensin kielletään tappaminen / murhaaminen.
        Heti sen jälkeen profeetta määrää joukkomurhan.


    • Anonyymi

      Vain ei uskovaisten tulee noudattaa 10 käskyä kirjaimellisesti. Uskovaisille ne ovat vain suosituksia.

      Samoin vuorisaarnan rakkauden kaksoiskäsky ei uskovaisille kuuluu olla muodossa "Lähimmäisten tulee rakastaa uskovaista niin kuin uskovainen rakastaa itseään "

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      44
      3081
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      88
      2095
    3. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      78
      1719
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1445
    5. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      239
      1235
    6. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      148
      1104
    7. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      1074
    8. Kyllä tämä tästä kääntyy hoki Orpo tänään eduskunnassa

      Mihin suuntaan se sitten kääntyy? Kyllä on mielenkiintoista odottaa tätä "käännöstä" mihin Orpo uskoo. Milloin ja miten
      Maailman menoa
      116
      1059
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      13
      1018
    10. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      48
      1011
    Aihe