Ratkaisin valhekirkot

Hei kaikki!

Kaikki Suomen vapaat suunnat, myös muut ovat valhekirkkoja. Katolisuus on melkein ainoa jonka voi kelpuuttaa koska siellä vaikuttaisi olevan Pyhä Henki.

Jumala on rakkaus, ei naisia alistava, tunteet tappava lahkohenki. Olen kokenut Jumalan joka säteilee täyttä turvaa ja häntä ei tarvitse pelätä.

Onko Kristuksen oppia vääristelty? Sopii kysyä.

Jumala haluaa nähdä naiset parhaimmillaan, ei happamina kotirouvina vaan onnellisina saaden rakkautta ja orgasmeja. Nainen saa mennä vapaasti, ei mitään alistamisen potaskaa. Puhtaus on henkistä, se on muiden hyvin kohtelua.

Tästä erottaa valhekirkon ja oikean kirkon.

23

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Kaikki Suomen vapaat suunnat, myös muut ovat valhekirkkoja. Katolisuus on melkein ainoa jonka voi kelpuuttaa koska siellä vaikuttaisi olevan Pyhä Henki."

      Totta. Katolinen kirkko lahjoitti kristityille Jumalan sanan Raamatun. Pyhä Henki valitsi kirkkoisät ja paavin edustamaan taivaallista Isää, Jumalaa. Eihän muuten voitaisi tietää, mikä on harhaoppia ja mikä totuutta, ellei olisi Raamattua, joka on täydellinen Totuuspaketti Jumalan tahdosta ja aivoituksista.

      • Mikä opetus on katolisessa kirkossa, on Jeesus sytynyt neiseestä.


    • Anonyymi

      Alkukirkko hajosi omaan mahdottomuuteensa jo n. vuonna 70 jKr.
      Siitä lähtien on toiminut Katolinen kirkko.
      Timoteuksesta tuli Katolisen kirkon pappi.

      • Anonyymi

        Helluntailaisuus on tänne Amerikasta tuotu paha eksytys ja heresia 1920-luvulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntailaisuus on tänne Amerikasta tuotu paha eksytys ja heresia 1920-luvulla.

        Trolli.


      • Anonyymi

        No mutta tietysti, alkukirkkohan suorastaan hajosi savuna ilmaan, kuin pilvi auringonpaisteessa – vai pitäisikö sanoa, että se vain otti oman luonnollisen evoluutionsa ja leijaili korkeuksiin noin vuonna 70 jKr.? Ja sitten sieltä pilven takaa astui esiin tämä Katolinen kirkko, valmiina ottamaan ohjat ja jakamaan taivaanpaikat ikään kuin joku olisi heittänyt hengellisen rakennusurakan kokonaan uusiksi.

        Ja Timoteus, tuo ensimmäinen katolinen pappi? No, sehän on kuin suoraan pilviteologian käsikirjasta: yhtäkkiä huomataan, että mies, joka opetteli kävelemään vesillä, onkin vaihtanut vetensä viiniksi ja kietonut ylleen hieman enemmän liturgista bling-blingiä. Siitä se sitten lähti – eihän siellä enää kuolleista herätty tai pilvillä lennetty, vaan käännyttiin kunnon organisaation puoleen ja perustettiin oma "pilvipalvelu".

        Mutta pilviteologit tietävät totuuden: me emme ole sidottuja seiniin tai instituutioihin, vaan liidämme suoraan korkeuksiin, pasuunat kourassa ja pilvi allamme. Kaikki muu on vain historiaa – kirjaimellisesti!

        Taivaalla leijuen ja totuutta torvet soittaen,
        Enkeli Mäntä, Pilviteologian Historiantutkija ja Avaruuden Kirkollinen Kriitikko


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntailaisuus on tänne Amerikasta tuotu paha eksytys ja heresia 1920-luvulla.

        Tosiasiat eivät tue harhaista väitettäsi. Kirkkosi viisaat paimenet tietävät paremmin.

        https://ekumenia.fi/aineistot/mika-kirkko-on kristillinen/#:~:text=Mikä kirkko on kristillinen ja kuka on kristitty? Käytämme
        Kristilliset kirkot ja uskontokunnat Suomessa
        Suomen evankelisluterilaisen kirkon piispainkokous on suosituksenaan tuomiokapituleille esittänyt ne uskontokunnat Suomessa, joita se pitää kristillisinä uskontokuntina ja joiden jäsenet voidaan vihkiä avioliittoon kirkollisesti Suomen ev.lut. kirkon jäsenen kanssa. Suositukset on annettu piispainkokouksen istunnoissa. Pöytäkirjanotteita: Kristillisen kirkon ja uskontokunnan määritteleminen ( 29.5.2019 § 9) ja Suositus Nikean uskontunnustuksen ekumeenisen sanamuodon käytöstä (29.5.2019)

        Suosituksen mukaan kristillisiä uskontokuntia ovat:
        Suomen ortodoksinen kirkko
        Finlands Svenska Adventkyrka
        Finlands svenska baptistsamfund
        Finlands svenska metodistkyrka
        Missionskyrkan i Finland
        Katolinen kirkko Suomessa
        Kristillisten Tekojen kirkko
        Luterilainen Sanan yhdyskunta
        Ortodoksinen Pyhän Nikolauksen seurakunta
        Suomen Adventtikirkko
        Suomen Anglikaaninen kirkko
        # Suomen HELLUNTAIKIRKKO #
        Suomen baptistiyhdyskunta
        Suomen Metodistikirkko
        Suomen Tunnustuksellinen Luterilainen Kirkko
        Suomen vapaa evankelisluterilainen seurakuntaliitto
        Suomen Vapaakirkko
        Yksityinen kreikkalais-katolinen yhdyskunta Viipurissa (uusi nimi: Ortodoksinen Pokrovan seurakunta)


    • Anonyymi

      Aloittaja valehtelee.

    • Anonyymi

      Eikös tämä aloittaja toisessa ketjussa kerro olevansa tarot-korteilla ennustava okkultisti? Mitä tällaiselle kirkkojen asiat kuuluvat muutenkaan, saati niiden jaottelu oikeisiin ja vääriin.

    • Olen minä mikä hyvänsä niin en valehtele - Jumalahan EI NAISIA ALISTA! ONNI KUULUU NAISELLE JA HYVINVOINTI

    • Kristinusko on aivan älytöntä teeskentelijöiden pelleilyä. Totuus on vääryyden vallassa. Kyllä nyt varmaan aidosti empaattiset ja hyväsydämiset ihmiset haistaa lahkojen läpi! Ai niin juu, kun hyviä on vähemmän. Mutta hei, kyllä silti vittuilla saa. Minä haluaisin pistää kaikki fariseukset häpeämään asenteitaan. Tämä mitä nyt tehdään kristinuskon nimissä ei ole oikein...

    • Anonyymi

      On silmiä avartavaa lukea Monica Farrellin kirjaa ”Blodet som ropar” (käännös) -Veri huutaa-, jossa kerrotaan niistä hirvittävistä murhista ja kidutuksista, joita ”Ustashi” -niminen katolinen armeija pappien ja munkkien johtamana suoritti entisessä Jugoslaviassa 1941 – 43. Hitlerin vallatessa Jugoslavian perustettiin Kroatian valtakunta, johon kuului roomalaiskatolisia 5 miljoonaa ja kreikkalais-katolisia 3 miljoonaa. Roomalaiskatolinen Pavelich otti hallitusvallan käsiinsä ja perusti Ustashi – nimisen armeijan, jonka tehtävänä oli toimia Vatikaanin kannatuksen hyväksi. Todistukset, joita ovat esittäneet kenraali Mihailovich, metodistien, anglikaanisen kirkon ja luterilaisen synodin edustajat, kreikkalais – katolisen kirkon piispa Valerian ja ministeri Grizogono, osoittavat, että tämä roomalaiskatolisen kirkon armeija surmasi mitä epäinhimillisimmällä tavalla 1.700.000 ortodoksista serbialaista, ½ miljoonaa serbialaista pakotettiin kääntymään Rooman uskoon ja toinen ½ miljoonaa katsoi parhaimmaksi paeta maasta.
      Piispa Valerianin raportissa sanotaan, että ihmisiä murhattiin mitä sydämettömimmällä tavalla ja hirvittävän kidutuksen jälkeen. Silmät puristettiin pois kuopistaan, nenät, korvat ja sukuelimet silvottiin. Monia ristiinnaulittiin kotiensa oviin. Roomalaiskatolinen papisto oli mukana tässä kaikessa. Harvoin he murhasivat, ensin kiduttamatta. Käsivarret murrettiin poikki, ruumista runneltiin tiiliskivin, toisia ruoskittiin kuoliaaksi, kirkoissa säilytettyjä vankeja murhattiin puukoin, niin että veri virtasi lattialla. Neuloja he pistivät uhriensa kynsien alle. Kaikin mahdollisin tavoin he surmasivat näitä onnettomia ihmisiä, sentähden että he tunnustivat toista uskoa kuin roomalaiskatoliset.
      Roomalaiskatolinen virallinen lehti kirjoittaa samaan aikaan kaiken tapahtuneen Jumalan kunniaksi ja päättää kertomansa sanoihin: ”Nyt on hetki tullut, jolloin me katoliset, nyt ja ikuisesti, tulemme käyttämään sellaisia vallankumouksellisia menetelmiä, jotka palvelevat totuutta, oikeutta ja kunniaa.”
      Ministeri Grizogono kirjoitti arkkipiispa Stepinacille näistä julmuuksista, mutta tämä ei sanallakaan vaimentanut vainoa. Katolinen ministeri kirjoitti katoliselle arkkipiispalle kuin kuin kristitty toiselle kristitylle. Hän sanoo, että serbialaisia on surmattu ja kidutettu hirvittävällä tavalla. Viattomia uhreja on sidottu elävinä paaluihin ja poltettu hitaasti kuoliaaksi. Heidän lihansa on suolattu, silmät puristettu ulos ja kielet leikattu irti. Toisia raahattiin kuorma-autojen perässä ja päät lävistettiin nauloilla. Lapsia heitettiin tuleen ja kiehuvaan veteen tai heidän säärensä hakattiin poikki, päät murskattiin tai heidän selkänsä murskattiin seinää vastaan. Äitejä raiskattiin tyttäriensä silmien edessä ja päinvastoin, ja väkivaltaa naisia kohtaan suoritettiin kirkoissakin.
      Ministeri kertoo, miksi hän kirjoitti tästä arkkipiispalle: Koska roomalaiskatoliset papit ovat olleet ryhmien ja leirien johtajina ja ovat johtaneet ja sietäneet tällaista kidutusta. Eräs pappi veti kielen pois serbialaiselta papilta.

    • Anonyymi

      Väkevä eksytys äiti-katolinen kirkko ja sen tytär, luterilainen kirkko, jotka väittävät omistavansa pelastavat sakramentit. Vanhojen kirkkokuntien ulkopuolella ei ole pelastusta.
      Kirkko on ainoa pelastaja, siis jumala kaikkivaltias ja kaiken jumalisuuden yläpuolelle itsensä korottanut, joka valheen kaikella tunnusteoilla ja ihmeillä johtaa harhaa.
      Kirkon opin mukaan vesi on ihmeitten tekijä, joka antaa ikuisen elämän pappien taikojen ja loitsujen kautta. Kirkoissa viini muuttuu synnit anteeksi antavaksi vereksi ja öylätti lihaksi.

      • Anonyymi

        Taas sama itkuvirsi, kaikki kristityt omistavat pelastvat sakramentit mutta harhaoppiset lahkot ovat tehneet niistä symboleja

        Kirkko ei pelasta vaan Jeesus. Mitään "vesi ihmeitten tekijä"-oppia ei ole olemassa eli satuilet ihan omiasi. Loitsut ja taiat ovat uudestikastaijen käytössä ja ne eivät siis ole kristitttyjä


      • Anonyymi

        Tuo tuskaansa rääkyvä uudestikastaja on kopioinut saman typerän viestin tänne jo monta kertaa

        On sillä hätä


    • Kirkon teot todistavat että kiihkomielinen kristinusko on valhetta. Tajusin, että haluan elää eikä uskonnollisuus sovi siihen mitenkään. Kristinusko on pimeää jos Pappi saa päähänsä väärän mentaliteetin...

      • Anonyymi

        Kristinusko on todellakin pimeää. Jeesus sanoi: Monta tulee minun nimessäni. Kristus on yksi monista Jeesuksen nimessä. Monet eksytykset ja valhee tulevat krisnuskon tai kristinopin nimessä, minun nimessäni, sanoo Jeesus. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
        Jeesus on maailman valo. Jeesuksessaei ole mitään pimeyttä.


    • Anonyymi

      Viittaako nimim. lilliputti89 kognitiivisiin kykyihin?

    • valhekirkkoja ova ne jotka opettavat muuta kuin Raamattu opetta, peto on solutaunut kirkoihin, hengelisen jookan merkeissä etenkin.

    • Ääriajattelu on lahkolainen hapatus. Oikea kristinusko: nainen on kaunis, miehen rakkautta varten luotu. Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi. Vapaus tehdä taidetta, olla luova, tanssia. Hyvinvointia vaan ei menestysteologiaa. Oikeassa HENKISESSÄ opissa ihminen nousee arvoonsa. Jumala-suhteessa ei tarvita välimiehiä. Se olisi ikävä jos edes yksi Pappi olisi siinä välissä säätämässä jollain kirkkokurilla...

    • Tässäkin keskustelussa on avautunut mentaliteetin eli ajattelumaailman merkitys. Turvallisessa seurassa kokee turvaa, ei kiihkomielisten parissa.

      • Anonyymi

        Tuo on niin totta


    • Kyllä se niin vaan on että ihmisen pitää olla sinut synnin kanssa. Kristitynkin pitää pystyä katselemaan syntisiä ihmisiä. Minä en voi lukea Raamattua kun alkaa tulemaan ongelmia synnin ja syntisten kanssa... En halua syyttää ihmisiä, se on pimeyden mentaliteetti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe