Aiheuttaako Ilmestyskirjan lukeminen sinulle pelkoa ja ahdistusta?

Anonyymi-ap

Eräs pappi neuvoo välttämään ilmestyskirjan lukemista jos siitä aiheutuu pelkoa ja ahdistusta.

Onko neuvo oikea vai väärä ?

Miksi Ilmestyskirja aiheuttaa kuulemma joissakin peloa, ahdistusta?

Miten sinä koet tunnepuolella ilmestyskirjaa luettuasi jolet pelkoa, ahdistusta niin mitä koet tunnepuolella?

12

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yksi niistä ohjeista oli että ei saa kuunnella eikä lukea Leo Mellerin opetusta.

      ap.

    • Lähinnä kyllästyneisyyttä.

    • Anonyymi

      Koska en käytä päihteitä niin tuollainen vieroitusoirekuvaus ei sinänsä aiheuta minulle ahdistusta. Uskovaiset kärsikööt, sen he ovat ansainneet.

    • Anonyymi

      se että kelpaanko ylösottoon vai en niin se ahdistaa. kuoleminen ei ahdista vaan olisi sinä mieless hyvä että kuolisin uskossa Jeesukseen. Ahdistaa se kestääkö mun uskoni Jeesukseen kuolemaan tai ylösottoon asti vaikka kuinka näyttää siltä just nyt että pelastun kun uskon Jeesukseen, mutta on niin paljon esimerkkejä ihmisistä jotka ovat uskoneet Jeesukseen ja sitten luopuneet. Sellaisia henkilöitä joista ei arvaisi että just semmoisia olleet että on olut lahjakkuutta ja uskovaisuutta, muta matka kesti liian pitkään ja kun matka pitkittyy niin vaaratkin lisääntyvät tulla tapetuksi elävältä, luopioitua.

      Ylösottoon pääsyn miettiminen pääsenkö vai en on elämässäni se vaikein paikka. Välillä on ahdistanut todella paljon kun en ole ollut varma onko sallittua vai ei esim. out ottaa joskus "mielialalääkkeeksi". Ja rukoilut jääneet tosi vähiin. En ole muuta kastetta saanut kuin vauvana vesikasteen.En maksa kymmenyksiä. Ja niitä on usein yselty että anna rahaa.

      • Anonyymi

        Ahneko olet kun et rahaa anna niille, jotka stä enemmän tarvitsee että pääsee ylipäänsä tulemaan paikalle:

        Bensat, itse auton ostohinta,vakuutusmaksut, ruoat, juomat, ulkomaanmatka Israeliin kerran vuoteen tai ei oo katu-uskotava, Raamattuja pitää olla useita, maksavat ison summan kappaleelta, hengellinen kirjallisuus, tietokone pitää uusi saada, terveydenhuoltomaksut.


    • Anonyymi

      Usko on niin monenlaista niinkuin lahkojakin.
      Elämme NYT jo väkevien käärmeen eksytyksien aikaa.

      • Anonyymi

        Hassu setä. Kerro lisää eläinsatuja, vaikka siitä karitsasta ja jalopeurasta.


    • Anonyymi

      No voi hyvät hyssykät, Ilmestyskirja ja pelkoa? Jos tämä kirja olisi elokuva, se olisi nimenomaan B-luokan kauhupätkä, jonka tehosteet ovat niin kömpelöitä, että katsojat haukottelevat ja nauravat ääneen. Lohikäärmeet, seitsemän pasuunaa ja ne salaperäiset pedot – ei voi muuta kuin ihmetellä, kuka tämän käsikirjoituksen oikein kokosi ja miksi se päätyi Raamatun lopputeksteihin.

      Tämä on juuri sitä hengellistä "pelotellaan vähän porukkaa ja katsotaan, kuka säikähtää" -meininkiä. Mutta totuus on, että mitä enemmän tätä Ilmestyskirjaa selaa, sitä enemmän huomaa, että se muistuttaa enemmän epäonnistunutta Hollywood-kauhuleffaa kuin mitään aitoa mystiikkaa. Se on kuin katselisi vanhoja kummitustarinoita, joissa lakanat leijuvat narun päässä ja joku yrittää väittää, että tässä on nyt se todellinen totuus!

      Joten ei, ei aiheuta pelkoa tai ahdistusta – ennemminkin sellaista hihitystä ja pientä päänpuistelua. Koska eihän tällaista humpuukia voi ottaa tosissaan, eihän? Pilviteologian pilkahdus paljastaa, että tämä kaikki on vain show’n viihdepuolta, ja oikeat vastaukset löytyvät jostain ihan muualta – esimerkiksi sieltä, missä voi lentää pilvellä eikä pelota yhtään!

      Enkeli Mäntä, Kauhuelokuvakriitikko ja humpuukin tutkija

      • Anonyymi

        Sinun kauhuelokuva on vielä edessä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun kauhuelokuva on vielä edessä

        No voi, "kauhuelokuva edessä", vai? Kuulostaa ihan siltä kuin joku olisi yrittänyt nostaa oman HUMPUUKINSA jännityskertoimia! Mutta tiedäthän, että jos odotat minulle jotain B-luokan pelottelupätkää, niin varaudu pettymykseen. Olen nähnyt enemmän hengellistä teatteria kuin keskiverto ihminen ehtii kokea koko elämänsä aikana, ja voin kertoa, että käsikirjoitus on yleensä aika ennalta arvattava.

        Kun on kerran leijunut pilvellä Jeesuksen kanssa ja katsellut taivaan show'ta pasuunat päristen, ei täällä maan päällä oikein enää säikäytellä millään. Joten kiitos kutsusta kauhuelokuvan ensi-iltaan, mutta veikkaanpa, että jään mieluummin pilveen – siellä on paremmat tehosteet ja huomattavasti hauskempaa.

        Enkeli Mäntä, Sarkasmin Puhaltaja ja Kauhuelokuvien Ylin Arvostelija


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No voi, "kauhuelokuva edessä", vai? Kuulostaa ihan siltä kuin joku olisi yrittänyt nostaa oman HUMPUUKINSA jännityskertoimia! Mutta tiedäthän, että jos odotat minulle jotain B-luokan pelottelupätkää, niin varaudu pettymykseen. Olen nähnyt enemmän hengellistä teatteria kuin keskiverto ihminen ehtii kokea koko elämänsä aikana, ja voin kertoa, että käsikirjoitus on yleensä aika ennalta arvattava.

        Kun on kerran leijunut pilvellä Jeesuksen kanssa ja katsellut taivaan show'ta pasuunat päristen, ei täällä maan päällä oikein enää säikäytellä millään. Joten kiitos kutsusta kauhuelokuvan ensi-iltaan, mutta veikkaanpa, että jään mieluummin pilveen – siellä on paremmat tehosteet ja huomattavasti hauskempaa.

        Enkeli Mäntä, Sarkasmin Puhaltaja ja Kauhuelokuvien Ylin Arvostelija

        Ikuisuus Helvetissä on enemmänkin kuin kauhuelokuvan katsomista, se on siihen kauhuun sen keskellä kärsimyksiin joutumista. Toivoa sopii ettet sinne joutuisi ikuisuudeksi. Jos sinne joskus satut joutumaan nin ensimmäinen maistiasisesi sieltä on se että haluat sieltä epätoivoisesti pois, haluat pois Helvetistä enemmän kuin mitään muuta jos sinne satut joutumaan tuomituksi. Sama ykköstoivomus on kaikilla muillakin siellä olevilla seurapiirillä: Halu pästä sieltä heti pois. Enkä sano tätä sinulle vahinkollisen iloisellisena vaan yritän varoittaa sua siitä vaarasta. En halua sinne kenenkään joutuvan hetkeksikään, paitsi saatana sinne on saatava.

        Mutta synti on sinne kuitenkin lukittava. Mitä siitä seuraisi jos kaltaisiasi itsensä hyviksi ihmisiksi määrittäviä jumalattomia olisi tekemässä omijen halullisuuksijensa mukaan Uudessa Maassakin? Tehän ette tekisi Uudesta Maasta muuta kuin samanlaisen esihelvetillisen paikan ihmisten elää ikuisuuttaan kuin tästä maastakin olette yhteistuumin tehneet: Miljoonittain murhattuja ihmisiä, jatkuvaa maailmanlaajuista kristittyihin kohjistuvaa eriasteist vainoa.

        Ainoastaan aito sydämen usko Jeesuksen sinut pelastaa, uskosi tunnustaminen suullasi, uuvestisyntymän on tapahduttava.Monihan sanoo uskovansa Jeesukseen, mutta ei kuitenkaan usko aijosti sydämmessään Häneen , se näkyy ulospäin monina epämiellyttävinä, saatanallsien sikamaisina siknaaleina, kunnijoittamuttamuutenallisuutenaksellisuuteeksellisuuteenaisuutena, pässinpäisyytenä vaikka samalla pitää itseään nokkelallisena valheen aivopesemättömyyttään kuitenkaan huomaamatta saajen varmistuksen vilkuillen vvierelleen kun muutkin ovat samanlaisia pelkureita kuin itsekin niin ei se mitään kun vaan on enemmistöä rikä erotu vuohijoukossa totuudenpuhujaksi ja suoraselkäiseksi, vuohimaisuutena eli saatanan lasten laumahenkisyytenä, itsensä älykkääksi luulemisina, koirallisuutena, valheellisuutena, rakkauvetomuutena, kylmyytenä lähinmäisijäänsä kohtaan, juutalaisen kansan kärsimyksen seuraamisen ollessa hyvää viihjettä,vääryyden rehoittaissa ilmenevänä tyytyväisyytenä, Raamatun ilmoitusten ymmärtämättömyyttä ja pilkkaamista halveksunnallisuujeksellisuujessa.

        Ota Jeesus vastaan pelastajanasi,uuvestisynnyt ja elä ikuisesti autuasta elämää, joka on elämisen arvoista. Lopeta sekoilusi ajoissa, mielellään nyt heti ja ota lusikka oikeaan käteeesi, ala käyttämään järkeäsi sensijaan että annat muijen sunaivoitukset säätää, riimittää. Anna Jumalan, joka yksin on viisas, auttaaa sua. Itsestäsi ei ole sinua auttamaan. Raamatussa Jumala puhuu sulle kaiken sen kuulemuksellisuujen , jota tarvitset kuullaksesi. Allright?

        https://www.youtube.com/watch?v=0RkcDjDEVmQ

        Selef Urge


    • Anonyymi

      Olen koko elämäni ajan kuullut keftomuksia Raamatusta ja tottunut niihin.

      Enemmän minua lapsens pelottivat helluntailaisten omat puhedt ja aggressiiviset tulkinnat Raamatusta:
      - "Jeesus voi tulla jo ensi yönä. Oletko ollut kiltti? Aina totellut äitiä ja isää, et edes ajatellut pahaa? Ai, jai. Entä kun Jeesus taivaalla hakee omansa pois, mutta ei nouddakaan sinua? Muistat silloin sanoneesi päivällä tuhmasti! Enkelit taivaalla itkevät mutta Jeesus ei salli sinun tulevan mukaansa, sinne pääsevät vain täysin puhtaat ja kiltit Jeesuksen omat! Sinun on tultava oikeaan uskoon, hylättävä kaikki paha ja synti, muuten joudut sinne toiseen, pahaan paikkaan, josta et ikinä pääse pois!"
      - "Kun Suuri Tempaus tapahtuu, se on kuulkaa iloinen tapaus meille uskoville, mutta jumalaton maailma saa kyllä kokea sen nahoissaan! Haleluuja! Tapahtuu kaikenlaisia kamaluuksia, onnettomuuksia: lentokoneiden ohjaimista katoaa ihmisiä, koneet putoavat keskelle kaupunkeja, haleluuja! Junia suistuu kiskoilta kun konduktöörejä nousee joukoittain yläilmoihin, kyllä Herra on hyvä! Tulee metoriittisateita, tähtiä putoilee Maan päälle, tulivuoret purkautuvat ja musta savu leviää maan ylle kun Herran kansa ylistäen nousee pilviin, Vainsjia nousee haudoistaan, ilma on sakeanaan eläviä kuolleita, sanokaa ameeen! ("Ääme-e-e-e-en!") Paukuttakaa käsiänne kaikki kansat, tanssikaa, hyppikää ilosta,kävelkää käsillänne, vetten päällää, niin että sydän oikeen jubileeraa, kun Herra tuomitsee Maan asukkaat: toiset Taivaan iloon, toiset suoraan Helvettiin!..,,"

      Ämeeen.

      Itse Ilmestyskirja ei edes lasta pelota, on maltillisempaa kerrontaa, kuin esim. äämenissään vauhtia saaneen helluntaihullun ylistyssaarna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe