On aika adventistien rohkeasti puolustaa oppejaan!

Anonyymi-ap

Täällä yksi jos toinen pilkalliseen sävyyn puhuu kunnioitetusta profeetastamme Ellen G Whitesta. Samoin pilkataan hänen viisaita ja hyödyllisiä opetuksiaan. Ei ole vaivauduttu tutkimaan mitään. On aika rohkeasti puolustaa kasvisruokavaliota, sapatinviettoa, tutkivaa tuomiota ja kaikkea sitä missä olemme ymmärryksessä ylempänä. Ei tehdä sitä ylimielisesti vaan isällisellä otteella niin kuin vanhempi opettaa lastaan ottamaan ensiaskeleita. Meidän ei tarvitse hävetä sitä että meitä on siunattu profeetalla ja olemme saaneet pysyä oikeassa opissa ja käskyissä. Päin vastoin meillä on vastuu heikompiosaisia kohtaan. Oli se sitten kasteen armon kanssa hörhöilevä luterilainen tai henkiä kanavoiva helluntailainen. Ottakaamme se vastuu mikä meille on annettu!

20

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Amen

    • Anonyymi

      Taitaa olla aika hiljaista kansaa kun kaikki teistä tiet mitä teidän opeista ajatellaan.

    • Anonyymi

      Taitaa aloitus olla provo !

      • Anonyymi

        Joku helluntailainen kaivaa verta adventistien nenästä.


      • Anonyymi

        Provi tai ei niin kyllä.adventostien pitäisi oppejaan kai puolustaa, mutta ilmeisesti häpeävät niitä julkisesti kertoa. Siksi kai sinäkin sen provoksi näet, kun ei kukaan adventisti kehtaa sanoa noita ääneen vaikka uskookin.


    • Anonyymi

      Vaikuttiko epilepsia Ellenin persoonallisuuteen ja plagioiko tuotantonsa 1800-luvun hurskaista ei-adventistisilta kirjailijoilta?

      USA:n neurologianseuran tapahtumassa lääkärien arvio oli, että kivi, joka mäjähti 9-vuotiaan Ellenin otsaan, on vaikuttanut siihen, että alkoi nähdä ilmiöitä, joita kuvaili muille sillä tuloksella, että saatiin yksi uskonto lisää n. 10 000 kristikunnan kokoelmaan. Yksi arvion tehnyt lääkäri oli itsekin 7.päivän-adventisti.

      Perusteluinaan lääkärit esittivät konferenssissa sen, mitä silminnäkijät olivat lausuneet Ellenin kohtauksista tuon päähän osuneen iskun jälkeen.

      Diagnoosien mukaan 25 % niistä, jotka saavat aikaan vahinkoa aivoille, saavat epilepsian ja yleensä tällin saanut tulee uskonnolliseksi persoonaltaan, alkaa ajatella että kohtalo johtaa häntä, nostaa moraalinsa taso erittäin korkealle, alkaa tuottaa vimmatusti kirjoittamaansa tekstiä, pitäen erittäin tarkkaa päiväkirjaa.
      Ellen tuotti yli 50 kirjallista teosta.

      Mutta Ellenin aikana ei vielä tiedetty tuollaisesta epilepsiasta. Vasta muutama vuosikymmen sitten alettiin tajuta tuollaisia persoonallisuuden muutoksia, kun aivot tärähtävät.

      Tuo adventistilääkäri oli huolissaan siitä, että kirkon johtoporrasta voi harmittaa, että tällainen lääketieteellinen fakta kiihdyttää adventistien riitelyä siitä, että ovatko Ellenin näyt aitoja, mutta lääkäri puolustautuu sillä, että tämä diagnoosi on ennemminkin yhdistävä tekijä, koska se paljastaa ja selittää, mikä aiheutti nuo nk. näyt.

      Toisaalta samaan aikaan, kun lääketiede todisti Ellenin näyt epilepsiasta johtuviksi, adventistien johtoporras antoi Kansainvälisessä kokouksessaan julkilausuman, että Ellenin näyt tulivat samasta lähteestä kuin Raamatunkin profeetoille.

      Mutta yli 30 vuotta adventistipappina työskennellyt teki 2 vuoden ajan tutkimusta Ellenin julkaisuista ja sanoi suoraan esittäen samalla todisteet, että Ellen oli ilmiselvästi plagioinut tekstinsä uskonnollisilta 1800-luvun kirjailijoilta, jota eivät olleet adventisteja.

      Tuo konkariadventistipappi kirjoitti, että tutkimuksessaan ei löytänyt ainuttakaan Ellenin merkittävää kirjaa, jossa ei olisi plagioinut lähdeteoksista, jotka oli julkaistu jo ennestään.

      Tämä oli tärkeä paljastus, koska sen esitti adventistipappi perusteellisen ja rehellisen tutkimuksensa perusteella ja erikoiseksi asian tekee se, että adventtikirkon jäsenet ovat kivenkovaan väittäneet, että Ellen ei ole saanut keneltäkään ihmiseltä vaikutteita eikä ole kopioinut keneltäkään mitään.

      On myös huomionarvoista se, mitä D.R.McAdams Southwesternin Adventisti Collegen rehtorina kirjoitti paljastuksesta.

      Hän tuskaili, että Ellen on niin keskeisen merkittävässä roolissa kaikkien adventistien elämässä, että se, mitä hän on kirjoittanut, vaikuttaa heidän kaikkien toimintaan ja opetukseen.

      Ja jatkoi että jos he pitävät hänen tuotantoaan ja sanojaan plagioituna, eikä saatu Korkeimmalta auktoriteetilta, se johtaa sydämemme levottomaan kaaoksen myllerrykseen.

      • Anonyymi

        Tämmöisiä perusteellisia kirjoituksia olen kaivannut 👍👍👍


      • Anonyymi

        Tämä kommentti olisi ansainnut olla omassa aloituksessaan!


      • Anonyymi

        Kirjoittaja voisi tehdä tästä oman aloituksen. Keskustelunarvoinen kommentti! Lisää tämmöisiä!


      • Anonyymi

        Tätä epilepsiaa en ole aikaisemmin kuullut. Plagiointisyytökset ovat toki tuttuja.


      • Anonyymi

        Loistava kirjoitus! Komppaan että.oma aloitus!


      • Anonyymi

        "Vaikuttiko epilepsia Ellenin persoonallisuuteen ja plagioiko tuotantonsa 1800-luvun hurskaista ei-adventistisilta kirjailijoilta?"

        EI ja EI.


    • Anonyymi

      Ei kukaan niitä oppeja kehtaa puolustella. Koko homma alkoi kun Milleri meni pikku laitamyötäisessä kehumaan että tietää milloin Jeesus tulee takaisin. Ihmiset ottivat tosissaan ja kun ei Jeesusta kuulunut niin Ellen veti ässän hihastaan ja sanoi että Miller oli oikeassa mutta eri tavalla... no siitä sitten kun juttu meni läpi niin Ellenhän innostui keksimään ja täytyy myöntää että aika lailla lapasesta lähti jutut...

    • Anonyymi

      Olisi adventistien aika lopettaa pelleily ja tunnustaa että ovat seuranneet sellaisen naisen opetuksia jolla ei välttämättä ihan jokainen sytytystulppa toiminut.

      • Anonyymi

        Hieman on kone yskinyt mutta paljon on kirjoja.


      • Anonyymi

        Emme usko sinun valheisiisi.


    • Anonyymi

      Olikohan Jeesuskin saanut tällin päähänsä, kun puhui niin sekavia?

      • Anonyymi

        > Anonyymi ლ(ʘ‿ʘ)ლ 2024-10-04 07:31:23 "Olikohan Jeesuskin saanut tällin päähänsä, kun puhui niin sekavia?"
        ლ(ʘ‿ʘ)ლ <

        Matematiikan opettaja: ”Rakkaat lapset, olen nyt opettanut teille numerot. Seuraavaksi opetan, miten niitä sovelletaan käytäntöön hyödyksemme. Otetaan esimerkki:

        Jos sinulla on 5 euroa ja haluat ostaa 3 tikkaria, paljonko kauppias antaa sinulle rahasta takaisin. Vastaus on 2 euroa ja nyt selitän, miten se ilmaistaan matemaattisesti. Kirjoitan liitutaululle sen kaavan: 5 - 3 = 2.

        Havainnollistan tätä näin: Laitetaan 5 sormea suoraksi. Sitten taivutetaan pikkurilli, nimetön ja keskisormi, eli 1 + 1 + 1 = 3. Huomaamme, että kaksi sormea on suorana eli etusormi ja peukalo. Siis saat takaisin 2 euroa.”

        Samassa koulun kello soi välitunnin alkamisen merkiksi, mutta Pikku-Kalle-Marx on pihalla jo ennenkuin soittoääni loppuu. Kun toisetkin oppilaat ehtivät ulos, pihalla oleva Pikku-Kalle-Marx kommentoi luokkatovereilleen:

        ”Olikohan Matematiikan opettaja saanut tällin päähänsä, kun puhui niin sekavia?”

        Ylva-Martta: ”Olen tamaa mieltä. Itäni opettaa pappina tunnuntaitin mummeleita ja keltoo heille vuodetta toiteen, että 1 + 1 + 1 = 1 eikä 3.”


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi tuossa videossa sanoja peräkkäin latova on maastoutunut valtavankokoisen suvunjatkamiskykyä kuvaavan pakanallisen symbolin taakse?

      Tuollaisella saarnaajan esille panemalla uskonnollisella symbolilla on 4000 vuoden ajan pyritty varmistamaan karjan ja perheen lisääntymiskykyä. Se on hedelmällisyysjumala Tammusin symboli.

      Alunperin sen muoto oli ⊕, jossa pystypaalu on fallos, ympyrä naisen lisääntymisväline ja vaakaviiva siemenneste. Vähitellen teologit muotoilivat sitä. Esim. Egyptin papit tekivät siitä ☥- crux ansata-silmukkaristin, joka kuvaa aktia. Arjalaiset muotoilvat hakaristiksi. Suomalaisugrilaisilla Tammusin symboli säilyi mesopotamialaisena ⊕-muotoisena, samoin Amerikan ja Afrikan alkuasukkailla.

      Raakalaismainen perheenjäsentensä murhaaja keisari Konstantinus hurahti ristifaniksi, kun ennen erästä ratkaisutaistelua näki ristin taivaalla ja kuuli demonin äänen: ”Tässä merkissä olet voittava.” Julmuri määräsi maalattavaksi armeijansa kilpiin ristin ja voitti taistelun.

      Tämän jälkeen paholaismainen Konstantinus perusti oman uskonnon nimeltä kristikunta, ja määräsi, että Jumala on kolmiyhteinen. Vaikka Jumala oli kieltänyt kansaltaan jumalankuvien ja symbolien käytön kuolemanrangaistuksen uhalla, tämä ei haitannut Konstantinusta. Kun pakanatemppelit määrättiin valtion virkamiehiksi nimitettyjen kristikunnan pappien työpaikoiksi, niiden ristit ja ’Semiramis-Musta-Madonna Jule-pienokainen sylissään’ -patsaat saivat jäädä paikoilleen.

      Niille annettiin uudet nimet. Jule (kaldeaksi lapsi) sai nimen Kristus ja pakanallisesta rististä tuli muka Jeesuksen teloitusväline. Aika absurdia, että murhavälinettä alettiin palvoa. Huiputus meni helposti läpi, koska kansa oli luku- ja kirjoitustaidotonta. Ne kristityt, jotka pitivät pintansa ja kauhistelivat epäjumalankuvien käyttöä, löysivät pian itsensä naulattuna ristille ja kuolivat marttyyreina.

      Ennen Kristikunnan perustamista rikollisia ei naulattu pakanoiden pyhimpään uskonnolliseen vertauskuvaan. Kun villitys alkoi, Konstantinus kielsi tuon muoti-ilmiön, koska ilmeisesti piti sopimattomana, että palvomansa Auringon vertauskuvaa noin häväistiin.

      Näin täyttyi Raamatun ennustus, että ”sudet valtaavat seurakunnan lampaiden vaatteissa, eivätkä laumaa säästä.”
      -

      Vanhin piirros, mitä on olemassa Jeesuksen kuolintavasta:

      Englanti: "Crux simplex", yksinkertainen puinen kidutuspaalu, klassisen kreikkalaisen sanan "stavros" (" σταυρός ") mukaan, kirjoittaja Justus Lipsius (1547-1606), De Cruce Libri Tres , Antwerpen, 1629, s. 19.
      https://www.alamy.com/stock-photo/crux-simplex.html?sortBy=relevant

      Kreikka: Crux simplex ( uusi kreikka: yksinkertainen risti, yksi risti), Justus Lipsiuksen (1547-1606) teoksista, De Cruce Libri Tres, Antwerpen, 1629, s. 19.
      https://www.alamy.com/stock-photo/crux-simplex.html?sortBy=relevant
      -

      2400 eKr. Babylonissa asui nainen, joka tunnetaan nimellä Semiramis eli Ishtar. Raamatussa nimellä Ashtoreth ja Astarte. Hänestä tuli poikansa Nimrodin/Marduk/Tammusin saatua surmansa Babylonin kuningatar.

      Nimrod/Tammus oli naimisissa äitinsä kanssa. Kuoltuaan heistä tehtiin historian ensimmäinen epäjumala ja jumalatar. Koska Tammus oli äitinsä puoliso, hän oli samalla äitinsä poika. Teologiassa biologinen isä, negro Kuus työnnettiin sivuun ja Nimrod esiteltiin syntyneenä neitsytäidistään.

      Näin sai alkunsa globaali yli 4000 vuotta jatkunut kolminaisuuden palvonta. Risti on tuon pakanajumalan symboli.
      https://www.pinterest.de/pin/hermeticsoccultmythology--225954106277971700/
      -

      Tällä sivustolla kuva Tammusista, jollaa on päässään risteillä koristeltu otsanauha:
      https://iankaikkinen-evankeliumi.webnode.fi/risti/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe