Äärifasistien pörssirikollishallituksen lähtölaskenta alkanut

Anonyymi-ap

Sen huomaa täällä palstalla, veroparatiisivenkuloitten epätoivoisista yrityksistä, selitellä taloudellista, seksuaalista, fyysistä ja henkistä väkivaltaansa "vitsinä".

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18298471/yksipuoluejarjestelma-eduskunnassa-joiden-trolli-toistelee-quotpersuquot-hokujaan

Ovatko talousrikostutkijat aktivoitumassa, hoitamaan työtehtäviään, eikö supossakaan vakavien isojen yhteiskunnallisten ongelmien, tyhjäksi selitteleminen enää onnistu, vaan vaaditaanko jo konkretiaa, tekoja isoimman talous-pörssirikollisuuden, korruption ja kansantappamisten, äärioikeiston järjestäytyneen suursijoittaja-talousrikollisuuden lopettamiseksi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18537538/oikeuskanslerin-vakavista-virheista-rajalaki-on-pienimmasta-paasta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18661471/suomi-oli-aarifasistivaltioksi-tehty-jo-ennen-unkaria-ja-itavaltaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18386249/suursiivous-isoimman-talous-porssirikollisuuden-rikostutkinnat-aloitettava-eduskunnassa

Veroparatiisi-sote- ja kerjuuttamisbisnes-IHMISKAUPPA, ovat vakavia isoja rikoksia, Suomen kansalaisten perustuslakiin kirjattuja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia vastaan. On aika rikoskanteiden nostamisten, jos EU:n äärioikeistolaisuus estää oikeuden, nostakaa kansastamme välittävät tahot, nuoret, terveet, osaavat ja voimakkaat, rikoskanteita kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, kiireellisenä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/18582409/erittain-laaja-kannatus-2-500ekk-minimielakkeille-suomen-kansan-keskuudessa

Suomen eläkeläisväestö ja muut kansalaiset, on turvattava taloudellisesti kaikkina aikoina, ajanmukaiselle aidolla taloudellisella oikeusturvalla. Näin ovat viisaammat päättäjät Suomen korkeimpaan lakiin, Suomen perustuslakiin kirjanneet. Nyt on toteuttamisen aika.

22

495

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ahneilla pörssirikollispsykopaateilla todellisuus hämärtyy, eivät löydä enää rajoja ahneudelleen, kohtuullisuutta niiltä ei kukaan ole koskaan olettanutkaan, mutta kun kaikki Suomen perustuslakia myöten lait ja kansalaisoikeudet on tallottu maan rakoon, kyse ei todellakaan enää ole mistään aidosta demokratiasta, oikeusvaltiosta, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, joiden ehtona aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva on, vaan tyranniasta jota johdetaan Usa-vetoisesti verokeitaista. On aika nostaa rikoskanteita kansainväliseen oikeuteen, kiireellisenä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18386249/suursiivous-isoimman-talous-porssirikollisuuden-rikostutkinnat-aloitettava-eduskunnassa

    • Anonyymi

      Kansainvälinen oikeus on sitä varten, kun perustuslaki ja kansalaisoikeudet on heitetty romukoppaan ja luontoa tuhotaan, eli sinne kanteita joukolla, aidosti puolueettomien tahojen kansalaisten keskuudesta toimesta.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ellei ole rohkeutta tarttua aseisiin, ottaa valta itselleen ja teloittaa tyrannit ilman tarpeettomia oikeudenkäyntejä, mikään ei tule muuttumaan.
        Ainut tapa vaikuttaa maailmaan on väkivalta ja aseellinen vastarinta


    • Anonyymi

      Mikään veltto välikysymys, jotka eivät koskaan johda mihinkään, ei todellakaan riitä. On aika erottaa kokonaan, tuo täysin Suomen perustuslain ja kansalaisoikeuksien vastainen äärifasistinen talous-pörssirikollisten väkivaltahallitus.

      • Anonyymi

        Odottakaa vain, mutta älkää pitkästykö. Jooko=.


    • Anonyymi

      Onko mukavaa istua oppositiossa AASINHATTU PÄÄSSÄ ?

      sdp- Neuvostoliitossa perustettu puolue.

      • Anonyymi

        En oineastaan tiedä. Kerro.


    • Anonyymi

      Useimmat EU-valtiot kyseenalaistavat jo isosti, ukrainalaisten nuorten ja terveiden, kotimaansa puolustamista pakenevien maahantuontia. Suomessa äärioikeistohallitus antaa heille parhaat uudet asunnot ilmaiseksi, opiskelu- ja työpaikoissa etusijan, uralupauksineen ja heidän omien kertomiensa mukaan, rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

      https://www.lemonde.fr/en/international/article/2024/10/12/several-eu-countries-now-question-welcoming-conditions-for-ukrainian-refugees_6729146_4.html

      Oma Suomen kansamme pahoinpidelty, veroparatiisi-sote-kerjuuttamis-IHMISKAUPAN välineiksi, raaalla taloudellisella väkivallalla. Äärioikeistohallituksen on aika erota. Ei enää yhtään tuota menoa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18582409/erittain-laaja-kannatus-2-500ekk-minimielakkeille-suomen-kansan-keskuudessa

    • Anonyymi

      Rikoskanteita kansainväliseen oikeuteen, lainvastaisesta ex-ex-äärioikeistohallituksesta, sen kansaltamme lupaa kysymättä, AutokratiaUsan hyökkäysliittoon pakottamisesta, sikäläisten pörssirikollisten hävittäjä-sota-sote-ym bisneksien järjettömillä summilla pakkomaksattamisesta, Suomen kansan terveyksien ja elämien kustannuksella.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010759229.html

      https://www.aljazeera.com/news/2024/10/12/risk-of-nuclear-war-rising-amid-global-conflicts-nobel-peace-laureate-says

      • Anonyymi

        Vasemmiston maanpetturit tapansa mukaan vastustavat USAa ja NATOa


    • Anonyymi

      Sananvapauksien estämistä Suomen kansalaisilta ja taloudellisen väkivallan kohteiden uhkailua, veroparatiisiSpr:n kerjuuttamisjonoissa, kun kirjoittaa tai puhuu, sanoo mielipiteensä.

      EK-Ylelle ei voinut ilmoittaa, siellä ei jälleen palaute-uutisvinkki-osiokaan toiminut, sananvapauksia estetty jo kahdeksan viikkoa.

      Mitä Suomessa on meneillään ?

      • Anonyymi

        Jospa ne siellä huomaavat ettet ajele täysillä valoilla.


    • Anonyymi

      Erittäin vakavia asioita tapahtuu, kun köyhiksi pakotettuja kansalaisia Suomessa uhkaillaan ja kiristetään, annetaan ymmärtää ettei saisi sanoa ja kirjoittaa, kuten asiat ovat, esim. Veroparatiisi-sote- ja kerjuuttamisbisnes-IHMISKAUPAN välineiksi pakottamisista.

    • Anonyymi

      Pörssirikolliset uuniin paistumaan

    • Anonyymi

      Sananvapauksien estäminen tällä palstalla, kielii diktatuurista Suomessa. Rikolliset johtavat maatamme. Äärifasistihallitus on erotettava.

    • Anonyymi

      Jee

    • Anonyymi

      Leikkaamiset jo entuudestaan köyhyysrajan alapuolelta, ovat selkeästi Suomen perustuslain vastaisia. Erottakaa lainvastainen pörssirikollishallitus, joka ryöstää köyhiksi pahoinpideltyjä ja jakaa rikkaille verokeitaisiin.

      • Kerrotko taasen miten tämä erottaminen käytännössä tapahtuu?
        Aika huonosti tähän tulee vastausta.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17891117/toimi-nain-kun-joudut-porssirikollis-aarifasistien-ryostamaksi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18675509/petoskokpersut-ovat-nyt-tutkijoiden-todistamina-kommunistinen-puolue#comment-131881168

      Pörssirikolliskommunistien äärifasistinen veroparatiisihallitus, koettaa nyt epätoivoisesti taktikoida, siirtämällä huomion, Vanhoillislestadiolaisen itse asiassa laittomaan siirtämiseen äärioikeistohallitukseen, ÄärioikeistoKeskustahan ei ole sellaisia äänimääriä saanut, että siirto olisi edes laillista.

    • Anonyymi

      Aikana jona pitäisi satsata julkisen liikenteen toimivuuteen ja kansalaisten mahdollisuuksiin käyttää julkista liikennettä, äärioikeistokommunistinen veroparatiisihallitus, korottaa bussi- ja ratikkaliikenteen maksuja siten, ettei köyhiksi tehdyillä kansalaisilla ole enää rahaa bussilippuihinkaan.

      https://yle.fi/a/74-20119497

    • Anonyymi

      huijareiden paikka .
      elkää sioittako rahoja mihinkään ne häviää kuluihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      44
      3081
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      88
      2095
    3. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      78
      1719
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1445
    5. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      239
      1235
    6. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      148
      1104
    7. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      1074
    8. Kyllä tämä tästä kääntyy hoki Orpo tänään eduskunnassa

      Mihin suuntaan se sitten kääntyy? Kyllä on mielenkiintoista odottaa tätä "käännöstä" mihin Orpo uskoo. Milloin ja miten
      Maailman menoa
      116
      1059
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      13
      1018
    10. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      48
      1011
    Aihe