Oppositio väistelee jälleen, eläkeläisköyhyys kansanmurhaa, rasismikortin taakse

Anonyymi-ap

Sellaiset isot kohkaamiset, jotka eivät vaadi korruptiokansanedustajilta- ja ministereiltä, mitään konkreettisia tekoja, taloudellisia tulojensiirtoja köyhyyteen pakotetuille kansalaisille, tulevat jatkossakin, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, saamaan isosti mediatilaa EK-medioissa ja huomiota korruptio-kansanedustaja-pörssirikollisten keskuudessa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17912938/elakelaiskoyhat-ovat-suomen-quotnaheleitaquot

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928067/itsemurhat-tapissa-koyhyysongelman-takia---eivat-parane-quotpuhelinsoitollaquot#comment-121891723

Rasismi niin lainvastaista ja ikävää kuin onkin, on kuitenkin vähemmän ensisijainen ja akuutti, se on teoreettisempi ongelma, kuin taloudellisen, aidon oikeusturvan, todellinen puuttuminen, n. miljoonalta Suomen eläkeläisväestöön kuuluvalta kansalaiselta, tässä ja nyt, henkeä suoraan uhkaavasti.

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17914480/2000ekk-minimielakkeet-toimintakykyisen-hallituksen-edellytys

Rasismista isosti kohkaamalla, mutta vielä enemmän ja suoremmin, jatkuvasti ihmishenkiä Suomessa uhkaavasta, ELÄKELÄISKÖYHYYS taloudellisesta oikeusturvattomuudesta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta, vaikenemalla, oppositio valitsee jälleen puolensa: eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, pörssirikollisten puolen, ei Suomen kansalaisten eläkeläisväestön puolia.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

Opposition äänestäjäkatoon olivat ELÄKELÄISKÖYHILLE valehtelemisen syyt ja ne syyt eivät katoa mihinkään, ennen kuin eläkeläisköyhyys hätätila, joka tappaa ennenaikaisesti Suomen vanhuksia, vammaisia ja vakavasti sairaita, otetaan eduskunnassa vakavasti ja aletaan valmistelemaan, niitä välttämättömän tarpeellisia, kiireellisiä tulojensiirtoja 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, jotka mm. Norja, Islanti, Ruotsi, Saksa, Tanska ym EU-oikeusvaltiot ovat toteuttaneet Suomeenkin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

Oppositio EI tule saamaan ääniä tulevissa vaaleissa, jos se ei tee töitä eläkeläisköyhyyden korjaamiseksi - rasismikortista kohkaamalla, sitä vielä äänestäneetkin, tulevat lopettamaan äänestämisen kokonaan. Kannattaisi pitää mielessä siellä oppositiossa ja alkaa kiirehtimään, niitä vaadittavia, konkreettisia tulojensiirtoja eläkeläisväestölle, jos äänestäjiä mielivät.

189

2223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki ismit, aatteet, ideologiat, ym teoreettisemmat ongelmat, saavat kovasti kannatusta, kaikkien korruptiopoliitikko-pörssirikollisten keskuudessa, niillä tapetaan paljon aikaa, eikä tarvitse tehdä taloudellisia tulojensiirtoja, kun pitää huomion, enemmän aineettomissa asioissa, mitenkään rasismin vääryyttä vähättelemättä. Suoraan akuutisti ihmishenkiä uhkaava, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen, menee kaikkien teoreettisempien uhkien edelle. Näin se on jokaisella, joten oppositio koettaa nyt vain kiireellisenä, kohdata isot ongelmat ja tehdä niille tarvittavat tulojensiirrot eläkeläisköyhille, muuten jätämme varmasti äänestämättä, tulevissa kaikissa vaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

      • Anonyymi

        tosi-asioista ei media puhu-

        suur-rikollisista vallassa maassamme-


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      ÄärioikeistoKeskustaOligarkkien lupaukset eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyille, viime hallituksessa olivat:

      "Useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen".

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään menneisyyteen" julistivat puolestaan mm. ÄärioikeistoVihreät, jopa KorruptioSoininvaaraOligarkki-Naistenvihaaja nyökytteli - mutta söivät sanansa heti, kun hallituspaikka oli irronnut.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      Me emme tule unohtamaan, minkään muun syyn tai venkoilun takia / verukkeella, me muistamme petokset ja valheet ja jos niihin ei tule muutosta, oppositiosta käsin, missä niihin on enemmän kuin mahdollisuuksia puuttua, emme varmasti tule enää äänestämään tulevissa missään vaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17865999/superin-ja-tehyn-kieltaydyttava-veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastuuta pakeneva oppositio, ei näytä ottaneen opikseen äänestäjäkadosta, joka tulee olemaan vielä suurempi, elleivät edes oppositiosta käsin, kun on enemmän aikaa, käytä sitä 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17870490/suomi-ei-tarvitse-quotpolitiikan-supertahtiaquot-vaan-2000ekk-minimielakkeet

      Saisivat hävetä jo valmiiksi hädänalaisiksi jättämiensä, eläkeläisten uhkailijat ja pelottelijat, kun pettivät äänestäjäeläkeläiset ja jättivät ilman lupaamiaan, aitoja ajanmukaisia konkreettisia tulojensiirtoja, äärimmäiseen köyhyyteen. Tiedoksi että tulevissa vaaleissa emme äänestä enää laisinkaan, jos tuo peli vielä yhtään enää jatkuu, eikä konkreettisia tekoja ala pian näkymään, 2000€/kk minimieläkkeiden toteuttamiseksi.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2023/6/23/feminism-should-focus-on-reality-not-narcissistic-fantasy

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eipä kuulunut ÄärioikeistoVas:n Anderssoninkaan suusta pihaustakaan, kun suomenruotsalainen "suomensisu"-natsirikollisjärjestön toiminnassa mukana oleva, oli perustuslakivaliokunnassa, päättämässä eläkeläisväestön ihmishengistä Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17936483/aarioikeistorkpperskok-rydmanoligarkin-hyysaamista-ek-medioissa#comment-122008620

      Nostakaa rikoskanteita EU-tuomioistuimeen, Neonatsitoiminnasta ja pörssirikollisuudesta, äärifasismista eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä.

    • Anonyymi

      Neonatsihallituksen käytännön väkivaltajoukkojen, nimen vääntäminen hankalaksi "akselerationistismiksi" ja väittäminen niiden väkivallan uhan, kohdistumisesta, "vain" rodullisesti ja ökyrikkaisiin korruptiopoliitikko-pörssirikollisiin, on tahallista, laskelmoitua harhaanjohtamista, jolla lähinnä tavallisiin kansalaisiin, Neonatsihallituksesta ja sen käytännön väkivaltajoukoista, kohdistettava väkivalta, voidaan uhriuttaa niille, joita se ei koske.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

      Totuus on, että eläkeläisköyhät ovat Suomen "Naheleita" ja sen enimmän ja kovimman Neonatsihallituksen, käytännön väkivaltajoukkojen, väkivallan kohteina.

    • Anonyymi

      Onhan se vähintään erikoista, että eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, Neonatsi-äärioikeistoekstremistihallituksen, käytännön väkivaltajoukkojen kohteiksi, väitetään kyseisen eduskunnan, ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollis-korruptiopoliitikkoja, eikä meitä tavallisia kadunkulkijoita, ja haavoittuvimpia eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä, joihin se uhka konkreettisesti ja eniten kohdistuu. Poliisi on valinnut puolensa ja se ei ole tavallisten kansalaisten, vaan pörssirikollis-korruptiopoliitikkojen ym ökyrikkaiden puoli.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

    • Anonyymi

      Neonatsihallituksen / eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, äärioikeistoekstremisti-käytännön väkivaltajoukkojen, neonatsien väkivallan uhan kohteina, eivät todellakaan ole korruptiopoliitikko-pörssirikolliset itse, vaikka EK-medioissa heille sääliä kovasti kerjätäänkin, vaan kyllä ne kohteet on valittu tarkkaan ja ovat haavoittuvimpia kansalaisia, eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pahoinpideltyjä ym tavallisia kadunkulkijoita.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17912938/elakelaiskoyhat-ovat-suomen-quotnaheleitaquot

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17939350/aarioikeisto-ek-yle-vaaristelee-neonatsien-uhkien-kohteita

      Äärifasistisen EK-Yle:n liioitellun, turhuuteen verokeitaissa vuotavan, jättibudjetin leikkaaminen ja lakkauttaminen, on ensisijaisen tärkeää, kun kansalaiset ovat köyhyydessä, ei ole hoitanut tehtäviään, joita tiedonvälitykselle riippumattomana on asetettu, kun valtion rahoitus, vieläpä laittomilla perustuslain vastaisilla pakkomaksuilla, eli lakkautukseen vain, ihmishenget etusijalle.

      https://www.aamulehti.fi/tekstarit/art-2000009729475.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      yritykset valittaa kun saada nuodenpaa työvoimaa taloon, mutta kun vanhat eivät pääse eläkkeelle enää sukupolven vaihdos siirtyy kauvas,

    • Anonyymi

      2000€/kk MINIMIELÄKKEET ovat ratkaisseet tuonkin ongelman, aidommissa demokratioissa oikeusvaltioissa. Minkälainen työpanos ja motiivi on ihmisillä, jotka on jo loppuun kulutettu ja sairaita, pitäisi käsittää, että eläkeläiset taloudellisesti oikeusturvattuina, ovat yhteiskunnassa säästöä valtion talouteen, kun jokainen euro menee välttämättömään kulutukseen, soteen jne, niin ja ne itsemääräämisoikeudetkin, ovat ajanmukaisten sivistysvaltioitten arvoja, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ilmastouhkienkin torjumisen ehtona.

    • Anonyymi

      Merkille pantavaa on, että sen tosiasian sanominen,että: "Eläkeläisköyhyyteen pakotetut, ovat Suomen Naheleita", joutui sananvapauksien estämisen kohteeksi ja tämä:
      "Eläkeläisten taloudellisesti oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pakottaminen, on lainvastaisen neonatsihallituksen rikoksista vakavin".

      Siinä kaksi näkemystä, joissa Suomen kansalaiselta, estettiin sananvapaudet.

      Rasismikorttihan hyytyy ja surkastuu, jos eläkeläisväestön puuttuva taloudellinen oikeusturva, nousisi eduskunnassa tärkeäksi asiaksi, sitähän eivät yksipuoluejärjestelmän pörssirikollis-korruptipoliitikot halua.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kovaa meteliä ja älämölöä, rasismi- ja kielivähemmistökorteilla, puolesta ja vastaan pitämällä, eduskunnan pörssirikolliset, varmistavat voittoja verokeitaisiin, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisella, eläkeläisväestöä taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942266/kun-keskustellaan-quotvainquot-rasismista-ja-ei-rasismista-niin-mista-silloin-ei-keskustella-#comment-122094134

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942248/rasismi-ja-ei-rasismi-hyodyttavat-porssirikollis-aarifasistien-yksipuoluejarjestelmaa#comment-122093915

      Aidoissa demokratioissa ja oikeusvaltioissa, akuuteimmat, suoraan ihmishenkiin kohdistuvat, jo toteutuneet uhkat, menevät teoreettisempien, vaikkakin todellisten ja vakavien uhkien, kuten rasismin edelle. Näin ei ole Suomessa, vaan täällä eläkeläisväestön akuutein, ihmishenkiä todellisesti ja todistetusti, suoraan jo ennenaikaisesti vienyt ja uhkaava, taloudellinen väkivalta, ei näy uutisissa, eikä keskusteluissa mitenkään, korruptiopoliitikot eivät sille, edes olkiaan kohauttele.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunnan diktatuuri äärifasisti-korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, vastaus EU:nkin Suomelle, liian monta kertaa antamiin, vakaviin varoituksiin, eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta, on eläkeläisköyhien solvaaminen "rasisteiksi", joita he eivät ole ja sananvapauksien estäminen.

      Yllätys yllätys, innokkaimmat sananvapauksien estäjät, löytyvät Äärioikeistosuomenruotsalaisista, ÄärioikeistoVasn KorruptioAndersson, on usein ensimmäisenä vaatimassa, sananvapauksien estämistä haavoittuvimmilta kansalaisilta, valheellisilla, tekaistuilla "rasismi"-syytöksillä, ihmisistä jotka mm. allekirjoittivat "suomensisu"-neonatsihallituksen KorruptioPurraOligarkin erottamisvaatimusadressin. Erikoiseksi menee pörssirikollis-eduskunnan diktatuuri.

    • Anonyymi

      Kun keskustelut rajataan tiukasti, koskemaan vain "rasismi-ei-rasismi"-aihetta, palvelee se ovelasti pörssirikollisten äärifastien, vallan väärinkäyttämistä. Ei tarvitse tehdään mitään, isoille, vakavasti ihmishenkiä yhteiskunnassa, uhkaaville vakaville ongelmille, kuten eläkeläisköyhyys taloudellinen oikeusturvattomuus, kun länkyttää päivät pääksytysten, äärifasistien ja ääri-islamistien rasismikortista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17945154/elakelaiskoyhien-vihaignorointi-samaa-vihavakivaltaa-kuin-lapsiin-kohdistuva

    • Anonyymi

      Niin kauan kuin Suomessa, eläkeläisväestöä tapetaan ennenaikaisesti, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla, ei ole muillakaan väestönosilla oikeuksia ja huom. eläkeläisväestöön kuuluu paljon myös seksuaalivähemmistöjä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17947610/uskonnollisfundamentalistien-aarifasistien-vihavakivalta-yhteiskunnassa

      Niin opposition, kuin Setan ja Naisunionin, tärkein ja kiireellisiin tehtävä, on vaatia ja toteuttaa 2000€/kk MINIMIELÄKKEET Suomeen. Siinä toteutuvat niin monien väestönosien oikeudet, kun ajanmukainen taloudellinen oikeusturva 2000€/kk minimieläkkeet toteutetaan.

    • Anonyymi

      Superrikkaat verovälttelijä-maahanmuuttajat, ovat kehittäneet rasismikortista, korruptiovallankäyttäjien kanssa, taktiikan Suomen eläkeläisväestön, ym "häiritsevien" köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakotettujen, ennenaikaisesti nitistämiseen ja syvästi korruptoitunut valtiovalta, äärifasistisine ek-medioineen, huutaa samaa virttä kurkut suorina, vaikka ei ole lähellekään, akuuteimmasta, vakavimmasta ja hälyyttävimmästä, ihmishenkiä uhkaavasta yhteiskunnallisesta ongelmasta kyse.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17954072/rasismi-ei-ole-vakavin-uhka-ihmishengille-suomessa

    • Anonyymi

      EK-Ylen ym ek-medioitten, työkykyä pitää voida kyseenalaistaa, kun ns. virallista mediaa, käytetään, superrikkaiden verovälttelijä-maahanmuuttajien, kokemien oletettujen uhkien toitottamiseen, ja samaan aikaan VIHAIGNOROIDAAN aitoja, jo todentuneita, todella hälyyttäviä, isoja ja vakavia ongelmia yhteiskunnassa, alkaen eläkeläisköyhyys taloudellinen oikeusturvattomuus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17952812/suomen-suurin-tabu-sananvapaudet-estetty-ortodoksikirkon-porssivarallisuudet#comment-122244740

      KorruptioAndersson on ehkä joillekin yllätten, innokkaimpia sananvapauksien estäjiä, ensimmäisenä tukkimassa kansalaiset suut, heti kun vain vähänkin saumaa keksitään ja niitähän pörssirikollis-äärifasistit kyllä keksivät. Anderssonilla itsellään, tai lähipiireillään, kenties suvussa, on osakkeita ortodoksikirkon mittaamattomissa pörssivarallisuuksissa verokeitaissa, että se siitä "pyhyydestä", jonka perään Andersson kaula kenollaan kiljuu.

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/28/french-pension-reform-among-the-most-affected-working-class-communities-often-can-t-afford-to-protest_6020993_7.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Superrikkaita verovälttelijöitä, jotka pakenevat kotimaittensa KOVEMPAA verotusta ja aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta Suomeen, tekemään mm. veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, eläkeläisväestöämme äärimmäiseen köyhyyteen, taloudelliseen oikeusturvattomuuteen, ennenaikaisesti tappamista, ei ökylukaaleissaan, panssariautojensa ja suljettujen sisäpiiriensä luksuselämien keskellä, uhkaa yhtään mikään muu, kuin Suomen kansan havahtuminen, demokratian, oikeus-sivistysvaltion murskaamiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

      Rasismi on toki todellinen ongelma ja koskee lähinnä köyhimpiä maahanmuuttajia, muttei ole se akuutein, ensisijaisin, vakavin ongelma yhteiskunnassa, toisin kuin eläkeläisväestön ennenaikaisesti köyhyyteen tappaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      Valtio ja politiikka, piti erottaa uskonollisfundamentalisteista, kävikin päinvastoin. Rasismikortilla ja tekopyhällä kaksinaamaisuudella, jo 20 uutta maahanmuuttokeskusta avattu, neonatsihallituksen aikana ja superrikkaita verovälttelijöitä, jotka pakenevat kotimaittensa KOVEMPAA verotusta, aidompaa yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuta, hyysätään eduskunnan yksipuoluejärjestelmän toimesta, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttajina, Suomen eläkeläisväestöä, ennenaikaisestai taloudelliseen oikeusturvattomuuteen tappamassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kun kansalaiset eivät voi enää luottaa, ns. viralliseenkaan mediaan, ek-yleen, saati muihin ek-medioihin, niin miten he voivat enää luottaa viranomaisiinkaan, tai yleensä vallankäyttäjiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17966731/ek-medioitten-quotliha-allergia-ja-kuppaquot-hysteriat-laakemonopolien-levittamia-valeuutisia

      Jokainen autoimmuunisairauksista mitään tietävä, pystyy todistamaan, kuinka nuo hysteriat joita jälleen tyrkytetään, Covid-19-pandemian verukkeella, ja nyt lisänä "puutiaisen levittämä liha-allergia" ja "kuppa" - jotka molemmat voivat olla, vain Covid-19 rokotteella, tai ilman puhjenneita oireita. Autoimmuunisairaudethan voivat näkyä kuppapositiviisina verikokeissa, vaikket olisi harrastanut seksiä, tai olisit asunut tynnyrissä kaksikymmentä vuotta. Fakta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16314748/harkapapu-laukaisee-autoimmuunisairauksia-kuten-sle-dermatomyosiitti-ym#comment-118481988

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/30fe88aa-d6ed-4bd3-b8a1-4ce700c48639

      Lipeviä pörssirikollisia, muka vastustamassa sitä, mitä eniten tavoittelevat. Juuri siihen niiden toiminta perustuu, esim. rasismikortilla on jo moninkertaistettu maahanmuuttoa, 20 uutta maahanmuuttokeskusta avattu, lainvastaisen neonatsihallituksen aikana, saitteko sitä mitä tilasitte äänestäneet ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957237/superrikkaiden-porssirikollisten-quottyoluvillaquot-verovalttelyyn-tuominen-rikos

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      eläkkeen pienuus vie motivaation jatkaa työ uraa, jolloin toivottu työuran jatko jää monilla vain toiveeksi,

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      BilderberSaarikolta-ym ÄärioikeistoKeskustan Oligarkeilta, unohtuivat ne tärkeimmät viime hallituksessa: Suomen eläkeläisväestö, sinne superrikkaiden norjalaisten verovälttelijöiden, veroparatiisi-sotessa hyysäämiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982406/aarifasisti-israelin-kaltainen-yliresurssoitu-poliisi-militaristivaltio-antidemokratiaa

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, kaikki puolueet korruptiossa ja äärifasistisessa pörssirikollisuudessa, veisaavat äärifasistisen antidemokratian perään, ylimilitarisoidun poliisivaltion koventamisen, kansalaisten oikeuksien, demokratian ja oikeus-sivistysvaltion kustannuksella.

    • Anonyymi

      KorruptioAnderssoninkin kannattaisi rasistipurran arvostelun sijasta, keskittyä tekemään sitä työtä, mikä jäi viime hallitukselta tekemättä: 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamista.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982374/suomea-ei-voi-verrata-ruotsiin-2000ekk-minimielakkeet-ruotsissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      ÄärioikeistoSdp:n ja muiden viime hallituksen pörssirikollisupuolueitten, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttajien, kannattaa pitää mielessä, että oppositioon päätymiseen on vakavat syyt: ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttaminen, Suomen eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Tulevissa korruptiovaaleissa, ei tule enää niitä tavan vuoksi- ja sääliääniäkään, elleivät oppositiossakaan osaa tehdä konkreettisia tekoja, erittäin vakavan eläkeläisköyhyys hätätilan kiireellisesti korjaamiseksi, ajanmukaisten 2000€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi Suomeen, kuten Norja, Ruotsi, Tanska, Saksa, Islanti, EU-ym oikeus-sivistysvaltiot ovat jo tehneet.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Edelleen joka toinen päivä, ellei jo useammin, yli 65-vuotias Suomen kansalainen, päätyy itsemurhaan, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpideltynä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettuna.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Millään pienillä epäluottamuslauseilla, joista ei yleensä koskaan, seuraa yhtään mitään, ei pitäisi enää selvitä, kun on HARHAUTETTU niin äänestäjiä, kuin muuta kansaa, jättämällä ilmoittamatta, pörssirikollisrahaa.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      Montako pörssirikollis-äärifasistihallitusta, Suomessa on jo ollutkaan, kyllä siitä pitkä rivi tulee.

      2000€/kk MINIMIELÄKE VELKA Suomen eläkeläisväestölle, maksettava kiireellisenä, konkreettisina tulojensiirtoina, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, Tämän on oltava ehtona ja edellytyksenä, millekään hallitukselle.

    • Anonyymi

      Kyllä Suomessa köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpidelty eläkeläisväestö, on se ensisijainen kohde, jolta korruptiopoliitikko-pörssirikollisten kuuluu anteeksi pyytää ja tehdä konkreettisia korjauksia, tulojensiirtoja täysin tässä ajassa jyrkkien elinkustannuksien keskellä, riittämättömiin köyhyyseläkkeisiin.

    • Anonyymi

      Äärifasismi ja pörssirikollisuus, yhdistävät eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17988758/viron-kokoomus-pm-kallas-narahtanut-venaja-bisneksista-eroa-vaaditaan-isosti

      Miten valtavaa isoin talous-pörssirikollisuus, Suomen valtion ja eläkerahastojen ryöstäminen, äärifasistinen järjestäytynyt pörssirikollisuus-korruptio, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, ministeriöissä ym vallan väärinkäyttäjien keskuudessa onkaan, kun VASTA KiinaOligarkkien kohdalla supo on havahtuvinaan ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17957053/venajakin-on-vahemman-venaja-kuin-neonatsihallituksen-porssirikolliset

      Aiemmin supo on ek-medioissa kertoillut, että sillä on läheiset ja tiiviit suhteet, Viron kiinni jääneiden supojen kanssa. Mitä se kertoo Suomen tilanteesta, ainakin syyt isoimpien talous-pörssirikosten, korruptiopoliitikkojen Venäjäbusinesten pörssirikollisuuden, tutkimatta jättämisiin se kertoo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://finnwatch.org/fi/julkaisut/osinkoverojaerjestelmaen-epaetasaisesti-jakautuvat-hyoedyt-seurantaraportti

      Ilmoittamalla vain "pienimpiä" isoimpia talous-pörssirikoksia, verovälttelyjä, ilmeisesti suojellaan mm. korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, VenäjäOligarkismia ym koko pakotteiden ajan, jatkunutta isointa talousrikollisuutta.

      Poliisin ja supon johtojen puolueellisuus, poliittinen sitoutuminen äärioikealle PetosKok:iin, on iso uhka Suomen demokratialle, oikeusvaltiolle ja kansalaisoikeuksille, yhdenvertaisuudelle. Korruptiopoliitikko-pörssirikollisten isoimpia talousrikoksia, ei Suomessa ole vuosikymmeniin, tutkittu käytännössä lainkaan.

    • Anonyymi

      Saako Finnwatch valtiontukea, kun se jättää korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, isoimmat talous-pörssirikolliset, valtion korkeiden virkojen törkeät väärinkäytöt tutkimatta ?

      https://finnwatch.org/fi/julkaisut/osinkoverojaerjestelmaen-epaetasaisesti-jakautuvat-hyoedyt-seurantaraportti

      Poliisin ja supon sitoutuminen PetosKok-ym korruptio-pörssirikollispuolueisiin, on estänyt isoimpien talous-pörssirikosten, korruption ja vallan törkeän väärinkäyttämisten, rikostutkinnat Suomessa jo liian kauan.

    • Anonyymi

      Oppositiolla yhteyksiä Naisunionin, äärifasistiseen pörssirikollisuuden rahanpesuun ym isoimpaan talous-pörssirikollisuuden edistämiseen ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17851062/naisunionin-naiselakelaiskoyhyysvihamielinen-rahanpesu-porssirikollisuus-linja#comment-120768493

      Ainakin eläkeläisköyhille törkeästi valehdelleiden, ÄärioikeistoVihreiden KorruptioDiarra esiintyy paljon Naisunionin nimissä.

      Suomessa vakavin uhka ihmishengille, on juurikin eläkeläisköyhyyteen taloudellisesti oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen. Naisunioni ei voisi juuri enempää vihaväkivaltaignoroida, köyhyyteen taloudellisesti oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi, pahoinpideltyjä yksinasuvia naiseläkeläisiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://finnwatch.org/fi/julkaisut/osinkoverojaerjestelmaen-epaetasaisesti-jakautuvat-hyoedyt-seurantaraportti

      https://www.aamulehti.fi/pirkanmaa/art-2000009837574.html

      Suomen perustuslaissa on säädetty ja kansalaisoikeuksiin kuuluu: aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, ihan jokaiselle Suomen kansalaiselle, missä se viipyy ?

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

      On selkeästi erittäin rikollista, edes suunnitella, leikkauksia jo valmiiksi köyhyysrajan alapuolelle pakotetuilta. Missä kansanedustajat oppositiosta, jotka tämän tietäisivät ja kertoisivat, vai onko yksipuoluejärjesetelmä niin mädättynyt, ettei yhtäkään löydy ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012460/korruptiosiimes-valehtelee-ek-ylessa-elakerahastoista-kehtaakin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18012454/anderssonin-presidenttiys-2000ekk-minimielakkeiden-takana

      Liekö niin, että joihin kansalaisista tehoaa v-tuilu ja valehteleminen, eläkeläisväestön pitäisi oppia erottamaan korruptiopoliitikko-pörssirikollisten valheet, eikä luovuttaa ääniään vale-tasa-arvon tai valevärin huijareille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17980129/elina-valtosella-kaksi-korkeakoulututkintoa--ei-silti-osaa-antaa-veroilmoitustansa#comment-122641016

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009805785.html

      PörssirikollisOligarkit eduskunnan yksipuoluejärjestelmineen, syyllistyvät isoihin rikoksiin, Suomen perustus-ym lakeja ja kansalaisoikeuksia vastaan, jos leikkaavat entuudestaan köyhyysrajan alta.

      https://finnwatch.org/fi/julkaisut/osinkoverojaerjestelmaen-epaetasaisesti-jakautuvat-hyoedyt-seurantaraportti

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Leikkaamiset köyhyysrajan alapuolelta, ovat selkeästi Suomen perustus-ym lakien ja kansalaisoikeuksien vastaisia. Sellaisena niitä pitäisi uutisoida ja käsitellä oppositiossakin, jos olisi oppositio, eikä yksipuoluejärjestelmä.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009864887.html

      Vaikka lapsiperheitten tilanne on hankala ja hätä aitoa, kaikkein vaikeimmassa tilanteessa ovat eläkeläisköyhät, ikäihmiset, vammaiset ja vakavasti sairaat, joiden pitäisi heikkokuntoisina ja sairaina, kyetä vastaamaan, moniin pakollisiin kuluihin, kuten reseptilääkehankintoihin ja veroparatiisi-sote-ihmiskaupan suorittamiseen ym olemattomalla köyhyyseläkkeellä.

    • Anonyymi

      Täytyy ihan kummastella, että minkälaisia uutistoimituksia EK-Yle:ssä on, kun rasismikortilla maahantuotu, veroparatiisiyrityksen ulkomainen halpatyövoiman edustaja, on laitettu uutisiin räkyttämään, pilkkaamaan, ja solvaamaan, Suomen kansalaisia, äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuja ja pahoinpideltyjä, työttömiä, syrjäytettyjä ja eläkeläisköyhiä, sieltä uusien, lämpimien asuntojensa ja muhkeitten tukiensa ja etuuksiensa takaa: " se on itsestä kiinni".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18025979/aarioikeistovihreat-kiistavat-elakelaiskoyhien-ihmiskauppa-kokemukset#comment-123289887

      Eipä ole ollut meistä kiinni, ettemme ole saaneet minkäänlaista jalansijaa, Suomen yhteiskunnassa, vaikka töitä olemme ilmaiseksi, nälkäpalkalla, pätkä-silpputyöläisinä kuinka raataneet ja sitä ennen lapsi-nuorisotyövoimana, sukujen, perheitten tiloilla ja veroparatiisiyrityksissä, nälkäpalkalla. Palkaksi tuli nyrkistä, eikä edes sitä "etumatkaa", kun rahattomina kaduilla heittivät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rasismikortilla maahanmuutetun, tarjottimella uudet, lämpimät asunnot, muhkea maahanmuutto-etuudet, ym paremmat tuet ja vielä pörssirikollisten turvaverkot saaneitten mamujen, tulisi osoittaa solidaarisuutta, Suomen köyhyyteen pahoinpideltyä kansaa kohtaan, eikä yhdessä pörssirikollisten kanssa, EK-medioissa räkyttää kansalle, joka ei ole koskaan vastaavia etuoikeuksia saanut.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/9/26/canada-parliament-speaker-faces-calls-to-step-down-after-honouring-nazi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Ihmiskaupan määritelmästä:

      "Ihmiskauppa on vakava yksilön vapauteen kohdistuva piilorikollisuuden muoto sekä ihmisoikeusrikkomus. Rikoksentekijä käyttää hyväkseen uhrin haavoittuvaista asemaa saattaakseen uhrin alisteiseen asemaan ja saadakseen taloudellista tai muuta hyötyä. Rikontekijä vie uhrilta vapauden tehdä päätöksiä omasta elämästään ja toiminnastaan. Ihmiskauppaa voi tapahtua esimerkiksi työpaikalla tai perhe- ja läheissuhteissa".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

    • Anonyymi

      Enemmistö Suomen kansalaisista, ei ole "yrittäjiä", joilla valevasemmisto nyt itseään, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä mainostaa. Tuoreessa muistissa ovat, eläkeläisköyhien hätähuudoilta korvien sulkemiset ja ökytuet heille, joilta ei mitään puutu, pörssirikollisperillisten kulttuuri-media-taide-ym superrikkaiden verovälttely-elämäntapoihin verokeitaisiin jakamiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18046082/okyrikkaat-kinuamassa-lisaa-tukia-verovalttelyyn-ek-mediamainoksilla

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vain idiootti luulee ÄärioikeistoVihreitä joksikin luonto- ja ilmastopuolueeksi. Täysillä ovat YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, mukana monikansallisten pörssirikollismonopolien, Suomen luonnon lopullisessa ryöstämisessä ja tuhoamisessa, kiinalaisine "akkutehtaineen", joita ulkomaisen halpatyövoiman tuonnilla, rasismikorttia nöyristelevien äänillä pyörittävät, sen aikaa että ökytuet verokeitaisiin on otettu, luonto ryöstetty ja raiskattu, saastevuoret kasattu, sen jälkeen ovat poissa ja sotkut kansalaisten siivottavina ja maksettavina.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18066886/kiinalainen-veroparatiisi-quotakkutehdasquot-valetyollistamaan-porssirikollisuudelle

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikista kansanmurhaamisista, ei näy karmaisevia kuvia medioissa, osa tehdään ns. silkkihansikkain, piilossa veroparatiisi-sote-ihmiskaupan seinien sisällä ja sitä ennen, ilman taloudellista oikeusturvaa, äärimmäiseen köyhyyteen, eläkeläisväestöä pakottamalla.

    • Anonyymi

      Erityiskohtelua vaativat ulkomaalaislääkärit, laitettu simputtamaan eläkeläisköyhiä veroparatiisi-sote-asemille, pakottamaan täysin tarpeettomille ja turhille käynneille, jotka ovat poissa eläkeläisten ravinnosta ym kun maksatetaan, välttämättömillä, vuosikymmenet hyvin toimineilla, reseptilääkkeillä kiristämällä.

      https://elakelaiset.fi/indeksijarru-kasvattaisi-elakelaiskoyhyytta-ja-tuloeroja/

      Vaikkei erittäin pahaksi päästettyä eläkeläisköyhyys hätätilaa, millään indekseillä korjatakaan, niin niiden jarruttaminen on kansanmurhaamista, haavoittuvimpien päälle käymistä.

    • Anonyymi

      - ulkomaalaisille kela-turisteille taataan Suomessa myös takuu-eläke!!!
      Maksakaa maksakaa veroja...
      - Uutisia kuunnellen huomaa , miten tyhjänpäällä on politiikka. Ja osaaminen.
      Poliittinen media mylly jauhaa ei olennaisia asioita. Ja tärkeämmät asiat jää pimentoon. Dis-informaatio siis pyörii voimalla..
      Tapahtumia seuraten voi huomata, että Noloa on, kun itsenäisyys on menetetty.
      Poliitikkomme soittavat nykyään kuuliaisesti eu -nato-us-cia posetiivia.....
      Tilastoja katsellen huomaa, että Selvää osaamispulaa on politiikassa ja talouspolitiikassa.
      --raha ja elintaso virtaa Suomesta ulos. Nyt jatkossa lakkautetaan lisää tehtaita. Kun ollaan energia- ja raaka-aine keinottelun alla..... energia kiskonta on ongelma.
      Rosvo markkinatalous raatelee, ja esim.. sotaa lietsotaan busineksen vuoksi.
      Suomi toimii menettäjänä ja nettomaksajana,, alkaa pohja näkyä.
      -Omia asioita ei ole varaa hoitaa kun raha katoaa ulkomaille.
      Suomen sote, terv. hoito ei toimi.. ( - haja-alueilla ei pääse lääkäriin,, esim..).
      Mutta lisää rahaa jaetaan yksityiseen sairaanhoitoon...terv. keinotteluun.
      Velkarahoitteinen julkinen talous on liian kallis. Mutta ovat kalliita myös ek, mtk, tuet, ja veroalet. Ja asumis tuet., jotka siirtyy asuntokasinoon, keinotteluun. Voidaan puhua korruptiosta.
      Ja alistettuina, eu pakko ohjattuna Suomi maksaa ulkomaalaisen väestön asuttamiseen kela-lomille Suomeen. Suomessa Ei osata pelata kaksinaismoraalia, tupla standardeja, esim. ruotsin, ranskan ja monen muun maan tavoin....
      Niinpä Suomen alisteinen, puhdasotsainen, naiivi, Oikeus-valtio leikki ja hörhö idealismi lisää netto-maksajan kuormaa..
      - Näillä eväillä näkymät ovat tosi heikot. Suomi on eu nato siirtomaa, nettomaksaja.
      Ahneus peli, eturyhmä peli, Suomessa on kovaa. Kotimaassa kaverit jätetään, ja eturyhmät syö suoraan kuormasta.
      Naiivi idealismi kukkii. esim.. viher vas tekee myyräntyötä, Anarkiaa, sadomiaa, ihaillaan, terrori ja turvattomuus on itse tuoden tehty tähän maahan. Raiskaajat ja päänleikkaajat kiertelee nurkissa.
      Julkisuudessa esitetään harhaisia visioita, esim.. pervous, ja pelleily on hienoa kulttuuria mukamas,
      Melko alhaisilla asioilla siis pelataan, ja se suuri järki ja rakentava visio puuttuu.
      Ei eroteta tosiasioita viihteestä. Ja niinpä trendikkäästi, 2 kpl setä-miehiä, homouden ihailijoita hakee presidentiksi ! trenditietoisina....
      Hölmölässä ei siis kaikki ymmärrys ja asiat ole hyvin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhien ennenaikaisesti köyhyyteen tappaminen, on Apartheidia Suomessa. Rasismi ei poistu tuon tosiasian kieltämisellä, vaan tuon tosiasian myöntämisellä. Ei voi suojella yhtä väestönosaa, sortamalla toista, oikeuksien tulee kuulua kaikille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18067070/paljonko-ovat-digipudokkaitten-todelliset-maarat-suomessa-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18071927/aarifasistivihreitten-kalkkikset-verokeitaissa-porssirikollisperillisten-manulle-illallisineen#comment-123915074

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, tällaisen lainvastaisen, isosti rikollisen toiminnan takana, tekemässä kansanmurhaa Suomessa:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18110575/veroparatiisi-aaltoyliopiston-porssirikolliskakarat-visioivat-kansanmurhaa-zombieilla#comment-124306312

      Vaatikaa Veroparatiisi-sote-pörssirikollismonopolien, verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen laittamista, ehtona millekään toiminnalle terveydenhoidossa Suomessa ja aitoja, ajanmukaisia, taloudellisen oikeusturvan 2000€/kk MINIMIELÄKKEITÄ Suomen eläkeläisväestölle.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18118052/ristit-kauloissa-vihataan-oman-kansan-elakelaiskoyhyyteen-pakotettuja

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18117886/tiedoksi-urpilaiselle-elakelaiskoyhat-on-jatetty-jo-vuosikymmenet-sitten#comment-124384271

      Ristit kauloissa pahoinpitelevät, oman kansamme haavoittuvimpia, äärimmäiseen köyhyyteen, taloudellisesti oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi pakottamiaan, yksinasuvia eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä kouluttamattomia naisia. Sitten ovat muka pakolaisten puolella, samat pahoinpitelijät, eriarvoistajat, kansamme kahtiajakajat, eläkeläisköyhien tappajat.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      Veroparatiisi-pörssirikollisyrityksien, ulkomaisen halpatyövoiman tuonti, menee Suomen kansalaisten taloudellisen oikeusturvan edelle, kun kyse eläkeläisväestöstä, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaorjiksi pahoinpidellyistä.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18066886/kiinalainen-veroparatiisi-quotakkutehdasquot-valetyollistamaan-porssirikollisuudelle

      Tekopyhyys ja kaksinaamaisuus vallitsee, eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN neonazi-pörssirikollishallituksen ja vale-opposition keskuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18118080/onko-ristit-kauloissa-vakivalta-suojeltua-ei-saa-keskustella-

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oman kansan eläkeläisköyhyyteen, täysin osattomiksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyt, kulkevat samoissa, rähjäisissä kesälenkkareissa, kesät talvet, eivätkä edes haaveilekaan, että olisi rahaa ostaa, noin kalliita, hienoja älypuhelimia- ym digilaitteita, ei olisi rahaa edes liittymiinkään, saati muotivaatteita viimeistä huutoa.

      https://www.aamulehti.fi/lukijalta/art-2000009926252.html

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18122263/oho!-suvi-anne-siimes-tukee-stubbia-presidentiksi#comment-124430291

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17972416/porssirikollisoligarkit-tehneet-pyramidihuijauksen-suomen-valtiolla

      Luuleeko joku oikeasti, että pörssirikollisuuden varmistelijat oikeuskanslerit, voisivat estää rasismikortti-maahantuonnin, pörssirikollisten uusien vaaliäänten ja yritystuki-kahminnan välineitten maahantuonnin. Älkää nyt luulko turhia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18123244/oikeuskanslerit-porssirikollisuuden-varmistajia-yhta-tyhjan-kanssa

    • Anonyymi

      Uskaltakaa Suomen kansalaiset, olla rohkeasti "pieniä pojan kloppeja", jos oman kansan ja maan puolustaminen, pörssirikollisten rasismikortti-maahanmuutto-vyörytykseltä sitä vaatii.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18123515/porssirikollishallitus-valevastustaa-itarajan-rasismikortti-maahanmuuttoa

      Oman kansan ja maan puolustamista, rasismikortilla maahantuotavalta, ulkomaiselta pörssirikollisyrityksien halpatyövoimalta ja äärifasistien vaaliääniltä, pitää uskaltaa vastustaa, vaikka leimattaisiin: "pikkuisiksi pojan klopeiksi".

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17577883/eu-tukipaketit-mm--italialle-aarioikeisto-opposition-valevastustamalla-hyvaksyttyja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suuria busseja ajettu Suomeen, jo syyskesästä alkaen, Saksasta, Kroatiasta, Italiasta ym kun muut EU-maat, eivät halua "pohjasakkaa", potentiaalisia ääriryhmiä maihinsa.

      https://www.dw.com/en/germany-illegal-immigration-set-to-exceed-record-high/a-67175099

      Kyllä noiden nykyisten tulijoitten tuonti, on sovittu myös Venäjän kanssa, aikoja sitten, pelkkää kansalaisten hämäämistä ja totuttamista, harhauttamista kyseessä.

    • Anonyymi

      Vai liekö eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, joka nostaa puolesta- ja vastaan, musta-valkoinen - tyyppisiä kommentteja, kun koettavat epätoivoisesti, saada höynäytettyä ja harhautettua kansalaisia, luovuttamaan oikeutensa ja valtansa, pörssirikollispresidententin korruptiovaaleissa.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomen-rikkaimmat-ihmiset-nauttivat-etua-jolla-kerataan-satoja-miljoonia-euroja-ilman-veroa-professori-taysin-omituista/5cf5e68b-025b-4659-beb7-b8ad6ff4d881?ref=iltalehti:5fd4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Käsite kansanmurhasta, tulee päivittää tälle vuosisadalle, eli taloudellisesti oikeusturvattomaksi tekemiseen ja siitä hyötymiseen, kuten esim. veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisessa Suomessa, eläkeläisväestön kohdalla.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansanmurha

    • Anonyymi

      Ikävä kyllä koko eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, on syytämässä kansamme taloudelliseen oikeusturvaan, tarkoitettuja varoja, biljonääri-Azov-nazeille äärifasisti-Ukrainanvenäläisille, kun muut EU-valtiotkin ovat jo lopettaneet, Äärifasisti-Ukrainan Neonazien rahoittamisen.

      https://www.aljazeera.com/news/2022/3/1/who-are-the-azov-regiment

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ saa olla vain kahta mieltä, sitä mitä neonazihallitus, tai sitä mitä vale-oppositio. Kaikki muut mielipiteet on kielletty.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ saa olla vain kahta mieltä, sitä mitä lainvastainen neonazihallitus, tai sitä mitä vale-oppositio. Kaikki eriävät mielipiteet haukutaan lyttyyn, tällä korruptiopoliitikko-pörssirikollisten vale-keskustelupalstalla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-HS:n valeuutiset "suomalaisten sympatioista Ukrainanvenäläisiä kohtaan", ovat kyllä röyhkeitä valheita kansalaisten nimissä, kansalaisten jotka kärvistelevät äärimmäiseen köyhyyteen pakotettuina, koska Azov-Neonazien pörssibiljonääreille, eivät tuhansien biljoonien eurojen "tuet" maailmalta, näytä riittävän sotimiseen, jossa ei ole mitään järkeä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18122847/onko-sanomien-uusi-johtaja-hollantilainen-natsi-

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tällä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, pörssirikollisten mainospalstalla, saa olla tasan kaksi mielipidettä: se mikä on valehallituksella, tai se mikä on valeoppositiolla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18146404/valevas-petoskok-siimes-surstromming-oligarkin-viha-kouluttamattomaksi-pahoinpideltyja-kohtaan

      Kaikki yksipuoluejärjestelmän valehallituksen ja valeopposition, mielipiteistä poikkeavat mielipiteet, järjestelmä katsoo uhkaaviksi, ne poistetaan, tai estetään näkymästä, yhteyksiä katkotaan jne. sananvapauksia estetään, kuten Venäjällä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ENSIN oman kansan "mummoille ja lapsille", se aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva, tämän päivän todellisten vaatimusten tasolle kuntoon, alkaen 2000€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ. Tiedoksi sinne maailman pelastaja -oppositioon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17942666/aarifasistien-neonatsihallituksen-kaytannon-vakivaltajoukot-katuvakivaltaa#comment-124912115

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

    • Anonyymi

      Kokkareita ja kikkareita joulupöytään? Irvokasta!

      Kokkareet ei tunne altruismia, hyvä hyvyyttä ovat luonteeltaan kuin ahneet raadonsyöjät ja riistää köyhiltä. Heiltä puuttuu korkeimman tason tietoisuus, alapää on kokkareiden mielihyväkeskus.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yksipuoluejärjestelmä estää kansalaisten perusoikeuksiin kohdistuvista rikoksista, rikoskanteiden nostamisen kansainväliseen oikeuteen, YK:hon ym korkeisiin tahoihin ?

    • Anonyymi

      Niinpä eduskunnan ulkopuolisten tahojen, tulee ne rikoskanteet nostaa.

      EK-mediat näyttävät tekevän, vain pinnallista, erittäin kapeaa, vaihtoehdotonta pörssirikkaiden julkkisjuoruja ja muuta äärioikeistoekstremististä pörssirikollisuusmainontaa, mitään aitoa puoluetonta, älykästä ja asiallista tiedonvälitystä, vakavista yhteiskunnan isoista ongelmista, eli tiedonvälitystä ei saada enää mistään Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Marin tappoi satatuhatta eläkeläistä hoitojonoihin.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTEMÄ tappaa. Eivät köyhyyteen pahoinpidellyt eläkeläiset, tarvitse mitään veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pakkoa lisää, vaan aidon, ajanmukaisen, taloudellisen oikeusturvan, jolla ihan itse hoitaa itseään, torjua ja ennaltaehkäistä vielä vakavemmin sairastumisia ja ennenkaikkea ennenaikaisesti veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-laitoksiin joutumisia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843059/aarifasismin-ja-porssirikollisuuden-vastakohta-ei-ole-antifa-vaan-demokratia-ja-oikeusvaltio#comment-120645708

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-Ylen käsitys yhteiskunnasta on ahdasmielinen, Teekutsuliikkeen "perhe"keskeinen kupla, jossa enemmistöllä eläkeläisköyhyyteen pakoteuista, on muka "läheisiä" joilta voidaan kysellä "kokemuksia hoivasta", eli sote-veroparatiisimonopolien mainoksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833541/petoskokpersujen-piti-lakkauttaa-ek-yleisradio-ja-poistaa-jattirahoitus

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Enemmistö Suomen kansalaisista ja varsinkin eläkeläisköyhyyteen pakotetusta väestöstä, on täysin yksinasuvia, eikä heillä ole ketään "läheisiä", joilta kysellä heidän tilanteestaan, mutta EK-Yle niin antaa perhekeskeisillä Teekutsuillaan ymmärtää, että näyttäisi yhteiskunnalta, jota ei enää Suomessa ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18227702/40n-ennenaikaiset-kuolemat-suomessa-eivat-johdu-vaestorakenteesta

    • Anonyymi

      "Monikulttuurisuuden" taakse, eläkeläisköyhien kansanmurhaa pakenevat, eivät ole demokratian ja kansalaisoikeuksien, Suomen perustuslain ja oikeusvaltio-periaatteen, kansanvallan asialla.

      Rasismikorttia käytetään pörssirikollisuuden edistämiseen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oppositiopuolueitten uskottavuusongelma on siinä ja ay-liikkeiden, että ne olivat yksipuoluejärjestelmässä, hyväksymässä laitonta ex-ex-äärioikeistohallitusta, siis sitä, jota yksikään Suomen kansalainen, ei ollut missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt ja sen tekemää pakkoliittämistä, AutokratiaUsan hyökkäysliittoon, sekä pörssirikollisten hävittäjä-ym sotabisneksien nettomaksattamisia kansalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16850029/viha-kouluttamattomia-kohtaan-perustuslain-rukkaamiset-ja-terrorikapitalismin-turvaaminen#comment-107156145

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18227702/40n-ennenaikaiset-kuolemat-suomessa-eivat-johdu-vaestorakenteesta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18080243/ilmaiseksi-suomen-eteen-toita-raataneille-kuuluvat-2000ekk-minimielakkeet

      Nykyinen pörssirikollisten äärioikeistohallitus, saa siitä verukkeen, jatkaa laittomuuksia, kansalaisten perusoikeuksia vastaan, joten oppositiopuolueitten ja ay-liikkeiden, olisi myönnettävä virheensä, jos mielivät saada kansalaiset puolelleen. Toki olemme nykyisen öykkärihallituksen, pikaisen erottamisen kannalla, mutta äänestäminen tulevaisuudessa, on monesta seikasta kiinni.

    • Anonyymi

      Rasismikorttia voi vastustaa vain, vastustamalla taloudellista väkivaltaa, eli kansalaisten köyhyyteen pakottamista Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-mediat eivät ole tietävinään, sitä mikä muuaalla Euroopassa, on isosti esillä tiedotusvälineissä, äärijihadistien ja äärioikeistoekstremistien / pörssirikollisten yhteydet, esim. Saudi-Arabian ihmisoikeusrikollisten, venäläisoligarkkien, ym pahantekijöitten.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ettekä sitten käytä eläkeläisköyhyyteen pakottamianne vanhuksia, vammaisia ja kroonikkosairaita, välineinä lakkotaistelussa, vaan olette meille jo velkaa, ne luvatut "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämiset historiaan". Oppositiossa töihin ja toimiin, eläkeläisväestölle aidon, ajanmukaisen taloudellisen oikeusturvan, alkaen
      2000€/kk minimieläkkeiden toteuttamisesta.

      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikä ihmeen eläkeläisköyhyys? Olisitte käyneet koulunne ja hoitaneet duuninne, niin ei olis mitään köyhyyttä. Mullakin eläke paljon isompi, kuin keskimääräinen liksa,

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN kansanedustajat, jotka kykenevät kantamaan luvattomasti aseita julkisilla paikoilla, uhkailemaan ja ampumaan niillä, kykenevät varmasti tekemään päätöksiä, joilla viedään Suomen kansalailta, lähinnä äärimmäiseen köyhyyteen, osattomaksi ja kouluttamattomaksi pahoinpidellyiltä, Suomen eteen ilmaiseksi ja nälkäpalkalla, pakon edessä töitä tehneiltä, aito, ajanmukainen, taloudellinen oikeusturva.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000010390235.html

      Kansantappaminen onnistuu niiltä, joille asekulttuuri, äärioikeisto-ideologia ja poliisi-ym viranomaisten äärioikeistolaisuus, ovat normia, eli isoimpia talous-pörssirikoksia ei rikostutkita, korruption ja muun lobbaamalla Suomen lakien rikkomisia, pidetään normaalina, samoin kansalaisiin kohdistettavaa, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16962985/ennenaikaisesti-koyhyyteen-tapetut-orjuuselakelaiset---sanokaa-heidan-nimensa

    • Anonyymi

      Kansantappamiseen valtaa väärinkäyttämällä, kynnys on madaltunut vuosi vuodelta, jo kymmenien vuosien ajan, alkaen sieltä NygårdNiinistöOligarkin vvm-ajoilta, jolloin korruptiovirkamiehistön voimin, aloitettiin Suomen valtion, eläkerahastojen, ym kansamme valtavien varallisuuksien, kahminta ökyrikkaille suursijoittaja-pörssirikollisille, jotka vaihtoivat kansalaisuuden mm. AutokratiaUsaan, jonka jälkeen laittoman ex-ex-äärioikeistohallituksen, siis sen, jota yksikään Suomen kansalainen, ei ollut missään demokraattisissa vaaleissa, tai virallisissa kansanäänestyksissä, koskaan äänestänyt, tekemät pakkoliittäminen hyökkäysliittoon ja mainittujen pörssirikollisten hävittäjä-ym sotabisneksien, pakko-nettorahoittaminen Suomen kansalaisilla, kyynisille pörssirikollispsykopaateille, toden teolla alkoi.

    • Anonyymi

      Suomen amnestya ei näytä kiinnostavan, katoavan Suomen kansan, loppuun ajettujen ilmaistyötä Suomen eteen raataneitten, ikäihmisten, vammaisten ja vakavasti monisairaitten ihmisten, taloudellisen väkivallan kohteiksi pakotettujen, teekutsu-kerjuuttamisjonoissa pakkasessa, tuntitolkulla kerjuuttaminen, ihmiset tutisevat siellä rollaattoreilla ja ilman, todellakin vakavien sairauksien kanssa, epäinhimillistä väkivaltaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18298471/yksipuoluejarjestelma-eduskunnassa-joiden-trolli-toistelee-quotpersuquot-hokujaan

    • Anonyymi

      EK-medioissa vappuankin, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssirikolliset, sekoilemassa ahneuspäissään, eivät edes muista, miksi vappua on alun alkaen vietetty, köyhien työläisten tapahtumaa.

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      Flee to Finland those do.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18227702/40n-ennenaikaiset-kuolemat-suomessa-eivat-johdu-vaestorakenteesta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Totuus edellisen ÄärioikeistoSdp:n Marinin hallituksen, "koronan hoidosta", oli kylmintä kyytiä koskaan, koronan riskiryhmille, köyhimmille eläkeläisille, jotka eivät hengenvaaran takia, voi ottaa mitään rokotteita. Eikä nykyistä äärioikeistohallitusta ,kannata edes näissä asioissa mainita, joten, kovin suurta ei luottamus, eduskunnan yksipuoluejärjestelmään, näissä eu-vaaleissakaan ole.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18502606/enemmisto-elakelaiskoyhista-paihteettomia-eivat-tupakoi-tai-omista-mitaan

    • Anonyymi

      Eikä rasismikortin taakse, pidä enää päästää, korruptiopoliitikkoja piiloutumaan, vastuusta eläkeläisköyhyys hätätilasta Suomessa, tämä tiedoksi puolueille, joka esiintyvät vastavoimana äärioikeistolle.

    • Anonyymi

      PetosKokPersujen rasismikorttia nöyristellettein, ilmeet olivat kerjuuttamisjonossa paljonpuhuvat, kun jälleen runsaasti lisää, ulkomaista halpatyövoimaa, tuli myös kerjuuttamisjonoon, hakemaan ruokaavustusta, eli sitä veroparatiisikauppiaiden jätehuoltomaksujen kiertokassia, joka näyttää yhä usemalle, ökyrikkaalle pörssiperillisellekin kelpaavan, niitäkin oli siellä kahmimassa, aidosti köyhien vanhusten nenien edestä, ahneuteensa ravintoa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18504199/maahanmuuttajien-maarat-2023-ovat-ennatyssuuret-tiedottaa-tilastokeskus#comment-129538535

      Rasismikortti suuntaan ja toiseen, on huiputuksen aatelia, eli sillä korruptiopoliitikot vedättävät kansalaisia äänestämään, luulossa, että sillä olisi mitään vaikutusta, mitä äänestätte, ei todellakaan ole.


      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

      Ainut keino puolustaa oman väestön oikeuksia, ja vaatia niitä jo vietyjä takaisin, on vaatia veroparatiisiyrityksien verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luonto-ilmastovastuuseen laittamista, ökytukien ja verohelpotuksien lakkauttamista ja niitä Suomen perustuslakiin kirjattuja, aitoja, ajanmukaisia, taloudellisen oikeusturvan 2 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, Suomen vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

    • Anonyymi

      Ei taida parin promillen väkevämpi, katkeranmakuinen viininlitku lähikaupan järkyttävissä hinnoissa, pahemmin työttömiksi ja syrjäytetyiksi pahoinpideltyjä lohduttaa, kun rasismikorttia nöyristelevien äärioikeistosuvakkien äänillä, maahanmuuttoa virtaa ennätysmääriä Suomeen, ulkomaista halpatyövoimaa, veroparatiisiyrityksien ökytukien kahmintaan verokeitaisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17928171/oppositio-vaistelee-jalleen-elakelaiskoyhyys-kansanmurhaa-rasismikortin-taakse#comment-121892875

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18504199/maahanmuuttajien-maarat-2023-ovat-ennatyssuuret-tiedottaa-tilastokeskus#comment-129538535

      PetosKokPersujen rasismikorttia nöyristelevien äärioikeistoalamaisten venähtäneet naamat, olivat kyllä tragikoomisen näköisiä, kun kerjuuttamisjonoihin tuli jälleen paljon, paljon lisää, rasismikortilla maahantuotua ulkomaista halpatyövoimaa, ennätysmaahanmuutto käynnissä äärioikeistohallituksen aikana.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Eläkeläisiltä ei leikata" - lupasivat PetosKokPersRkpKd - eli valehtelivat härskisti päin näköä, kaikkein haavoittuvimmille, köyhiksi tehdyille vanhuksille, vammaisille ja vakavasti monisairaille, joiden olemattomista tuloista, iso osa menee lääkäri- ja lääkemaksuihin.

      https://yle.fi/a/74-20096482

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18535508/aarioikeistohallitus-korottaa-terveysaseman-kayntimaksuja-ja-erikoissairaanhoidon

      Oppositio missä on tuon rajun korotuksen vastustaminen, entäs eläkeläisten asumistuista leikkaamisaikeiden torppaaminen ?

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      EU on antanut Suomelle jo useita varoituksia, eläkeläisväestön puuttuvasta taloudellisesta oikeusturvasta. Äärioikeistohallitus rikkoo siis lakeja, niin Suomen, kuin EU:n. Oppositio jos haluatte äänestäjiä joskus, nyt on aika reagoida ja isosti.

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009864887.html

      Samaan aikaan Sveitsissä, toteutetaan aidon, ilmastouhkien ja luontokadon torjumisten, ehdot ja edellytykset kuntoon 2 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ.

      https://www.swissinfo.ch/eng/swiss-politics/pension-swiss-switzerland-vote-protest/73323356

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18018979/2000ekk-minimielakkeet-ennenaikaisen-laitos--ja-kotihoidon-tarpeen-poistaminen#comment-123191989

      Vaatikaa kanteiden nostamista EU-tuomioistuimeen ihmiset, niin oppositiolta, kuin muiltakin tahoilta, joille ihmiselämät Suomessa ovat tärkeitä.

    • Anonyymi

      Mitkään veltot välikysymykset, jotka eivät johda mihinään, eivät nyt riitä, kun Suomen kansalaisten jopa sanan- ja mielipiteidenvapauksia, estetään todella väkivaltaisesti mm. EK-Ylen muka-keskusteuissa, joissa aina samat, korkeakoulutetut, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijat, laukovat äärioikeistolaisia mielipiteitään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18535788/s-o-s-sananvapaudet---s-o-s-freedom-of-speech---suomi-finland

      Veroparatiisipresidentti PetosKokStubb, vaatii tuon teipin, puuttuvia oikeuksiaan vaativien kansalaisten suiden eteen, tiukemmalle vetämistä, eli totaaliblokkia sanan- ja mielipiteidenvapauksiin.

      Vaadimme veroparatiisipresidentti PetosKokStubbin EROTTAMISTA. Samoin EK-Ylen johdon on vaihduttava.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Koska sai porttikiellon äänestykseen, virtsattuaan hervottomasti kaikkialle kännissä.


    • Anonyymi

      Muistutetaan vielä, että aloituksen kirjoittaja, ei ole koskaan äänestänyt koska kännissä kusi äänestyskoppiin ja paskansi kolikkokulhoon

      • Anonyymi
        UUSI

        Vihalänkyttäjän epätoivo välittyy. Aloituksen kirjoittaja on aina äänestänyt, ei käytä alkoholia, saati viime mainitsemiasi vihaoksennuksia.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      UUSI

      Ranskan Vasemmiston suurvaalivoiton jälkeen, Suomenkin Vasemmistolla / Anderssonilla on entistäkin enemmän valtaa ja mahdollisuuksia, toteuttaa ne liian pitkään kaivatut 2 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomen eläkeläisväestölle ja sitä myöten lakkauttaa veroparatiisi-sote-ihmiskauppa Suomessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18508486/anderssonin-on-aika-maksaa-kiitollisuudenvelka-elakelaisaanestajille

    • Anonyymi
      UUSI

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18080243/ilmaiseksi-suomen-eteen-toita-raataneille-kuuluvat-2000ekk-minimielakkeet#comment-130082828

      "Monimuotoisuuden" nimissä, toteutettu vihaväkivalta, haavoittuvimpiin asemiin, kouluttamattomaksi ja osattomaksi pahoinpideltyjä, Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan mm. EK-Yle:ssä, on rikos ihmisyyttä vastaan Suomessa.

      Humanitäärisen avustusten varaan pakotetuille eläkeläisköyhiksi tehdyille, tulee kuulua samat taloudelliset edut ja tuet, oikeuksineen, kuin muillekin samoissa humanitäärisen avun piirissä kerjuuttamisjonoissa käyville. Tuo asia kuntoon ja ne Sveitsin esimerkin mukaiset 2 500€/kk MINIMIELÄKKEET Suomen eläkeläisille.

    • Anonyymi
      UUSI

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18540475/elakelaisvaestolle-myonnettava-humanitaarisen-avunhakijan-virallinen-asema-eli-status#comment-130086709

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18532051/yle-on-jarjestanyt-henkilostolleen-40-koulutusta-monimuotoisuudesta---budjetti-salattu#comment-130081916

      Onko Vasemmisto / Andersson ollut tietoinen, tuosta eriarvoistavasta, syrjivästä, haavoittuvimpiin eläkeläisköyhiksi tehtyihin, kohdistetusta aktiivisesta vihaväkivallasta, uutisoimatta ongelmista jättämisestä, sananvapauksien estämisestä eläkeläisväestöltä, kun he ovat epätoivoisesti, koettaneet vaatia tiedonvälitystä ja oikeuksiaan ?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ikkunoitten takana tirkistelijä

      Kyllä! Itseänsä vielä alapäästä esittelee..Hiljattain tuli ilmi että syksyllä ahistellu ikkunoitten takana taskulampun
      Suomussalmi
      31
      4174
    2. En ollut varma

      Tunnistiko/hoksasiko kuka olen niin siksi en viitsinyt sanoa mitään 😔🫣😂 yleensä kyllä tervehdin tuttuja, paitsi sillo
      Ikävä
      16
      3468
    3. Mitä sanoisit kaivatullesi juuri nyt?

      Mitä sanoisit hänelle?
      Ikävä
      238
      2934
    4. Ymmärrät sanomattakin

      Että ollaan kielletyllä alueella. Silti nainen sinun vaikutus on suurempi kuin kenekään toisen koskaan. En voi tälle as
      Ikävä
      90
      2016
    5. Mä haluun et et....

      Sä näyttäydyt mulle... Nyt on sen hetken aika:)
      Ikävä
      83
      2013
    6. Kuvaile nainen itseäsi

      Niin katsotaan, oletko kaivattuni. Kiitos. 💛
      Ikävä
      96
      1893
    7. Mitä saavutat dissaamalla naista?

      Ihan mielenkiinnosta vain kysyn.
      Ikävä
      16
      1346
    8. Kirjota tähän että oot kunnossa

      Vaikkei meistä mitään tullutkaan.
      Ikävä
      101
      1253
    9. Sä olet nainen niin

      Loistava ihminen että en muista ketään kuka pääsisi samalle tasolle kanssasi. Piristystä päivääsi. T:J
      Ikävä
      39
      1236
    10. Työn takiako et uskalla

      Sekö se syy on että kaikki junnaa paikallaan?
      Ikävä
      94
      1208
    Aihe