Mikroaaltouuni pyttipannu

Anonyymi-ap

Voi olla, että ulkona sataa. On vähän flunssainen olo. Ei ole maitoa, eikä oikein muutakaan. Mutta on pyttipannua. Sitä oli kaupan regulaarihyllyssä. Se ei ollut kovin pahaa. Ja perinteinen kotimainen mauton maku sopi aivan hyvin asiaan. On vähän ajateltu että, jos voita tai sitä lähinnä olemukseltaan olevaa ravintorasvaa ja mahdolliset suolaropseet laitettaisiin tuunaamaan tuotetta.

Ja nyt seuraavaksi kauan odotettuun arvostelun osioon.
Mikroaaltoruoaksi tuote sai 3.5/5 käytettävissä olevista pisteistä.
Ja elintarvikkeiden sarjassa se saa 3/5 pistettä.

Vahva suositus jatkoon.

21

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nuudelit lämmittää kehoa syksyllä. Soijasuikaleita on myös. Voileipäkeksejä ja riisikakkuja. Porevitamiinia. Eiköhän tässä pärjää. Ai niin perus spagettia ja makaronia on aina ja margariinia.

      • Anonyymi

        Spagetilla ja margariinilla pärjää. Hyvä idea laittaa nuudeleihin lisukkeita. Joissain nuudeleissa on esim. lihan maku valmiina. Et maininnut juomista muuta kuin porevitamiinit. Miten punainen maito, energiajuomat jne.? Miten mausteet ja lisukkeet?


    • Anonyymi

      Aikas moskaa syötte.

    • Anonyymi

      Vaikka Kape on rasisti, niin se kermainen HK:n pyttis on ihan ok. Makkarapalatkin hieman parempia. Kermaa voisi olla ehkä vähän vähemmänkin.

    • Sade ei haittaa sisällä kun pannu ei kastu. Maidon puutekaan ei haittaa jos vaikka on teetä. Mikroa olen käyttänyt viimeksi 1999. En edes kavereiden luona muista käyttäneeni bileissä kun on NIIN vekotin. Mulla on uuni.

      Mulla on Hilkka Uusivirran suomalaisen ruokaperinteen keittokirja olisko vuodelta 1982 kirjastokammiossani. Jotenkin vaan Suomalaisten mauton makumaailma ottaa päähän. Onhan Suomessakin perinteisesti ollut maustekasveja luonnossa. Mutta pippuria suolaa pippuria suolaa. Vaatimattomuus ei aina kaunista.

      No köyhä tekee sillä mitä on ..mutta tahallinen köyhä makumaailma ja sen tyrkytys ja hiljainen hyväksyminen suorastaan korpee pahasti.

      • Anonyymi

        Köyhyyshän jakaantuu siten, että on modernit köyhät ja klassiset köyhät. Sekä ne köyhät keillä on aikaa ja ne joiden aika menee elintarvikkeiden edestä huhkimiseen.
        Jos on vaikkapa päässyt papereille, eli elintarvikkeet tulee hakemuksien kautta. On hieman enemmän aikaa käyttää myös ruoanvalmistukseen, jos on kykyä ja taitoa. Köyhän kansan moni ruokaperinne, jotka jo katoavat teollisen mössön edestä, on ollut juuri köyhyydessä keksittyä. Kuten myös kansainvälinen ruokaperinne. Jossa erilaiset elintarvikkeet köyhäin kellareissa muuttivat muotoaan. Köyhyys on elintarvikkeita, elintarvikkeet ovat köyhyyttä.

        Nykyaikaisessa makujen maailmassa erot tapahtuvat luonnollisen maustamisen ja teollisuuskemikaalien välillä. Ja siinä haasteellisessa ympäristössä voi joskus perusmauttomuuskin olla elämyksellisen arvoinen kokemus. 1970 ja 1980 lukuhan tunnetaan ns. raasteiden aikakautena, jolloin tuolloin edullisemmassa asemassa olleita porkkanoita ja lanttuja promottiin ihmisille ns. salaattipöytien muodossa, joiden kerrottiin olevan uusin uutta ja hot. Monet uskoivat asian ja niin työmaaruokailun kunkku pihvi sinapilla jäi vähitellen lopullisesti pois elintarvikkeiden ketjusta.
        Olisi kivaa tietää, onko käyttämässäsi kirjassa jotakin kasvisvinkkejä. Nykyäänhän kasvikset tekevät jälleen come backiä, mutta se tapahtuu erilaisten chilien, wasabin, maustekurkkujen, sinapin jne. muodossa, sekä paistamisen, paahtamisen, makubalsameiden ja kunnollisen maustamisen tähden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Köyhyyshän jakaantuu siten, että on modernit köyhät ja klassiset köyhät. Sekä ne köyhät keillä on aikaa ja ne joiden aika menee elintarvikkeiden edestä huhkimiseen.
        Jos on vaikkapa päässyt papereille, eli elintarvikkeet tulee hakemuksien kautta. On hieman enemmän aikaa käyttää myös ruoanvalmistukseen, jos on kykyä ja taitoa. Köyhän kansan moni ruokaperinne, jotka jo katoavat teollisen mössön edestä, on ollut juuri köyhyydessä keksittyä. Kuten myös kansainvälinen ruokaperinne. Jossa erilaiset elintarvikkeet köyhäin kellareissa muuttivat muotoaan. Köyhyys on elintarvikkeita, elintarvikkeet ovat köyhyyttä.

        Nykyaikaisessa makujen maailmassa erot tapahtuvat luonnollisen maustamisen ja teollisuuskemikaalien välillä. Ja siinä haasteellisessa ympäristössä voi joskus perusmauttomuuskin olla elämyksellisen arvoinen kokemus. 1970 ja 1980 lukuhan tunnetaan ns. raasteiden aikakautena, jolloin tuolloin edullisemmassa asemassa olleita porkkanoita ja lanttuja promottiin ihmisille ns. salaattipöytien muodossa, joiden kerrottiin olevan uusin uutta ja hot. Monet uskoivat asian ja niin työmaaruokailun kunkku pihvi sinapilla jäi vähitellen lopullisesti pois elintarvikkeiden ketjusta.
        Olisi kivaa tietää, onko käyttämässäsi kirjassa jotakin kasvisvinkkejä. Nykyäänhän kasvikset tekevät jälleen come backiä, mutta se tapahtuu erilaisten chilien, wasabin, maustekurkkujen, sinapin jne. muodossa, sekä paistamisen, paahtamisen, makubalsameiden ja kunnollisen maustamisen tähden.

        Jos olisi mahdollista valmistaa pyttipannua sitä voisi valmistaa. Hyvä vinkki.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Köyhyyshän jakaantuu siten, että on modernit köyhät ja klassiset köyhät. Sekä ne köyhät keillä on aikaa ja ne joiden aika menee elintarvikkeiden edestä huhkimiseen.
        Jos on vaikkapa päässyt papereille, eli elintarvikkeet tulee hakemuksien kautta. On hieman enemmän aikaa käyttää myös ruoanvalmistukseen, jos on kykyä ja taitoa. Köyhän kansan moni ruokaperinne, jotka jo katoavat teollisen mössön edestä, on ollut juuri köyhyydessä keksittyä. Kuten myös kansainvälinen ruokaperinne. Jossa erilaiset elintarvikkeet köyhäin kellareissa muuttivat muotoaan. Köyhyys on elintarvikkeita, elintarvikkeet ovat köyhyyttä.

        Nykyaikaisessa makujen maailmassa erot tapahtuvat luonnollisen maustamisen ja teollisuuskemikaalien välillä. Ja siinä haasteellisessa ympäristössä voi joskus perusmauttomuuskin olla elämyksellisen arvoinen kokemus. 1970 ja 1980 lukuhan tunnetaan ns. raasteiden aikakautena, jolloin tuolloin edullisemmassa asemassa olleita porkkanoita ja lanttuja promottiin ihmisille ns. salaattipöytien muodossa, joiden kerrottiin olevan uusin uutta ja hot. Monet uskoivat asian ja niin työmaaruokailun kunkku pihvi sinapilla jäi vähitellen lopullisesti pois elintarvikkeiden ketjusta.
        Olisi kivaa tietää, onko käyttämässäsi kirjassa jotakin kasvisvinkkejä. Nykyäänhän kasvikset tekevät jälleen come backiä, mutta se tapahtuu erilaisten chilien, wasabin, maustekurkkujen, sinapin jne. muodossa, sekä paistamisen, paahtamisen, makubalsameiden ja kunnollisen maustamisen tähden.

        Otin kirjan esille ja tällaisillla nimillä suomalaisia pääperiaatteessa kasvisruokia jotka sellasenaan oli tosiaan kasvista, juuresta, pottua, ryynejä, viljoja,ruista, yrttejä ja niitä vaatimattomia mausteita..joissakin tosin jo muskottiakin ja arvokkaampiakin mausteita..vain osassa noista on voita tai maitoa muttei lihaa.. tässä tulee joitain nimityksiä..

        hapanlohko
        haudutetut nauriit
        naurispaistikkaat
        naurisapposet
        täytetyt nauriit..ompa jopa manteliakin..
        patsoilohko
        naurismossakat

        hapanrokka
        hernekuassu
        papupiriska
        papuviitunki
        räätikäshauta
        haudutettu lanttulaatikko

        hapan-panti-maito sekä pitkäkaaliruuat

        Tohmukset
        uuni-rosla-kaalit
        rötkävuassu
        perunamämmi
        pottuvoi
        potaattilinnit
        oolanninnperunakakut
        porkkanalaatikko
        imelä porkkanamuhennos
        valkoinen sallatti
        sallatit 1-2
        Raasteet
        hillosipulit
        etikkapunajuuret
        hillotut kurkut

        imelletty perunalaatikko
        klapsakka
        perunakropsu
        paistikasvoi
        maitoperunat
        uunipöttö

        näitä riittää..osa hyvin samankaltaisia..sitten tulevat sienet ja varsinaisesti viljaruuat.. sekä marjat ja hetelmät..klimppisoppa kai tehdään lihaliemeen yleensä.. ellei käytä liemenä puljonkia..


      • Anonyymi
        P.ervokki kirjoitti:

        Otin kirjan esille ja tällaisillla nimillä suomalaisia pääperiaatteessa kasvisruokia jotka sellasenaan oli tosiaan kasvista, juuresta, pottua, ryynejä, viljoja,ruista, yrttejä ja niitä vaatimattomia mausteita..joissakin tosin jo muskottiakin ja arvokkaampiakin mausteita..vain osassa noista on voita tai maitoa muttei lihaa.. tässä tulee joitain nimityksiä..

        hapanlohko
        haudutetut nauriit
        naurispaistikkaat
        naurisapposet
        täytetyt nauriit..ompa jopa manteliakin..
        patsoilohko
        naurismossakat

        hapanrokka
        hernekuassu
        papupiriska
        papuviitunki
        räätikäshauta
        haudutettu lanttulaatikko

        hapan-panti-maito sekä pitkäkaaliruuat

        Tohmukset
        uuni-rosla-kaalit
        rötkävuassu
        perunamämmi
        pottuvoi
        potaattilinnit
        oolanninnperunakakut
        porkkanalaatikko
        imelä porkkanamuhennos
        valkoinen sallatti
        sallatit 1-2
        Raasteet
        hillosipulit
        etikkapunajuuret
        hillotut kurkut

        imelletty perunalaatikko
        klapsakka
        perunakropsu
        paistikasvoi
        maitoperunat
        uunipöttö

        näitä riittää..osa hyvin samankaltaisia..sitten tulevat sienet ja varsinaisesti viljaruuat.. sekä marjat ja hetelmät..klimppisoppa kai tehdään lihaliemeen yleensä.. ellei käytä liemenä puljonkia..

        Nuo vaikuttavat hyviltä, vaikka kaikkien olemusta ei voikaan arvata. On hyvä, että kotimaisista raaka-aineista osataan tehdä sellaisia asioita, joita Suomessa on syöty. Sellainen mahdollistaa omavaraisuutta ja muutenkin pitäisi perinteitä ja kulttuuria yllä.
        Kiitos tiedoista. Oletko kokeillut yhtäkään ohjetta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nuo vaikuttavat hyviltä, vaikka kaikkien olemusta ei voikaan arvata. On hyvä, että kotimaisista raaka-aineista osataan tehdä sellaisia asioita, joita Suomessa on syöty. Sellainen mahdollistaa omavaraisuutta ja muutenkin pitäisi perinteitä ja kulttuuria yllä.
        Kiitos tiedoista. Oletko kokeillut yhtäkään ohjetta?

        Lanttulaatikko, porkkana ja pottulooran oon jouluksi usein tehnyt itse. Hapanruisleipää juureen (omaan), karjalanpiirakoita myöskin. Hernerokkaa tietty mutta sinne kyllä usein eksyy lihaa.

        Klimppisoppa olis kyllä kiva kokeilla, sekä uunijuustoo.. jossa tummia kohtia pinnassa ja niin lanttuleipää oon kerran tehnyt. Vaari teki kropsuja mutten kyllä muista muuta kuin että oli makeita. Olisko ollu jotain naurista ja siirappia mukana?? oon pikemmin pannukakku ihminen ja siinä suhteessa makeammalla puolella. Sitä on tullut tehtyä.


    • Anonyymi

      Miksi et tee pyttipannua itse? Se ei paljoa maksa ja mausteilla saa sellaiseksi kun itse haluaa.
      Siinä voi käyttää jopa mielikuvitusta mukavasti, että saa erilaista. Itse käytän perunaa, makkaraa, lihapullia ja sipulia perus settinä. Ja lisäksi paistan munakasta.

      • Anonyymi

        Kyllä, voi vain kuvitella, kuinka paistamisen jälkeen pannulle laitettavat pepperonikuutiot muuttavan pyttipannun makukoostumusta vieläkin parempaan suuntaan. Ja annokseen kuuluvat paistinkananmunat, chilitahnat, sinapit ja muut lisukkeet. Kiitos hyvästä vinkistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä, voi vain kuvitella, kuinka paistamisen jälkeen pannulle laitettavat pepperonikuutiot muuttavan pyttipannun makukoostumusta vieläkin parempaan suuntaan. Ja annokseen kuuluvat paistinkananmunat, chilitahnat, sinapit ja muut lisukkeet. Kiitos hyvästä vinkistä.

        Ooh. Pitää testata joskus pepperonin kanssa. Chilitahnakin on kokeilematta. Olen tosin testannut paprikamajoneesilla.

        Jostain syystä tuli mieleen pepperonista myös fetajuusto tai raejuusto siihen mukaan. En tiedä miten ne toimisivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ooh. Pitää testata joskus pepperonin kanssa. Chilitahnakin on kokeilematta. Olen tosin testannut paprikamajoneesilla.

        Jostain syystä tuli mieleen pepperonista myös fetajuusto tai raejuusto siihen mukaan. En tiedä miten ne toimisivat.

        "Jostain syystä tuli mieleen pepperonista myös fetajuusto tai raejuusto siihen mukaan. En tiedä miten ne toimisivat."

        Kuulostaisi ihan salaatilta. Varmaan hyvä kolminaisuus.


      • Anonyymi

        Minulle pyttipannu on suunnitelmallisesti etukäteen tehtynä hieman vieras konsepti, kun se on yleensä ollut tapana tehdä yli jääneistä tähteistä, kuten eilisistä keittoperunoista ja grillimakkaroista mitä ei jaksanut kaikkia syödä. Paistettu kananmuna olisi "tuore" komponentti tässä ateriassa, ja se sipuli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minulle pyttipannu on suunnitelmallisesti etukäteen tehtynä hieman vieras konsepti, kun se on yleensä ollut tapana tehdä yli jääneistä tähteistä, kuten eilisistä keittoperunoista ja grillimakkaroista mitä ei jaksanut kaikkia syödä. Paistettu kananmuna olisi "tuore" komponentti tässä ateriassa, ja se sipuli.

        Onhan pizza myös alunperin keksitty yli jääneistä tähteistä. Taikanan päälle vain kaikkea ylijäänyttä.
        Ja veikkaan monien salaattejen olevan alunperin samalla periaatteella kehitetty, kun ne on pitänyt saada mahdollisimman nopeasti syötyä, etteivät pilaannu.

        Monet hyvät keksinnöt syntyvät vahingossa.


    • Anonyymi

      Tuo ei ole pyttipannu ei edes pyttiuuni
      vaan pytti roskis.

      • Anonyymi

        Ruokaa pitää kunnioittaa ja arvostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruokaa pitää kunnioittaa ja arvostaa.

        Afrikassa näkee lapset nälkää ja Suomen eliittiköyhät vain soittavat suutaan lihoessaan.

        Ei ole maailma oikeudenmukainen, ei.


    • Anonyymi

      Kyllä pytte on aina hintansa väärti.
      Eiliset perunat paloiksi ja sipuli silpuksi pannuun ja perään se makkaran palat tai
      jotkut jauhelihapihvin palat niin siitä tulee halvalla ruokaa.
      Mausteita voi laittaa oman maun mukaan. Tai sitten se ruotsin oxpytte .

    • Anonyymi

      Nyt olo on jo vähän parantunut. Olen säästänyt pyttipannua. Jos nimittäin tulee yllätysnälkä elintarvikkeiden etsimisen ja hankinnan välillä. Pyttipannun erinomaisuus (mm. ei turhaa pahanmakuista nesteöljyseosta annoksessa) antaa toiveita myös tulevaisuuteen, että välinälkään voi olla olemassa tuote?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et olisi piilossa enää

      Vaan tulisit esiin.
      Ikävä
      76
      3462
    2. Loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä tilassa

      Seinäjoella Pohjan valtatiellä perjantaina sattuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantunut lapsi on yhä kriittisessä t
      Kauhava
      27
      2119
    3. Minä en ala kenenkään perässä juoksemaan

      Voin jopa rakastaa sinua ja kääntää silti tunteeni pois. Tunteetkin hälvenevät aikanaan, poissa silmistä poissa mielestä
      Ikävä
      77
      1971
    4. Tiedän, että emme yritä mitään

      Jos kohtaamme joskus ja tilaisuus on sopiva, voimme jutella jne. Mutta kumpikaan ei aio tehdä muuta konkreettista asian
      Ikävä
      19
      1520
    5. Miten hetki

      Kahden olisi paras
      Ikävä
      28
      1411
    6. Mitä, kuka, hä .....

      Mikähän sota keskustassa on kun poliiseja on liikkeellä kuin vilkkilässä kissoja
      Kemi
      26
      1358
    7. Näin pitkästä aikaa unta sinusta

      Oltiin yllättäen jossain julkisessa saunassa ja istuttiin vierekkäin, siellä oli muitakin. Pahoittelin jotain itsessäni
      Ikävä
      6
      1326
    8. Noh joko sä nainen oot lopettanut sen

      miehen kaipailun jota sulla EI ole lupa kaivata. Ja teistä ei koskaan tule mitään. ÄLÄ KOSKAAN SYÖ KUORMASTA JNE! Tutu
      Ikävä
      67
      1287
    9. Taisit sä sit kuiteski

      Vihjata hieman ettei se kaikki ollutkaan totta ❤️ mutta silti sanoit kyllä vielä uudelleen sen myöhemmin 😔 ei tässä oik
      Ikävä
      10
      1217
    10. Kerro nainen

      Milloin huomasit, että kyse ei ole ihastumisesta vaan jostain selvästi vakavammasta.
      Ikävä
      53
      1045
    Aihe