Riisiä ja ohksennusta ja pari pientä palaa kanaa! Onko kana kieletty suomessa?
HK kanaviillokki
40
242
Vastaukset
- Anonyymi
-30%
- Anonyymi
Suomessa ei ole enää varaa lihaan.
- Anonyymi
Kaikki kanat menevät Kiinaan ei niitä kohta kaupasta enään saa.
- Anonyymi
Kana ja perunat - riisi on kehitysmaiden ruuoka.
- Anonyymi
Ja se "kana" on jo pitkään ollut jotain ihme skötsä palasia. Joskus muinoin oli viel kanalta maistuvaa. Hyi saamari, pysty enää syömään tommosta.
- Anonyymi
Kanat menee kiinaan ja jämät jää meille. Ei tule kesää.
- Anonyymi
Valmisruuat kalliita ja huonolaatuisia.
- Anonyymi
Parhaat palat menee kiinaa ja siellä on kanaviillokkissa 90% suomen kanaa ja loput riisiä?!
- Anonyymi
Oliko pikkusen parempi Kapen malli? Kapehan laittaa makaroonilaatikonkin yöksi jääkaappiin ennen paistamista.
- Anonyymi
Melkein kaikissa Suomalaisten tehtaiden valmisruuissa on samankaltainen tilanne.
- Anonyymi
Persujen omistuksessa.
- Anonyymi
Kokkikartanon jotkut jutut ihan jees. Atrian premiumlihasoppa pitää joskus testata.
- Anonyymi
Kualilaatikko KK on parasta.
- Anonyymi
Ei massun täydeltä, kohtuus kaikessa ja pullo päivässä.
- Anonyymi
Mielen häiriössä unohdin ostaa olutta tai viiniä. :(( tää vanhuus
- Anonyymi
Teillä on netti käytössä! Netti on täynnä kanareseptejä ja opetusvideoita jossa kaikki vaiheet esitetään askelaskeleelta. Broilerin 3-4 kpl koipireisi-pakkaus maksaa muutaman euron ja siitä tekee tyyliin kilon kanaviilokkia. Siis, sehän on yksi helpommista ruuista tehdä kotona.
Eli koivet tunniksi uuniin kypsymään minkä jälkeen teette soosin kanaliemestä (eli kuumennetaan vettä jonka joukkoon kanaliemikuutio) ja tehdään suurustus esim vehnäjauhoista tai maissijauhoista, sitten currya ja pippuria, suolaa tms ja purkki kermaa ja perkaatte sekaan broilerin koivet. googlatkaa vaikka "helppo kanaviilokki" tms.
Tulee paljon halvemmaksi ja kotitekoisena aidoista aineista sen maku on aivan eri luokkaa kuin teollisenmakuinen einesmoska jonka ainesluettelossa on enemmän lisäaineita kuin varsinaisia ruoka-aineita ja jossa kermakin korvataan jollain trans-rasvoilla ja joka ei ole aitoa ruokaa vaan ruokaimitaatiota.
Kanaviillokki on niin helppo ruoka että uskon että ensikertalainen aloittelijakin selviytyy siitä.- Anonyymi
Entä sitten?
Kaupan valmisruoat ovat paljon kätevämpiä ja yleensä terveellisempiäkin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Entä sitten?
Kaupan valmisruoat ovat paljon kätevämpiä ja yleensä terveellisempiäkin.Siis tuo moska missä on pääasiassa riisiä ja 24% "siipikarjanlihavalmistetta" ja järjetön määrä lisäaineita ja kerma on korvattu rasvattomalla maidolla ja kasviöljyllä ja muunnellulla tärkkelyksellä.
Eli tuotteessa on eniten riisiä joka on lähes ilmaista ja 24% siipikarjanlihavalmistetta jossa on vettä, broilerinlihaa ja stabilointiainetta karrageenia (joka on hyytelömäistä ainetta jota käytetään sitomaan kaksi luonnostaan toisiinsa sekoittumatonta nestettä yhteen, esim. rasva ja vesi).
No makunsa kullakin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siis tuo moska missä on pääasiassa riisiä ja 24% "siipikarjanlihavalmistetta" ja järjetön määrä lisäaineita ja kerma on korvattu rasvattomalla maidolla ja kasviöljyllä ja muunnellulla tärkkelyksellä.
Eli tuotteessa on eniten riisiä joka on lähes ilmaista ja 24% siipikarjanlihavalmistetta jossa on vettä, broilerinlihaa ja stabilointiainetta karrageenia (joka on hyytelömäistä ainetta jota käytetään sitomaan kaksi luonnostaan toisiinsa sekoittumatonta nestettä yhteen, esim. rasva ja vesi).
No makunsa kullakin.Ne lisäaineet on ihan normaaleja luonnontuotteita. Jotkut vaan säikkyvät kaikkea.
Eipä ole järkeä tuollaisia pikkuaterioita alkaa itse väsäämään. Eineshyllyllä on vallinnanvaraa. Tuolta osin nykyään on asiat paremmin kuin ennen. - Anonyymi
Menee liikaa aikaa kokkaamiseen - valmiin saa 2,5 minuuttia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Menee liikaa aikaa kokkaamiseen - valmiin saa 2,5 minuuttia.
Tuo on rahaa pankkiin!! tguru
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ne lisäaineet on ihan normaaleja luonnontuotteita. Jotkut vaan säikkyvät kaikkea.
Eipä ole järkeä tuollaisia pikkuaterioita alkaa itse väsäämään. Eineshyllyllä on vallinnanvaraa. Tuolta osin nykyään on asiat paremmin kuin ennen.Tuossa "siipikarjalihavalmisteessa" on vesi nimetty ensimmäisenä raaka-aineena ja suomalainen broilerinliha vasta tokana. Olisi hauska tietää, mikä kyseisen valmisteen lihapitoisuus on? Eli vettä ja broiskua ja stabilointiainetta, jolla mössöstä tehdään kiinteää, lihankaltaista. Melkoista k*setusta. Eli tuosta 24% siipikarjanlihavalmisteesta yli puolet on vettä ja stabilointiainetta! kun antaa tämän upota! Sehän on tyyliin pari ruokalusikallista varsinaista broiskua...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuossa "siipikarjalihavalmisteessa" on vesi nimetty ensimmäisenä raaka-aineena ja suomalainen broilerinliha vasta tokana. Olisi hauska tietää, mikä kyseisen valmisteen lihapitoisuus on? Eli vettä ja broiskua ja stabilointiainetta, jolla mössöstä tehdään kiinteää, lihankaltaista. Melkoista k*setusta. Eli tuosta 24% siipikarjanlihavalmisteesta yli puolet on vettä ja stabilointiainetta! kun antaa tämän upota! Sehän on tyyliin pari ruokalusikallista varsinaista broiskua...
Siinäpä sinulle mietittävää. Voit myös miettiä mistä aineista lihas muodostuu, onko siinä esimerkiksi vettä?
Tietenkin kanasta hyödynnetään kaikki mahdollinen. Kokonaista broileria syödessäkin tulee imeskeltyä luut.
Ei mitään vaarallista. Ehkä oudot sanat pelottavat? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuossa "siipikarjalihavalmisteessa" on vesi nimetty ensimmäisenä raaka-aineena ja suomalainen broilerinliha vasta tokana. Olisi hauska tietää, mikä kyseisen valmisteen lihapitoisuus on? Eli vettä ja broiskua ja stabilointiainetta, jolla mössöstä tehdään kiinteää, lihankaltaista. Melkoista k*setusta. Eli tuosta 24% siipikarjanlihavalmisteesta yli puolet on vettä ja stabilointiainetta! kun antaa tämän upota! Sehän on tyyliin pari ruokalusikallista varsinaista broiskua...
Juuri näin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siinäpä sinulle mietittävää. Voit myös miettiä mistä aineista lihas muodostuu, onko siinä esimerkiksi vettä?
Tietenkin kanasta hyödynnetään kaikki mahdollinen. Kokonaista broileria syödessäkin tulee imeskeltyä luut.
Ei mitään vaarallista. Ehkä oudot sanat pelottavat?Tietysti lihassa on vettä ihan itsessään, joten on vähintäänkin "outoa", että siihen lisätään lisäksi vettä ja vieläpä enemmän kuin itse lihaa.
Ei siinä tuoteselosteessa mainita edes broilerin lihaa vaan "lihavalmiste".
Mutta kukin tyylillään. Itse en maksaisi mitään kupillisesta riisiä, tilkasta rasvatonta maitoa ja auringonkukkaöljyä ja parista lusikallisesta broiskua.
Mutta ihan ok. kukin tyylillään... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siinäpä sinulle mietittävää. Voit myös miettiä mistä aineista lihas muodostuu, onko siinä esimerkiksi vettä?
Tietenkin kanasta hyödynnetään kaikki mahdollinen. Kokonaista broileria syödessäkin tulee imeskeltyä luut.
Ei mitään vaarallista. Ehkä oudot sanat pelottavat?Kai tiedät, että karrageeni aiheuttaa elimistön "hiljaista tulehdusta" eli metabolista syndroomaa. Lisäksi karrageeni heikentää glukoosinsietokykyä ja edistää insuliiniresistenssiä eli aiheuttaa 2-tyypin diabetesta. Karrageeni on myös epäterveellistä suolistolle ja aiheuttaa myös suolistosairauksia.
Ei ihme, että suomalaiset on sairaita kun karrageenia tungetaan nykyään joka einesruokaan lisäämään ruoka-aineiden rakennetta ja kiinteyttä, kun säästetään aidoissa raaka-aineissa ja jatketaan niitä vedellä tai rasvattomalla maidolla. Esim. hillot, jukurtit, muusit, jäätelöt lihavalmisteet ym. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kai tiedät, että karrageeni aiheuttaa elimistön "hiljaista tulehdusta" eli metabolista syndroomaa. Lisäksi karrageeni heikentää glukoosinsietokykyä ja edistää insuliiniresistenssiä eli aiheuttaa 2-tyypin diabetesta. Karrageeni on myös epäterveellistä suolistolle ja aiheuttaa myös suolistosairauksia.
Ei ihme, että suomalaiset on sairaita kun karrageenia tungetaan nykyään joka einesruokaan lisäämään ruoka-aineiden rakennetta ja kiinteyttä, kun säästetään aidoissa raaka-aineissa ja jatketaan niitä vedellä tai rasvattomalla maidolla. Esim. hillot, jukurtit, muusit, jäätelöt lihavalmisteet ym.Sinä saat pelätä, ei se minulta ole pois. Minä menen helpoimman mukaan ja ostan silloin eineksiä. Ei pyörää onneksi tarvitse keksiä itse enää uudelleen, koska arkeamme helpottaa elintarviketeollisuus.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sinä saat pelätä, ei se minulta ole pois. Minä menen helpoimman mukaan ja ostan silloin eineksiä. Ei pyörää onneksi tarvitse keksiä itse enää uudelleen, koska arkeamme helpottaa elintarviketeollisuus.
Ja lääketeollisuus joka tahkoo voittoja elintarviketeollisuuden kylkiäisenä. Se on niiiin helppoa ja vaivatonta vain popsia eineksiä ja sitten vaan ottaa metforeemipillerin ja piikittää vähän inskaa, sitten hörpsy suolistolääkettä ja ehkä muutama statiini ja verenpainepilleri. Kaikki metabolisen syndrooman oireet on korjattu vaivattomasti eikä tarvii sen pyörän keksimiseen uhrata aikaa, jonka voi käyttää esim. telkkarin tai netin ääressä.
- Anonyymi
Buli buli botulis
- Anonyymi
Kaikki Suomen mikroruuat on teurasjätettä. Ja lantrattuja. Esim Brittejä haukutaan huonosta ruuasta, mutta niiden einekset on tuhat kertaa maukkaampia kuin meidän.
- Anonyymi
Suomessa loistavat einesruoat. Esimerkiksi briteissä ne on teurasjätettä.
- Anonyymi
Linkki.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Linkki.
Nuoriso ei muista enää edes hullunlehmäntautia. Britithän kaapii eineksiin jopa aivot.
- Anonyymi
Ja hinnat nousee kun laatu huononee. Se mukava kauppias kiittää sinuakin.
- Anonyymi
Joo.
- Anonyymi
Ainoa valmisruoka mitä ostan on Atrian maksalaatikko koska siinä ei ole liikaa riisiä.
- Anonyymi
Kaupan valmistuotteiden lihaprosentit ovat yleensä 10 - 20 prosenttia. Jos paketissa on kanaa ja riisiä, se on aina etupäässä riisiä ja joukossa muutama mitätön kananpala.
Kun tämän tietää niin ei osta niitä mössöjä.- Anonyymi
Lihavalmisteita!
Se on vähän mitä sattuu. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Lihavalmisteita!
Se on vähän mitä sattuu.Lihaperunalaatikossa yllättäen liha ei näy mutta maistuu
- Anonyymi
---
Kermainen broilerikastike 60 % (vesi, laktoositon ruokakerma (15 %), broilerinliha (11 %), tomaatti, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, kurkuma, paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri, cayenne), auringonkukkaöljy, sokeri, aromit), keitetty riisi 40 % (vesi, riisi). Broilerinlihan alkuperä Suomi
---
Broilerikastiketta on 60 %, jossa broileria 11%. Paljonko on broileria tuotteessa?
Syötkö pelkkää lihaa, vai oletko allerginen riisille?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 713105
- 922875
- 512115
Mietin että
Onko tästä enää paluuta entiseen? Ainut asia joka päiviini toi taannoin iloa, oli meidän yhteinen hassuttelu ja huumorin201575- 151349
Nyt rupeaa löytymään talonmiestä ja muuta sankaria hallipaloon
Kyllä on naurettavia juttuja tuossa paikallislehdessä, että saa tosiaan nauraa niille..51338Aaamu on täällä taas!
Hyvää ja rauhallista työpäivää rakkauteni. Kunpa vaan hymyilisit enemmän. Toivon, että joku kaunis päivä kanssani et vaa131301Tajusin vaan...
Että olen pelkkä kroonistunut mielisairas. Olen sairauspäissäni luullut itsestäni liikaa. Luulin, että olen vain korkein131273- 181270
Noin ulkonäkö-jutut ei multa
Nainen, koskaan en ole kirjoittanut siitä mitään ilkeää. Ei kuulu tapoihin241232