HK kanaviillokki

Anonyymi-ap

Riisiä ja ohksennusta ja pari pientä palaa kanaa! Onko kana kieletty suomessa?

40

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      -30%

    • Anonyymi

      Suomessa ei ole enää varaa lihaan.

    • Anonyymi

      Kaikki kanat menevät Kiinaan ei niitä kohta kaupasta enään saa.

    • Anonyymi

      Kana ja perunat - riisi on kehitysmaiden ruuoka.

    • Anonyymi

      Ja se "kana" on jo pitkään ollut jotain ihme skötsä palasia. Joskus muinoin oli viel kanalta maistuvaa. Hyi saamari, pysty enää syömään tommosta.

      • Anonyymi

        Kanat menee kiinaan ja jämät jää meille. Ei tule kesää.


    • Anonyymi

      Valmisruuat kalliita ja huonolaatuisia.

      • Anonyymi

        Parhaat palat menee kiinaa ja siellä on kanaviillokkissa 90% suomen kanaa ja loput riisiä?!


    • Anonyymi

      Oliko pikkusen parempi Kapen malli? Kapehan laittaa makaroonilaatikonkin yöksi jääkaappiin ennen paistamista.

    • Anonyymi

      Melkein kaikissa Suomalaisten tehtaiden valmisruuissa on samankaltainen tilanne.

      • Anonyymi

        Persujen omistuksessa.


    • Anonyymi

      Kokkikartanon jotkut jutut ihan jees. Atrian premiumlihasoppa pitää joskus testata.

      • Anonyymi

        Kualilaatikko KK on parasta.


    • Anonyymi

      Ei massun täydeltä, kohtuus kaikessa ja pullo päivässä.

      • Anonyymi

        Mielen häiriössä unohdin ostaa olutta tai viiniä. :(( tää vanhuus


    • Anonyymi

      Teillä on netti käytössä! Netti on täynnä kanareseptejä ja opetusvideoita jossa kaikki vaiheet esitetään askelaskeleelta. Broilerin 3-4 kpl koipireisi-pakkaus maksaa muutaman euron ja siitä tekee tyyliin kilon kanaviilokkia. Siis, sehän on yksi helpommista ruuista tehdä kotona.
      Eli koivet tunniksi uuniin kypsymään minkä jälkeen teette soosin kanaliemestä (eli kuumennetaan vettä jonka joukkoon kanaliemikuutio) ja tehdään suurustus esim vehnäjauhoista tai maissijauhoista, sitten currya ja pippuria, suolaa tms ja purkki kermaa ja perkaatte sekaan broilerin koivet. googlatkaa vaikka "helppo kanaviilokki" tms.
      Tulee paljon halvemmaksi ja kotitekoisena aidoista aineista sen maku on aivan eri luokkaa kuin teollisenmakuinen einesmoska jonka ainesluettelossa on enemmän lisäaineita kuin varsinaisia ruoka-aineita ja jossa kermakin korvataan jollain trans-rasvoilla ja joka ei ole aitoa ruokaa vaan ruokaimitaatiota.
      Kanaviillokki on niin helppo ruoka että uskon että ensikertalainen aloittelijakin selviytyy siitä.

      • Anonyymi

        Entä sitten?

        Kaupan valmisruoat ovat paljon kätevämpiä ja yleensä terveellisempiäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä sitten?

        Kaupan valmisruoat ovat paljon kätevämpiä ja yleensä terveellisempiäkin.

        Siis tuo moska missä on pääasiassa riisiä ja 24% "siipikarjanlihavalmistetta" ja järjetön määrä lisäaineita ja kerma on korvattu rasvattomalla maidolla ja kasviöljyllä ja muunnellulla tärkkelyksellä.
        Eli tuotteessa on eniten riisiä joka on lähes ilmaista ja 24% siipikarjanlihavalmistetta jossa on vettä, broilerinlihaa ja stabilointiainetta karrageenia (joka on hyytelömäistä ainetta jota käytetään sitomaan kaksi luonnostaan toisiinsa sekoittumatonta nestettä yhteen, esim. rasva ja vesi).
        No makunsa kullakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tuo moska missä on pääasiassa riisiä ja 24% "siipikarjanlihavalmistetta" ja järjetön määrä lisäaineita ja kerma on korvattu rasvattomalla maidolla ja kasviöljyllä ja muunnellulla tärkkelyksellä.
        Eli tuotteessa on eniten riisiä joka on lähes ilmaista ja 24% siipikarjanlihavalmistetta jossa on vettä, broilerinlihaa ja stabilointiainetta karrageenia (joka on hyytelömäistä ainetta jota käytetään sitomaan kaksi luonnostaan toisiinsa sekoittumatonta nestettä yhteen, esim. rasva ja vesi).
        No makunsa kullakin.

        Ne lisäaineet on ihan normaaleja luonnontuotteita. Jotkut vaan säikkyvät kaikkea.

        Eipä ole järkeä tuollaisia pikkuaterioita alkaa itse väsäämään. Eineshyllyllä on vallinnanvaraa. Tuolta osin nykyään on asiat paremmin kuin ennen.


      • Anonyymi

        Menee liikaa aikaa kokkaamiseen - valmiin saa 2,5 minuuttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menee liikaa aikaa kokkaamiseen - valmiin saa 2,5 minuuttia.

        Tuo on rahaa pankkiin!! tguru


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne lisäaineet on ihan normaaleja luonnontuotteita. Jotkut vaan säikkyvät kaikkea.

        Eipä ole järkeä tuollaisia pikkuaterioita alkaa itse väsäämään. Eineshyllyllä on vallinnanvaraa. Tuolta osin nykyään on asiat paremmin kuin ennen.

        Tuossa "siipikarjalihavalmisteessa" on vesi nimetty ensimmäisenä raaka-aineena ja suomalainen broilerinliha vasta tokana. Olisi hauska tietää, mikä kyseisen valmisteen lihapitoisuus on? Eli vettä ja broiskua ja stabilointiainetta, jolla mössöstä tehdään kiinteää, lihankaltaista. Melkoista k*setusta. Eli tuosta 24% siipikarjanlihavalmisteesta yli puolet on vettä ja stabilointiainetta! kun antaa tämän upota! Sehän on tyyliin pari ruokalusikallista varsinaista broiskua...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa "siipikarjalihavalmisteessa" on vesi nimetty ensimmäisenä raaka-aineena ja suomalainen broilerinliha vasta tokana. Olisi hauska tietää, mikä kyseisen valmisteen lihapitoisuus on? Eli vettä ja broiskua ja stabilointiainetta, jolla mössöstä tehdään kiinteää, lihankaltaista. Melkoista k*setusta. Eli tuosta 24% siipikarjanlihavalmisteesta yli puolet on vettä ja stabilointiainetta! kun antaa tämän upota! Sehän on tyyliin pari ruokalusikallista varsinaista broiskua...

        Siinäpä sinulle mietittävää. Voit myös miettiä mistä aineista lihas muodostuu, onko siinä esimerkiksi vettä?

        Tietenkin kanasta hyödynnetään kaikki mahdollinen. Kokonaista broileria syödessäkin tulee imeskeltyä luut.

        Ei mitään vaarallista. Ehkä oudot sanat pelottavat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa "siipikarjalihavalmisteessa" on vesi nimetty ensimmäisenä raaka-aineena ja suomalainen broilerinliha vasta tokana. Olisi hauska tietää, mikä kyseisen valmisteen lihapitoisuus on? Eli vettä ja broiskua ja stabilointiainetta, jolla mössöstä tehdään kiinteää, lihankaltaista. Melkoista k*setusta. Eli tuosta 24% siipikarjanlihavalmisteesta yli puolet on vettä ja stabilointiainetta! kun antaa tämän upota! Sehän on tyyliin pari ruokalusikallista varsinaista broiskua...

        Juuri näin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä sinulle mietittävää. Voit myös miettiä mistä aineista lihas muodostuu, onko siinä esimerkiksi vettä?

        Tietenkin kanasta hyödynnetään kaikki mahdollinen. Kokonaista broileria syödessäkin tulee imeskeltyä luut.

        Ei mitään vaarallista. Ehkä oudot sanat pelottavat?

        Tietysti lihassa on vettä ihan itsessään, joten on vähintäänkin "outoa", että siihen lisätään lisäksi vettä ja vieläpä enemmän kuin itse lihaa.
        Ei siinä tuoteselosteessa mainita edes broilerin lihaa vaan "lihavalmiste".
        Mutta kukin tyylillään. Itse en maksaisi mitään kupillisesta riisiä, tilkasta rasvatonta maitoa ja auringonkukkaöljyä ja parista lusikallisesta broiskua.
        Mutta ihan ok. kukin tyylillään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinäpä sinulle mietittävää. Voit myös miettiä mistä aineista lihas muodostuu, onko siinä esimerkiksi vettä?

        Tietenkin kanasta hyödynnetään kaikki mahdollinen. Kokonaista broileria syödessäkin tulee imeskeltyä luut.

        Ei mitään vaarallista. Ehkä oudot sanat pelottavat?

        Kai tiedät, että karrageeni aiheuttaa elimistön "hiljaista tulehdusta" eli metabolista syndroomaa. Lisäksi karrageeni heikentää glukoosinsietokykyä ja edistää insuliiniresistenssiä eli aiheuttaa 2-tyypin diabetesta. Karrageeni on myös epäterveellistä suolistolle ja aiheuttaa myös suolistosairauksia.
        Ei ihme, että suomalaiset on sairaita kun karrageenia tungetaan nykyään joka einesruokaan lisäämään ruoka-aineiden rakennetta ja kiinteyttä, kun säästetään aidoissa raaka-aineissa ja jatketaan niitä vedellä tai rasvattomalla maidolla. Esim. hillot, jukurtit, muusit, jäätelöt lihavalmisteet ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kai tiedät, että karrageeni aiheuttaa elimistön "hiljaista tulehdusta" eli metabolista syndroomaa. Lisäksi karrageeni heikentää glukoosinsietokykyä ja edistää insuliiniresistenssiä eli aiheuttaa 2-tyypin diabetesta. Karrageeni on myös epäterveellistä suolistolle ja aiheuttaa myös suolistosairauksia.
        Ei ihme, että suomalaiset on sairaita kun karrageenia tungetaan nykyään joka einesruokaan lisäämään ruoka-aineiden rakennetta ja kiinteyttä, kun säästetään aidoissa raaka-aineissa ja jatketaan niitä vedellä tai rasvattomalla maidolla. Esim. hillot, jukurtit, muusit, jäätelöt lihavalmisteet ym.

        Sinä saat pelätä, ei se minulta ole pois. Minä menen helpoimman mukaan ja ostan silloin eineksiä. Ei pyörää onneksi tarvitse keksiä itse enää uudelleen, koska arkeamme helpottaa elintarviketeollisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä saat pelätä, ei se minulta ole pois. Minä menen helpoimman mukaan ja ostan silloin eineksiä. Ei pyörää onneksi tarvitse keksiä itse enää uudelleen, koska arkeamme helpottaa elintarviketeollisuus.

        Ja lääketeollisuus joka tahkoo voittoja elintarviketeollisuuden kylkiäisenä. Se on niiiin helppoa ja vaivatonta vain popsia eineksiä ja sitten vaan ottaa metforeemipillerin ja piikittää vähän inskaa, sitten hörpsy suolistolääkettä ja ehkä muutama statiini ja verenpainepilleri. Kaikki metabolisen syndrooman oireet on korjattu vaivattomasti eikä tarvii sen pyörän keksimiseen uhrata aikaa, jonka voi käyttää esim. telkkarin tai netin ääressä.


    • Anonyymi

      Buli buli botulis

    • Anonyymi

      Kaikki Suomen mikroruuat on teurasjätettä. Ja lantrattuja. Esim Brittejä haukutaan huonosta ruuasta, mutta niiden einekset on tuhat kertaa maukkaampia kuin meidän.

    • Anonyymi

      Suomessa loistavat einesruoat. Esimerkiksi briteissä ne on teurasjätettä.

      • Anonyymi

        Linkki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linkki.

        Nuoriso ei muista enää edes hullunlehmäntautia. Britithän kaapii eineksiin jopa aivot.


    • Anonyymi

      Ja hinnat nousee kun laatu huononee. Se mukava kauppias kiittää sinuakin.

      • Anonyymi

        Joo.


    • Anonyymi

      Ainoa valmisruoka mitä ostan on Atrian maksalaatikko koska siinä ei ole liikaa riisiä.

    • Anonyymi

      Kaupan valmistuotteiden lihaprosentit ovat yleensä 10 - 20 prosenttia. Jos paketissa on kanaa ja riisiä, se on aina etupäässä riisiä ja joukossa muutama mitätön kananpala.

      Kun tämän tietää niin ei osta niitä mössöjä.

      • Anonyymi

        Lihavalmisteita!
        Se on vähän mitä sattuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lihavalmisteita!
        Se on vähän mitä sattuu.

        Lihaperunalaatikossa yllättäen liha ei näy mutta maistuu


      • Anonyymi

        ---
        Kermainen broilerikastike 60 % (vesi, laktoositon ruokakerma (15 %), broilerinliha (11 %), tomaatti, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, kurkuma, paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri, cayenne), auringonkukkaöljy, sokeri, aromit), keitetty riisi 40 % (vesi, riisi). Broilerinlihan alkuperä Suomi
        ---

        Broilerikastiketta on 60 %, jossa broileria 11%. Paljonko on broileria tuotteessa?

        Syötkö pelkkää lihaa, vai oletko allerginen riisille?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Rakastatko?

      Ala kertomaan se ja heti
      Ikävä
      71
      3105
    2. Mikä haluat olla kaivatullesi?

      1. Kaveri 2. Ystävä 3. Panokaveri 4.puoliso 5 jokin muu
      Ikävä
      92
      2875
    3. Kosiako meinasit?

      Voi sua rakas ❤️
      Ikävä
      51
      2115
    4. Mietin että

      Onko tästä enää paluuta entiseen? Ainut asia joka päiviini toi taannoin iloa, oli meidän yhteinen hassuttelu ja huumorin
      Ikävä
      20
      1575
    5. Oot ilkee paha noita

      Paha babushka Luulitko etten tienny
      Ikävä
      15
      1349
    6. Nyt rupeaa löytymään talonmiestä ja muuta sankaria hallipaloon

      Kyllä on naurettavia juttuja tuossa paikallislehdessä, että saa tosiaan nauraa niille..
      Vimpeli
      5
      1338
    7. Aaamu on täällä taas!

      Hyvää ja rauhallista työpäivää rakkauteni. Kunpa vaan hymyilisit enemmän. Toivon, että joku kaunis päivä kanssani et vaa
      Ikävä
      13
      1301
    8. Tajusin vaan...

      Että olen pelkkä kroonistunut mielisairas. Olen sairauspäissäni luullut itsestäni liikaa. Luulin, että olen vain korkein
      Ikävä
      13
      1273
    9. Sytyttikö hallin lapsi vai joku mielipuoli

      Onko tietoa? Toivon jälkimmäistä
      Vimpeli
      18
      1270
    10. Noin ulkonäkö-jutut ei multa

      Nainen, koskaan en ole kirjoittanut siitä mitään ilkeää. Ei kuulu tapoihin
      Ikävä
      24
      1232
    Aihe