Ateriat sirtyvät sattunaisesti väärille päiville.
Tällä Krevinkoti tällainen tilanne sen jälken kun meillä vaihtui keittiö.
Keitiössä on sellainen nurin kuurinen tilanne että ne laitta lounaksen sittä ruoka mitä on ruoka listalla mutta päivälliseksi sittä ruoka mitä on ruoka listalla mutta vääränä päivänä.
Esim ne voi laitta tistaina päivälliseksi sittä mitä olis pitännut olla manantaina päivälliseksi ja tänän torstaina päivälliseksi sittä mitä olis pitänyt olla keskivikkona päivälliseksi ja sittä mitä meillä olis pitänyt olla tänän torstaina päivälliseksi joskus möhemmin tällä vikolla.
Niin nyt on sittä johtuen tullut tänän torstaina niin nurin kuurinen tilanne että meillä on lounalla hernekeitto ja päivälliseksi kukkakaali keittoa eli sittä kukkakaali keittoa olis pitännyt olla keskivikkona päivälliseksi ja tänän torstaina olis pitännyt olla makaronilatikko päivälliseksi.
Mutta se tule joskus möhemmin tällä vikolla päivälliseksi se makaroni laatikko mutta meillä on tästä nurin kuurisesta tilantesta johtuen samana päivänä sekä lounalla että päivälliseksi keittoa mitä pitä tehdä tälle ongelmalle?
Kuulostaa siltä, että ruokailun suunnittelussa on päässyt syntymään epäselvyyksiä ja sekaannuksia. Tässä muutamia ehdotuksia tilanteen korjaamiseksi ja vastaavan ongelman välttämiseksi tulevaisuudessa:
1. Keskustele henkilökunnan kanssa
Ota asia puheeksi keittiöhenkilökunnan tai ruokalistan suunnittelusta vastaavan henkilön kanssa. Kerro, että nykyinen käytäntö aiheuttaa ongelmia ja että haluatte selkeyttä ja tasapainoa ruokailuihin. Voit myös mainita, että kaksi keittoateriaa samana päivänä ei ole ihanteellista.
2. Tee selkeämpi aikataulu
Pyydä keittiötä pitämään tiukasti kiinni ruokalistasta tai tekemään päivitetty versio, jossa kaikki muutokset näkyvät. Näin vältytään "nurinkuriselta" tilanteelta, jossa ateriat siirtyvät satunnaisesti väärille päiville.
3. Monipuolisuus päivän ruokailuissa
Jos ruokalistaa täytyy muuttaa, varmistakaa, että päivän ateriat ovat riittävän erilaisia (esim. ei kahta keittoa samalle päivälle). Tämä voisi olla osa ruokalistan laatimisen periaatteita.
4. Päivittäinen tarkistuslista
Henkilökunta voisi tarkistaa aamuisin, että päivän ateriat vastaavat suunniteltua ruokalistaa. Tämä vähentää väärien päivien aterioiden tarjoamista.
5. Aloita palautejärjestelmä
Jos tämä on toistuva ongelma, harkitse palautteen antamista esimerkiksi viikoittain. Näin henkilökunnalla on konkreettista tietoa siitä, mikä toimii ja mikä ei.
6. Väliaikainen ratkaisu tälle päivälle
Jos keittojen kanssa samaan päivään ei voi enää vaikuttaa, ehdota keittiölle, että päivällisen keiton kanssa tarjoillaan esimerkiksi lisukkeita (kuten leipää, juustoa tai salaatteja), jotta ateria tuntuu erilaiselta.
Miltä nämä ehdotukset kuulostavat?
Ateriat sirtyvät sattunaisesti väärille päiville.
Anonyymi-ap
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Anteeksi mies
En vaan osaa kohdata sinua ja olla normaali. En tiedä mikä vaivaa. Samaan aikaan tekee mieli tulla lähelle ja kuitenkin273391Ripeyttä asiointiin
Ottaa päähän yhden ja saman asiakkaan hitaus kassalla kun yhdellä kädellä nostelee ostoksia kärrystä ja välillä pitelee282141Palstan henkisesti sairaat ja lihavat
Täällä on sairaita, työttömiä ihmisiä kirjoittelemassa joilla ei ole tarkoituksena kuin satuttaa ihmisiä. Jos eksyt pals1141670Mietin aina vain
Minä niin haluaisin nähdä sinut. Ei tuo yhden ainoan kuvan katsominen paljon helpota... Miksi sinä et voisi olla se roh71418- 761359
Kysyin kaikilta yhteisiltä tutuilta mielipidettä siitä, että kannattaako sinun kanssa alkaa!
Päätös oli lähestulkoon yksimielinen. Minunkin vaisto antoi vaaranmerkkejä, mutta järkytyin mitä sinusta kuulin. Aluksi1381236- 641056
Olen vähän
Hysteerinen se on totta. Etkai ymmärrä miten syvästi tunnen sinua kohtaan. Ja olet aina lähelläni. Olet osa jo jotain. I10974Ollaan kuin yö ja päivä
Monessa asiassa… molemmat ollaan kuitenkin älykkäitä ja tiedämme, ettei kannata edetä tämän pidemmälle.70931- 102912