Nigerian pastori?

ihme

Heräsikö se Nigerialainen pastori oikeasti kuolleista helluntailaisten kokouksessa, kuten helluntailaiset väittää?

33

524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku oli selvittänyt

      Muistaakseni jossain kristitynfoorumi.fi -sivuilla netissä oli joku tutkinut asiaa tai julkistanut jonkun tutkimuksen (jonka hellarit of course kieltävät!) joka osoitti että koko homma oli pelkkää bluffia...

      Kumma juttu tosiaan että ton julkaisun nettiin panija on itsekin hellari, mutta kai niitä on vähän järkevämpiäkin olemassa, vaikka ylivoimaisesti suurin osa on aika vedätettävää sakkia...

      • ihme

        Kyllä silloin usko on sairasta touhua, jos sen puolesta on keksittävä tai levitettävä tarinoita, jotka eivät ole tosia ja niillä yritetään todistella oman porukan oikeata uskoa?

        Saatanasta sanotaan, että se on kaiken valheen isä.

        Jer. 7:4
           
        Älkää luottako valheen sanoihin, kun sanotaan: 'Tämä on Herran temppeli, Herran temppeli, Herran temppeli!'


      • Anonyymi

        Juhani Aitomaa on tosiaan Kristityn foorumin ylläpitäj(i)ä ja pitää nigerialaisen pastorin kuolleista heräämisen väitteitä valheina, mitä ne kieltämättä ovatkin.


    • kuolleistä
      • Ekevukvu

        Joojoo! Toi ekekukku vai mikä vittu se on, -heräs justiin yhtä paljon kuolleista ku lehmät lentää!


        Siis ootteko te TODELLA noin imbesilliä porukkaa, te helluntailaiset? oottexte kaikki samanlaisia uunoja?


      • kehiin
        Ekevukvu kirjoitti:

        Joojoo! Toi ekekukku vai mikä vittu se on, -heräs justiin yhtä paljon kuolleista ku lehmät lentää!


        Siis ootteko te TODELLA noin imbesilliä porukkaa, te helluntailaiset? oottexte kaikki samanlaisia uunoja?

        Todista sitten jos pystyt, ettei Daniel olisi herännyt kuolleista. Tuo tänne todistukset siitä. Sinulle on annettu todistukset siitä, että Daniel on herännyt kuolleista, etkä pysty sitä kumoamaan. Tuo siis todisteet kehiin.


      • Anonyymi

        Nimimerkki Goodfellow paljasti tämän huijauksen:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16211122/kaksi-ruumista-herasi-kuolleista#comment-100611926

        Tuo ensimmäinen kertomasi tapaus oli Daniel Ekechukwun "kuolleista herääminen". Se oli Reihnard Bonnken ja hänen rikoskumppaneidensa MAINOSTEMPPU.

        Videokasetti Danielin ”kuolleistaheräämisestä” myi kuin häkä, kappale hinta oli 35 dollaria.

        http://www.christianlinks.com/forums/showthread/t-51194.html

        The new Gospel has a disparate scenario with two different
        Characters: a poor African Pastor named Daniel Ekechukwu who
        supposedly died in a car accident and the rich Evangelist called
        Reihnard Bonnke. As you have read, amazingly in the new Gospel
        God finally answered the prayer of the rich man. God allowed the
        rich man Reihnard to orchestrate the resurrection of the poor
        man Daniel so Christians "for a special donation of $35 or more"
        can buy the resurrection video and miraculously add more millions
        to the asset of the rich Evangelist. I visited the rich man's web
        site, "for a special donation of $35 or more", rich man Bonnke
        worked miracles in Nigeria to provide you all these hard to get
        items:

        You can obtain your very own copy of this full-length
        video documentary of Daniel Ekechukwu. It contains
        medical support documentation, eye-witness reports, along
        with Daniel's own personal testimony. He will tell you
        what he experienced during the time between his death and
        resurrection. It is a touching description that will be
        100% verified and validated. This video does not
        sensationalize. It celebrates what the Lord has done before
        our own eyes."

        http://www.secularhumanism.org/library/aah/igwe_11_3.htm
        Personally, I do not believe that Daniel Ekechukwu ever died. First, Kingsley confirmed that Daniel’s body had not been injected with embalming fluid. According to medical experts I interviewed, however, a corpse should have a strong odor and the abdomen should be swollen after three days if it is not embalmed. Judging from the photo of Daniel when he was said to have been at the mortuary, and according to the testimony of his brother, this was not the case.

        Second, it is unlikely that any doctor certified Daniel’s death at Owerri. Third, it is hard to believe the actions that supposedly transpired after Daniel’s request to be transferred. It all sounds like a mishmash of lies and fantasies.

        Background Information and Comments

        It must be noted that in Nigeria today, much supposedly transpires through faith healing and miracles. Nigerians have a voracious appetite for religious and supernatural nonsense. Pastors will especially go to any length—ritual killings, murder, and sacrifice—to prove their calling, power, and mandate. Many Nigerian pastors claim that they can cure HIV/AIDS and other incurable diseases. People take part in arranged confessions. HIV patients, after prayer sessions, alter their medical reports to reflect that they are negative. Those who claim to be possessed by demons wiggle and throw themselves on the ground during religious revivals. Holy mountains and adoration grounds are springing up daily. Nigerians troop to these places to hear messages from God through the mouths of people of questionable mental health. There is much dishonesty, fraud, and deception in the land.
        The case of Daniel Ekechukwu, however, is an unprecedented one. None of the Nigerian religious maniacs has gone to the extent of claiming to have risen—or to have been raised—from the dead. That is just a pathetic symptom of the extent to which Nigerians have fallen in terms of religious madness, gullibility, and simplemindedness

        Nigeriassa tapahtuu nykyisin samanlaisia ”ihmeitä” kuin Jeesuksen aikanakin kerrottiin tapahtuneen (HIV-potilaat ”paranevat”). Näin käy kun sairaat evankelistat tulevat levittämään valheitaan lukutaidottomalle, koulua käymättömille ja taikauskoiselle kansalle.


      • Anonyymi
        kehiin kirjoitti:

        Todista sitten jos pystyt, ettei Daniel olisi herännyt kuolleista. Tuo tänne todistukset siitä. Sinulle on annettu todistukset siitä, että Daniel on herännyt kuolleista, etkä pysty sitä kumoamaan. Tuo siis todisteet kehiin.

        Ei se noin päin mene: positiivisen väitteen esittänyt on velvollinen todistamaan väitteensä. Todista sinä se, että Daniel heräsi kuolleista ja sitä ennen todista se, että hän oli kuollut.

        Aina välillä joku ihminen herää ruumishuoneella tai sairaalassa "kuolleista" vielä sen jälkeen, kun lääkärit ovat "todenneet" hänet kuolleeksi. Ei ollutkaan kuollut, eikä heräämiseen tarvittu mitään ihmeitä ja partajeesuksien rukousta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16211122/kaksi-ruumista-herasi-kuolleista#comment-100611926

        Tuolla on tämä huijaus paljastettu.


    • Anonyymi

      Kyllä uskon että jos on ollut vahvassa voitelussa oleva pastori niin hyvin voi nousta kuolleista

      • Anonyymi

        Hieman vanha aloitus, mutta edelleenkin hyvin paikkansa pitävä, koska mirhamilla terästetyllä voiteluaineella voidellut pastorit ovat kuolemattomia.


    • Anonyymi

      Tämä ei nyt varsinaisesti liity aloitukseen, mutta erään kerran kesken seurakunnan kokoontumisen saapui puhujamies paikalle ja ilmoitti kuuluvaan ääneen olevansa kuolematon. Oli juonut ison pullon Tapio-viinaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moni pastori on noussut kuolleista ihan suomessakin niin miksei myös nigeriassa. Itse uskon Jeesukseen ja Jeesuksen kautta tapahtuvaan kuolleista nousemiseen

    • Anonyymi

      Ei ole herännyt kuolleista ja osa kristityistä pitää kyseistä pastoria huijarina.

      • Anonyymi

        Kaikki objektiivisesti asioita tarkkailevat ihmiset pitävät väitteitä kuolleista heräämisestä valheena.


    • Anonyymi

      Eikös niitä kuolleista herättämiskokouksia voisi järjestää näin talvella hautausmaalla,, niin jäisi ainakin lumeen jälkiä...

      • Pakkasessa alaston kuolleista herännyt paleltuisi hengiltä saman tien. Siksi nämä ihmeet tapahtuvat sisätiloissa tai kuumissa maissa.


      • Anonyymi

        Jos ne oli jäniksen jälkiä....


    • Anonyymi

      Nigerian hihhulit on tunnettuja ihmeistään, hienoin ihme oli kun joessa pidettävässä kastetilaisuudessa hihhulit taikaiskusta katosivat!!! (krokotiilin suuhun)

      • Anonyymi

        kaikkihan ne "kuolleista herää", kunhan vaan ovat tarpeksi kaukana, "mantereelta", erikoista se, että "ne ihmeet" tapahtuu, aina jossain muualla, missä ny kukaan läsnäolija on , tai ollut, jne. Eikä kukaan muu tietenkään paikalla, kuin puhuja itse, niinkuin raamatussa:

        "Voi teitä kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette"
        Matt: 23: 15


    • Anonyymi

      Eikös sillä yhdelläkin ulkomaan pastorilla ollut salkussa vino pino kuolintodistuksia, joita jakoi ihmisille. Meni ihan täydestä, kun selvisi, että kuolintodistukset koskivat hänen serkkuaan, joka oli oikeasti kuollut. Nimet olivat hyvin samanlaisia ja ikäluokka täsmäsi.

    • Anonyymi

      Lääk.tri Miettisen väitöskirjasta ilmeni, että 1403 tapausta, jossa Ylivainio ja helluntailainen suoraan valehteli parantuneensa ihmeellisesti jostain vaikeasta sairaudesta, vaikka niin ei tapahtunut.
      Monet helluntailaiset jopa valehtelivat parantuneensa sellaisista sairauksista Ylivainion kokouksissa, joita sairauksia heillä potilastietojen perusteella ei koskaan edes ollut.

    • Anonyymi

      Heräsihän ne Irakilaisetkin kuolleista, vaikka Euroopan ihmisoikeustuomioistuin totesi heidät kuolleiksi ja antoi siitä Suomelle roimat rangaistukset.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onko ihmisyöjät helluntailaisia?

    • Anonyymi

      Evlut lähetystö järkännyt turvapaikan monsterille, saanu lymyillä pitkän tovin?

    • Anonyymi

      Eikös helluntailainen voi irtaantua ruumiistaan ja tehdä niitä "trippejä" ja muuttaa itsensä vaikka ihmissudeksi.

      Paavali rohkaisi tekemään ruumiistairtaantumistemppuja, joita noidat tekevät.

      Näki muka Jeesuksen ja Aabrahamin ja ties mitä hurmosmatkallaan kyöpelinvuorella.

    • Anonyymi

      Ainakin pyöritteli silmiään samalla tavalla kuin helluntailaiset tekevät.

      • Anonyymi

        Suomalainen kristikansako se siinä panee parastaan vai puustako lähetys saapui!


    • Anonyymi

      Vaaleet naiset menee mielellään mustien käsien alle etsimään niitä siunauksia.
      Ulkomaan pastoreilla on pitkät hameet päällä ja rahankiilto silmissä.

    • Anonyymi

      Eikös ne ole hinduja, jotka kastattaa itsensä upotuskasteella Gagnesvirrassa.
      Meditoivat (rukoilevat) omm...omm (kielilläpuhumista)...sydämen avaamista henkivaltoihin päin. Voima alkaa vaikuttaa...vapinat, tärinät..kaatumiset, hallusinaatiot...kaatumiset...

      • Anonyymi

        Ylivainiokin ihmetteli mikä kumma voima heitä kaataa nurin, mutta kukaan ei parane sen voiman vaikutuksesta. (muistiinpanoissaan)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2105
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      175
      1524
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1475
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1209
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1169
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      904
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      785
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      280
      745
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe