Nainen ja viina

JoJo

Naurattaa jo ennenkuin olen ehtinyt kirjoittaa riviäkään aiheesta; nainen ja viinankäyttö. Toisaalta tämä on vakava aihe ja minunkin on syytä vakavoitua tämän aiheen äärellä. Seuraavassa esitän säälinsekaisin tuntein, millaisi kännisenä pörräävät hamekankaankantajat todellisuudessa voivat olla. Olkaahan palstapoliisit ja nettiseriffit valppaina.

Alkuilta. Naiset ovat päättäneet kokoontua (minkä pitäisi jo sinänsä olla hälytyssignaali) johonkin "parille viinilasilliselle". Tulkinta on seuraava: pussitolkulla siideriä, Baileysiä ja punaviiniä. Sitten kännätään ja naureskellaan ensin omille typeryyksille ja sitten haukutaan miehet ja suunnitellaan, miten niitä voisi tälläkertaa pettää. Työasioista ei puhuta ja sitten jos puhutaan, niin se on konttorin Leilan haukkuminen kateuksissaan tai pomon hikoilusta puhuminen. Varaston Reino kehutaan maasta taivaisiin, koska se on ollut linnassa ja sillä on tatska, korvarengas ja pitkätukka. Kaikki olisivat yhteen ääneen valmiita pettämään miestään tämän kanssa.

Taksin tilaus. Taksia tilataan kolossaalisen metelin saattelemana. Hirveä kirkuminen, parkuminen ja reuhaaminen siitä, että tuleeko taksi risteykseen, tuleeko ollenkaan vai ajaako oven eteen. Osa porukasta lähtee vihoissaan pois jo tässä vaiheessa huudellen perään, että "sää oot vitun tyhmä bimbo....". Taksin luona sählätään vielä kaatuilevien siideripullojen kanssa ja kirkuminen senkun kovenee. Taksikuskilta vaaditaan tässäkohtaa hurjasti hermoja. Toivottavasti kuskina on toinen nainen.

Baarissa. Ovella TIETYSTI nämä ihmishirviöt yrittä kauheessa kännissä tietysti antautua pokelle, koska pokella on isot lihakset, kalju pää ja KOFFin mainospaita. Pokelta vaaditaan tarkkuutta, sillä ainoastaan epätoivoisimmat poket antavat numeronsa jo illan tässä vaiheessa. Kokenut panijapoke odottaa vielä tovin niitä missejä.
Sisällä baarissä nämä meteliä pitävät haarakiilaiset tilaa lisää Baileysiä ja siideriä. Samassa yhteydessä yritetään pokata baarimikko, koska baarimikko on tumma (turkkilainen), pitkätukkainen, sillä on Bacardin mainospaita ja se osaa puhua kivoja känniselle ämmälle. Se on herttainen.
Tanssilattialla esitellään sitten se perse. Perse esitetään ensin DJ:lle koska DJ on ihana ja se soittaa musiikkia. DJ on käynyt Tukholmassa kuuntelemassa tanssimusiikkia ja siksi se on ihana ja osaava. DJ:n hyväksyntä perseelle sinetöi näiden epätoivoisten, kännisten ämmänkuvatusten loppuillan. Persettä ollaan tarjoamassa joka käänteessä "flirtin" nimissä. Esitetään vaikeasti saavutettavaa känniläistä, vaikka todellisuudessä nämä kihittelevät kammotukset antavat sitä persettään joka tapauksessa. Ainakin rahasta (lue: tarjoaa drinkin)

Baarista poistuminen. Valtaosa poistuu petturuus mielessä mutta ne jotka liian kännin takia jäivät ilman, maleksivat meikit poskilla tolpalle jonottamaan. Tolpalla nämä tupakalle ja vanhalle viinalle haisevat ruumiit yrittää olla vitsikkäitä ja jos heidän vitseille ei naureta, alkaa kiukuttelu ja veemäisenä olo. Silloin yleensä toiset lajitoverit ovat vaaravyöhykkeellä. Samoin yksinäiset miehet mutta heitä nyt ei muutenkaan kiinnosta tuo reuhaava, viinallehaiseva epatto.

Tässä oli karkea pikakelaus naisista ja viinasta. Haluatteko kansalaiset todellakin elää tuollaisten seurassa? Minä ehdottaisin kansallista naisten kokoontumiskieltoa, sillä pelkästään jo se estäisi moninaisten negaatioiden syntymistä.

19

1714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että

      tässä puhuu kokemuksen syvä rintaääni. Sulla on ollut aina hauskaa näillä reissuillasi, eikös?
      Monenko porukan mukana rytkyät, kun ne kerran on kaikki samanlaisia?

      ps. vai sieltäkö joukosta valkkaat pussientyhjennyshaarakiilallisen avoautosi etupenkkiä sulostuttamaan?

    • kuule

      mikset purkaa turhautumistasi johonkin muuhun kuin täällä kirjoitteluun? Sinun kirjoittelusi ei hyödytä mitään eikä kenenkään mieli tai mielipiteet muutu, vaikka niitä yritätkin epätoivoisesti muuttaa.

      P.S. Eihän alaikäinen voi päästä baariin...? Ainiin muuta sinähän olet vaan kuullut kavereiltasi nuo jutut kun et ole päässyt niitä itse vielä kokemaan, poikaparka

    • SoSo

      Huomaa missä JoJo-raukka itse viettää vapaa-aikansa, eli kapakoissa, joissa hän on pikkusieluiset mielipiteensä muodostanut. Tuollainen paskan suoltaja, ilmeisesti myös vastenmielisen näköinen könsikäs, ei varmaan muunlaisia kuin maksullisia naisia saakaan.

    • itkettää

      Minua naurattaa niin että ihan itkettää. Taidatpa vain sääliä itseäsi kun et saa edes humalaisilta naisilta. Kyllä meillä on kuitenkin joku tolkku vaikka humalassa ollaankin. Katos sua me harvoin huolitaan. Tatuoitu pitkätukka on huomattavasti parempi otteissaan. Katos ne ei puhu noin paljoo vaan ne osaa jotain ihan muuta. Sä taidat vain olla kateellinen niille ihanille lihaksikkaille miehille kun ei taida olla habaa muuta kuin päässä. Sua on petetty selvästi, mutta jos olisit mun mies niin kyllä mäkin taitaisin vieraissa käydä. Olet kateellinen näytettävästi kaikille miehille säälittävän huonon itsetuntosi takia. Voi mies parkaa kun muut miehet saa naiset... Siirry homoksi.. paitsi että ne on niin viksuja että nekään ei taida haluta seksiä sun kanssas. Mutta hei rakenna itelles joku reikä ja töki siihen niin eiköhän sunkin olo ala helpottaa. Ai täytyypä mennä pokaan joku ihan tatuoitu mies ja antaa sille. Nam, nää unia poika...

    • JooJoo

      Nuorten miesten baari-ilta: Ne kokoontuvat yhteen, juovat pari mäyräkoiraa ja lähtevät baariin pari tuntia ennen sulkemisaikaa. Seliteltyään vartin pokelle "En mä o kännisshh", ne pääsevät sisään. Pahus, kaikilla naisilla on jo joku, täytyy hakea rohkaisuryyppy. Sitten sammutaan pöytään kuola suupielestä valuen. Sitten tulee iso karvainen JooJoo ja vetää housut kinttuihin. Aamulla voikin lähteä kotiin ontuen.

    • yksi heistä

      hehheh!
      Olipas osuva ja hersyvän hauska kuvaus naisten illasta. Ei voi muuta sanoa, kun: naulan kantaan!
      Vaikka olenkin yksi haarakiilaisista, niin en kyllä millään muotoa voisi loukkaantua kirjoituksesta..=)
      Olen seurannut tilanteita baarissa usein selvän näkökulmasta.. Suosittelen, jos tahtoopi hauskan ERILAISEN illan..

    • cessi

      eikö tämä ole luettu jo ennenkin?

      En minä sillä etteikö näihin asioihin olisi syytä yhä uudelleen ja uudelleen palata. Mutta ajanluvunmukaiseksi voisi silti tietojansa päivittää.

      Yst.terv.

      c

    • heiniss

      osuvasti kirjoitettu...mistä sulla näitä riittää?? mutta ei voinut kuin nauraa.. kymmenen pistettä sulle ja menköön nyt se papukaija merkkikin samaan hintaan.........

    • poke

      Helkkarin hyvin kirjoitettu!! Muistui taas mieleen miksi pysyttelen irtopainoksissa. Typerän kanan voi nakata aamulla ulos ja nauraa sen itsekeskeisyydelle ja tyhmyydelle. Noita on paljon, valitettavasti...!

    • naisia

      muuten paitsi tosinainen laittaa stay-up-sukat ilman pöksyjä koska silloin pystypano poken kanssa on helpompi suorittaa - siis haarakiila jätetään kotio murrosikäisen poikapuolen haisteltavaksi.

    • ...........

      tuohan kuullosti paljon, myös miesten käyttäytymiseltä. Ainut et miehet tahtoo kuseksia ympäriinsä ja sitten kaatuillaan housut kintuissa pitkin katuja...

    • killer_queen

      Erittäin hyvä kuvaus siitä mitä naiset voivat pahimmillaan olla jouduttuaan kosketukseen alkoholin kanssa. Tosin miehistä nyt voisi kirjoittaa hyvin saman tyyppisen jutun, jos vain jaksaisi. Sitä se alkoholi teettää.

    • hauskasti

      kerrottu.

    • Nainen

      Taitaa tyttöystäväs olla kyseessä eikä naiset noin yleensä kun oot noin katkera. Eihän se ketään sinänsä satuta jos täällä tuollalailla yleistät, että naiset käyttäytyvät huonosti kännissä, mutta on se aika laimeeta silti.
      Voi olla, että sulla on huono tuuri seuran kanssa. Hakisit mukavempia ihmisiä ympärillesi. Voin vaikka lähteä sun kanssa baariin ja vannon, etten koskaan käyttäydy tuolla tavalla ja varsinkaan petä omaa miestäni. Vois olla jopa hauskaa!
      Elä alennu tuollaiseen. Ei oikeasti tarvitse tehdä tuollaisten tyttöjen kanssa yhtään mitään.

    • hauska teksti kyl =)

      • myötähäpeää tunteva

        Vaikka nainen olenkin niin allekirjoitan tekstisi. Vaikkei saakaan yleistää =) Hauska kirjoitus, kiitos!


    • Minusta tuo oli erittäin katkeralta kuulostava purkaus. Enkä tajua miksi se on pitänyt nostaa ylös seitsemän vuoden takaa.

    • 33

      Olen noin 30 kertaa 34-vuotisen elämäni aikana ollut tuollainen känninen akka. Se että olen vetänyt perseet ja käyttäytynyt joskus hölmösti (kikatellut tyttöjen kanssa baarissa tyhmille jutuille) ei tee minusta vastenmielistä jakorasiaa.

      Ihminen haluaa joskus tuulettaa ja "heittää aivot narikkaan". Kännäily ei ole se fiksuin vaihtoehto, mutta joskus se toimii.

      Maailmassa on paljon isompia paheita. Esimerkiksi luultua useammalla miehellä on pedofiilisia taipumuksia. treffipalstoilla lähes 40 vuotiaat miehet etsittävät ihannekumppanikseen 20 vuotiaan naisen kun eivät voi julkisesti laittaa todellista ihannetta esiin.
      Netti on pullollaan katkeroituneita ihmisiä, jossa etsimällä etsitään epäkohtia muista ja haukutaan niitä, kun pitäisi katsoa sinne peiliin ja tajuta ne omat vikansa.
      Ihminen joka myöntää vikansa ja jättää kritisoinnin sellaisista asioista joista ei ole kenellekään haittaa on harvinaisuus. Ihmisillä on tapana takertua epäolennaisuuksiin.

    • m34v...

      Luulin jo että "jojo" on tullut takaisin, mutta tämähän on vain vanha teksti.

      no ehkä hyvä niin,,,,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe