Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hyväksikäyttäjät

ottaa aivoon jo !!

miten nyt osaisin kirjottaa lyhyesti..
ottaa kupoliin kaiken maailman tyypit, jotka pyytää huolehtimaan elikoistaan, kukistaan ja ties mistä.

sitten ne ei hyvä että kiittää osaavat. puhumattakaan että voisi sitä nyt ystävällisesti sanoa, että mitä olen velkaa?

se on eri juttu, jos tekis jonku vastapalveluksen, mutta kun ei pysty tekeen. ei oo mitään.

nyt mulle tietysti tullaa täälläkin silmille, ja sanotaan että mitäs aloit. tai että tyhmyydestä sakotetaan. tai mitä lie, että omapa on syyni.

en ole kuitenkaan mikään penikka enää. en vain viitsi kirjoittaa hienosti tässä, vaan suolla mitä suuhun tulee.

minusta on väärin, että ykskin mummeli käytti mua 1,5 kuukautta kukkien kastelijana ja postiensa edelleenlähettäjänä. ja kun tuli takas, niin oli niin riitainen että ystävyys katkesi kokonaan. väitti sitä sun tätä. pitkin hampain maksoi 25 ekeä. sitäkin väitti että minä se olen hälle sen velkää. ihme juttu. ei ole dementoitunut tms. väitti vaan, ettei niitä ois tarvinnu käydä kasteleen kuin pari kertaa viikossa. kumminkin itse soitti jo parin päivän päästä ja tuskaili, että voi voi kun on helle, onkohan niistä enää mitään jäljellä.

sitten yks toinen pyys syöttään kissojaan. no tietenki niitä piti käydä useammin kattoon kuin kerta vaan päivässä. ei voinu jättää purkkiruokaa mätänemään helteeseen.

meillä ei ollut lotin lotia. oisin itte samassa tilanteessa kysynyt mitä oon velkaa, ja heittäny vaikka 20 ekeä. ei ois ollu paljon.

kiittämättömyys se on maailman palkka.

6

1017

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jäi vielä

      kun toi äijä tuolla huutaa ja häiritsee jatkuvasti. ei sitä vähää henkireikää että sais sanan pari kirjottaa rauhassa.

      niitä kissoja oli heti useita. eikä se pelkkä ruokinta riitä. niille pitää vaihtaa hiekkoja ja jutellakin niitten kanssa että ne ylipäänsä suostuis syömään mitään.

      niin että kyllä mun mielestä on niin, ettei sitä niin vain voi ottaa toisilta palveluksia vastaan, ja kysyä sitten vielä perään, että voiko pyytää toisenkin kerran !!!

      ainakin ittellä moraali sotii tuollaisia hommia vastaan noin kaikenkaikkiaan. eli jos tartten jonkun apua jossain, niin kiitän ja kysyn mitä oon velkaa, tai sitten tarjoudun tekeen jotain vastavuoroisesti tms.

      oppia ikä kaikki näköjään.

      tämä nyt tuli senkin takia, kun ei ittellä tosiaan ole ees rahaa ikinä. ja sitten nää jotkut kun reissaa siellä sun täällä kesät pitkät ja muulloinkin, vaan kotinsa vartijaa eivät pidä sen vertaa arvossa...!!

      eiköhän sitä pikku hiljaa oppine sanomaan sitten kiitos mutta ei kiitos.
      - -huoh - -

      • pahapaha

        Satanismissa tuollaisia ihmisiä nimitetään psyykkisiksi vamppyyreiksi, koska he imevät uhriensa elämän voimaa. Ainoa tapa voittaa on oppia sanomaan jyrkkä "EI!".

        Kieroimmat tekevät jopa tarpeettomia pieniä palveluksia, jotta jäisit kiitollisuuden velkaan.Esim. naapurini leikkasi kerran myös minun pihalta nurmikon ja yllätys yllätys, pian tuli vinkumaan mainitsemasi tyylistä vastapalvelusta. Totesin aivan suoraan, että en pysty auttamaan.

        Yleensä jo pari "EI" vastausta riittää karkoittamaan ongelmat pysyvästi.


      • pahapaha kirjoitti:

        Satanismissa tuollaisia ihmisiä nimitetään psyykkisiksi vamppyyreiksi, koska he imevät uhriensa elämän voimaa. Ainoa tapa voittaa on oppia sanomaan jyrkkä "EI!".

        Kieroimmat tekevät jopa tarpeettomia pieniä palveluksia, jotta jäisit kiitollisuuden velkaan.Esim. naapurini leikkasi kerran myös minun pihalta nurmikon ja yllätys yllätys, pian tuli vinkumaan mainitsemasi tyylistä vastapalvelusta. Totesin aivan suoraan, että en pysty auttamaan.

        Yleensä jo pari "EI" vastausta riittää karkoittamaan ongelmat pysyvästi.

        Verenimijöitä on maailma väärällään. Ei pidä leikkiä hyväntekijää,aina vaan pyydetään lisää eikä kiitollisia olla mistään.

        Nimimerkillä kokemusta on ja edelleen opettelee sanomaan EI.


    • timanttimies

      ihmisillä pyyhkiä

    • aina apua saisi antaa

      Otas nyt sellainen ote itseesi, ettet ole kaikkien käytettävissä, vaan sinulla itselläsi on omia tarpeita. Sanot kylmästi ei, nyt ei sovi kun tuli muuta paljon tärkeämpää ja jos sitä ei siinä heti ole niin hanki sellaista tekemistä. Lähde vaikka kauppoihin tai kaupunkiin virkistäytymään. Tai uimaan tai jonnekin näyttelyyn tai vaikka mihin. Joku laulaa: jokainen, joka apua saa sitä itse tajuu myös antaa. En nyt muista kenen levy, mutta hyvä levy. Onnea sulle!

      • pave maijasen biisissä

        mutta niin se ei oo. että hemmetin hyvä biisi, mutta tänä päivänä ihmiset valitettavasti monesti ottaa kyllä vastaan mutta unohtaa antaa mitään. ja tarkoitan laajemminkin..

        esim kantsis monenkin miettiä, onko aina vaivaamassa ystäviä ym loputtomilla kertomuksilla itsestään, sairauksistaan, suhteistaan ym ym ym...
        vaivaamista se on, jos alvariinsa saa olla terapeuttina ja kaatopaikkana. ja jos ei hyväksytä sitten sitä kritiikkiä ollenkaan, vaan aina pitäisi olla samaa mieltä ystävän kanssa, vaikka siinä ilmiselvästi olis vikaa myös.

        kerrotaan vuolaasti joka ikinen yksityiskohta, ja toinen ei saa suunvuoroa ollenkaan. sitten häippästään että "olipas taas kiva rupatella!" . .

        ei sitten tarvi ihmetellä jos ystävät karttaa tai kaikkoaa, jos ei koskaan itte ole valmis olemaan se kuuntelija?
        siis jos aina toistuu sama kaava, ja toinen vaan saa kuunnella, muttei koskaan itse olla vastavuoroisesti pääroolissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe