Pakoputkikeskus pitäjänmäki

Walker from texas

onko kenelläkään kokemusta kyseisestä piki-pajasta?

tohtiiko sinne viedä, onko ammattitaitoista työväkeä. hinta/laatusuhde

kuulin huhuja että siellä säädetään auraus kulmia 3metrin mitan avulla. pitääkö tämä paikkaansa :S

4

2076

  Vastaukset

  • Vähän epäasiallista kysellä tällä tavalla tämmöisellä palstallla. Vastauksethan voivat olla ihan mitä sattuu. Joku voi ihan lämpimikseenkin kirjoitella mitä vaan. Kerron nyt omista kokemuksistani.

   Liikkeen ulkoasu ja sisäasu on nuhruinen. Aukioloajat ovat loistavat, auki illalla muistaaksensi 20.00 tai 21.00 asti. Läheinen sijainti ja aukioloaika sai minut valitsemaan kyseisen liikkeen vajaa vuosi sitten.

   Pakoputken uusiminen oli mielestäni melko varma asia, sen verran kovaa ääntä se piti. Nuori asentaja pyysi ajamaan nostolavalle, ja tutki pakoputkea huolella. Sitten hän sanoi :"Hitsataan 30 eurolla, niin tulee kuntoon". Hän olisi aivan mainiosti voinut sanoa, että koko pakoputki pitää vaihtaa.

   Minusta tuo oli loistavaa palvelua. Pakoputki on nyt kestänyt taas tuon lisävuoden. Menen samaan liikkeeseen seuraavankin kerran.

   • joo hitsataan vaan niin kestää sen lisävuoden!!!siinä on vaan sellanen homma että joudut käyttää joka vuosi sitä putkea siellä hitsattavana.pakoputkea kun hitsaa niin seuraavaksi se ratkeaa siitä sauman vierestä.parempi kun ostaa kerralla sen uuden putkiston niin kestää kauemmin.


  • Pitäisi saada auton putki laitatettua, asustelen lähellä pitäjämäkeä, mutta en ole törmännyt pakoputkikeskukseen ? Onko paja vielä pystyssä ?

   • avaamme lokakuussa uusin tiloihin petikkoon


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   563
   8826
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   60
   1024