TURUN "PARASTA" VIIHDETTÄ

MASOKISTEILLE

Urkuri kuulosti puolalaiselta tanssiorkesterilta eikä "soittanut" livenä mitään, vaan napista painaen lähti humppaversio soimaan.Kanadasta tutut fanfaarit loistivat poissaolollaan.

Tps:n Kissat oli 16 vuotiaita pissiksiä,jotka oli puettu pariin rääsyyn ja meikattu kuin virolaiset "katutaiteilijat".Varsinaiset pedofiilin unelmat todennäköisesti, mutta käyhän matseissa lapsiperheitäkin! Miten selittää avoimen räikeä lumppumeikki tyttärelleen?Mautonta, mutta ehkä Narvanmaan maun mukaista?

Tps:n sisääntulossa ei ollut mitään ideaa, mutta ei hätää...ei ollut pelissäkään. Aneemista,köyhää ja virkamiesmäistä...aivan kuten parina viime kautenakin.Onneksi en ole ostanut kausikorttia,aion nimittäin äänestää jaloillani.Canal kortin hankkimalla saa nähdä aina kierroksen parhaan pelin eikä valinta ole ikinä mikään Jyp-Saipa.

Paljoa en odottanut, mutten ihan sitäkään saanut.Kiitos Jouko joukkueesta, kissoista, puolalaisesta urkurista ja iiiiiiihaaaaaanastiiiii venyttelevästä avaruuspojasta.Palaan peleihin kun pallillasi istuu parempi mies.

11

4313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :(((

      törkeetä touhua, tytöt juuri niin, 16-vuotiaita ja tanssivat pikku pikku puvuissaan. hävetti oikein katsoa. ja vielä se että vain yksi tanssi yhdessä "portaikossa", takaisin mustat kobrat, niissä oli sentään tyyliä! ja urkurista en viitsi sanoa edes mitään. HÄVETTÄÄ OLLA SIELLÄ HALLILLA!! ne ketkä on samaa mieltä, niin kehotan pistämään palautetta tps sivuille. PS. toivon oikeasti että asialle tehdään jotain, niin nuoret tytöt ja sellaiset vaatteet ja kengät, saivat itsensä näyttämään halvoilta, se ei ollu tanssia enään!

    • yh-äiti

      Muutos Kobrien tanssitaiteesta tähän tyrmäävä.Kas kun eivät olleet pystyttäneet käytäville joka tytölle omaa tankoa?

    • amba

      Kyllä oli kamalaa katseltavaa,ensimmäkin Jalkapallopaidoissa jääkiekko ottelussa??
      Lisäksi tytöt hävisivät ison areenan rappusille,enkä ylhäältä katsottuna erottanut heiluttiko TPS lippua joku katselija vai "kissa"
      Taidoissa on myös paljon parantamisen varaa,ei minkäänlaista yhtenäisyyttä,kaikki "tanssi" tapahtui eriaikaan. Myös vaatetuksessa olisi toivomisen varaa,vai eikö ole enään sponsoreita??
      Urkumusiikki kuluu historiaan,kunnon musiikki takaisin!

    • Entinen kausikorttilainen

      Tepsin ilme uudistuu, ollaan toitotettu jo pitkään. Joo uudistusta on tullut: Numppa-nalle, uudet tanssitytöt ja urkuri.

      Jippii. Tepsin pelissä käyvänä minulla ei ole paskankaan hailee, jos siellä joku karvanalle vilkuttelee yleisölle. Uudet tanssitytöt tuntuvat olevan aivan perseestä ja urkuri soittaa hautajaismusiikkia.

      Luulisi nyt Narvanmaankin huomaavan, että jos yleisökeskiarvo pyörii kuudessatonnissa, jotain täytyy tehadä.

      Tavallinen katsoja on unohdettu täysin. Yläkerran kioskeista on yli puolet kiinni. Tule sitten hallille, jonota viisi minuuttia lämmintä kaljaa ja katso peliä, mikä on aivan perseestä!!

      Pelin täytyy uudistua. Ei oheispaskan. 90- luvaulla katsojia riitti ja peli oli hyvää, mutta narvanmaan tulon jälkeen on menty alaspäin, ja lujaa. Saisi erota koko äijä!

      • ExäTku

        Yks niistä rappusilla "ammattitanssijaa" leikkivistä on mun x ja on kyllä nykypäivänä 24v.. pieni koko hämäsi varmaan tän ketjun kirjoittajia. Mitään muuta siinä ei oo paheksuttavaa KUIN:
        A. Mustat kobrat oli taitava ryhmä, nää ei.
        B. Mustia kobria oli paljon, näitä ei.

        Huono juttu kaikenkaikkiaan tunnelman kannalta ja kaikkihan muistaa HPK:n ulkomaalaisvahvistusten sanoneen, että "Turussa on vaikeaa pelata, kun keskittymiskyky menee niiden tanssijoiden takia". Ja silloin puhuttiin tosiaan Mustista kobrista..


    • Vuptiduu

      Vielä voisi Narva keksiä jotakin tajunnan mullistavaa Turkuhallille, jotta meininki/pelitapahtuma saataisiin vieläkin paskemmaksi, kuin se jo nyt on! Urkuri on edelleenkin ihan syvältä ja "soittelee" ihan milloin ja mitä sattuu, jopa pelin päälle! Musiikkien ja mainosten ääntenvoimakkuudet heittelee ihan älyttömästi, joko liian hiljaa tai tosi lujaa! Hidastukset... anteeksi mitkä? Vituttaa jo hiljalleen kuulla se paranoid n. 5 kertaa pelin aikana!! Se on hyvä biisi, muttei niin hyvä! Kannattais varmaan hankkia muutama levy lisää, ken ikinä niitä soittaakaan! Ja missä helvetissä on aikaisempien kausien HYVÄ sumutorvi (TPS:n maalin tullessa)!? Se nykynen "ääni" on jotain...niin no, ei pysty sanoin kuvailee! Ja tuleeeko se tanssityttöjen "tanssishow" koko kauden samanlaisena ennen pelaajaesittelyä, huh huh?! Ei jumalauta, jotain rotia pikku hiljaa tohon "ottelutapahtumaan". Yli kuukausi mennyt ja Narva ilmoittelee, että kehitetään ja parannetaan oheistuotetta koko ajan. Tiedoksi vaan, voisi harjoitella ennen kautta, EI kauden aikana!!! Ei se voi olla noin vaikeaa, eihän!!!!

    • piudepaude

      Voisin myös kommentoida tuota tps kissojen toimintaa. Pukeutuminen on kyllä niin yli ampuvaa että huh huh! Eikö tanssijaksi nykyään pääse kuin anorektikot ja luiset pikku tytöt,mutta HUOM!!!Taina Kovalaisen sivuilla kyllä väitetään että kissoihin pääsee vasta kun on täyttänyt 18v. Eipä kyllä tunnu pitävän paikkaansa itse tiedän ainakin yhden alaikäisen pikku tytön kuka myös niissä riveissä tanssii, eikä muuten kauhean ylpeänä mainosta asiasta...mistäköhän johtuisi??? =)
      Kaipa tuosta toiminnasta valituksen johonkin voi tehdä jos siellä tosiaan alaikäiset tanssii vaikka pitäisi olla 18v.
      Tietävätköhän näiden tyttöjen vanhemmat minkänäköisinä heidän alaikäiset lapsensa tanssivat tps:n peleissä? Itse en ainakaan omaa lastani haluaisi moisissa roiskeläpissä nähdä.

    • silläviissiin

      Eipäs nyt ruveta liioittelemaan "kissojen" iällä. Ihan varmasti ovat täysi ikäisiä, ainakin tällä kaudella. Olen kyllä käynyt matseissa muutamia vuosia sittenkin.

      • 1 pikku juttu?

        ...vuonna 2005, joten kannattiko nostaa noin vanhaa avausta ylipäätään esiin?
        Viisi vuotta sitten oli varsin moni asia viturallaan ja kissatkin vielä pentuja.
        Kyllä Magdaleenaa nyt jo uskaltais laittaa...


      • antitps
        1 pikku juttu? kirjoitti:

        ...vuonna 2005, joten kannattiko nostaa noin vanhaa avausta ylipäätään esiin?
        Viisi vuotta sitten oli varsin moni asia viturallaan ja kissatkin vielä pentuja.
        Kyllä Magdaleenaa nyt jo uskaltais laittaa...

        Hienoa, että olette huomanneet sen, että kun pelissä ei enää ole kehumista niin olette alkaneet etsiä ottelutapahtumalle turussa muita merkityksiä. Surkeasta jengistä kun ei ole pariksi tunniksi sisältöä.


    • Ärsyyntynyt

      Kissat sai kai potkut😂 en tiä toivottavasti! Ovat pitkään olleet todella töykeitä faneille eikä tanssissakaan ole kehuttavaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe