E-pillerit ja laukeaminen..

Ansku

tytöt, ja miksei pojatkin.. kertokaapas mihin mies laukeaa kun harrastatte seksiä ilman kortsua? ja nainen siis oletettavasti syö pillereitä ellei ole tarkotus lapsia tehdä..

eli Sisälle? vatsalle? rinnoille? johonki muualle?!! minne.

mistä naiset itse tykkäätte? entäs miehet, mihin haluatte laueta?

9

4203

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mukavuudenhaluinen_

      Mä en halua että sisälle lauetaan, koska sitten tulee kamala nahju olo ja se haisee monet päivät vaikka kuinka pesisi. Useimmiten mies laukeaa,asennosta riippuen pepun päälle, masulle, pimpsan päälle.. ja joskus paperille.

    • mies 38

      Meillä toimii siten, että ensin rakastellaan ihan melkein loppuun asti, sitten laitan kortsun ja tovi liikettä, niin johan tulee.
      Joskus emäntä ottaa lastin ensin suuhun ja sitten naidaan paljaalla ihan normaalisti, koska en oikein laukea enää toista kertaa.

    • -----

      Sisälle. Jos suuhun laukeaisi niin oksennus pääsisi, ei tuoksu todellakaan millekään hyvälle.

    • Miina

      Yhdynnän jälkeen mies laukeaa pääsääntöisesti sisälleni (joskus harvoin kinkyinä hetkinä rinnoille, pepulle tai suuhuni).

      Itse pidän siitä, että mies laukeaa sisälleni, ja voimme jäädä sylikkäin hetkeks makaamaan. Sen jälkeen vaan vessaan pissalle, pesu käsisuihkulla, pikkuhousunsuoja paikoilleen (tämän aikana mies käy pesemässä kalunsa pesuhuoneessa) ja takaisin miehen kainaloon.

    • easy ac

      Emme harrasta seksiä ilman kondomia joten ei ole kyseisiä ongelmia eikä muitakaan ongelmia..ei tarvii e-pillereitten kans seksi elämää pilata

      • Miina

        Teillä on sitten ihan muita ongelmia: mitä jos kondomi hajoaa? mitä jos kumin liukasteet tai pinta kuivattaa naisen alapäätä? mihin laittaa käytetty kondomi seksin jälkeen? mitä jos kumppani ei tykkää kumin mausta? mitä jos kondomi ei pysy päällä? entäs jos kumppani on allerginen kumille? mitä jos kondomit loppuu kesken huvin? entäs jos kumppani ei halua käyttää kumia? kumpi maksaa kondomit?

        Omasta mielestäni laukeaminen ja sperman sijoituspaikka ei ole suuri ongelma, ilmeisesti se on sitä jollekin. Ei ole olemassa täysin vaivatonta ehkäisymenetelmää, jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa. On jokaisen oma asia, punnita hyvät ja huonot puolet ja päättää, mitä haluaa ehkäisyvälineeltä.


    • flav

      Yleensä poikakaverini on minussa loppuun asti. Pidän siitä eniten, koska sen lähemmäksi ei kai toista ihmistä enää voi päästä.. On mahtavaa tuntea toisen laukeaminen sisällään. Valuuhan se jonkin verran jälkeenpäin, mutta eipä minua häiritse. Vähän serlaa ja suihkua ja sitten nauttimaan lämpimänraukeasta läheisyydestä :)

    • ?!?

      meillä ainakin pääsääntöisesti mies laukeaa sisälleni. Miksikäs ei?ihmettelen vähän juttujanne...mitä inhottavaa ja likaista siinä on,että laukeaa sisään?suihkut on keksitty. Empä kehtaisi sanoa miehelleni, että laukaeppa jonnkin muualle niin en mene likaiseksi.

    • dnghh

      Sisään yleensä.
      Joskus aikanaan joissain tilanteissa on tullut käytettyä keskeytettyä, jolloin laukean yleensä naisen päälle mihin nyt spermat siitä roiskuvatkin. Pysyn siis sisällä niin pitkään kuin mahdollista ja sitten ulos just ennen siemensyöksyn alkua.
      Yleensä kyllä roiskuu pillun päälle tai alavatsalle, mistä sperma valuu sitten minne nyt valuukin...Nivustaipeisiin, peppuvakoon... Hieron kyllä usein vielä kaluani naisen häpykumpua vasten, joten eiköhän se siinä sitten viimeistään sotku spermaan.
      Mieluiten kyllä roiskin sisään, tykkään vain siitä, miltä pillu tuntuu kullin ympärillä siinä vaiheessa, kun saan siemensyöksyn. Ja kiihottaahan se naiseen laukeaminen aina muutenkin, mikä taasen voimistaa mun omaa orkkua entisestään.
      Ja aika moni nainen, tai ainakin näistä mun kumppaneista useimmat on halunnut myöskin mun laukeavan sisäänsä. Tuntuu jotenkin henkilökohtaisemmalta ja nainen kuulemma myöskin tuntee ne nytkähtelyt siellä pillussaan, mikä on heille iso juttu kuulemma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5993
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3645
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1935
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1929
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1748
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      75
      1601
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1522
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1418
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1416
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe