lestat!!miksi joudun helvettiin?

minä

niin miksi joudun sinne helvetin ikuseen tuleen,kun olen ihan tavallinen kaveri.en vain ole lestadiolainen.riittääkö se syyksi?älkää nyt sitten jeesustelko,kun kerran teidän oppien mukaan kaikki vääräusoiset joutuu helvettin.eli jos esim.tavallinen kirkkon kuuluva kastettu 1v.pikku lapsi kuolee,niin se joutuu teidän oppien mukaan helvettiin.miksi?

12

578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • XX

      Pienet lapset on "lestadiolaisia" siihen asti kunnes oppivat erottaman hyvän ja pahan. Mutta vaikka erottavatkin hyvän ja pahan, tekevät he siitä huolimatta väärin _sopimatta_ asioita koskaan "jeesuksen nimessä ja veressä". Tästä seuraa omantunnon paatuminen ja siis erkaantuminen Jumalasta. Erkaantuminen Jumalsta taas vie helvettiin.. Eli kaikki ovat LAPSENA olleet "lestadiolaisia". Mieluummin lessut itse käyttävätkin itsestään sanaa uskovainen tai kristitty. Lapsenuskossaan kuolevat pienokaiset pääsevät taivaaseen.

      • Anonyymi

        Sovitti jo Lars Lasse lesta Hasse Leevi juutalainen tiedän syntinne ja onko Lars teidän Jumalan nimi ??? Monta väärää Jeesusta kyllä on mutta että Lars . Luther ja Lars jumalat. Leevi on vielä Mooseksen ajan vanha liittoinen ennen Jeesusta. Onko teidät kastettu lutteriin lasseen vai Jeesukseen .


    • maagikko

      Lestat ova suuntautuneet uskomaan olevansa ainoita oikeita jumalan sanan tulkkkeja ankaralla tavalla.
      Siellä raamatussa on myös vuorisaarna jota heidänkin kannattaisi lukea.
      Ei kukaan joudu helvettiin.Ei sitä ole muualla kuin ajatusmaailmassa.
      Ja on kautta aikojen ollut yksi pelotus keino saada lukutaidoton tietämätön kansa nöyräksi.
      Lestojen taivas taitaa olla aika autio.
      Mutta hekin tulevat yllättymään.
      Älä anna heidän masentaa mieltäsi.Käytä järkeäsi ja tiedä ettei kukaan toinen voi sanoa minne joudumme.
      Lapsista tulee enkeleitä.Sillä he eivät ole kenellekään pahaa tehneet.
      Ole levollisella mielellä.Jos epäilet sanojani rukoile/meditoi se rauhoittaa ja antaa vastauksia.

      • Anonyymi

        Meditoi. Budha. Kultaiset vasikat. Karma. 1700 luvun ison vihan aika ja sen ajan synnit.Lutteri ja Agricola 1500 luvun käännökset latinasta suomeksi ei käy kun elävät 1700 lukua. Murhasivat kristittyjä. Isonvihan aikana meinaan kasakat. Lestoilla on monia lahkoja . Kääntyillään juutalaisuuden lain alle. Uhraamaan elukoita.


    • eslest

      Helvetti on tarkoitettu paholaiselle ja hänen lapsilleen, kun taas taivas on Jumalalle ja hänen lapsilleen. Se mihin joutuu riippuu toisin sanoen siitä kumman lapsi kuollessaan on.

      Mutta jos tänään on paholaisen lapsi, voi kuitenkin tulla Jumalan lapseksi, jos tulee osalliseksi evankeliumista, ja saa uskon syntiensä anteeksiantamiseen Jeesuksen sovintotyön kautta. Uskotko sinä näin?

      Jos tunnet, että sinulla ei ole rauhaa Jumalan kanssa, niin olisi hyvä jos lähtisit etsimään, missä on näitä Jumalan lapsia, jotka voisivat opastaa, miten voisit tulla Jumalan lapseksi. Ainoastaan tällä Jumalan lapseudella on merkitystä, ei niinkään sillä oletko lestadiolainen tai joku muu. Itse uskon, että Jumalan lapsia löytyy esikoislestadiolaisten keskuudessa, mutta voi niitä löytyä vanhoillislestadiolaisten ja muidenkin lestadiolaisten keskuudessa, ja yhtä hyvin myös ei-lestadiolaistenkin keskuudessa, mutta muuta en uskalla suositella kuin sitä, mistä olen varma.

      Mitä tulee tähän kirkkoon kuuluvaan kastettuun 1. v. lapseen, niin luulisin, ettei kukaan lestadiolainen, mihin tahansa ryhmään kuuluukin, usko sellaisen joutuvan helvettiin. Lapset eivät kuitenkaan pääse taivaaseen siksi, että olisivat viattomia, mutta myös heidän osaltaan Jumalan lapseus edellyttää uskoa syntien anteeksiantamukseen, koska kukaan ihminen ei ole synnitön.

    • sikiämisestään

      asti Jumalan lapsi. Siis myös abortissa murhatut lapset pääsevät taivaaseen. Kirkkohan on tulkinnut että vain kasteen jälkeen pääsisi taivaaseen. On tyhmää luulla että Jumala jättäisi avuttoman lapsen taivaaseen pääsyn ihmisen varaan. Käsittääkseni tuo kastetulkinta on vain siksi, jotta voitaisiin selittää että sikiö ei olekaan ihminen ja hänet voitaisiin murhata ilman tunnontuskia. Tosin abortti kyllä useimmiten jättää tunnontuskat äidilleen, sekin jo osoittaa jotain.

      Jos elämää syntyy, sitä pitää aina suojella. Ei tuhota.

      Lapsen varttuessa synti voi kuitenkin erottaa lapsen Jumalasta ja hän kadottaa elävän uskon. Mutta jokaisella ihmisellä on palaamisen mahdollisuus. On hänestä itsestään kiinni haluaako hän palata vai paaduttaa sydämensä.

      Eräs sairas, jolla oli viikko elinaikaa jäljellä, kieltäytyi palaamasta siirtämällä parannuksenteon tuonnemmaksi. Hänen etsikonaikansa oli ohi. Vain Jumala herättää tunnon ja usko on kallein lahja, mitä ihmisellä koskaan voi olla. Kaikki eivät halua ottaa sitä lahjaa vastaan.

      • Anonyymi

        Pääseekö raiskaajat taivaaseen ja niiden lapset....entä vesipäät ja Mongolian shamaanit. Tataarit ja imaamit ,noidat ja judet. ( Lestat korottaa itsensä muiden kristittyjen tuomariksi ja yläpuolelle, syyttää uhreja on tosi julmaa kuin sudet raatelee heikkoja eikä laumaa säästä).


      • Anonyymi

        Oliko se saanut kasteen Jeesukseen ?? Kävi varmaan normaali kirkossa ja uskoi Jeesukseen mutta ei teihin . On taivaassa. Älkää tuomitko ettei teitä tuomittaisi ! Ei kristityllä ole mitään etsikko aikaa , se oli juutalaisilla jotka menetti sen kieltämällä poika Jeesuksen .


      • Anonyymi

        Oot kyllä sekaisin.


    • vastaaja

      Jokaisessa ihmisessä on perisynti, myös sinussa. Ilman Jumalan apua ei voi kelvata Jumalalle. Sinun pitää tehdä parannus, niin saat syntisi anteeksi ja nimesi kirjoitetaan elämän kirjaan. Parannuksen jälkeen pitää kilvoitella ja kantaa ristiä jos haluaa pelastuksen.

      • Anonyymi

        Siis ne jotka ei ole vielä kuullut evankeliumia mutta kristitty on jo kuullut ,älä vainoa kristittyjä . Vainoa muita uskontoja .


      • Anonyymi

        Ohhoijaa soiko herätyskello jo ...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe