Miltä saatana näyttää?

gazpacho

Tulipa vaan tuossa mieleeni, että miltähän se saatana oikein näyttää teidän uskovaisten mielestä. Olen kuulemma menossa helvettiin, joten olisi hyvä tietää etukäteen millainen hemmo siellä on minun sieluani halstraamassa.

Sitten toinen kysymys. Saatanaa on paljonkin kuvattu taiteessa, mutta jumalaa ei pahemmin, vaan jeesus on aina parrasvaloissa. Mistä moinen johtuu?

Tässä vielä pari kuvaa, jotka mahdollisesti esittävät saatanaa:

http://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/blake/blake.satan-inflicting-boils-on-job.jpg

http://www.workjoke.com/satan.gif

http://home.comcast.net/~dougmillison/satan.jpg

http://www.computing.dcu.ie/computety/2005/jfree-cty/Satan.gif

45

2540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huuleskivitsi

      ...ehkä se näyttää vähän pirulta!??

    • uskollinen

      Varmaan en uskoisi, jos odottaisin jotain näkyvää "hemmoa". Ei taitaisi usko riittää siihen, että joku konkreettinen lohikäärme odottaa sitten siellä tuollapuolen. Se lienee liittyvän jotenkin pahoihin tekoihimme ja niiden epäluonnollisuuteen. Olet aika pitkälti itse oma saatanasi, joten katso peiliin.
      Jokainen saa itse päättää, onko saatanaa olemassa ja sitähän ei ole, jos uskoo. Miltä itse luulet pahuuden näyttävän. Seitsenpäinen lohikäärme on vertauskuva, mutta pahuus on paremminkin näkyvissä pahoissa teoissa.

    • Kopuli

      sanotaan, että se oli Jumalan kaikkein kaunein ja ihanin enkeli joka ylpistyi ja kapinoi Jumalaa vastaan, halusi Jumalaksi Jumalan tilalle. Eli ei se silloin ole kauhea tai hirvittävä ulkonäöllisesti, ainakin luulen niin... Ja toivotaan, ettei minun ikinä tarvitsekkaan nähdä sitä..

      käyppäs lukemassa Helluntalaisuus palsta kakkos sivulta SleeplessNight:n aloittama ketju: Lucifer langennut enkeli tms. siinä oli jotain asiasta.

    • Trubaduuri

      Saatana tarkoittaa alkukielellä vastustajaa ja vastustaja on sellainen joka on jotakin vastaan.
      Mutta jos se käännetään tarkoittamaan "Pahaa" tai perkelettä tai saatanaa, pahuuteen liittyvässä muodossa, voi se näyttää vaikka ihmiseltä, joka ase kädessä vaanii lähimmäisensä henkeä tai omaisuutta. Ja pedon, eli vastustajan kuva tulee luvusta 666, joka on ihmisen kuva, ihmisen luku. Sekin on saatanasta, eli pahasta, joka on siis vastustaja tässä tapauksessa maan ja taivaan Herralle, eli Luojalle, taivalliselle Isälle ja hänen valituilleen.

    • jli
    • Mikimalek
      • uskollinen

        Kiitos tuosta! Se oli ehkä parhaita vitsejä, mitä voisi tähän väliin heittää. Satani on muuten aika pirun näköinen äijä. Zigmund Palffy voisi olla ehkä vampyyrin kuvana, kun hän siellä linnassa asustelee. :)

        Satan vaan pelaa nykyään Islandersissa, joten siunausta vaan silleki, et tulee maaleja.


    • Saatana

      No minähän näytän HELVETIN HYVÄLTÄ! RAAH HAA HAH haa heh ehee

    • saatanallisen komea

      on tää helvetin hauskaa

    • Rike

      ...vaikkapa Harvey Keiteliltä (Kristuksen viimeinen kiusaus) tai Pietarilta, joka nuhteli Jeesusta. Tai jokaiselta, joka on ulospäin hyvä mutta sisältä raateleva susi.

    • katsoin peiliin

      Katso peiliin.

      Pyydä sitten Jeeukseen vedoten vapautta Saatanan vallasta. Saat sen.

      • Anonyymi

        Matteuksen evankeliumi:
        22:14 "Sillä monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut."


    • harrat

      Kun otat Jeesuksen ristintyön vastaan ja pelastut(jos et jo ole ) sen jälkeen saatana näyttää sinusta muserretulta itikalta joka kyllä yrittää inistä ja valehdella olevansa jokin suuri,Mutta se on peloissaan ja tietää että lopullinen helvettiin heitto on lähellä.Se on tekevä Jeesus Kristus sille.

    • Nyttis7

      En klikkaile linkkejäsi. Mutta ei sinun pakko ole jäädä sen veijari-valehtelijan saaliiksi.
      Ei siitä ole kaveriksi sinulle. Se H:tti on eristys selli, jossa kaikilla on paha olla.

      William Jokisen kirjasta"Näky" luin, että hän oli nähnyt sen. Oli ollut karmea musta silmäinen kauhistus, joka oli uhonnut:

      "Lähden valloittamaan maailmaa" Ja sitä se on tehnyt ja tekee. Onneton, joka sitä lähtee seuraamaan. Voi se kyllä kuulemma esiintyä herrasmiehenäkin..

      Siksi, että "Jumala on HENKI", ei Häntä voi nähdä. Lue Raamatuin alusta: "Jumalan Henki liikkui vetten päällä, ja Jumala sanoi:...Tulkoon valo jne

      Tämä Jumalan VALO ilmaantui maailmaan Jumalan rakkaudesta : Pelastajana, Vapahtajana Jeesuksessa, jonka NIMEEN USKOMALLA PELASTUMME.
      "EI OLE ANNETTU MUUTA NIMEÄ JOSSA PELASTUA KUIN JEESUS" "Huuda sinäkin, äänettömästi tai ääneen sisimpäsi syvyydestä Jeesusta, niin koet uudestisyntymän.. AMEN. Hyvää yötä

      • dead girl

        joo jotain paskaa.... vittu ETTEKS TE prkl JO YMMÄRRÄ ETTÄ JUMALAA EI OLE OLEMASSA...en tiedä saatanasta paskaakaan... mut pahaa on 100% olemassa mutten tiedä siitä hyvästä ....karu totuus on että ihmiset ovat bakteereista ... ihan sama uskotteko vai ette....... saatana ei näytä enää kauniilta enkelilta ku silloin se oli.. se on keränny niin paljon vihaa ja pahoja tekoja itteensä että näyttää aika karmeelta ...mutta en pakota jumalan uskon lopettamista se on ihan teijän oma asia .... raamattu on hyvin vanha ihmisen keksimä taru/tarina /huuhaa.......mutta jotain sivuja puttuu niitä ei laitettu koska se on totta.. enempää en kerro en halua pilata teijän mielikuvitusta ... se joka tietää jotain mikä on totta ni sen pitäis pitää turpansa kiinni .... niinku mä teenki nyt..


    • Saatana vaikutta yleensä ihmisen hahmossa. Mielellään sellaisessa hahmossa jossa häntä ei epäillä. Juudas (Jeesus luotti häneen paljon, mutta Saatana ei voinut silti hämätä Jeesusta koska Jeesus tiesi)...erittäin viattoman näköisessä ja kauniissa vartalossa (jotta ihmiset lankeaisivat epäuskoon).

      Lucifer oli kaunis enkeli...todella kaunis (ainakin luulen) ja varmasti äkämistyi kun Jumala loi Naisen, joka oli Luciferiakin kauniimpi.

      Luciferista tuli Saatana kun ajettiin taivasta pois.

      Piirtäkää vaikka miljoona kuvaa - ette tiedä miltä Saatana oikeasti näyttää - ja toivon ettette ikinä näe häntä. Saatana (Lucifer) vihaa ihmistä...puhui pahaa ihmisistä Jumalan edessä syytelleen näitä.

      • Anonyymi

        Tarut eivät ole totta siksi niihin uskotaan ilman näyttöä!


    • Niko14Helsingistä

      Tää on outo juttu mutta totta! Mun äitipuoli kertoi mulle että kun hän oli n. 4v hänen kotimaassaan, hän oli silloin jossain teltassa hänen setiensä ja tätiensä kanssa. Sukulaiset olivat pelannut korttia ja äitipuoli katseli ovesta ulos (ovi oli auki) yhtäkki sekunnin murto-osassa ovelle käveli lyhyt mies, hän näytti osittain mieheltä, ja osittain eläimeltä. kuten sanoin. sekunnin murto-osassa tuo olento meni häipyi. Nyt pari päivää sitten otin asian esille, ja äitipuoleni kertoi että hänen äidin naapuri oli tullut kaupasta kotiin, ja nähnyt aivan samanlaisen olennon kuin äitipuoleni. olento oli sanonut jotain tälläista: "minä tulin hakemaan emmaa". sitten hänen äiti ja tytär lähtivät kirkkoon kysymään jotain ja pappi oli kysynyt jotaki et oliks se tyttö kastettu. ne vastas et ei. pappi oli sanonut että se pitää kastaa heti kirkkoon.

      Eli mun näkemykseni on että tuo kyseinen "olento" liittyy jotenkin tuohon niin sanottuu helvettiin. alko myös mietityttää kun siskoani ei ole kastettu kirkkoon että...

    • siltä se näyttää

      se näyttää keijo kärmekseltä oiken päin!

      • voi sentään

        ja voi käyttä aurinkoklaseja niin halutessaan, mutta sut se kyllä grillaa jos sinne putoat...


    • niin se vaan on se

      se on niin pop jos se niin haluu, mutta sun järjelläsi suosittelen pysymään kaukana siitä ja etsi-mään tietä pelas-tukseen...!

      • nostakoon hattujaan

        Hupsista vaan ja sillon knalli?


    • en jää tänne nyt

      en tiiä sun mörkömakuusi mutta minä en taida haluta tietää...

    • Anonyymi

      Missä on saatana

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      On hyvin vaarallista leikitellä paholaisen kanssa. Mitä järkeä on edes miettiä miltä paholainen näyttää? Jeesus ei puhunut paholaisesta kovinkaan paljoa. Hyvä niin. Eikä Raamattu edes kerro hänen oikeaa nimeään ennenkuin hän sai nimen Saatana joka merkitsee vastustajaa. Kristityn ei pidä kiinnittää liikaa huomiota pahoihin enkeleihin/demoneihin.
      Demonit ja paholainen ovat kristityn pahimmat viholliset.

      • Anonyymi

        Eikö se oikea nimi ole Antti? Saatanahan on kuulemma Jeesus Kristuksen hulttio velipoika Antti Kristus. Jobin kirjan alussakin puhutaan siitä, miten Jumala oli poikinensa aikaa viettämässä ja myäs Saatana heidän mukanaan.


      • Anonyymi

        jeesus paini mielenterveyspotilaana saatanan kanssa erämaassa 🤣


    • Olen nähnyt kaksi kertaa.Lusiferin kyömynenäisenä ja kuulin myös sen paskaisen räkäisen naurun kun se nauroi kun oli saanut tuhottua perheeni .
      Se nauru oli jotain niin paskaista ettei mitään rajaa.
      Toinen kerta näin sen lohikäärmeenä kun Jeesus jostain syystä halusi näyttää sen pimeyden ,mistä se tuli läpi.
      Se pimeys oli sellaista pimeyttä mitä ei ole maanpäällä.
      Se oli todellista pimeyttä.
      Vaikka se möyrysi lähellä minua ja yritti sylkeä jotain syljen ja vaahdon kaltaista päälleni niin se joutui vetämään sen ektoplasman takaisin ja se raivosi ja halusi tuhota minut ,mutta sillä ei ollut pienintäkään mahdollisuutta siihen.Vierelläni oli VOIMA jota kukaan ei ylitä.
      Pilkata eikä väheksyä pidä.
      Kristus Jeesus on ainoa turvamme.

      • Pian tämän jälkeen Jeesus antoi selvällä näyllä tehtäväni tässä lopunajassa.
        Profeetalliset kirjakääröt ja niitä oli iso kasa odottamassa kiviaidan vieressä ja Hänen lampaiden kaitseminen ja opettaminen.


      • Anonyymi

        Miksi sitten Hänestä luovut?
        "
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        "


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sitten Hänestä luovut?
        "
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        "

        Idiootti.Ketään ei kiinnosta


      • Anonyymi

        Satuja ja uskomuksia ilman mitään totuuksia päästelet!


    • Anonyymi

      Tuolta kokoomuksen sivultahan sen näkee. Ei tarvitse mielikuvitusta käyttää.

    • Anonyymi

      Oletan hänet ulkoisesti (alunperin) hvinkin "kauniiksi", kookkaaksi mies-naishahmoksi, mutta lankeemus saastutti hänen henkensä, niin että ulkonäössä vaikuttaa järkyttävä ristiriita: kaunis, mutta samalla täysin turmeltunut, täyden pahuuden, vihan ja halpamaisuuden ruumiillistuma. Mahd. hyvinkin riutuneen näköinen.

      Muutoin hän vaihtaa ulkonäköään, on milloin minkäkin näköinen, kuin Helvetin naamiaisjuhlissa. On kova puhumaan.

      • Anonyymi

        Kun Herra Sebaotin kerrotaan olevan kaikkitietävän, niin Hänen täytyi tietää jo arkkienkeli Lusiferia luodessaan tämän ryhtyvän kapinaan, ja silti Herra Sebaot teki Lusiferin juuri sellaiseksi, kapinalle alttiiksi.
        Miksi Hän teki niin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Herra Sebaotin kerrotaan olevan kaikkitietävän, niin Hänen täytyi tietää jo arkkienkeli Lusiferia luodessaan tämän ryhtyvän kapinaan, ja silti Herra Sebaot teki Lusiferin juuri sellaiseksi, kapinalle alttiiksi.
        Miksi Hän teki niin?

        En tiedä.


    • Se on lohikäärmeen näköinen:

      "mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.
      Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. (Ilmestys 12:8-9, Raamattu 1933/38)

      Kuvia:
      https://thebricktestament.com/revelation/satan_thrown_to_earth/rv12_03.html

      • Anonyymi

        Paitsi että Ilmestyskirja on symboliikkaa eikä kirjaimellista tekstiä.


    • Anonyymi

      Jeesus ei käskenyt julistaan mitään Helvettiä, vaan:

      "Laki ja profeetat oli Johannekseen asti, SIITÄ LÄHTIEN julistetaan
      Jumalan valtakuntaa" Luuk: 16: 16

    • Anonyymi

      Se näyttää hyvältä ja siksi mielisairaat uskovaiset eivät ymmärrä miksi se voi olla paha 🤣

    • Anonyymi

      Muistuttaa pirua, perkelettä ja paholaista.
      Ovatkin veljeksiä ja jumala on samaa sukua.

      • Anonyymi

        että joku vielä laittaa aloituksen , saatanasta . . .

        saatana on VOITETTU Golgatan ristillä.

        tiedoksi.


      • Anonyymi

        Piru on suomalaista kansanperinnettä ja vastaa eri kulttuureiden taruissa esiintyviä demoneita.

        Perkele on balttien muinainen ukkosen jumala, joka liitettiin kristittyjen paholais-hahmoon, joka on kooste eri kulttuurien jumalista ja demoneista.

        Kristinuskon sisälläkin on paljon vaihtelua saatanan käsitteestä.
        Juutalaisten vanhaan testamenttiin perustuvasta jumalan lähettämästä koettelijasta aina tämän maailman valtiaaseen.

        Taiteessa on lainailtu ainakin heprealaisia, antiikin ja kelttien jumalahahmoja.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe