Yasmin

kokemuksia

millaisia kokemuksia Yasmin-pillereistä? Ovatko niin hyvät kuin kehutaan? Tarkoitus on vaihtaa pillereitä, koska niiden hormonimäärä ei riitä pitämään kuukautisia kurissa (välivuotoja). Nyt käytössä matalahormoniset Harmonet-pillerit.

Kokemuksia? Muita vaihtoehtoja?

12

8170

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ????

      Onko yasminet paljon hormonipitoisempia kuin nuo harmonetit??

    • Bodoms

      Yasmin on erittäin vaarallinen ehkäisyvalmiste, eritoten henkilölle jolla on riski sairastua sydänsairauksiin. Varsinkin nuorilla naisilla sekä tytöillä tämän tuotteen käytön takia kuolemaan johtava tekijä. Yleisin kuolin tapa sydän- ja keuhkoveritulppa.

      Lähipiiristä on kuollut yksi tätä tuotetta käyttänyt ja tiedossa myös pari muutakin tapausta, missä kuolleen naisen käyttämä ehkäisyvalmiste ollut Yasmin.

      Muistutan että myös muillakin ehkäisytuotteilla on samoja kielteisiä vaikutuksia.

      Keuhkoveritulppa aiheuttaa nopean, mutta äärimmäisen kivuliaan kuoleman josta on lähes mahdotonta selviytyä. Ensioireina mm. pyörtyilyä ja hengenahdistusta.

      • ihmettelenpä

        mikä juttu tämä on?
        Toivottavasti pilaa?!?!

        Lääkäri määräsi mulle Yasmineja sekä mulla on sydän- ja verisuonirautiriski :/. Mutta juuri nyt en ala niitä syömään, ku otan renkaan käyttöön...


      • faktaa, hah

        Sanottavani on tiivistettynä tässä: Tällaiset kommentit, jotka perustuvat ns. kuulopuheisiin ja omiin olettamuksiin, jätettäköön kirjoittamatta. Yasminia määrätään nimenomaan henkilöille, joilla on riski sairastua sydän-ja verisuonitauteihin, eikä niin suinkaan tehdä vahingossa.


      • Anonyymi

        Yasmin netistä – sisältää sähköisen reseptin - https://hespac.com/yasminfi.htm Itselläni käytössä oli useita vuosia Yasmin-pillerit enkä kyllä muista, että itselläni olisi ollut minkäänlaisia sivuoireita.


    • lopetin..

      Mä käytin yasmineja mutta tuli aikas pahoja sivuvaikutuksia ja lopetin.sivuvaikutuksina mm: itkuisuus,haluttomuus,alapään kuivuminen, en kostunut, mielialojen vaihtelevuus, kiukunpuuskat, ravikohtaukset, ahdistuneisuus,pelkotilat.


      hormonimäärää kun joku kysy,niin
      Yasmin-tabletit sisältävät vaikuttavina aineina 3 mg drospirenonia ja 30 mikrogrammaa etinyyliestradiolia.

    • hmm

      Nyt "syönyt" yasminia kolme laatallista, ensimmäisen laatan aikana oli rinnat aikas järjettömän kipeet ja kasvoivatkin jonkin verran, olin hiukan itkuherkempi, ruokahalua ei nimeksikään jne. Ekalla taukoviikolla jatkuva päänsärky, joka hävisi toisen laatan alussa. Tämän jälkeen oireet lieventyneet todella paljon, tällä hetkellä en enää huomaa mitään eroa pillereitä edeltäneeseen aikaan. Ei kyllä ole tullut mitään "positiivisiakaan" vaikutuksia, vuoto on ihan yhtä runsasta, kivut samanlaiset kuin ennen eikä ole ihoonkaan vaikuttanut mitenkään.

      "Keuhkoveritulppa aiheuttaa nopean, mutta äärimmäisen kivuliaan kuoleman josta on lähes mahdotonta selviytyä."

      Tiedän, ettei saisi saivarrella, mutta tuli kyllä aamun parhaat naurut. Kuolemasta kun on yleensäkin aika hankala selviytyä... LOL

      Ja kyllä, e-pillerit nyt voivat "aiheuttaa" vähän sitä sun tätä, mutta yleensä taustalla on kyllä sitten jonkilaista olemassa olevaa alttiutta jo veritulpalle yms. Kaikilla pillerimerkeillä on havaittu vahinkoraskauksia, veritulppia jne. jne., yksittäistä merkkiä on siis aivan turha parjata, vaikka hlökohtaiset kokemukset siitä olisivatkin huonoja.

    • ..........................

      tosin olen huono vastaamaan, koska saatan olla "yliherkkä" kaikille ylimääräisille hormoneille. En nykyään käytä mitään hormonaalista ehkäisyä enkä tule käyttämäänkään. No kuiteski, söin ensin 3v kahta muuta merkkiä, tuli lähes kaikkia haittavaikutuksia mitä siinä vihkosessa mainittiin, paitsi niitä vakavimpia. Vaihdoin yasminiin, söin niitä vuoden. Migreeniä oli harvemmin ja seksihaluja ehkä hiukan palautui, mutta en silti kostunut samalla tavalla kuin ilman pillereitä. mutta ne rinnat...alkoi tulla möykkyisen tuntuista rintakudosta, tissit arasteli koko aika. mastopatiaa, mikä sinänsä on vaaratonta.. mutta sit vuoden päästä löytyi kasvain rinnasta, ja se oli hormoniperäinen (kasvanut sen verran nopeasti). Ei muuta ku pillerit pois ja leikkaukseen. kun jätin pillerit, ni se hiukan pieneni mutta halusin sen silti kokonaan pois ettei tarvitsisi murehtia. En enää uskalla syödä mitään pillereitä tms, vaikka jotkut lääkärit sanoivat ettei ne aiheuta. kyllä todellakin aiheuttaa jos kuuntelen sitä mitä oma kehoni asiasta sanoo. mutta nää on yksilöllisiä asioita, voi olla että sulle sopii yasminit hyvin. Itekki toivoin niin. jos nyt saisin uudestaan valita, en olisi koskaan alkanut syömään mitään pillereitä. Nää tissit on edelleenkin aika möykkyiset varsinki ennen kuukautisia, vaikkakin paljon paremmassa kunnossa kuin pillerien aikaan. parasta on kuitenkin se, että voi nauttia jälleen seksistä täysillä, jopa kortsun kanssa tuntuu paremmalta kuin koskaan pillerien kanssa ja ilman kortsua.

    • sand

      Olen syönyt niitä vuoden verran, eikä ole mitään pahaa sanottavaa!! Paitsi että ei ole aivan havimmasta päästä, mutta hinnan takia en ala hyvää tuotetta vaihtamaan.

      Kun aloin niitä syömään, seksihaluni nousivat huimasti! Mielialaankaan ei ole ollut mitään vaikutusta.

      Loman takia kuukautisia täytyi myös siirtää, joten söin 2 laattaa putkeen, eikä ollut tiputuvuotoa eikä mitään muitakaan ongelmia.

      Nämä pillerikeskustelut ovat tietysti aina vähän ongelmallisia, koska me ihmiset olemme todella erilaisia, ja tarvitsemme sen lääkärissä käynnin ennen niiden hommaamista. Toislle meistä sopii Yasmine, toisille joku muu. Esimerkiksi ystäväni ei voi käyttää muuta ehkäisyä kuin kondomia. Joten näin aluksi luotat lääkärin sanaan, jos pillerit eivät sovi, otat lääkäriin uudestaan yhteyttä ja vaihdat merkkiä! niin yksinkertaista.

      hauskaa syksynjatkoa!

      • ..Yasminit maksaa?

        Nii kyselen paljoko nuo Yasmin merkkiset pillerit maksanee? Onko paljonki enenmmän kuten esimerkiksi Meliane- merkkiset pillerit, joita nyt vielä syön tämän keskeneräisen laatan loppuun-ja siirryn sitten noihin Yasmineihin..Nää Melianet 3kk satsi maksoi sellaset 30euroa..
        Toitottavasti ei kovin suurta eroa,30 euroakin nimittäin aikas paljon jo..:/


      • hintoja..
        ..Yasminit maksaa? kirjoitti:

        Nii kyselen paljoko nuo Yasmin merkkiset pillerit maksanee? Onko paljonki enenmmän kuten esimerkiksi Meliane- merkkiset pillerit, joita nyt vielä syön tämän keskeneräisen laatan loppuun-ja siirryn sitten noihin Yasmineihin..Nää Melianet 3kk satsi maksoi sellaset 30euroa..
        Toitottavasti ei kovin suurta eroa,30 euroakin nimittäin aikas paljon jo..:/

        yasminin hinta 11,94 € / kk ja 3kk satsi on 32,10 € .



        melianet on 9,24 € / kk ja 3kk satsi 26,05 € .


    • Anonyymi

      Vanha ketju, mut kaikille tiedoksi, jotka miettii yasminea ja sen hintaa. Diza merkkinen= samat vaikuttava-aineet kuin yasminissa, mut pikkasen pienempi etinyyliestradiolia. Nii maksaa 5x24 37e, eli paljon halvempi ku Yasmin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5678
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3485
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe