Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Stargatetillä liian vähän katsojiako?

The Ridler

Johtuisko mitenkään tästä syystä että tähtiportista ei tuu uusia jaksoja kun sillä ei ole ehkä tarpeeksi katsojia.Elokuussa 2004 Finnpanelin katsojaluku vertailussa se löytyy vasta sijalta 13 ja katsojia oli vaivaiset 348 000 tuhatta siellä on esim kahdeksantena Dragnet jolla oli katsojia 485 000 eli ei tuolla TH:lla nyt kovin paljoa tunnu olevan katsojia jos kerran ei päästä edes kymmenen katsotuimman ohjelman joukkoon ja edellä on jopa Dragnet.Tässä vois olla yksi syy miksi uusia jaksoja ei ole tullut enää lisää.

10

2082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyyliö

      Tulikohan elokuussa 2004 uusia jaksoja vai uusintoja? En itse enää muista milloin Tähtiportti loppui maikkarilla, ja mikäli on kyse uusinnoista, minkä ihmeen takia katsojia edes pitäisi olla pilvin pimein?

      Kuitenkin 348 000 katsojaa on mielestäni varsin paljon siihen nähden että kysymys kuitenkin on maasta jossa on vaivaiset 5 milj. asukasta.

      Minkä takia joka ohjelmalla pitäisi olla katsojakuntanaan about puolet koko kansakunnasta?

      Ja jos se nyt kaikki on niin hemmetin vaikeaa kumminkin maikkarille, niin laittakoon Tähtiportin uusia kausia edes subilla, siellähän tulee muutakin mukavaa jota eivät kaikki arvosta.

      • The Ridler

        Mä katoin noin huviksi myös vuoden 2002 katsoja lukuja niin aika samoja lukuja ne oli silloinkin ja sijoitus kas kumma 13.Tämä on vaan mun arvio että josko johtuis siitä että niitä uusia jaksoja ei saada tänne millään.


    • Rahapula

      Stargate ja varsinkin Star Trek taitavat olla lisäksi aika kalliita sarjoja ostaa, jos vertaa saippuasarjoihin tai vaikka epäonnistuneeseen ja nopeasti lopetettuun Dragnettiin. Uskoisin ettei tuo
      350 000 katsojaa vielä riitä alkuunkaan. Ilmeisesti koska subtv ei ole valtakunnallinen kanava, se saa sarjat halvemmalla.

    • buhaa

      Onko tuo tuotantokausi miten pitkä ameriikassa?.
      Meinaan että ohjelmia ei voi lähettää joka viikko koska uudet ohjelmat on syöty nopeasti loppuun, uusia ei varmaankaan ilmesty joka viikko sielläkään, eli pitää odottaa uusia ohjelmia?
      Tähtiportti vaan on paras scifi tv:ssä.
      Richard Dean Anderson ei muuten enää esiinny uusimmissa jaksoissa :(

      • Riisi

        Tuotanto kausi on 22 jaksoa.


    • Helvet

      Kun ajattelee mihin esitysaikaan se tuli viimeisenä vuonna. 23:30 tai jotain sinnepäin.
      Katsojamäärähän on ollut tohon nähden ihan hyvä.

      Kyllä siinä on ollut jotain muuta lopettamisen takana kuin ohjelman hinta...

      • Nimetön

        Ei tuon Stargåten lopettamiseen mitään muuta syytä ole kuin se että kolmosella ei vaan yksinkertaisesti tykätä scifistä. Muistan ajat kun ne näyttivät kauden pari Star Trek TNG:tä ja sitten yhtäkkiä myivät sen esitysoikeudet neloselle joka siihen aikaan näkyi vain kaapelissa. Katsojat suuttuivat, mutta mitäs ne siitä. Vannoivat ettei kolmoselta tule enää ikinä Star Trekiä. Eikä ole tullut. Ihme kun yleensä näyttivät sitä Tähtiporttia niinkin kauan...


      • viipyy
        Nimetön kirjoitti:

        Ei tuon Stargåten lopettamiseen mitään muuta syytä ole kuin se että kolmosella ei vaan yksinkertaisesti tykätä scifistä. Muistan ajat kun ne näyttivät kauden pari Star Trek TNG:tä ja sitten yhtäkkiä myivät sen esitysoikeudet neloselle joka siihen aikaan näkyi vain kaapelissa. Katsojat suuttuivat, mutta mitäs ne siitä. Vannoivat ettei kolmoselta tule enää ikinä Star Trekiä. Eikä ole tullut. Ihme kun yleensä näyttivät sitä Tähtiporttia niinkin kauan...

        Suomen ensimmäinen scifi-kanava?


    • Dodid

      Syy varmaan vähäseen katsoja määrään oli TOSI myöhänen esittämis aika muistaakseni näkyi kello 23 jälkeen keskellä viikoa. Paljonko olisi katsojia jos näytettäisiin esim. salattujen elämien katseluaikaan?

      • Sarjan Ystävä

        Sarjalla oli katsojia enemmänkin kuin mitkään tutkimukset antaa osoittaa. Kun oltaisiin jokaiseen talouteen mikä suomesta löytyy niin laitettu tämä laite joka lähettää tiedot tutkimuksiaan tekeville että kuinka paljon oikeasti sarjalla oli katsojia niin sarja pyörisi vieläkin maikkarilla. Jos aletaan tekemään joitain tutkimuksia jostain sarjan katsojaluvuista niin pitäisi myös olla laitteita jaettavissa kotitalouksille eikä vaan ns. "muutama tuhat kpl".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe