Miljonäärinä on tylsää!

MiljonääriM

Eniten minua euromiljonäärinä harmittavat mm. seuraavat seikat:

En pysty syömään kuin pari kertaa päivässä.
En pysty juomaan yhtään enemmän kuin köyhät.
En pysty aktiin kuin kerran pari päivässä.
Minulla ei ole välttämättä niin hauskaa kuin köyhillä, vaan aika usein tylsää.

Minulla ei ole mitään haaveita, sillä minulla on jo kaikki tarvittava materia mitä rahalla saa ja tarvitsen.
Jouluna minulla on erityisen tylsää, sillä pakettien avaaminen on tylsää ja tylsää on ollut lahjojen ostajillakin, sillä miljonäärille lahjojen ostaminen on varmaankin tylsää puuhaa.

Matkustaminenkin on tylsää, sillä maailmalla on tullut koluttua jo aivan riittämiin ja lentäminekin on tylsää.

Tylsää on myös havaita, miten minua kadehditaan aivan turhaan, vaikka sääli liiasta rahasta, jota ei pysty enää mielekäästi käyttämään olisi lähempänä totuutta.

Tylsää on myös huomata olevansa kateellinen köyhälle, mutta onnelliselle tavikselle, jolla haaveita ja monenlaisia odotuksia tulevaisuudesta.

17

2996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen euromiljonääri

      Näinhän se aika pitkälle on.

      On tässä kuitenkin hyvät puolensa, stockalta saa ostettua parempa ruokaa.

      Eikä tarvitse huolehtia siitä että joku satunnainen tuttavuus tulee raskaaksi, kun elatusmaksut voi maksaa pikkurahakukkarosta.

      • MiljonääriM

        Mutta kun köyhiä näkee jo Stokkallakin, joten ei hyvältä näytä.


      • Toinen euromiljonääri
        MiljonääriM kirjoitti:

        Mutta kun köyhiä näkee jo Stokkallakin, joten ei hyvältä näytä.

        Kyllä stockaltakin saa halpaa perusruokaa jos sitä haluaa. Hummerit ja lumiravut ne onneksi jättävät meille.

        Ja lisäisin äskeiseen kommenttiini vielä yhden jutun mikä tuli yllärinä. Töykeitä naisia tulee vastaan ihan yhtä paljon kuin köyhänäkin, erona on se että niitä itseään näyttää vituttavan se miten käyttäytyivät. On tästä jotain hupia.


      • Tuhkimoinen
        Toinen euromiljonääri kirjoitti:

        Kyllä stockaltakin saa halpaa perusruokaa jos sitä haluaa. Hummerit ja lumiravut ne onneksi jättävät meille.

        Ja lisäisin äskeiseen kommenttiini vielä yhden jutun mikä tuli yllärinä. Töykeitä naisia tulee vastaan ihan yhtä paljon kuin köyhänäkin, erona on se että niitä itseään näyttää vituttavan se miten käyttäytyivät. On tästä jotain hupia.

        Jos te miljonäärit olette itse sellaisia persoonia ,jotka eivät herätä naisissa mm. empatian tunteita, niin ei ihme jos tapaatte töykeitä naisia.
        Itselläni nousevat hennot ihokarvatkin pystyyn ja tulen entistäkin varauksellisemmaksi miehen kanssa, jos hän leveilee rahoilla/omaisuudella tai jostain tiedän hänen varakkuutensa.
        On paljon naisia - hyvänäköisiä, koulutettuja, mutta ei "miljonäärejä" - jotka kiertävät rahasssa pyöriskelijät kaukaa. Ja on heitäkin -naisia (naikkosia?) - jotka tekevät mitä vain saadakseen miljonäärin.


    • multimiljonääri

      niin hirveen tylsää ole, kun voi lennellä omalla yksityiskoneella. Ei tarvii mennä turistisillipurkilla klaustrofobian vallassa. eikä tarvii jonotella laukkujaan, kun voi aina ostaa uudet kamat uudessa paikassa.

    • a.p

      Jos mulla olis miljoonia rahaa (niin kuin eräillä) niin pistäisin puolet johonkin rahastoihin ja puolet säilyttäisin ite ja siitä rahastosta pistäisin osakkeisiin puolet ja toisen poulen pistäisin korkoa tuottaviin obligaatioihin. siitä sitten tuottoa jaeltaisiin punaiselle ristille, kirkolle, tutuille jotka on köyhiä, kyllä sitä rahaa saa menemään uskokaa pois, jos 10 miljoonasta 9 pistää SPR:N katastrofirahastoon niin voi kuinka paljon sillä autettaisiin myrskyjen ja muiden luonnon onnettomuuksien uhreja joilta on mennyt kaikki, koko elämä pilalle. kokeilkaa voitte päästä kuolemattomuuden hyväntekijöiden kirjoihin! :)

      • Minna

        No kirkko ei oo kyllä kovinkaan köyhä
        vaikka luulisi. Esim. yrityksiltä verotetaan koko ajan kirkollisveroa vaikkeivat nämä kyllä mitenkään liity koko kirkko-asiaan yhtään mitenkään.

        no tämä vaan tuli mieleen...


    • Itsensä

      Kehittäminen voisi tulla kysymykseen jos elämä on kerran niin tylsää. Jos on kunnianhimoinen ja utelias luonne niin ei kai ne ominaisuudet katoa minnekään vaikka rikastuukin? Itse ainakin kuvittelisin että jos minulla ei olisi taloudellisia ongelmia niin näin olis..
      Mitään en oo koko elämäni aikana toivonu enempää kun että talous antais periksi sen verran että pystyisin opiskelemaan ja keskittymään mielenkiintoisiin asioihin. Mutta koska näin ei ole ollu, olen joutunut käyttämään kaiken "vapaaksi jäävän" ajan töiden tekemiseen. Eikä työnteossa mitään, mutta olishan se mukavempaa tehdä oman alan töitä ja kehittää itteensä sillä saralla...Ja että tekemästään työstä sais kunnon palkkaa...
      Että kyllä mä luulen ettei mun hymy hyytyis jos ite olisin miljonääri
      Ikävää se on nimittäin nimittäin huonoa lihaakin syödä.

    • Nimetön

      ongelmiisi tulee tässä: ala kirjoittamaan, koska se tuntuu sinulta sujuvan. Ymmärrän tilasi, koska olin itse vielä 3 vuotta sitten markkamiljonääri ja tyhjältä tuntui. Sitten kaikki meni. Ja pää meinas seota, vaan ei sitten kuitenkaan. Nyt etsin pilkkahintaista paska-asuntoa ja työpaikkaa, joka ei kiinnosta, kun omalta alaltani en saa. Firma lepää, työkkäri ei anna penniäkään ja sossussakin epäilevät, että kusetan. Tänään 2 kananmunaa, tomaatti ja ruisleipäviipaletta. Tullut vähän uusia arvoja entisten tilalle. Se hyvä köyhyydessä, olet oikeassa:)

    • milah

      rahasi minulle. En käsitä niitä, jotka valittavat rahan paljoudesta. Niistä pääsee eroon helpommin kuin uskookaan. Ja en puhu kateellisena köyhänä, koska olen aina saanut elää hyvällä budjetilla jne. Ei raha tee minua yhtään surullisemmaksi, on paljon asiota, joita rahalle ei voi ostaa ja vaikka voikin materiallista ostaa, aina voi ostaa jotain uutta. En sano, että kaiken omistaminen olsi järkevää. Ja vaikka omistatkin kaiken tarpeellisen ei sinun tarvitse ostaa muuta. Voit lahjoittaa rahasi hyväntekeväisyyten ja säästää senverran, että voit elellä normaalisti.

      Tässä muutama vinkki:
      - jos käyt työssä lopeta se ja lähde opiskelemaan asioita, jotka sinua kiinnostavat
      - vaikka sanot matkailleesi paljon, et ole kaikkia kolkkia nähnyt, maksa hyvin ja lähde matkalle ei-turistirysään palkaten oman kunnollisen matkaoppaan
      - jos urheilu kiinnostaa, osta urheiluseura ja harrasta sen parissa

      • 10 euroo

        Tarvitsen kipeästi 10 euroa, tili on nordea 138935-59194


    • Pohjan Akka

      Sehän on oikein tutkittu juttu, ettei raha tee onnelliseksi. Siihen turtuu, tosin ei kokemusta : )

      Se, että on paljoin rahaa, sehän luo kumminkin mahdollisuuksia. Jos ajattelet, että mahdollisuuksia SINULLE, et varmaan onnelliseksi voi tullakaan. Voisit ajatella, miten voisit onnellistuttaa muita, sellaisia ihmisiä jotka olisivat sen ansainneet. Ei ketään hyväksikäyttäjiä. Minulla ainakin on mielikuva siitä, että rikkaan "ystävistä" suurin osa jättäisi hänet kuin rotat uppoavan laivan, jos rahat loppuis.

      Totta, hieman masentava mielikuva olisi ajatella itsensä jotenkin huippurikkaaksi. Sitähän olisi pakko alkaa kulkemaan jossain huippuvetimissä, kampaajalla joka viikko (päivä?), kosmetologilla jne....ei oikein hauskalta kuulostaisi.Pakko myöntää. Tykkään tästä toppatakkielämästäni.

      Eikö huippurikkaatkin suomalaiset) kumminkin ratkaise tyhjyysongelmansa tekemällä työtä. Jos on rahaa ja lisäksi fiksu, silloinhan voi tarjota ja luoda sitä työtä muillekin.

      terveisin köyhähkö, pulleahko, kahden poikalapsen yh.

      • Pohjan Akka

        Toisaalta, eihän se rahan määrä pakota ketään valitsemaan jotain tiettyä elämäntyyliä tai edes ystäväpiiriä. Tosin jos on synytynyt johonkin viiteryhmään, niin vaikea siitä on varmaan eroonkaan päästä, jos ei muuta lappiin eroakoksi.

        Jos rikastuisin huimasti tästä (onhan minulla hiukan osakkeita, joten periaatteessa mahdollista, heh)niin, en muuttaisi elämääni piiruin vertaa. Eykkään metsästää sitä halvinta ruokakoria (se on minun hobby, ja tuottaa tyydytyksen), lasten elämä ei muuttuisi yhtään onnellisemmaksi vaikka pelejä osteltaisiin nykyistä enemmän. Tietysti matkailu voisi avartaa, mutta en pidä sitäkään kovin merkittävänä onnellisuuden lisääjänä.

        Tietysti keski-ikäkin tekee nämä asenteet. On luonnollista, että moni 20:nen haaveilee rahasta, koska rikkaiden "onnesta" hehkutetaan tv:ssä ym:ssa. "Kun saat ison talon, olet onnellinen". hah, hah...

        Mutta siis se, että ITSELLÄ olisi rahaa, ei pakota yhtään mihinkään. Päinvastoin kuin rahattomuus, sehän pakottaa tiettyihin raameihin. Rikashan voi valita ulkonaisesti "köyhänkin" elämän.

        "Rikas mies"hän se suurempi peikko olisi kuin oma rikkaus: joutuisi pakottautumaan elämänmuotoon, missä ei viihtyisi. Elämään tyjänpäiväisten pintaliitoystävättärien kanssa peläten koska se ukko löytää jonkun parannellun version....tyyliin Täydelliset naiset.

        Eikö se olisi painajainen, elää rikkaan armoilla.


    • Antti

      Eli vuokrakämppä Mellunmäestä. Tavoitteena on tutustua kuukauden ajan vähävaraisten elämään. Saat joka päivälle kirjekuoren joka sisältää sen päivän toimeentulotuen vuokranmaksun jälkeen. Joudut luovuttamaan oikean talosi avaimen, puhelimen rahat ja luottokortit säilytyslokeroon. Tämän ehdottoman mielenkiintoisen loman hinta on vain 2500 euroa.

    • Leona

      Jos raha tekee sut noin onnettomaks niin täällä on vapaaehtoinen, joka voisi ottaa ne rahat omakseen... =)

    • ... oo

      ikinä nähnyt rahaa. älä tuu meille tavallisille duunareille puhuu p..skaa. että on tylsää :(. pistää vihaks kattella tommosta ruipeloo joka ei tiedä elämästä mitää...

    • Medved88

      Ite olen köyhä. Ja tietään miten "hyvältä" tuntuu kuin painaa 10 tunnin työpäivää 6 päivää viikossa, että saa leipää kotiin ja maksettua lainaan! terveys on koetuksella! osaan arvostaa rahaa, koska tietään miten vaikea on sen tienaminen, ja osan myös käyttä sitä oikein! minulla on helvetisti haaveita ja odotuksia tulevaisuudesta, mutta parempi että niitä ei olisi, koska ne ei toteutu ikinä, tekee olon vain huonomaksi kuin rupee ajattelemaan, tai näkee rikkan mersussa! ja eniten ottaa päähän kuin, joku miljonääri valitta että sillä on tylsää! Et vain osaa arvosta raha ja käyttä sitää oikein! Venäläinen sanonta "raha ei tee onnelliseksi, vaan rahan määrä" ja olen täysiin samaa mieltä! (Pieni vinkki; köyhäl on hauska ja se on onnellinen, koska on oma köyhä piiri esim. kaverit, ystävät. sunun täytty löytä saman kaltaisija kavereita ja tuttuja) ja Miljonäärista voi helposti tulla köyhä, mutta toisin pääin ei valitettavasti voi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe