Nyt se on alettava. Lanttukukon teko.
Enkä tee semmosta niinkuin hallissa
myydään. Siellä niissä on pelkkää lanttua.
Lihaa pitää olla rutosti, siis sattumia.
Mutta kuori siinä on voin kanssa parasta.
Siihen lämpimään kuoreen kun voi sulaa,
niin ahhhhhhhhhh!!!!
Nyt se on alettava
Jooseppi Huonokas
1
199
Vastaukset
Tämän eksoottiselta kuullostavan safkapläjäyksen?
Kalakukkokin käy ennen selkään roikimista.
Vaimo teki lehtiohjeen mukaan saaristolaisleipää.
Hakkaa mennen tullen kaupanleivät.
Savolainen uunilämmin ohrarieska menee näistä ohi!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Nyt tajusin mitä haet takaa
En epäile etteikö meillä olisi kivaa missä vaan. Se on iso hyppy henkisellä tasolla sinne syvempään päätyyn, kuten tiedä362917- 1732285
- 622284
Kukapa se Ämmän Kievarissa yöllä riehui?
En ole utelias, mutta haluaisin tietää, kuka riehui Ämmän Kievarissa viime yönä?331978Salilla oli toissapäivänä söpö tumma
Nuori nainen, joka katseli mua. Hymyili kun nähtiin kaupan ovella sen jälkeen411336Naiselle mieheltä
Huomasin tuossa, että jääkaapissani on eräs sinun ostamasi tuote edelleen avaamattomana. Arvaatko mikä?221333- 141330
- 101214
- 111194
- 221191