Unelmien mies

Miesmann

Minkälainen on unelmien mies ulkonäöltään ja muutenkin olemukseltaan.

38

18641

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minT

      Itsevarma muttei itsetietoinen. Kiltin näköinen, muttei nössö/nössön näköinen. Silmät pitää ehdottomasti olla lempeät. Ei ole väliä onko silmälasit vai ei.

      Hiusten värillä/mallilla ei ole mitään väliä, kunhan ne eivät ole ylikasvaneet. Siis pitkätkin saa olla, mutta ei niin, että ne ovat huolimattomuuden takia pitkät. Tai sittenkin on värillä väliä. Jos on luonnostaan maantien väriset hiukset, ne tulisi joko raidottaa kevyesti tai värjätä monisävyiseksi. EI missään tapauksessa blondata kusenkeltaiseksi tai mustaksi kalpeaa naamaa vasten!

      Leuka on tärkeä, sitä pitää olla tarpeeksi. Eli EI(!) ainakaan tällainen: http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/ohjelmat/salatut_elamat/uudet/313234.jpg

      Ei liian laiha, eikä liian lihava. Sopusuhtainen paras, myös pituudessa.

      Ei mielellään lävistyksiä. Korvassa saa kuitenkin olla koru. Ei mielellään tatuointeja, ainakaan mitään isoja ja rumia.

      Pukeutuminen on myös todella tärkeä juttu. Ei mitään verkkari/tuulipukulinjaa. Farkut on kivat, kunhan ne on tältä vuosituhannelta, ei mitään alaspäin kapenevia, eikä tiukkoja farkkuja. Paidoista ehdoton yök on ylipienet collegepaidat, sekä norjalaiset villapaidat. Sukissa ei saa olla reikiä. Takki ei saa olla tuulitakki/kansitakki/eikä mikään massatakki. Paras on pitkähkö kangastakki, varsinkin yhdistettynä olkalaukkuun, jota pidetään niin, että hihna on esim. vasemmalla olkapäällä, ja itse laukku oikeaa kankkua vasten.

      Olemuksessa on tärkeää esim. se, ettei esittele rahojaan, olipa ne sitten köyhällä tai rikkaalla. Jos nainen haluaa maksaa puolet esim. ravintolalaskusta, suokaa tälle naiselle se. Jos nainen haluaa maksaa koko laskun, suokaa sekin. Ei mitään kalliita lahjoja seurustelun aluksi! Sekä nainen, että mies voivat ostaa toisilleen ns. hellittelylahjoja, jotka eivät arvoltaan ole isoja, mutta jossa on ajatusta mukana. Lahja, joka sopii juuri henkilökohtaisesti vastaanottajalle. Omasta puolestani voin sanoa, että kaikenmaailman lahjat voi unohtaa. Jos rakastaa, niin sen voi näyttää tuhannella muullakin tavalla kuin "lahjomalla" :)

      Joo, nyt loppuu aika.

      Ja tosiaan, kysehän oli unelmien miehestä, enkä näitä asioita kumppanilta vaadi, eikä voisikaan vaatia. Täydellisyys on epätäydellisyyttä.

      • vaikka olikin provo

        Joo tein tämän provona mutta kiitos vastauksesta.Täytän kaikki kriteerit ja mulla ei todellakaan ole mitään kasper leukaa vaan kunnon miehen leuka,mutta jos saa kysyä miksi se leuka on niin tärkeä?


      • toikai

        Mä oon just toi...


      • Plaah plah

        Ikä 40 v
        Pituus 170 cm
        Hoikka
        Vaalea
        Osaa käyttäytyä tilanteen vaatimalla tavalla
        On kiinnostunut muistakin asioista kuin vain seksistä
        Ei pelkää/välttele ystäviäni mutta ei myöskään yritä iskeä heitä selkäni takana
        Joku yhteinen kiinnostuksen kohde mun kanssani

        Siinä kai ne, tärkeimmät


    • Lolita1982

      Unelmien mies... on n. 50-vuotias (tai vanhempikin), mieluummin minua lyhyempi tai saman mittainen. Mieluummin hieman pyöreä kuin anorektikko, muttei "sopusuhtainen" vartalokaan miinus ole. Hiukset joko harmaat tai tummat, joissa harmaata seassa... siniset simmut ovat söpöt mutta eivät silti ehdottomat...

      Jos vaatetuksesta jotain sanoo niin parempi vaikkapa siisti puku kuin verkkarit tai joku ällö kuntosalivaatetus. Farkutkin ovat ok, eikä minua haittaa, vaikka olisivat tiukatkin. On hienoa, jos mies uskaltaa näyttää seksuaalisuutensa. :)

      Luonteesta... ujous on plussaa, mutta sängyssä ujous on huono piirre. Miehessä hienoa on aloitteellisuus, ei ole kivaa, jos nainen joutuu aina "vonkaamaan".

      Niin joo, ja eräs ystäväni kerran sanoi, että ihastun helposti auktoriteetteihin... siis esim. opettajiini... ja näinhän se kieltämättä on... elämäni aikana olen tuntenut enemmän tai vähemmän vetoa (joko platonista tai seksuaalista... tai molempia) 7 mieheen, ja heistä 4 on ollut opettajia... :) ja ainoa, joka ei ole ollut "auktoriteetin" asemassa on kihlattuni! :D

      • Liila-82

        Et ole ainoa keneen vanhemmat, tyylikkäät miehet tekevät vaikutuksen! :) Sitä vaan ei moni tunnu ymmärtävän. Ja olen huomannut saman, auktoriteetti on se mikä saa ihastumaan/ kiinnostumaan. Itse ihastuin esimieheeni kun olin kesätöissä! Ja opettajiin joskus nuorempana! Pieni ujous saa kiinnostumaan, se herättää luontaisen uteliaisuuteni välittömästi.


    • kuin myös

      Iso, tumma, siniset silmät..... Siinä tärkeimmät =)

      Luonne: rauhallinen, älykäs, luotettava, herkkä, sama huumorintaju, ystävällinen (ei kuitenkaan liiallisuuksiin menevä, inhoan lipeviä ihmisiä!)

      Siinä tärkeimmät.

      • tytsy

        iso, tumma, lempeä, luotettava:)


      • isabella

        Miehen pitää olla oikinen mies; iso ja vahva! Tosimies ei myöskään käytä koruja eikä värjää tukkaansa kuten naiset.


    • Imppa

      Tänään unelmieni mies on tumma, pilkettä silmissä, isokokoinen normaalivartaloinen, siisti pukeutuminen plussaa - ei tarvi mikään trendikäs olla, työmieskin haalareissaan kiva..

    • TSK

      Unelmieni mies on oma aviomieheni: hyväkäytöksinen, luotettava, kärsivällinen ja joustava. Ennen kaikkea hän on aidolla tavalla miehekäs mies: hänen ei tarvitse machoilla, hän uskaltaa olla herkkä oma itsensä ja silti hän ei suinkaan ole mikään mamero.

    • aina..

      Aina vanhempi ku minä. Olen 20 ja lähempänä 30-vuotiaat miehet kiinnostaa aina. Niin ja ehdottomasti pukumiehet. Riittää toki farkut ja siisti pikkutakki. Sen oon myös huomannu et ne piirteet mitä on faijassa, täytyy osittain olla miehessä. Tumma, pitkä, ei mikää lihaskimppu mutta kuitenki habaa pitää löytyä. Työssäkäyvä. Fiksu,h-tajunen,sosiaalinen, innostunut, tasapainoinen, jne..

    • Eliisa

      Unelmien mies olisi kiinnostunut samoista asiosta kuin minäkin, esim. jostain tieteen alasta, kirjoista, ympäristöstä. Akateeminen täytyy olla, ei mikään amis. Hän haluaisi nähdä ja parantaa maailmaa, eikä kököttäisi koko elämäänsä jossain pikkukaupungin lähiössä.

      Luonteeltaan mies olisi melko hiljainen ja rauhallinen, muttei mikään arka nynny. Kohtalaisen fiksu.

      Ulkonäöllä ei niin kauheasti ole väliä, kunhan ei ole mikään lihava tai kauhean pitkä/lyhyt. Pitkähköt (päällimmäiset hiukset vähintään 7cm) hiukset ovat tosin lyhyitä paremmat. Pukeutuminen voisi olla lievästi "boheemia" tai sitten tällaista luonnonsuojeliaa, eli hankitaan käytettyjä vaatteita.

    • Hani85

      sen voin sanoa ;)

    • asuu meillä...

      yleensä naiset tykkää tummista vaan minä EN.
      Minun mieheni on ruskeaverikkö,pienipeppuinen(inhoan isopyllyistä miestä),vilkas, erittäin huumorintajuinen,naisensa huomioon ottava mies.
      Ja lisäksi älykäs!

      • pinnallisia vastauksia

        mutta niin oli kysymyskin !

        Ja kommentoijat vielä vaativat älykkyyttä miehiltä, vaikka itsellä ei tunnu juuri olevan....


      • ainakin
        pinnallisia vastauksia kirjoitti:

        mutta niin oli kysymyskin !

        Ja kommentoijat vielä vaativat älykkyyttä miehiltä, vaikka itsellä ei tunnu juuri olevan....

        on älyä.... ja pieni peppu pitää edelleen olla miehellä
        ja vastauskin on pinnallinen eli kaikki niinkuin olla pitää.


      • Trinity
        pinnallisia vastauksia kirjoitti:

        mutta niin oli kysymyskin !

        Ja kommentoijat vielä vaativat älykkyyttä miehiltä, vaikka itsellä ei tunnu juuri olevan....

        Niin ai siis ihmisten objektoiminen on miesten naisiin kohdistuva etuoikeus?? Menehän ukko itseesi, miehet ovat kautta aikain sanelleet miltä kaunis nainen näyttää. Ei kukaan mies sano unelmiensa naiseksi persoonaa, joka ei sytytä fyysisesti. Miksi jumalavida naisen pitäisi sitten sanella unelmamiehensä miehen ehdoilla??


    • sinisilmä

      Unelmamies on ulkoisesti tummahiuksinen, sinisilmäinen, silmälasipäinen, keskimittainen ja mielellään lihaksikas / roteva / pyöreä kuin pitkä ja laiha.

      Luonteeltaan tietysti älykäs, mukava, luotettava ja huomaavainen. Ei tarvitse kodinhoitajaa eikä äitiä jatkuvasti. Ei käy oluella eikä missään nimessä tupakoi!

    • Liljah-82

      Unelmieni mies on fiksu ja keskustelutaitoinen. Asioista pitää pystyä keskustelemaan. Ulkonäkö ei ole se tärkein asia, mutta jos jotain pitäisi sanoa niin ensin kiinnitän huomiota silmiin ja olemukseen yleensä. Puku, siisti olemus tai uniformu tekee vaikutuksen ;) Unelmieni mies veisi minut treffeille rauhalliseen kahvilaan tai vaikka teatteriin/oopperaan!!! En haluaisi ryhtyä kenellekkään "äidin korvikkeeksi", miehen täytyy olla itsenäinen ja "aikuinen", ottaa vastuuta ja osata käyttäytyä asiallisesti. Yhteiset kiinnostuksen aiheet ja samankaltainen arvomaailma on plussaa. En siis ole niitä naisia jotka rakastuvat renttuun... Niitä kunnollisia herrasmiehiä vaan tuntuu olevan vaikea löytää!

      • reiko

        Olen todellakin samaa mieltä kanssasi. Meidän suvun naisilla on yleensä tapana rakastua renttuihin,mutta ei mulla!Ja univormuinen mies on todellinen ilo silmälle! =)


      • löytyy

        minun kihlattuni on mulle unelmamies: ulkoiset asiat kunnossa, pieni peppu, työn teolla kasvaneet lihakset, hoikka kasvoiltaan "kaunis" suomipoika. Osaa keskustella, on minulle paras ystävä=meillä on siis hauskaa yhdessä jne. Ei esitä mitään, heikkoudet tai pienet puutteet tekevät hänestä inhimillisen ihmisen.


    • Lumia*

      Unelmieni mies on sisäisesti komea ja se heijastuu ulkonäköönkin hänen terveen persoonansa kautta. Tervettä määrittelisin esimerkiksi siten, että itsetunto on kohdallaan. Osaa rakastaa, eikä esim. käyttää hyväkseen. Parasta on jos hän on kokenut Jumalan Isän rakkauden ja hedelmät omassakin elämässään kumpuavat tästä lähteestä.

      Kristitty-sanalla tarkoitan ihmistä, joka oikeasti uskoo Jumalaan, eikä ole vain uskonnollinen. Elää miten uskoo, sanansa mittaisesti siis.

      Vanhanakin nuori, sillä sisäisesti Jumalaa lähellä elävä raikastuu ja uudistuu, mitä lähemmin Jumalaa oppii tuntemaan.

      Ulkonäön suhteen minullakin on oma makuni, mutta korostan sisäistä puolta. Vaikka komea mieheni olisi huomattavasti vaatimattomamman näköinen, kun olen oppinut tuntemaan hänen lämpimän luonteensa en vaihtaisi...

      Jokainen mies olisi minusta potentiaalinen ihanin mies juuri oikealle puolisolleen, jos asettuisi asuun, jonka Jumala on räätälöinyt...

      Miehet olkaa miehiä ja ottakaa mallia, ei niinkään maallisista isistä, vaan rakastavasta Isästänne, joka on oikeesti suurin ja paras!

    • RedScorpio

      Unelmien mies on naista pidempi-se on sääntö numero yksi! Miehen pitää osata pukeutua, räiskyvästikin. Tilanteen mukaan. Ulkomuodollisesti sopusuhtainen on paras. Söpö tiukka peppu (joka voi olla isompikin),ja sinisiin silmiin olen aina tuntenut vetoa ( varsinkin kun ne on yhtä vaaleat kuin Terrence Hill:llä =) ) Hiukset kertovat paljon ihmisestä. Jos on kalju niin sehän kertoo et kaveri pitää itsestään huolta ainakin joka toinen päivä ;) , ja mikäs sen kivempi hetki on olla lähekkäin kun sheivaat kullan pään =) ( ja sen jälkeen kulta voi ajella sun "pään" ;) ). Luonteeltaan peräänkuulutan luotettavuutta, avoimuutta (-> lue rehellinen), huumorintajua, herkkyyttä (ei nössö!), kohteliaisuutta ("ritarillisuus" puree). Mies osaa olla kotona ja bailata kun on sellainen fiilis! Ja bailaamiseen tarvitaan tanssitaitoa!!
      Nyt kun luen tätä uudestaan ennen lähettämistä, niin huomasin että kuvailin tuossa oman muruni!! Ja taas sain huomata mikä onnentyttö olenkaan!

      • omena

        Semmoinen hippirokkari, mutta ei kuitenkaan mikään kusipäinen naistenmies, joka luulee itsestään liikoja. Sellaista nyt vaan on aika vaikeaa löytää.


    • sonja_

      Mewin laulaja!! Niin täydellinen kaikin puolin.

      • welho

        Oman arvonsa tunteva, korostamatta puoleen tai toieen, älykäs, tilanne- ja tyylitajuinen, pukeutumisessa sekä keskusteluissa.
        Tuoksuu puhtaalle vaatteita myöten, tuntee tuoksut.
        Mielestäni näillä eväillä varustettu mies on jo katseenkin kestävä, joten ulkoinen habitus jääköön määrittelemättä.
        Vaan tälläistä miestä ei taida olla olemassakaan.


    • -xXx-
    • Trinity

      Miehellä pitää olla vahva, roteva vartalo. Ei liian pitkä ettei suutelu osoittaudu hankalaksi seisaaltaan =)
      Siniset silmät,
      pyöreät muhkeat pakarat joita saa puristella (ah!) ja juuri sopivan kokoinen avain meikäläisen lukkoon....
      Pitää olla uskallusta tehdä asioita, ei siis turhan ujo. Ei kuitenkaan mikään hunsvotti-mies joka luuhaa joka ilta kylillä...
      Huumorintajua pitää olla ja nauraa pitää uskaltaa seurassakin.
      Ei saa hävetä vaikka tytöt välillä ronskiintuisivatkin.
      Julkisilla paikoilla ei piereskellä...
      Muutenkin pitää olla sellainen kultsipuppeli joka sopii mainiosti kainaloon =)

    • kaisuliinisi

      Mun unelmien mies on suojeluhaluinen, eli haluaa puolustaa naista kaikelta pahalta. Kohtelias herrasmies pitää olla, mutta ei kuitenkaan liian siirappinen. Joissain asioissa on hyvä jos noudattaa perinteitä, esim. kumpi vaihtaa autonrenkaat ja kumpi tiskaa.

      Sitten ulkonäöllisiin piirteisiin. Mua pisempi pitää olla (tuskin mikään ongelma...). Ei mikään lihaskimppu, mutta riittävän voimakas arkitöihin ja että tuntee olonsa turvalliseksi hänen seurassaan. Hiuksissa pitää olla jotain erikoista (luonnostaan siis; ei värjäyksiä yms.)eli joko jotenkin söpösti kiharat, kivan väriset tai sitten pitkät. Muhun vetoaa ennemminkin söpöt kun komeat miehet.

      Kaikenkaikkiaan miehen tulee olla söpö, herrasmies, mutta hänellä tulee olla oma tahto.

      • kirjoittajat

        Minun mielestä hiusten värillä ei ole mitään väliä kunhan osaa laittaa hiukset jotka sopii asun kans yhtee.


    • rudiy

      Unelmien mies on: vaalea/brune, itseäni reippaasti pitempi, muutaman vuoden vanhmempi, lihaksikas, rikas, suojelevainen ja hellä, hyvät käytöstavat, tarpeeksi itsenäinen, hygienien

      • kallonkutistajaeukko

        Mua reilusti nuorempi heavyrokkari, pitkät hiukset, keskiruskeat
        tai
        n. 10 v hieman vanhempi herrasmies, turvallinen, ammattinsa osaava, suojeleva, kohtelias, huomioi naisensa, huumorintajuinen, auktoriteettiasemassa
        tai
        mua muutaman vuoden nuorempi mies, rauhallinen, ammattitaitoinen hänkin, auktoriteettiasemassa, lämmin, luotettava, suojeleva, luottoystävä


      • Robersten
        kallonkutistajaeukko kirjoitti:

        Mua reilusti nuorempi heavyrokkari, pitkät hiukset, keskiruskeat
        tai
        n. 10 v hieman vanhempi herrasmies, turvallinen, ammattinsa osaava, suojeleva, kohtelias, huomioi naisensa, huumorintajuinen, auktoriteettiasemassa
        tai
        mua muutaman vuoden nuorempi mies, rauhallinen, ammattitaitoinen hänkin, auktoriteettiasemassa, lämmin, luotettava, suojeleva, luottoystävä

        Elikkäs, kaikki tietänee herran nimeltä Robert Pattinson. Tässä aika hyvä kuvaus mun unelma herrastani.
        http://www.juniorcelebs.com/files/2009/09/robert-pattinson-vma-5-1.jpg
        Eli mies Ray Banien takaa :D
        Eli särmää saa olla, hiukan erikoisuutta, ei mikään lihaskimppu, mutta pieni määrä ei ole pahitteeksi, sopivasti pitkä, hoikka, mutta ei hontelo. Joko tuollainen Robin näköinen tai sitten sellainen hiukan ruskeaverinen, ruskeat silmät musta tukka. Hiuksissa pitää olla jotain erikoista, kuten Robilla.
        Pitää osata pukeutua sopivalla tavalla. Harmaa puolipitkä villakangastakki sharmikkaan miehen päällä, ah


    • love love love

      Mun unelmien ihanne mies!
      hiukset:tummat
      silmät:tummat
      olemus:komea herrasmies
      ulkonäkö:vahva, naista pidempi
      käytös:kiltti, auttava, huomaavainen
      pukeutuminen:farkut, kauluspaidat, ylänappeja saa jäädä auki, takit.EI todellakaan mitään kollareita, verkkaeita ynm.
      Thomas anders(modern talking) olisi ulkonäöltään juuri tuollainen ihanne mies!:)
      Elokuvista:Myös zorro:)!!!!!!!!!!!!
      Olisipa vaan tuollaisia miehiä jossain olemassa!!

    • love love love

      Äskeiseen:Saa myös olla naista pidempi, ja silmät tumman ruskeat, tai suklaan ruskeat(:love
      Unelma mieheni tosiaan näyttäisi thomas anderssoni´lta!!!

      ps:Katsokaa vaikka youtubesta:Modern talking, ja Brother loui, You`re my heart, you`re my soul, tai cherry, cherry lady musiikkivideot!!!

      Thomas on siis se tumma mies Modern talkingista.Katsookaa vaikka, mitkä silmät ja katse hänellä on!!!!!LOVE, LOVE(:!!

    • Sen kun sais... <3

      Mun unelmien mies:
      -hiukset: Ruskeat, tai tummat (ei blondeja...)
      -silmät: Ei ruskeita ainakaan...
      -ulkonäkö: Vahva, naista pidempi, saa olla myös silmälasit, EI PARTAA/VIIKSIÄ!
      -olemus: Rennon poikamainen, tarvittaessa tyylitajua.
      -käytös:kiltti, huumorintajuinen, hauska (ei mikään pelle)
      -pukeutuminen: farkut, kauluspaidat, urheillessa tietenkin rennot, mutta siistit vaatteet...

      (Kaks sanaa: AKU ja HIRVINIEMI)

    • Mies vai nainen??

      Unelmienmies on
      -alkoholisti
      -narkomaani
      -kvitun pieni munanen
      -työtön pessimisti
      -kvittuuntunut typeryksiin
      -nero
      -ei pärjää omillaan
      -haiseva ja rasvatukka
      -pitkät vaaleet hiukset
      -jäänsiniset silmät

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1679
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1554
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1425
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1343
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    8. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1140
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    Aihe