Äiti Shiptonin ennustus

harrat

Hei.Jotkut väittää, että Jumala on toivottoman vanhanaikainen,että häneen voisi uskoa.Mutta miten sitten on mahdollista, että hän tiesi kaikki maailman keksinnöt jo ennen kuin niitä oli edes tehty.Lukekaa tämä ennustus,jonka tämä Äiti Shipton sai 1486-1561 aikana.Jumala näytti hänelle tulevaisuuden ennalta.Eli JUMALA ON ULTRA NYKYAIKAINEN.Hän tietää tulevaisuuden,ennen kuin se edes tapahtuu.Huomaatteko mitä ennustuksen lopussa lukee .Tulee Uusi taivas ja maa,jota Kristus hallitsee maan päällä(uskovaisten kanssa).Sitä on mukavaa uskossa odotella,kun se milloin tapahtuu,niinkuin muutkin profetiassa olleet asiat.Eli ainut vaihtoehto meillä on olla uskossa Jeesukseen,silloin saamme olla sisällä ja mukana Jumalan pelastus-suunnitelmassa,jonka Hän toteuttaa ajallaan.

Äiti Shipton, tyttönimeltään Ursula Southhill (1486-1561) on englantilaisessa maailmassa laajalti profetioistaan tunnettu (ja esimerkiksi ”Encyclopedia Britnnicassa mainittu).

K.O. Syväntö on kirjoittanut hänestä:

Äiti Shipton oli nöyrä kristitty ja ahkera Raamatun lukija. Erikoisesti hän rakasti Raamatun profetioita. Hänellä oli profetian armolahja. Hän sai Herralta ilmestyksen mitä tulee tapahtumaan ”viimeisinä päivinä”. Hän kirjoitti siitä pitkän runon, joka on suomennettu suorasanaiseen muotoon:

”Tahdon nyt kertoa tulevista tapahtumista tämän vaatimattoman runon muodossa. Kerron merkillisestä lopun ajasta, jolloin naiset villiintyvät, pukeutuvat kuin miehet ja leikkaavat pois kauniit hiuksensakin.

Silloin todellinen rakkaus miltei häviää, avioliitot särkyvät eikä lapsia haluta. Vaimot hellivät kissoja ja koiria ja miehet elävät kuin siat.

Vaunut kulkevat ilman hevosia suurella nopeudella ja onnettomuudet täyttävät maailman. Ihmisten ajatukset kiitävät maailman ympäri silmänräpäyksen nopeudella.

Höyry tekee suuria ihmeitä, kukapa sitäkään voisi uskoa, mutta totta se on. Maailma on silloin aivan sekaisin. Puistakin maksetaan silloin kultaa – ylpeät ihmiset ajelevat mahtavienkin kukkuloiden läpi ilman hevosia ja muuleja.

Ihmiset liikkuvat vesienkin alla; vieläpä puhuvatkin sieltä. He lentävät myös ilmassa niin kuin lintuset.

Vedessä rautakin kelluu niin kuin puinen vene. Kultaa löytyy kaukaisessa maassa, jota ei vielä tunneta. Vesi ja tuli tekevät suuria ihmeitä, ja Englanti suosii juutalaisia maassaan.

Juutalaisia, joita on pidetty pilkkana, syntyy silloin kristityiksi. Englantiin rakennetaan suuri talo lasista, mutta voi, voi sen loppua. (Kristallipalatsi rakennettiin vv. 1851 – 54. Se tuhoutui toisen maailmansodan aikana Lontoon pommituksissa. Suom. huom.)

Mahtava mies ilmestyy johtamaan maailman asioita, mutta pian hänenkin valtansa sortuu ja häviää. Jumalan Sana vakuuttaa näin.

Valtiot koettavat silloin kiivaissa taisteluissa tuhota toisiaan. Pohjoinen jakaa etelän ja kotka rakentaa pesänsä leijonan suuhun. Korkeat verot ja kuolinsanomat tulevat silloin matalimpiinkin majoihin. Kun tuo taistelu viimein loppuu, Englanti ja Ranska ovat kuin yksi.

Brittiläinen oliivi kietoutuu Saksan viiniköynnöksen ympäri. Ihmiset liikkuvat vapaasti virtojen ylä- ja alapuolella. Meidän ihmeellisimmät unemme toteutuvat. Kuvatkin liikkuvat, vieläpä puhuvatkin ja näyttävät ihan eläviltä. Laivat kulkevat merien alla.

Ihmiset lentävät ilmassa kuin linnut. Ihminen on silloin ilmojen Herra ja tahtoo lentää kuuhunkin. Mutta puolet maailman ihmisistä kuolee veriseen hävitykseen. Ne, jotka säästyvät, saavat pelolla ja vavistuksella paeta metsiin, luoliin autioille soille ja maakuoppiin, sillä myrskyt riehuvat ja kansojen meri pauhaa rajusti. (Vrt. Jes. 2:10-21; suom. huom.)


Mutta silloin ilmestyy enkeli Gabriel, joka puhaltaa Jumalan pasuunaa. Myrskyt tyyntyvät. Vanha maailma kuolee pois ja tilalle syntyy uusi taivas ja uusi maa, jota Kristus hallitsee.”

Tähän loppuu äiti Shiptonin ennustus. Kun se on jo yli 400 vuotta vanha, emme voi olla sitä ihmettelemättä. Suurin osa siinä mainituista asioista on toteutunut, esimerkiksi Lontoon kuuluisa Kristallipalatsi, lentokoneet, junat, höyrylaivat, lennätin, puhelin, radio, televisio, vieläpä kuuraketitkin, mahtavat autostradat, pikatiet vuorien ja kukkuloiden läpi (tunnelit), vedenalaiset laivat jne. Osa näyttää vielä olevan toteutumatta, esimerkiksi maailman hallitsijan ilmestyminen

15

5625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hengellinen

      Totinen profetia.

      Ei meidän tarvitsekaan kauaa enää odotella, koska laittomuus on jo saavuttanut sen pisteen, että ihmiset ovat kuin sulaa vahaa valheen isän inkarnaation edessä.

      • Suomennettuna

        näkisikö joku kielihenkilö vaivaa?


    • on tääl jo

      täää

    • Minäpä tiedän!

      Arvaatteko kuka se odotettu maailman hallitsija on?

    • Ursula Southeil

      Tämä sinun "Äiti Shipton" tosin oli nimeltään Charles Hindley ja hän sepitti nuo "ennustukset" 1800-luvun loppupuolella. :D

    • 234rtg

      Uskomatonta, että vieläkin löytyy ihmisiä, jotka luulevat Shiptonin olleen muuta kuin keksitty hahmo.

    • sattupas teksti

      JOO!!

    • rex-et

      Joo saatu!

    • lex-kristos

      Valeherätys vetää ihmisiä puoleensa (O. Peltolan)

      Mutta pahempaa oli tulossa. Siitä lähtien, kun äärikarismaattisuus rantautui Suomeen, Olavi on varoittanut siitä "huutavan äänenä korvessa" ja kiinnittänyt ihmisten huomiota Kristukseen ja hänen sovitustyöhönsä. Karismaattiseen liikkeeseen kajoaminen tosin on tuonut Olaville vielä enemmän vastustajia kuin karismaattisiin ilmiöihin tarttuminen Kansanlähetyksessä aikanaan. Reaktiot näissä asioissa ovat aina äärimmäisen voimakkaita. Olavi on saanut tuntea vastustuksen voiman Kristus-keskeisen julistuksensa tähden 1980-luuvulta lähtien paljon laajemmalti kuin 1960-1970-lukujen taitteessa.

      Hän kantaa syvää huolta siitä, että niin monet kristityt ammentavat tänä aikana hengellisen opetuksensa karismaattisuuden eri rönsyistä, sellaisilta, lähinnä amerikkalaisilta ja afrikkalaisilta kuin Steve Hill, Rodney Howard-Browne, Benny Hinn, Charles Ndifon sekä heidän seuraajiltaan. Suomalaiset Pirkko Jalovaara ja Seppo Juntunen Olavi näkee saman maailmanlaajan virtauksen edustajina Suomen kirkossa, samoin kuin Leo Mellerin, Markku Koiviston ja Eeva Backmanin, joka on muuttanut nimekseen Glory Backman. Uusimpiin huolen aiheisiin kuuluu kristillinen TV-kanava TV7 ja sen kanssa toimiva kansainvälinen God TV, jotka niin ikään ovat saman vyöryn tuojia Suomeen.

      • Petri. K.

        Lue koko O.Peltolan julkinen haastattelu

        http://www.evank.org/sivu4_op_haast.php

        Haastattelu
        Olavi Peltola kehottaa
        kulkemaan kolmatta tietä


        Rovasti Olavi Peltola, tässä haastattelussa Olavi,

        Valeherätys vetää ihmisiä puoleensa

        etc.


    • DDD-ML

      Ohoh. Lähteet esille.
      Kirjoittaja tiedetään.

      • Päivitetty.

        Päivitetty.


    • fghhjkkl

      "Pohjoinen jakaa etelän ja kotka rakentaa pesänsä leijonan suuhun."
      Kotka viittaisi venäjään, ja leijona suomeen...?
      Pohjoinen jakaa etelän? Suomi liittyy natoon, jota pohjoisessa venäjän vallan alla elävät suomalaiset vastustavat eniten, koska eivät ole kokeneet venäjää viholliseksi, mikä jakaa eteläsuomalaisten mielipiteitä?
      Venäjä valtaa suomen?

    • Anonyymi

      Ihmiset ovat tämä päivänä itseään ns viisautta mutta mitä kansat tekevät instuvat puun oksalla jota sahaavat täytyy vsuhtia poikia ja sanoista ei mitään hätää kun politiker järjestää man asiat kyllä kyllä ja se näkyy myös!

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      243
      2111
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1817
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      72
      1529
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      109
      1245
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1150
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1115
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1044
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      970
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe