Aihealueet

Listaukset

  MTV3: chatin ex-juontaja Rita Kärki

  ????????

  Mitä nykyään tekee MTV3:n yöchatista aikoinaan potkut saanut Rita Kärki? Uhosi kovasti Seiskassa vievänsä käräjille potkunsa, mutta mitään ei ole kuulunut. Olisiko lyöty rahanippu kouraan ja käsketty olla hiljaa?

  Muistin virkistykseksi joillekin: Rita Kärki oli tämä vaalea juontaja, joka juonsi ensin nykyään Subilla ja ennen myös Urheilukanavalla vaikuttaneen Ilonan kanssa, kunnes he rupesivat molemmat juontamaan yksin, kunnes Kärki sai tuottaja Molli-Ollilta potkut.

  22

  7575

   Vastaukset

   • Oli pari vuotta sitten kesällä NRJ:llä juontajana. Ei muuta tietoa.

   • onko se rita tämä bb:n tiina?näyttää ainakin ihan samalta ja kuulostaa mutta nimi hämää vähän vaikka eihän se välttämättä ollut omalla nimelä juontamassa sättiä.

    • Täysin eri henkilö, eikä edes näytä samalta.


    • :;:;:;:;:;:;:; kirjoitti:

     Täysin eri henkilö, eikä edes näytä samalta.

     siis miten niin ei ole samannäköisiä en erottaisi jos vastaan tulisi?epäilen kyllä että sama kaveri kyseessä mutta laita linkki jos löydät ritan kuvan niin näen että ei ole sama.


   • Ei se saanut Oikariselta fuduja vaan Millneriltä1

    • auttaa kummasti. Rita ja Tiina saman näköisiä? Joo, toki, toki. (ja George W. Bush erehdyttävästi Viivi Avellanin lookalike ;> )

     Nyt menee mulla yli pään. Siis, missä seiskassa Rita ruoti potkujaan? Mulle ainakin jäi ainaiseksi mysteeriksi ne Ritan potkut. Siispä, valaiskaa joku muakin niistä syistä. Olisi nimittäin vinkeää tietää.


   • Joku siinä kyseli tuon entisen chat-juontajan perään. Ainakin joskus viime syksynä samanniminen oli ammatiltaan toimittaja/teatterinohjaaja. Oisko jollakin vielä lisätietoa?


    • Atamoonius kirjoitti:

     Ilmeisesti päässyt Seiskan, tuon tv-chätin painetun vastikkeen, maineikkaaseen toimituskuntaan. Huikeaa.

     http://www.seiska.fi/toimitus/toimitus/_a27004/me teemme suomen suurinta viikkolehtea/

     Kiva tietää. Oli ainakin aikansa ehdottomasti paras sättijuontaja, osasi ottaa yleisönsä. Nykyinen formaatti on ohjelmassa jotenkin vaisu, enkä ole enää viitsinyt seurata.


   • ritan löytää
    www.myspace.com/ritakarki

    • Mä näin Ritan yliopistolla samalla Suomenkielen kurssilla joten kait siit toimittaja tuli/tulee.
     Muuta en tiiä. Ai niin oli leikannut hiuksensa olkapäille niin en meinannu tunnistaa.


    • Hahaaa, mä tiedänkin missä Rita asuu. Oon nähny sen lenkillä joittenkin koirien kanssa. Tiedoks muille, et Facebookissa ne kaikki on, juontajat ja valvojat. Löysin ainakin Ritan ja Ilonan heti. Ja Ritalla on muuten tummatukka nykyään....tylsää.
     Hei onks noita kuvia jossain lisää ja muista juontajista kans???????


   • mäpä tunnen tämän ritan XD.... se o meidä tuttu kävi meillä äsken :XD

   • Miksi se Rita sai potkut? Ei löytynyt vastausta tästä ketjusta.

    • Kaikki chat-juontajat ovat saaneen potkut, ja hyvä niin.


    • Muistaakseni potkujen jälkeen Ilona mainitsi että Ritaa oli varoitettu liian pitkistä kahvitauoista Jotkut kritisoivat viesteissään taukojen pituutta muidenkin kuin Ritan kohdalla.


   • Rita voitti oikeusjutun ko. työnantajaa vastaan aikoinaan. Tästä oli juttu 7 päivää lehdessä tapahtuman aikoihin. Jutussa kerrottiin myös siitä, että suurin osa työntekijöistä ei kuulu mihinkään ammattiliittoon. Jokainen voi päätellä itse miksi?

    • Voi olla tuhottomasti syitä miksi joku ei ole ammattiliitossa, joten turhien ja väärien spekulointien vuoksi voisit valaista syytä heidän tapauksessaan.
     Kiusaus tietää on valtavan suuri...


    • Ans tulla reisille kirjoitti:

     Voi olla tuhottomasti syitä miksi joku ei ole ammattiliitossa, joten turhien ja väärien spekulointien vuoksi voisit valaista syytä heidän tapauksessaan.
     Kiusaus tietää on valtavan suuri...

     Liittoon ei aina uskalleta liittyä jos työ on mieleinen eikä asioista haluaisin taistella, Mutta aina löytyy työnantajia jotka käyttää hyväksi. Oikeinhan tuo Rita teki jos kerran potkut oikeuteen vei.


   • Eiks tää ollu se juttu, missä juontaja oli lähtenyt tauolle ja sit se oli huomannut, että valoissa oli jotain sanomista. Alkoi siinä sitten niitten kaa puljaa ja siitä syystä venähti huomaamatta tauko turhan pitkäksi ja potkut tuli.
    Noita juonnettuja Chatteja kaipaa melkeinpä enemmän kuin jotakin vanhoja tv-sarjoja, jotka silloin joskus vaikuttivat niin helvetin hyviltä, mutta todellisuudessa on vain aika kullannut muistot kyseisten sarjojen osalta. Ei tästä nyt niin hirveän kauaa ole, kun niitä juonnettuja chatteja vielä tuli. Niitä oli hauska katella, kun oli joku hyvän näkönen misu juontamassa ja porukka laitteli sinne kaiken maailman älyttömyyksiä, euron per viesti. Oli se puhuva pää, mikä toisti: "Volvo on paras, Volvo on paras...", "Toimitusjohtaja, toimitusjohtaja, toimitusjohtaja..." ym. typeryyksiä. Kun yöllä ei tullut millään unta palloon, niin tuli sitten valvottua ja katseltua juonnettua chattia.

   • Opiskeliko tämä Rita suomen kieltä yliopistolla?

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    123
    3139
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    100
    3068
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    138
    2410
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    67
    1558