Saatanallinen teesi

eliza

Saatana edustaa kaikkia niin kutsuttuja syntejä,koska ne johtavat fyysisees,henkiseen ja emotionaaliseen tyydytykseen.

9

572

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lamanski

      Jaa synneiksi niitä taas on ruvettu kutsumaan, jossain vaiheessa ne olivat sosiaalisia, biologisia ja psykologisia perustarpeita. Minäkin tunnen monia saatanoita jotka koittavat tyydyttää näläntarvettansa. Minun saatanakaverini Colombiassa koittavat pysyä epätoivoisesti hengissä; hengissä pysyminen tuottaa jonkinlaista tyydytystä.

    • Virtanen

      Kyseessä tosin oli vain yksi (kahdeksas järjestyksessään) ns. "Yhdeksästä saatanallisesta julkilausumasta" (Anton LaVey, "The Satanic Bible", Avon Books, 1969).

      Ideana tuossa oli se, että kyseinen kuvaus ("edustaa sitä ja tätä") kattaa yhden niistä ominaisuuksista, joita satanismin symboliikassa annetaan LaVeyn luomalle arkkityypille -- tai symboliselle 'ajatusmuodolle' -- jota kyseisen filosofian kannattajat kutsuvat Saatanaksi (ei tule sekoittaa juutalaisten tai kristittyjen Saatana-olentoon, vaikka nimi siihen antaisikin aiheen).

      Kyseisen symbolin kautta siis myönnetään, että sukupuolisuus, ylpeys ja muut vastaavat asiat, joita on joistain muinaisista ja järjettömistä syistä johtuen totuttu pitämään 'synteinä', ovat kyseisen filosofian kannattajan ja mainitun symbolin käyttäjälle myönteisiä ja ennen kaikkea luonnollisia ja vaalittavia asioita.


      Virtanen

      [email protected]

      • Eliza

        Niin,kyllä mä tiedän satanistien ja saatananpalvojien erot...mutta kiitos kumminkin=)


    • Syntinen

      Minä tein hirveätä syntiä tänään, rakastelin vieraan naisen kanssa ja söin hänen ulostettaan, nautin siitä suunnattomasti. Fyysiset haluni ovat aina etusijalla, olen saatanallinen.

      • Säälitellen

        Oli varmaan maukasta paskaa suun täydeltä tämä himokkaasti syöty vieraan akan sonta?
        Mahtaako Jumalakaan olla tuommoiselle sonnansyöjälle vihainen? Siinä hän ahneena jahtaa vieraan naisen peräaukosta tulevia herkkuja. Se hänelle suotakoon. Ainakin minä suon. Ja säälin.


    • dude

      "Saatana edustaa kaikkia niin kutsuttuja syntejä,koska ne johtavat fyysisees,henkiseen ja emotionaaliseen tyydytykseen"

      Eikös Saatana Raamatussa edustanut erityisesti valhetta ei niinkään himoa?

      • Virtanen

        Dude:
        < Eikös Saatana Raamatussa edustanut erityisesti
        valhetta ei niinkään himoa? >

        Kyllä muistaakseni, kristittyjen näkökulmasta. Mutta tuohon "Saatana edustaa jne." -juttuun tuo ei liity, koska siinä oli puheena se, mitä Saatana edustaa Satanismin filosofiassa (eli totaalisesti eri juttu kuin se, mikä merkitys on kristillisessä arvomaailmassa ja symboliikassa -- nimi vain sekottaa).

        Raamatussa Saatana siis voi edustaa mitä kristityt ikinä haluavatkaan sen edustavan, mutta muiden oppien tai aatesuuntien symboliikkaan sillä ei ole vaikutusta.


        Virtanen


    • Piru

      Eli jos uskovainen tuntee lonsa pirteäksi ja energiseksi (Fyysinen), niin itse asiassa saatananpalvojahan hän on ollutkin. Jos olet löytänyt sisäisen rauhan (Henkinen) niin perkelehän sen on järjestänyt. Jos rakastat lähimmäisiäsi ja olet onnellinen (emotionaalinen) niin pelsepuupi sinut on siihenkin syntiin ajanu.
      Ei ihmisen tarvi ruoskia itseään autotallissa ja heittää tuhkaa päällensä. Kyllä sitä saa hauskaakin pitää.

    • perisyntinen

      Ei ole olemassa muuta syntiä kuin luonnon tuhoaminen, tuhoaa sitten ihmistä, eläintä, lintua, hyönteistä, kasvia, vettä tai ilmaa. Juuri sitä tarkoittaa perisynti että toinen elollinen väistämättä tuhoaa toista pysyäkseen lajina hengissä. Se taas että tuhoaa omaa lajiaan on pelkää mielisairautta ja hulluutta. Ihmiselle annettiin (tai aivot kasvoivat) viisausus siksi että hän pystyisi rajoittamaan lisääntymisensä maapallon rajallisuuden mukaan, ei siksi että hän voisi jonkun syyn nojalla tappaa toisa kaltaisiaan. Ihmislaji on kuitenkin rakentanut ja rakentaa mitä merkillisimpiä keinoja tuhotakseen sekä muita että lopulta myös itsensä. Liian voimakas lisääntymisvietti teki ihmisestä lopun jo silloin kun maapallo oli täytetty, eli sinä hetkenä kun luontoa ruvettiin käyttämään ylikansoituksen ruokkimiseen ja turhuuksien tuottamiseen. Joku väittää että liikakansoitus on taannut ihmisen teknologisen edistymisen ja silmitön sodassa tappaminen on muka ollut kehityksen tae. Ehdottomasti ei. Liikakansoitus tuo nälän, ilman ja veden saastumisen, taudit ja tappamisen koska olemme kuitenkin eläimiä joiden perimässä on henkiinjäämisvietti. Kaikenlainen tuhominen on liikakansoituksen seuraus. Ihmien vain keksii tuhoamiselle selityksen aina uskonnoista, politiikasta, elämänkatsomuksesta, ahneudesta, omaneduntavoittelusta, laajennetuun itsemurhaan asti. Mitä me nyt teemme?tuhoamme omaa kotiamme eli maapalloa keikella mahdollisella tavalla ja silti lisäännytään hyvässä uskossa. Yhteiskunnista, poliittisesta suunnasta riippumatta, tulee yhä julmempia. Ihminen, yhtenä ihmisenä, ei ole enää minkään arvoinen edes ns. sivistysvaltioissa ja uskonto on jo silloin menettänyt arvonsa kun sitä ruvetaan käyttämään omanedun tavoittelemiseen on se etu sitten elämässä tai sitten siellä jossain. Siihen ihmisen aivojen aivopesty puoli kyllä riittää että toistetaan historiassa tapahtuneita virheitä mutta uuden inhimillisen maailman rakentamiseen ei aivokapasiteettimme näköjään riitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2045
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      146
      1533
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1173
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe