kaverille ei jätetä

helmiä

Harvemmin näkee niin hyvin tehtyä kotimaista ohjelmaa,kuin äsken uusintana tullut molskis ja roiskis, olisiko tyylilaji draamakomedia,mutta oli kyllä hyvin tiivistetty ja ajatuksia herättävä käsikirjoitus.

Ihmetyttää vain kun petelius, mäkelä,kivinen suoltavat sitten taas sellaistakin paskaa kuin stadin murteella tyhjääjauhavat paapat ja aikaisemmin kilpailevalta mainoskanavalta tullut saippuasarjaparodia.

Luulisi noin kokeneiden tekijöiden tunnistavan laadun ennen kuin alkavat kuvaamaan huonoa huttua.
Ilmeisesti kyseessä on samantyyppinen asia kuin musiikkialbumeilla täytebiisit, että kun pitää määrätty määrä tuotteita tehdä tietyssä ajassa niin kuluttajien kallista aikaa ja rahaa haaskataan näyttelijöiden ja käsikirjoittajien kiduttavan ajantapon katsomiseen. Tämä on vääryyttä!

3

310

  Vastaukset

  • Soi ko. jakson lopussa? Oli ilmeisesti Georg Otsin hittejä, mutten muista nimeä. Hieno jakso, hieno biisi.

   • mitenkähän siinä sanat meni? en saa luvattoman harvaan päähäni enää palautettua..
    se oli muistaakseni joku näistä:
    -kun päättyy työ
    -älä kiiruhda
    -muuttuvat laulut


  • Saiko joku nauhalle nuo nyt esitetyt jaksot? Minulta menivät ohi ja olisin kovin kiinnostunut video- tms nauhoitteista.

  SEISKA.FI

  • Laulajakaunotar Bebe Rexha palkitsi faninsa näyttämällä hekumallista sivutissiään: "Näytät täydelliseltä" - katso seksikäs kuva!
  • Playboy-kaunotar Johanna Kuvajan hurja paljastus: Seksisuhde liigakiekkoilijaan ja nettiparittelua NHL-pelaajan kanssa – rohkeat kuvat Seiskassa!
  • Kimi Räikkönen säikäytti F1-tallikaverinsa kilparadalla pahanpäiväisesti: Antonio Giovinazzin kärvistelee kauhuissaan - katso video!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10434