Mobiilimiljonääri

Sipsi

7

2214

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jori

      joo kokeilin kerran ja voitin 50e pidemmälle ei ollu pokkaa mennä, mutta kun laskin jälkeenpäin niin meni ainakin 5e että sai kysymykset koska jokaista oikeata vastausta kohden sun pitää lähettää 2 viestiä sinne palveluun. Ja sitten kysymyksiin (muistan 3 viidestä):
      1.mikä on aku ankan äidin nimi? tiestysti hortensia(muut vaihtoehdot oli sitäpaitsi huonoja ja ei sijoittunut akuankan maailmaan muistaakseni)
      2. minkä maalaiset naiset ovat tutkimusten mukaan turhamaisimpia? brasilialaiset muut vaihoehdot italia englanti ranska
      3. kuka voitti kirjallisuuden nobel palkinnon vuonna 2000? ei mitään hajua mutta arvasin oikein

      onnea yrittämiseen, yritän itekkin tällä viikolla uudestaan..

      • joukkipajapompidipai

        itse voitin myös50e vaikka maanantaina rahan piti olla tilillä niin ei ole tullut vieläkään että, mahtaa olla jotai häikkää koko hommassa


    • Kuikkis

      Eli kysymys kuuluu...
      Aikaa 60s Mikä tapahtui ensin? A=Fazerin Kiss Kiss -karamelli makkinoille B=WTC-tornit valmistuivat C=Ensimmäinen ruisrock turussa D=Charles Chaplin kuoli.. Elikkä vastasin kysymykseen A koska nämä kyseiset karkithan tulivat markkinoille jo ennen vuotta 1800-luvun lopulla mutta oli ihmetys suuri kun tuli vastaus... Valitan, oikea vastaus olisi ollut Ensimmäinen Ruisrock Turussa... Aloin miettimään että mitähän v****a koska viime vuonnahan taisi olla ruisrockin 35v juhlapäivät, eikä kyllä googlekaan tunne ruisrockia yli 100vuotta vanhana :)

      • oikaisupyyntö

        Jos pystyt osoittamaan Mobitrixin kysymykseen antaman vastauksen olleen väärä, he ovat velvollisia korvaamaan aiheuttamansa kulut. Näin lukee säännöissä eli ei muuta kuin lähdet viemään asiaa eteenpäin..


    • 25 euroa voitin..

      Eli tosiaan sain neljä kysymystä peräkkäin oikein ja voitin 25 euroa. Eivät olleet minusta kovin vaikeita kysymyksiä. En uskaltanut mennä pidemmälle, sillä luin ohjeista kysymysten muuttuvan jossain vaiheessa neljän vaihtoehdon järjestämiseen annetun luokituksen, esim. suuruusjärjestyksen mukaan. Minuutti tuntuu tähän lyhyeltä ajalta, vaikka tietysti kaikki riippuu kysymyksen vaikeudesta.

      Onko kenelläkään tietoa missä vaiheessa kysymykset muuttuvat yhden vaihtoehdon valitsemisesta neljän asian järjestämiseen?

      • testattu on

        Oikeassa olet. Kysymykset muuttuvat jossain vaiheessa neljän vaihtoehdon järjestämiseen annetun luokituksen, esim. suuruusjärjestyksen mukaan. Mutta jos pidät minuuttia pienenä aikana vastata,niin mitä 30 sekuntia sitten on, sillä vastausaika pienenee kysymys kysymykseltä.


    • testattu on

      Peli on kaikessa yksinkertaisuudessa seuraavanlainen. Lähetät 0,85 € maksavan tekstiviestin, jolla saat kännykkääsi kysymyksen esim. ”Mitä kaikkien vesilläliikkujien pitäisi muistaa laittaa päälle? A=frakki B=pelastusliivit C=liituraitapuku D=pikkutakki” Vastaaminen maksaa myös 0.85 €. Kun on vastannut 4 peräkkäin oikein voittaa 25€ Tämä ei tietenkään vielä tee miljonääriksi. Kysymyksiä on kaikkiaan 25 johon kaikkiin oikein vastaamalla voi voittaa 25.000 € -teoriassa.

      Pelissä voi tietenkin yrittää parantaa onnistumismahdollisuuksiaan käyttämällä apunaan internettiä ja hakukoneita. Käytännössä tämä ei toimi kovin kauan, sillä vastausaika lyhenee huomattavasti mitä pidemmälle etenee ja vastatakseen kaikkein viimeisimpään kysymykseen vastatakseen ajoissa täytyy vastauksen tietää parissa sekunnissa.

      Kokeilin internet apuna käyttäen vastata kysymyksiin ja onnistuin saamaan 4 kysymystä oikein ja o-li-sin voittanut 25€, mutta päätin vielä yrittää saada 50€ (ahneella on tunnettu loppu). Vastausaikaa oli viidenteen kysymykseen enää 45 sekuntia kun ensimmäisessä kysymyksessä sitä oli 99 sekuntia. Kysymyskin oli sellainen ettei siihen saanut etsittyä netistä riittävän nopeasti oikeaa vastausta. Lopuksi jouduin arvaamaan, enkä siis voittanut yhtään mitään.

      Kokeilun hinnaksi tuli 20 tekstiviestiä = - 17€

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe