Huoh, epäuskottavuudet!

A.t.

Tässä neljä!

Pentegon tuskin kuljettaa jotain elämää suurempaa ja tärkeämpää etähallinatalitetta yleisessä ruuhka junassa yhden vartijan kanssa! Pentagonilla olisi yksityiskoneet&hävittäjät apuna tai vaikka luotijuna panssareilla... Mutte eipä ei..

Jaska lähti eilen katsomaan morsiamensa kanssa niitä filmejä! Koska niitä ei keretty lähettää CTU:hun. Kaipa niitä filmejä tuo suutaan tai toiseen ihan saman ajan? FedExkin olisi ollut nopeampi. HAH!

Jaskapaska soitti Tonylle ja yllättäern Tony oli parissa minuutissa paikalla, uskottavaa!

104 reaktoria on vaarassa tappaa miljoonia ja mitä maa tekee? Pentagon, FBI, NSA ja CTU:n kaikki muut konttorit näyttävät pyörittelevän näppejään ja Edgar ja Jaskapaska hoitaa kahdestaan kaiken? Ja presidentti yrmistelee Air Force Onessa ja puhelee mukavia CTU:n L.A.N väen kanssa ja puolustuismninisteri joka on ollut hengenvaarassa heiluu demetikkona kaikkien keskellä eikä kukaan ole alistanut häntä edes ensihoitajille!

SARJA on yhtä USKOTTAVA kuin FOXin RAUHANPOLITIIKKA ja PUOLUEETTOMUUS! HYI THYI YÖK!!

13

3542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • heeee

      sarja rulettaa, faktaa ja viihdettä täynnä ah.

    • ......

      *Pentegon tuskin kuljettaa jotain elämää suurempaa ja tärkeämpää etähallinatalitetta yleisessä ruuhka junassa yhden vartijan kanssa! Pentagonilla olisi yksityiskoneet&hävittäjät apuna tai vaikka luotijuna panssareilla... Mutte eipä ei..*

      Ihan vaan tiedoksi, että tärkeitä laitteita ja asioita kuljetetaan useinkin ilman vartiaa tai yksi-kaks siviilipukusta vartiaa mukana, koska tällöin ihmiset ei kiinitä mitään huomiota. Ei ole mitään järkeä kuljettaa kaikkia asioita, älyttömässä vartiasaatossa, tällöin jokainen huomaa, että tuossa menee jotain tärkeetä.


      *Jaska lähti eilen katsomaan morsiamensa kanssa niitä filmejä! Koska niitä ei keretty lähettää CTU:hun. Kaipa niitä filmejä tuo suutaan tai toiseen ihan saman ajan?*

      CTU:sta ihminen hakemaan filmit aikaa menee x ja sitten takasin menee taasen x. Jaskalla aikaa menee taasen x, joten Jaska on x verran nopeampi, joten Jaskan kannatti lähteä niitä paikanpäälle katsomaan.


      *Jaskapaska soitti Tonylle ja yllättäern Tony oli parissa minuutissa paikalla, uskottavaa!*

      Kyllä, esim lähistöllä jne... asuu, kyläilemässä.


      Ja toisekseen sarjan ei ole tärkoituskaan olla 100% uskottava ja todentuntuinen, kyseessä on kuitenkin vihdykkeeksi tarkoitettu sarja jonka tarkoitus on kerätä katsojia.

      Jaksaisitko sinä katsoa tuota sarjaa, jos tapahtumien kulkua ei olisi nopeutettu?

      • buster

        *Jaska lähti eilen katsomaan morsiamensa kanssa niitä filmejä! Koska niitä ei keretty lähettää CTU:hun. Kaipa niitä filmejä tuo suutaan tai toiseen ihan saman ajan? FedExkin olisi ollut nopeampi. HAH!

        Kaveri laittais yksityiskoneet ja hävittäjät liikkeelle heti, mut luottais silti FedExiin. HYVÄ, hae karhukoplaan, HETI! lisäksi paketti olisi mennyt FedExin varaston kautta ja ollut vasta seuraavana päivänä paikalla.

        *Jaskapaska soitti Tonylle ja yllättäern Tony oli parissa minuutissa paikalla, uskottavaa!

        Oli siinä vähän enemmän ku pari minuuttia.

        104 reaktoria on vaarassa tappaa miljoonia ja mitä maa tekee? Pentagon, FBI, NSA ja CTU:n kaikki muut konttorit näyttävät pyörittelevän näppejään ja Edgar ja Jaskapaska hoitaa kahdestaan kaiken? Ja presidentti yrmistelee Air Force Onessa ja puhelee mukavia CTU:n L.A.N väen kanssa ja puolustuismninisteri joka on ollut hengenvaarassa heiluu demetikkona kaikkien keskellä eikä kukaan ole alistanut häntä edes ensihoitajille!

        Jos en väärin muista, puol. ministeri kävi tarkistutettavana ja huom. sarjassa ei näytetä jokaisen henkilön jokaista tapahtumaa. Oletko itse kotiensihoitajana todennut hänet dementikoksi?

        SARJA on yhtä USKOTTAVA kuin FOXin RAUHANPOLITIIKKA ja PUOLUEETTOMUUS! HYI THYI YÖK!!

        Kerro lisää FOX propagandasta, mihin pohjustat väitteesi. Oma maailmankuvasi ei ole kovin realistinen, mutta haet silti fiktiivisestä tv-sarjasta epäkohtia.


    • Allanin

      Tämä sarja on viihdetä samin kuin kaiki muutkin vihde sarjat. Kannattaa opetella katomaan elokuvia, se on vähän sama kun renesanssiajan ihmisen kädessä rannekello. Sarjahan ei perustu tositapahtumiin sehän on fiktiivinen.
      Mutta oletteko huomanneet kuinka paljon se sisältää propagandaa, juuria islamilaista uskontoa vastaan , he uhraavat terrorismin eteen poikansa , vaimonsa , pojan tyttöystävän, oman henkensä aivan tunteettomasti. Aivan kauheita ihmisiä, sarjalla on selvästi propagandan tavoitteet.

      • --------------------

        Empä tuosta propagandasta tiedä, mutta fanaattiset Islamilaiset ovat juuri tuommosia kuin ohjelma antaa ymmärtää. Hyvänä todellisena esimerkkinä lentokoneilla pilvenpiirtäjään päin.


      • puhut

        Nehän alkaa valmistaan lapsia jo kapalosta itsemurhatehtäviin. ei mitään fiktiota vaan faktaa. Ei ole kunniamurhat juuri eroa tästä


    • snowAngel91

      24 on vain tv-sarja..ja hyvää viihdettä..haloo!

    • enya

      Kaikki nämä epäuskottavuudethan tulevat siitä, että 24 on actionpoliisisarjan ja saippuaoopperan (Kauniit ja rohkeat -tyylisen tai ehkä pikemminkin Melrose Placen) risteytys. Joku CSI on selvemmin poliisisarja, ja siksi niiden tyyppien toiminta on rationaalisempaa ja loogisempaa. 24:seen taas pitää saada saippuamelodraamaa, ja siksi vaikka koko maa on menossa to the hell in a handbasket ja Secretary of State ollaan teloittamassa about 5 minsan päästä, niin eikös joku lierokioero ämmä CTUssa vääntele pöydänalussuhteita ja reittä pitkin -etenemissuunnitelmia.

    • Made

      PLIIIS

    • hu0h..

      huoh,pellet!

    • Huooh

      Löysin tän kun googlasin Huoh? huoh

      • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

        me2


    • Real Love_24

      24 on paras ohjelma, älä viiti dissaa sitä meille faneille! Vaikket itse tykkää, pidä se suusi supussa. 24-sarja on viihdettä, ei realitya!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe