Naiset

Zakke

Juu siis tuli tässä muutama juttu mieleen ja ajattelin kysellä naisilta asioita miehistä ja seksistä. :) Eli kerroppa ensin mitä katsot ensin miehessä ja mitkä ovat kaikista piirteistä(Myös luonne) tärkeimpiä? Sitten kertokaapa paras seksikokemuksenne? Missä tapahtui? Kenen kanssa? Millä tavalla? Ja lopuksi vielä kevennystä...kertokaapa vielä jotain seksiin liittyvää,jota ette ole kokenut,mutta mielessä olisi käynyt? Jep...onhan noita asioita,lal-lal-laa. :)

4

587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jggfjgfj

      no kerrotaan sitten...
      ensin katon kokonaisuutta eli ruumiinrakenne ja kasvot, vaatteet hiukset, tyyli muutenkin. ulkonäkö on mulle tosi tärkee (ei kuitenkaan tärkein). Luonne: huumorintajuinen, itsevarma(mutta ei liikaa, eikä myöskään itserakas), rauhallinen mutta vauhdikas, luotettava. parhaat seksikokemukset ovat nykyisen jätkäkaverin kanssa, en osaa sen paremmin kertoa mutta on se on tarpeeksi rajua mutta silti hellää...asiaan varmaan vaikuttaa että taidan olla rakastumassa siihen.
      haluaisin kokeilla myös seksiä toisen tytön/naisen kanssa.

    • Zan

      Mitä katson ensin miehessä? Käyttäytyminen on tärkeetä, ettei oo sellanen "anteeks että oon olemassa" -tyyppi... ja että juttelee sujuvasti eikä tartte joka sanaa erikseen repiä. Ulkonäkö ei minusta oo niin tärkee mutta tietysti hyvä perse on aina plussaa :)
      Paras seksikokemus on vaikeempi kysymys. Ei oo mitään yhtä erityistä kertaa. Se ainakin oli hauskaa kun mun exä tyydytti mut käsin eka kerran. Se oli ihan vaatteet päällä ja mä sain keskittyä vaan itseeni :)
      En ole kokeillut mutta haluaisin kokeilla seksiä kahden miehen kanssa... *hihittelee* No tulipahan taas selitettyä mielenkiintosia asioita näin julkisesti :D

    • Jenni

      Miehen pitää olla seksikäs eli pitkä ja ruskea silmäinen,sekä hyvä peppunen. Ei saa olla partaa,viiksiä,eikä pulisonkeja,HYI! Luotettava,huumorintajuinen ja mukava...eikä saa olla liian itsekäs,tai liian ujo. Paras seksikokemus lienee nykyisen poikaystäväni kanssa...En tiedä onko mikään kerta yli muiden,mutta pidän erittäin paljon ratsastaa hänen ihanan herkkumakkaransa päällä. :)Mitä haluaisin kokea vielä...no ehkä jossain julkisemmal paikalla ois kivaa kokeilla,mut ei sellases paikas,mis jää varmasti kii. ;) Että sellasta. :)

    • Kissa

      Kyllä ensimmäiseksi huomio kiinnittyy kokonaisolemukseen: käyttäytyminen, siisteys ja ulkonäkö. Monesti kyllä on huomannut, että hyvän näköinen mies onkin vain ulkoisesti hyvä, ei sisäisesti, joten kyllä on parempi aina vähän jututtaa ennen kuin muodostaa sen mielikuvan miehestä.
      Luonteenpiirteistä eniten arvostan rehellisyyttä, huumorintajua ja miehekkyyttä (sopivalla annostuksella). Siitä en pidä jos miehellä on kova halu miellyttää väkisin toisia ihmisiä tai jos mies on henkisesti heikko. Seksikokemuksista parhainta on vaikea sanoa. Ehkä se oli silloin, kun sain ensimmäisen orgasmini,(exäni kanssa) tai silloin kun kokeilin jotain uutta asentoa.
      Asioita joita haluaisin kokeilla tai ainakin olen miettinyt, on ehkä kahden miehen kanssa rakastelu tai ehkäpä jopa toisen naisen kanssa. Näissäkin tilanteissa tunteita ohjaa se, millä mielialalla sitä itse on ja mihin on valmis.
      Mene ja tiedä, ajatukset muuttuu ja kaikki menee fiiliksen mukaan! Hyvää syksyn jatkoa kaikille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2007
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1470
    3. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      99
      1413
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1327
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1154
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      480
      1094
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      51
      982
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      933
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      882
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      856
    Aihe