Propagandistinen roskasarja...

Yhdysvaltain imperialismia ...

Amerikkalaista imperialismia ja maailmankuvaa puolustellaan. Bushin mielisairas "pahan akseli" logiikka näkyy joissakin sarjoissa, esimerkiksi 24:ssä. Amerikkalaiset ovat vääristelleet ja valehdelleet Jugoslaviasta sekä Irakista. Kyseisessä tv sarjassa on varmasti ollut pahiksia molemmista maista. Niissä unohdetaan Yhdysvaltain sotarikolliset.

24 on lähinnä säälittävää ja lapsellista räiskimistä ja juoksentelua paikasta toiseen ampuen "terroristeja" ja väliin laitettu draamaa amerikkalaisten agenttien menetyksistä. Sarjassa on demonisoitu niin Arabimaat kuin entinen Jugoslaviakin.

Monissa amerikkalaisissa sarjoissa puolustetaan myös USA:n "terrorismin vastaista sotaa", joka perustuu valheisiin ja jossa on ensisijaisesti kyse jostain muusta, kuin terrorismin vastaisesta taistelusta, eli osittain pyhästä sodasta arabeja vastaan ja maailman luonnonvarojen hallitsemisesta sekä vaikutusvallan lisäämisestä lähi-Idässä. Sarjoissa demonisoidaan arabeja, serbejä ja monia muitakin. Siitä en pidä, sillä suurin demoni on USA itse.

12

806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Darth

      Mitäs meinasit asialle tehdä? Komentaa kaksi miljoonaa suomalaista "nopean toiminnan joukkojen sotilasta" lentokoneella USA:aan konekiväärin ruoaksi?

      Ei vaan, totta puhut. Tämä sotahulluus johtaa vielä äärettömän ikäviin seurauksiin, uskokaa minua. ;/

    • dmt.

      Anteeksi, repesin lopussa jo ihan kunnolla, "Siitä en pidä, sillä suurin demoni on USA itse."

      O shit, ei kai USA ole suurin demoni :|.
      Sotahan on aina ikävää, ja kaikkihan tietää oikean syyn Irakin sotaan lähtöön. Kysymys kuitenkin kuuluu, eikö se siltikkin ollut hyvä asia? Minua ei ainakaan erityisemmin kiihota ajatus Libyan ja Irakin yhteistyöstä.. No propagandaahan harrastaa kaikki maat, kykynsä/kokonsa mukaan. No jenkeillähän tunnetusti on resursseja. Ihmisiä ne jenkitkin on, ei venäläisiä tai arabeja kummempia.
      Onhan siinä se ero tietysti, että osa arabeista pystyy suoraan tunnustamaan haluavansa tappaa ihmisiä suuren ja viisaan uskontonsa pohjalta. Jenkeillähän tämä tappaminen tapahtuu pelkästään rahan takia, joka ei mielestäni tee siitä ainakaan yhtään tuomittavampaa. Jenkithän tietysti yrittävät näyttää muiden silmissä nuhteettomilta, mutta tuskin ne ketään oikeasti puijaavat.. kuka voisi olla niin idootti? ;). Yms.. tätä keskustelua voidaan viedä loputtomiin. Seuraavaksi esille jenkkien ja muiden maiden päättäjät?

      " Niissä unohdetaan Yhdysvaltain sotarikolliset. "

      Voi tsiisus, tämä on fiktiivinen toimintasarja.

      "24 on lähinnä säälittävää ja lapsellista räiskimistä ja juoksentelua paikasta toiseen ampuen "terroristeja" ja väliin laitettu draamaa.. " JNE..

      Okei perus toimintasarja.
      Senkun tekevät arabit vastaavanlaisen sarjan jenkkejä vastaan, no problem!

      Ai niin, meinasi unohtua.

      "Monissa amerikkalaisissa sarjoissa puolustetaan myös USA:n "terrorismin vastaista sotaa", joka perustuu valheisiin ja jossa on ensisijaisesti kyse jostain muusta, kuin terrorismin vastaisesta taistelusta, eli osittain pyhästä sodasta arabeja vastaan ja maailman luonnonvarojen hallitsemisesta sekä vaikutusvallan lisäämisestä lähi-Idässä."

      Mitä v***a? Kerro, että tämä viesti oli hyvä vitsi :)

      :) Ei kai siinä mitään varsin ihq näkemys maailman suuresta saatanasta..

      • kiva ja

        mene pois!


      • dmt. Kiva ja
        kiva ja kirjoitti:

        mene pois!

        Kerro miksi?.

        ;) Enkö esitä asiaani tarpeeksi kohteliaasti?
        Come on, keskustellaan, missä viipyy loistava vasta argumentti?


      • Yhdysvaltain imperialismia ...

        "O shit, ei kai USA ole suurin demoni?"

        Kyllä on. Yhdysvaltain historiahan on ollut veristä ja aggressiivista jo 1800-luvulta lähtien. Yhdysvallat on käynyt sotia, joiden tarkoituksena on mm. ollut kaataa sille itselleen epämieluisia valtioita, turvata oma taloudellinen etunsa ja saada hallintaansa arvokkaita luonnonvaroja.

        Yhdysvallat on tehnyt lukuisia sotaoperaatioita eri puolilla maapalloa. Se osallistui ensimmäiseen maailmansotaan, jossa kyse oli imperialististen maiden taistelusta ja siirtomaiden uudelleenjaosta. Maa lähetti joukkojaan taistelemaan toisessa maailmansodassa akselivaltoja vastaan, mutta samalla amerikkalainen suurpääoma tekee yhteistyötä natsien kanssa. Yhtiöistä ainakin IBM, Standard Oil ja ITT harjoitti innokkaasti kauppaa natsien kanssa. Yksittäisistä henkilöistä autotehtailija Henry Ford ja Bushin suvulla on ollut kytköksiä natseihin. Toisen maailmansodan loppuvaiheessa USA pudottaa kaksi atomipommia Japaniin, aihuttaen satojen tuhansien ihmisten kuoleman. Tämän tarkoituksena ei ehkä ensisijaisesti ollut toisen maailmansodan lopettaminen, vaan mahtinsa näyttäminen Neuvostoliitolle.

        Kylmän sodan aikakautena Yhdysvallat lähti ristiretkelle sosialismia vastaan. Yhdysvallat osallistui 1950-53 Korean sotaan, jonka seurauksena maan teollisuus ja infrastruktuuri oli raunioina. Vietnamin sota 1965-75 oli yksi verisimmistä sodista toisen maailmansodan jälkeen. Yhdysvallat perusteli hyökkäystään Vietnamiin "Tonkininlahden selkkauksella", joka oli valheellinen tekosyy. Miljoonat vietnamilaiset saivta surmansa USA:n pommituksista. Maan luontoon kuten viljelmille ja pelloille levitettiin kymmeniä litroja erilaisia myrkkyjä. Tänäänkin lapset kärsivät myrkkuyjen aiheuttamista raajattomuudesta ja muista syntymävioista. Napalmilla tehdyt pommitukset jättivät ihmisten ihoon tuhoisat jälkensä.

        Yhdysvallat myös tuki erilaisia sotilasdiktatuureja kylmän sodan aikana. Chilessä CIA:n avulla kaadettiin maan demokraattisesti valittu Salvador Allenden vasemmistolainen hallitus. Vallankaappauksen jälkeen Augusto Pinochetin sotilasdiktatuurin aikana 5000 chileläistä murhattiin. Näin tapahtui monessa Etelä-Amerikan valtioissa. Esimerkiksi Guatemalassa, Nicaraguassa ja El Salvadorissa demokraattisesti valitut hallinnot kaadettiin ja tilalle asetettiin sotilasjunttia, joiden aikana sadat tuhannet ihmiset joutuivat vainojen kohteeksi. Kaikki nämä vain siksi, jotta Yhdysvaltojen omat taloudelliset etunsa tulisivat turvatuiksi. 80-luvulla USA tuki myös Saddam Husseinin diktatuuria Irakissa. Kun Hussein kaasutti kurdikyliä, USA vain lisäsi apuaan Irakille. Halabjan kaasuttamisessa käytetyt kemialliset aseet ja kopterit olivat mahdollisesti peräisin Yhdysvalloista.

        Jugoslavian sodat kuuluvat kieltämättä myös kauheimpiin toisen maailmansodan jälkeisiin konflikteihin. Siellä USA tuki monia separatistisia ryhmittymiä hajottaakseen Jugoslavian sosialistisen ja imperialisminvastaisen valtion. KLA (Kosovon vapautusarmeija) on yksi niistä separatisista järjestöistä, joille USA antoi tukensa. KLA on tunnettu huumekauppaorganisaationa, jolla on kytköksiä Osama Bin Ladenin terroristeihin. USA perusteli hyökkäystään Kosovossa tapahtuneista"Racakin joukkomurhista", joista se syytti serbejä. Tietoa tekijöistä ei ole, eikä mikään viitannut serbeihin. Silti Yhdysvallat sanoi menevänsä puolustamaan Kosovon albaaneja. Aika suuri sattuma, että Kosovo on rikasta kaivostoiminnan aluetta. Yhdysvaltain pommituksista kärsi enimmäkseen siviiliväestö ja albaanit, joita se meni muka puolustamaan.

        Yhdysvaltain imperialismi tulee saamaan lisää vastustajia koko ajan. Irak ja Afghanistan on vallattu, mutta seuraavana listalla olevat, eivät tule olemaan helppoja vallattavia: Irakin sota ei ole loppunut vieläkään. Vastarinta on voimistunut, eikä loppua näy. Irakin sota alkaa muistuttaa Vietnamin sotaa, jossa Yhdysvallat joutui vetäytymään. Myös Afganistanissa on tällä hetkellä levotonta. Venezuela on ottanut etäisyyttä kapitalismiin ja uhkaa viemästä öljyä Yhdysvaltoihin, jos se vahingoittaa Venezuelaa. Iranissa on sanottu, että jos Yhdysvallat hyökkää sinne, se muuttuu "korventavaksi helvetiksi" hyökkääjille. Pohjois-Korealla on vahva kansanarmeija, eikä Yhdysvallat tulisi voittamaan sotaa sen kanssa. Kuubassa on sanottu, että Yhdysvaltain mahdollisesti käynnistämä sota Kuubaa vastaan kestäisi sata vuotta. Boliviassa ja muutamissa Etelä-Amerikan maissa on siirrytty vasemmalle, koska imperialismin tuhoisuus on ymmärretty.

        "Minua ei ainakaan erityisemmin kiihota ajatus Libyan ja Irakin yhteistyöstä.. "

        Libyan ja Irakin yhteistyö... kuinka kyseiset maat ovat harjoittaneet yhteistyötä? Mitä vikaa on Libyassa?

        "Jenkithän tietysti yrittävät näyttää muiden silmissä nuhteettomilta, mutta tuskin ne ketään oikeasti puijaavat..."

        Racakin tapahtumien vääristely, Tonkininlahden selkkaus ja Irakin ydinaseet sekä Al-Qaeda yhteydet, Lockerbie-farssi, Milosevic-kenguruoikeudenkäynti, Korisan joukkomurhien salaaminen ja muiden syyttäminen... jne.

        "Senkun tekevät arabit vastaavanlaisen sarjan jenkkejä vastaan, no problem!"

        En tiedä yhtään tämmöistä sarjaa. Tuskin ne tekevät samanlaista roskaa kuin me täällä lännessä.


      • dmt.
        Yhdysvaltain imperialismia ... kirjoitti:

        "O shit, ei kai USA ole suurin demoni?"

        Kyllä on. Yhdysvaltain historiahan on ollut veristä ja aggressiivista jo 1800-luvulta lähtien. Yhdysvallat on käynyt sotia, joiden tarkoituksena on mm. ollut kaataa sille itselleen epämieluisia valtioita, turvata oma taloudellinen etunsa ja saada hallintaansa arvokkaita luonnonvaroja.

        Yhdysvallat on tehnyt lukuisia sotaoperaatioita eri puolilla maapalloa. Se osallistui ensimmäiseen maailmansotaan, jossa kyse oli imperialististen maiden taistelusta ja siirtomaiden uudelleenjaosta. Maa lähetti joukkojaan taistelemaan toisessa maailmansodassa akselivaltoja vastaan, mutta samalla amerikkalainen suurpääoma tekee yhteistyötä natsien kanssa. Yhtiöistä ainakin IBM, Standard Oil ja ITT harjoitti innokkaasti kauppaa natsien kanssa. Yksittäisistä henkilöistä autotehtailija Henry Ford ja Bushin suvulla on ollut kytköksiä natseihin. Toisen maailmansodan loppuvaiheessa USA pudottaa kaksi atomipommia Japaniin, aihuttaen satojen tuhansien ihmisten kuoleman. Tämän tarkoituksena ei ehkä ensisijaisesti ollut toisen maailmansodan lopettaminen, vaan mahtinsa näyttäminen Neuvostoliitolle.

        Kylmän sodan aikakautena Yhdysvallat lähti ristiretkelle sosialismia vastaan. Yhdysvallat osallistui 1950-53 Korean sotaan, jonka seurauksena maan teollisuus ja infrastruktuuri oli raunioina. Vietnamin sota 1965-75 oli yksi verisimmistä sodista toisen maailmansodan jälkeen. Yhdysvallat perusteli hyökkäystään Vietnamiin "Tonkininlahden selkkauksella", joka oli valheellinen tekosyy. Miljoonat vietnamilaiset saivta surmansa USA:n pommituksista. Maan luontoon kuten viljelmille ja pelloille levitettiin kymmeniä litroja erilaisia myrkkyjä. Tänäänkin lapset kärsivät myrkkuyjen aiheuttamista raajattomuudesta ja muista syntymävioista. Napalmilla tehdyt pommitukset jättivät ihmisten ihoon tuhoisat jälkensä.

        Yhdysvallat myös tuki erilaisia sotilasdiktatuureja kylmän sodan aikana. Chilessä CIA:n avulla kaadettiin maan demokraattisesti valittu Salvador Allenden vasemmistolainen hallitus. Vallankaappauksen jälkeen Augusto Pinochetin sotilasdiktatuurin aikana 5000 chileläistä murhattiin. Näin tapahtui monessa Etelä-Amerikan valtioissa. Esimerkiksi Guatemalassa, Nicaraguassa ja El Salvadorissa demokraattisesti valitut hallinnot kaadettiin ja tilalle asetettiin sotilasjunttia, joiden aikana sadat tuhannet ihmiset joutuivat vainojen kohteeksi. Kaikki nämä vain siksi, jotta Yhdysvaltojen omat taloudelliset etunsa tulisivat turvatuiksi. 80-luvulla USA tuki myös Saddam Husseinin diktatuuria Irakissa. Kun Hussein kaasutti kurdikyliä, USA vain lisäsi apuaan Irakille. Halabjan kaasuttamisessa käytetyt kemialliset aseet ja kopterit olivat mahdollisesti peräisin Yhdysvalloista.

        Jugoslavian sodat kuuluvat kieltämättä myös kauheimpiin toisen maailmansodan jälkeisiin konflikteihin. Siellä USA tuki monia separatistisia ryhmittymiä hajottaakseen Jugoslavian sosialistisen ja imperialisminvastaisen valtion. KLA (Kosovon vapautusarmeija) on yksi niistä separatisista järjestöistä, joille USA antoi tukensa. KLA on tunnettu huumekauppaorganisaationa, jolla on kytköksiä Osama Bin Ladenin terroristeihin. USA perusteli hyökkäystään Kosovossa tapahtuneista"Racakin joukkomurhista", joista se syytti serbejä. Tietoa tekijöistä ei ole, eikä mikään viitannut serbeihin. Silti Yhdysvallat sanoi menevänsä puolustamaan Kosovon albaaneja. Aika suuri sattuma, että Kosovo on rikasta kaivostoiminnan aluetta. Yhdysvaltain pommituksista kärsi enimmäkseen siviiliväestö ja albaanit, joita se meni muka puolustamaan.

        Yhdysvaltain imperialismi tulee saamaan lisää vastustajia koko ajan. Irak ja Afghanistan on vallattu, mutta seuraavana listalla olevat, eivät tule olemaan helppoja vallattavia: Irakin sota ei ole loppunut vieläkään. Vastarinta on voimistunut, eikä loppua näy. Irakin sota alkaa muistuttaa Vietnamin sotaa, jossa Yhdysvallat joutui vetäytymään. Myös Afganistanissa on tällä hetkellä levotonta. Venezuela on ottanut etäisyyttä kapitalismiin ja uhkaa viemästä öljyä Yhdysvaltoihin, jos se vahingoittaa Venezuelaa. Iranissa on sanottu, että jos Yhdysvallat hyökkää sinne, se muuttuu "korventavaksi helvetiksi" hyökkääjille. Pohjois-Korealla on vahva kansanarmeija, eikä Yhdysvallat tulisi voittamaan sotaa sen kanssa. Kuubassa on sanottu, että Yhdysvaltain mahdollisesti käynnistämä sota Kuubaa vastaan kestäisi sata vuotta. Boliviassa ja muutamissa Etelä-Amerikan maissa on siirrytty vasemmalle, koska imperialismin tuhoisuus on ymmärretty.

        "Minua ei ainakaan erityisemmin kiihota ajatus Libyan ja Irakin yhteistyöstä.. "

        Libyan ja Irakin yhteistyö... kuinka kyseiset maat ovat harjoittaneet yhteistyötä? Mitä vikaa on Libyassa?

        "Jenkithän tietysti yrittävät näyttää muiden silmissä nuhteettomilta, mutta tuskin ne ketään oikeasti puijaavat..."

        Racakin tapahtumien vääristely, Tonkininlahden selkkaus ja Irakin ydinaseet sekä Al-Qaeda yhteydet, Lockerbie-farssi, Milosevic-kenguruoikeudenkäynti, Korisan joukkomurhien salaaminen ja muiden syyttäminen... jne.

        "Senkun tekevät arabit vastaavanlaisen sarjan jenkkejä vastaan, no problem!"

        En tiedä yhtään tämmöistä sarjaa. Tuskin ne tekevät samanlaista roskaa kuin me täällä lännessä.

        Heti alkuun täytyy sanoa, että tämän olisin voinut lukea kirjasta. Suurimman osan asioista tiesinkin, mutta oli tuossa muutama uusikin seikka.
        Tuo ei ollut vastaus, tuossa oli esseen arvosta faktatietoa. En saanut tekstistäsi toisinsanoen mitään, sinäkään et ole kuullut sarkasmista? ;).

        "Racakin tapahtumien vääristely, Tonkininlahden selkkaus ja Irakin ydinaseet sekä Al-Qaeda yhteydet, Lockerbie-farssi, Milosevic-kenguruoikeudenkäynti, Korisan joukkomurhien salaaminen ja muiden syyttäminen... jne. "

        Ja plaa plaa plaa.. sama jatkuu. Näissäkin tiedoissa on puutteita, esim Al-Queda yhteyksiä Irakilla kylläkin oli. Mutta pää pointti on tämä. Jenkit ovat ihmisiä, you know? Lihaa ja verta niinkuin mekin. Jenkkien päättäjät määräsivät ja sotilaat toimeenpanivat nämä asiat, siis syytämme koko kansaa? Kaikki tämän kokoluokan maat ovat tehneet samanlaisia asioita, eivätkö ole?
        Itse en *gröhöm* näe jenkkien sotimisessa mitään pahaa.. tai näen, mutten välitä, tai välitän mutten.. kuitenkin, jenkkipropaganda ei ole mielestäni niin kauheata.

        "Libyan ja Irakin yhteistyö... kuinka kyseiset maat ovat harjoittaneet yhteistyötä? Mitä vikaa on Libyassa?"

        Tota noin.. Eikös Libya ole yksi suurimpia Irakin "liittolaisia" monissakin asioissa. En jaksa laittaa linkkejä, lue kirjoista, käytä googlea kenties FAS:n hakua *gröhöm*, ovatkohan jenkkien tiedemiehetkin demoneja..

        "En tiedä yhtään tämmöistä sarjaa. Tuskin ne tekevät samanlaista roskaa kuin me täällä lännessä."

        Tämä ei ole mikään perustelu, miksemme me voisi tätä tehdä. "Vasta-argumenttisi" oli vähintäänkin laimea :( odotin parempaa.

        Ps. Eikös pitänyt keskustella propagandasta? :) Outoa, et lainannut ollenkaan niitä asioita tekstistäni, unohdit ne kiihkoltasi? Ei siinä mitään, mielenkiintoinen aihe tämäkin. Vastaisuudessa voisit laittaa vähemmän faktatietoja, mielluummin vaikkapa pelkkiä viittauksia asioihin. Ja omaa näkemystä peliin kiitos.

        OK.. Kirjoitin tämän viestin hyvin nopeasti, enkä jaksa edes oikolukea. Mikäli on asia/kirjoitusvirheitä ilmoita niistä. :P "Keskustelu" jatkuu, bitch?


      • dmt.
        Yhdysvaltain imperialismia ... kirjoitti:

        "O shit, ei kai USA ole suurin demoni?"

        Kyllä on. Yhdysvaltain historiahan on ollut veristä ja aggressiivista jo 1800-luvulta lähtien. Yhdysvallat on käynyt sotia, joiden tarkoituksena on mm. ollut kaataa sille itselleen epämieluisia valtioita, turvata oma taloudellinen etunsa ja saada hallintaansa arvokkaita luonnonvaroja.

        Yhdysvallat on tehnyt lukuisia sotaoperaatioita eri puolilla maapalloa. Se osallistui ensimmäiseen maailmansotaan, jossa kyse oli imperialististen maiden taistelusta ja siirtomaiden uudelleenjaosta. Maa lähetti joukkojaan taistelemaan toisessa maailmansodassa akselivaltoja vastaan, mutta samalla amerikkalainen suurpääoma tekee yhteistyötä natsien kanssa. Yhtiöistä ainakin IBM, Standard Oil ja ITT harjoitti innokkaasti kauppaa natsien kanssa. Yksittäisistä henkilöistä autotehtailija Henry Ford ja Bushin suvulla on ollut kytköksiä natseihin. Toisen maailmansodan loppuvaiheessa USA pudottaa kaksi atomipommia Japaniin, aihuttaen satojen tuhansien ihmisten kuoleman. Tämän tarkoituksena ei ehkä ensisijaisesti ollut toisen maailmansodan lopettaminen, vaan mahtinsa näyttäminen Neuvostoliitolle.

        Kylmän sodan aikakautena Yhdysvallat lähti ristiretkelle sosialismia vastaan. Yhdysvallat osallistui 1950-53 Korean sotaan, jonka seurauksena maan teollisuus ja infrastruktuuri oli raunioina. Vietnamin sota 1965-75 oli yksi verisimmistä sodista toisen maailmansodan jälkeen. Yhdysvallat perusteli hyökkäystään Vietnamiin "Tonkininlahden selkkauksella", joka oli valheellinen tekosyy. Miljoonat vietnamilaiset saivta surmansa USA:n pommituksista. Maan luontoon kuten viljelmille ja pelloille levitettiin kymmeniä litroja erilaisia myrkkyjä. Tänäänkin lapset kärsivät myrkkuyjen aiheuttamista raajattomuudesta ja muista syntymävioista. Napalmilla tehdyt pommitukset jättivät ihmisten ihoon tuhoisat jälkensä.

        Yhdysvallat myös tuki erilaisia sotilasdiktatuureja kylmän sodan aikana. Chilessä CIA:n avulla kaadettiin maan demokraattisesti valittu Salvador Allenden vasemmistolainen hallitus. Vallankaappauksen jälkeen Augusto Pinochetin sotilasdiktatuurin aikana 5000 chileläistä murhattiin. Näin tapahtui monessa Etelä-Amerikan valtioissa. Esimerkiksi Guatemalassa, Nicaraguassa ja El Salvadorissa demokraattisesti valitut hallinnot kaadettiin ja tilalle asetettiin sotilasjunttia, joiden aikana sadat tuhannet ihmiset joutuivat vainojen kohteeksi. Kaikki nämä vain siksi, jotta Yhdysvaltojen omat taloudelliset etunsa tulisivat turvatuiksi. 80-luvulla USA tuki myös Saddam Husseinin diktatuuria Irakissa. Kun Hussein kaasutti kurdikyliä, USA vain lisäsi apuaan Irakille. Halabjan kaasuttamisessa käytetyt kemialliset aseet ja kopterit olivat mahdollisesti peräisin Yhdysvalloista.

        Jugoslavian sodat kuuluvat kieltämättä myös kauheimpiin toisen maailmansodan jälkeisiin konflikteihin. Siellä USA tuki monia separatistisia ryhmittymiä hajottaakseen Jugoslavian sosialistisen ja imperialisminvastaisen valtion. KLA (Kosovon vapautusarmeija) on yksi niistä separatisista järjestöistä, joille USA antoi tukensa. KLA on tunnettu huumekauppaorganisaationa, jolla on kytköksiä Osama Bin Ladenin terroristeihin. USA perusteli hyökkäystään Kosovossa tapahtuneista"Racakin joukkomurhista", joista se syytti serbejä. Tietoa tekijöistä ei ole, eikä mikään viitannut serbeihin. Silti Yhdysvallat sanoi menevänsä puolustamaan Kosovon albaaneja. Aika suuri sattuma, että Kosovo on rikasta kaivostoiminnan aluetta. Yhdysvaltain pommituksista kärsi enimmäkseen siviiliväestö ja albaanit, joita se meni muka puolustamaan.

        Yhdysvaltain imperialismi tulee saamaan lisää vastustajia koko ajan. Irak ja Afghanistan on vallattu, mutta seuraavana listalla olevat, eivät tule olemaan helppoja vallattavia: Irakin sota ei ole loppunut vieläkään. Vastarinta on voimistunut, eikä loppua näy. Irakin sota alkaa muistuttaa Vietnamin sotaa, jossa Yhdysvallat joutui vetäytymään. Myös Afganistanissa on tällä hetkellä levotonta. Venezuela on ottanut etäisyyttä kapitalismiin ja uhkaa viemästä öljyä Yhdysvaltoihin, jos se vahingoittaa Venezuelaa. Iranissa on sanottu, että jos Yhdysvallat hyökkää sinne, se muuttuu "korventavaksi helvetiksi" hyökkääjille. Pohjois-Korealla on vahva kansanarmeija, eikä Yhdysvallat tulisi voittamaan sotaa sen kanssa. Kuubassa on sanottu, että Yhdysvaltain mahdollisesti käynnistämä sota Kuubaa vastaan kestäisi sata vuotta. Boliviassa ja muutamissa Etelä-Amerikan maissa on siirrytty vasemmalle, koska imperialismin tuhoisuus on ymmärretty.

        "Minua ei ainakaan erityisemmin kiihota ajatus Libyan ja Irakin yhteistyöstä.. "

        Libyan ja Irakin yhteistyö... kuinka kyseiset maat ovat harjoittaneet yhteistyötä? Mitä vikaa on Libyassa?

        "Jenkithän tietysti yrittävät näyttää muiden silmissä nuhteettomilta, mutta tuskin ne ketään oikeasti puijaavat..."

        Racakin tapahtumien vääristely, Tonkininlahden selkkaus ja Irakin ydinaseet sekä Al-Qaeda yhteydet, Lockerbie-farssi, Milosevic-kenguruoikeudenkäynti, Korisan joukkomurhien salaaminen ja muiden syyttäminen... jne.

        "Senkun tekevät arabit vastaavanlaisen sarjan jenkkejä vastaan, no problem!"

        En tiedä yhtään tämmöistä sarjaa. Tuskin ne tekevät samanlaista roskaa kuin me täällä lännessä.

        Muutes.. lainasit tekstistäni vain osia.. hyväksyt siis muut osat? :))


      • Yhdysvaltain imperialismia ...
        dmt. kirjoitti:

        Heti alkuun täytyy sanoa, että tämän olisin voinut lukea kirjasta. Suurimman osan asioista tiesinkin, mutta oli tuossa muutama uusikin seikka.
        Tuo ei ollut vastaus, tuossa oli esseen arvosta faktatietoa. En saanut tekstistäsi toisinsanoen mitään, sinäkään et ole kuullut sarkasmista? ;).

        "Racakin tapahtumien vääristely, Tonkininlahden selkkaus ja Irakin ydinaseet sekä Al-Qaeda yhteydet, Lockerbie-farssi, Milosevic-kenguruoikeudenkäynti, Korisan joukkomurhien salaaminen ja muiden syyttäminen... jne. "

        Ja plaa plaa plaa.. sama jatkuu. Näissäkin tiedoissa on puutteita, esim Al-Queda yhteyksiä Irakilla kylläkin oli. Mutta pää pointti on tämä. Jenkit ovat ihmisiä, you know? Lihaa ja verta niinkuin mekin. Jenkkien päättäjät määräsivät ja sotilaat toimeenpanivat nämä asiat, siis syytämme koko kansaa? Kaikki tämän kokoluokan maat ovat tehneet samanlaisia asioita, eivätkö ole?
        Itse en *gröhöm* näe jenkkien sotimisessa mitään pahaa.. tai näen, mutten välitä, tai välitän mutten.. kuitenkin, jenkkipropaganda ei ole mielestäni niin kauheata.

        "Libyan ja Irakin yhteistyö... kuinka kyseiset maat ovat harjoittaneet yhteistyötä? Mitä vikaa on Libyassa?"

        Tota noin.. Eikös Libya ole yksi suurimpia Irakin "liittolaisia" monissakin asioissa. En jaksa laittaa linkkejä, lue kirjoista, käytä googlea kenties FAS:n hakua *gröhöm*, ovatkohan jenkkien tiedemiehetkin demoneja..

        "En tiedä yhtään tämmöistä sarjaa. Tuskin ne tekevät samanlaista roskaa kuin me täällä lännessä."

        Tämä ei ole mikään perustelu, miksemme me voisi tätä tehdä. "Vasta-argumenttisi" oli vähintäänkin laimea :( odotin parempaa.

        Ps. Eikös pitänyt keskustella propagandasta? :) Outoa, et lainannut ollenkaan niitä asioita tekstistäni, unohdit ne kiihkoltasi? Ei siinä mitään, mielenkiintoinen aihe tämäkin. Vastaisuudessa voisit laittaa vähemmän faktatietoja, mielluummin vaikkapa pelkkiä viittauksia asioihin. Ja omaa näkemystä peliin kiitos.

        OK.. Kirjoitin tämän viestin hyvin nopeasti, enkä jaksa edes oikolukea. Mikäli on asia/kirjoitusvirheitä ilmoita niistä. :P "Keskustelu" jatkuu, bitch?

        "Sotahan on aina ikävää, ja kaikkihan tietää oikean syyn Irakin sotaan lähtöön. Kysymys kuitenkin kuuluu, eikö se siltikkin ollut hyvä asia?"

        "Syyt" Irakin sotaan olivat "ydinaseet", joilla se muka "uhkasi koko maailmaa". Asetarkastajat kävivät Irakissa, he eivät löytäneet mitään. Mutta Yhdysvallat päätti hyökätä eikä halunnut tarkastajien jatkaa. Olot eivät ole parantuneet Irakissa ainakaan kovin paljon. Onhan se hyvä, että Hussein (joka oli muuten jenkkien liittolainen 80-luvulla, sai heiltä kemiallisia aseita ja taloudellista tukea) on poissa. Joka päivä tapahtuu monia pommi-iskuja ja siviilit kärsivät. Kidutuskaan ei loppunut, olemme nähneet kuvia Irakin salaisista kidutusvankiloista. Kyllä taustalla on ollut muut syyt enemmänkin. Vaikutusvallan lisäämistä Persianlahdella ja myös arvokkaiden luonnonvarojen hallitseminen.

        "Al-Queda yhteyksiä Irakilla kylläkin oli."

        Eipäs muuten ollut. Irak ja Saddam Hussein vihasi ääri-islamilaista fundamentalismia. Ironisesti nyt sodan jälkeen sinne on muodostunut Al-Qaeda taistelijoita ja muita ryhmiä sekä monen sortin jihadisteja.

        "Jenkit ovat ihmisiä, you know? Lihaa ja verta niinkuin mekin. Jenkkien päättäjät määräsivät ja sotilaat toimeenpanivat nämä asiat, siis syytämme koko kansaa?"

        En ole syyttänyt koko kansaa. Yhdysvaltain mätä hallitus on ollut asialla, ei kansa.

        "Itse en *gröhöm* näe jenkkien sotimisessa mitään pahaa.. tai näen, mutten välitä, tai välitän mutten.. kuitenkin, jenkkipropaganda ei ole mielestäni niin kauheata."

        Et näe mitään pahaa? Tai siis näet, mutta et välitä? Kuinka niin tämä propaganda ei ole kauheaa? Jos tietoisesti ja subjektiivisesti sensuroidaan ja vääristellään hirmutekoja ja lavastetaan muita syyllisiksi, niin se on sitten oikein?

        "Eikös Libya ole yksi suurimpia Irakin "liittolaisia" monissakin asioissa."

        No eipä ole. Voisit laitaa linkin tai kertoa lähteen, kiitos. Ja kertoa kuinka ne ovat tehneet yhteistyötä.

        "Kaikki tämän kokoluokan maat ovat tehneet samanlaisia asioita, eivätkö ole?"

        Ei Kiina, eikä Venäjä ole onnistuneet aiheuttamaan suuria alkuperäisväestöjen massamurhia, hyökkäyksiä moniin kymmeniin itsenäisiin valtioihin joko vääristellen syyt käyttämällä tekosyitä tai muuten vaan, tai tukenut diktatuureja turvatakseen taloudellisia etuja. Venäjällä on oma historiansa johon kuuluu esim. Tsetsenian sota ja Kiinalla Tiibetin alueen asiat.


      • dmt.
        Yhdysvaltain imperialismia ... kirjoitti:

        "Sotahan on aina ikävää, ja kaikkihan tietää oikean syyn Irakin sotaan lähtöön. Kysymys kuitenkin kuuluu, eikö se siltikkin ollut hyvä asia?"

        "Syyt" Irakin sotaan olivat "ydinaseet", joilla se muka "uhkasi koko maailmaa". Asetarkastajat kävivät Irakissa, he eivät löytäneet mitään. Mutta Yhdysvallat päätti hyökätä eikä halunnut tarkastajien jatkaa. Olot eivät ole parantuneet Irakissa ainakaan kovin paljon. Onhan se hyvä, että Hussein (joka oli muuten jenkkien liittolainen 80-luvulla, sai heiltä kemiallisia aseita ja taloudellista tukea) on poissa. Joka päivä tapahtuu monia pommi-iskuja ja siviilit kärsivät. Kidutuskaan ei loppunut, olemme nähneet kuvia Irakin salaisista kidutusvankiloista. Kyllä taustalla on ollut muut syyt enemmänkin. Vaikutusvallan lisäämistä Persianlahdella ja myös arvokkaiden luonnonvarojen hallitseminen.

        "Al-Queda yhteyksiä Irakilla kylläkin oli."

        Eipäs muuten ollut. Irak ja Saddam Hussein vihasi ääri-islamilaista fundamentalismia. Ironisesti nyt sodan jälkeen sinne on muodostunut Al-Qaeda taistelijoita ja muita ryhmiä sekä monen sortin jihadisteja.

        "Jenkit ovat ihmisiä, you know? Lihaa ja verta niinkuin mekin. Jenkkien päättäjät määräsivät ja sotilaat toimeenpanivat nämä asiat, siis syytämme koko kansaa?"

        En ole syyttänyt koko kansaa. Yhdysvaltain mätä hallitus on ollut asialla, ei kansa.

        "Itse en *gröhöm* näe jenkkien sotimisessa mitään pahaa.. tai näen, mutten välitä, tai välitän mutten.. kuitenkin, jenkkipropaganda ei ole mielestäni niin kauheata."

        Et näe mitään pahaa? Tai siis näet, mutta et välitä? Kuinka niin tämä propaganda ei ole kauheaa? Jos tietoisesti ja subjektiivisesti sensuroidaan ja vääristellään hirmutekoja ja lavastetaan muita syyllisiksi, niin se on sitten oikein?

        "Eikös Libya ole yksi suurimpia Irakin "liittolaisia" monissakin asioissa."

        No eipä ole. Voisit laitaa linkin tai kertoa lähteen, kiitos. Ja kertoa kuinka ne ovat tehneet yhteistyötä.

        "Kaikki tämän kokoluokan maat ovat tehneet samanlaisia asioita, eivätkö ole?"

        Ei Kiina, eikä Venäjä ole onnistuneet aiheuttamaan suuria alkuperäisväestöjen massamurhia, hyökkäyksiä moniin kymmeniin itsenäisiin valtioihin joko vääristellen syyt käyttämällä tekosyitä tai muuten vaan, tai tukenut diktatuureja turvatakseen taloudellisia etuja. Venäjällä on oma historiansa johon kuuluu esim. Tsetsenian sota ja Kiinalla Tiibetin alueen asiat.

        Siitähän oli juttua, miten lähellä Irak oli ydinaseen kehittämisessä (Libyan kanssa oli tämän tiimoilta, jenkkien mukaan yhteistyötä) Öljyllä ei ollut mitään osaa sotaan lähtöön ;) Ja jos aseet Irak kätkee niitä ei löydetä. Käytä tässäkin FAS:n hakua, mikäli lisätietoja kaipaat.

        Ja muutes varmasti oli Irak tukenut Al-Quedaa rahallisesti.
        Voi hyvänen aika. Maailmankatsomuksemme näyttää olevan aikalailla erilainen. En nää mitään pahaa muutaman Irakilaisen kidutuksessa, ja kyllä etiikka ja moraali ovat minulle outoja käsitteitä.
        En kiistä sitä, etteivätkö jenkit olisi yhtä pahoja kuin muutkin, mutteivat ne pahempia ole. Oikea ja väärä on kummallinen käsite. Minkälainen olisi maailma, mikäli minä olisin puikoissa? Hirvittää ajatellakkin :)

        Ja muutes taatusti on Kiina, saati sitten Venäjä aiheuttanut aika helvetisti kärsimyksiä, sekä omille että naapurikansojen asukkaille.

        Ja siitä Libyasta ja Irakista..
        Kuten sanoin, olen laiska ihminen ja jätän etsimisen sinulle. Käytä FAS:n hakua.

        Pitkästä aikaa täällä jotain järkevää keskustelua.. Faktatietosi määrä on yllättävä, kumarrus sille :)

        En jaksa nyt enempää kirjoitella.. vastaisuudessa lisää tekstiä.. ehkä, kuhan jaksaa ja kerkeää.


      • Imperialismia vastaan!
        dmt. kirjoitti:

        Siitähän oli juttua, miten lähellä Irak oli ydinaseen kehittämisessä (Libyan kanssa oli tämän tiimoilta, jenkkien mukaan yhteistyötä) Öljyllä ei ollut mitään osaa sotaan lähtöön ;) Ja jos aseet Irak kätkee niitä ei löydetä. Käytä tässäkin FAS:n hakua, mikäli lisätietoja kaipaat.

        Ja muutes varmasti oli Irak tukenut Al-Quedaa rahallisesti.
        Voi hyvänen aika. Maailmankatsomuksemme näyttää olevan aikalailla erilainen. En nää mitään pahaa muutaman Irakilaisen kidutuksessa, ja kyllä etiikka ja moraali ovat minulle outoja käsitteitä.
        En kiistä sitä, etteivätkö jenkit olisi yhtä pahoja kuin muutkin, mutteivat ne pahempia ole. Oikea ja väärä on kummallinen käsite. Minkälainen olisi maailma, mikäli minä olisin puikoissa? Hirvittää ajatellakkin :)

        Ja muutes taatusti on Kiina, saati sitten Venäjä aiheuttanut aika helvetisti kärsimyksiä, sekä omille että naapurikansojen asukkaille.

        Ja siitä Libyasta ja Irakista..
        Kuten sanoin, olen laiska ihminen ja jätän etsimisen sinulle. Käytä FAS:n hakua.

        Pitkästä aikaa täällä jotain järkevää keskustelua.. Faktatietosi määrä on yllättävä, kumarrus sille :)

        En jaksa nyt enempää kirjoitella.. vastaisuudessa lisää tekstiä.. ehkä, kuhan jaksaa ja kerkeää.

        "Ja muutes taatusti on Kiina, saati sitten Venäjä aiheuttanut aika helvetisti kärsimyksiä, sekä omille että naapurikansojen asukkaille."

        Kyllä, mainitsin joitakin esimerkkejä edellisessä viestissäni.

        "Siitähän oli juttua, miten lähellä Irak oli ydinaseen kehittämisessä (Libyan kanssa oli tämän tiimoilta, jenkkien mukaan yhteistyötä) Öljyllä ei ollut mitään osaa sotaan lähtöön ;) Ja jos aseet Irak kätkee niitä ei löydetä. Käytä tässäkin FAS:n hakua, mikäli lisätietoja kaipaat."

        Lainaus kirjasta "Irakin sota, mitä Bush ei halua sinun tietävän (William Pitt & Scott Ritter). Ritter on entinen YK:n asetarkastaja ja Pitt lähi-Idän asiantuntija sekä poliittinen toimittaja:

        PITT: Onko Irakilla joukkotuhoaseita?
        RITTER: Tilanne ei ole mustavalkoinen kuten osa Bushin hallintoa antaa ymmärtää. Irak ei selvästikään ole täyttänyt kaikkia turvallisuusneuvoston päätöslauselmassa asetettuja aseistariisuntavelvoitteita.
        Toisaalta Irak on kuitenkin vuoden 1998 jälkeen riisuttu perin pohjin aseista. Irakin joukkotuhoaseista 90–95 % on todistettavasti tuhottu: kaikki tehtaat, joissa kemiallisia, biologisia ja ydinaseita sekä pitkänkantaman ballistisia ohjuksia valmistettiin, näiden tehtaiden aseidenvalmistukseen liittyvät laitteet ynnä valtaenemmistö tehtaiden tuotteista.

        Irakin oletettiin luovuttavan kaikki aseet ja laitteet YK:lle, jonka valvonnassa ne tuhottaisiin ja kuljetettaisiin muualle. Irak päättikin sen sijaan tuhota – yksipuolisesti, ilman YK:n valvontaa – suuren osan tästä varustuksesta. Tämän pystyimme myöhemmin todentamaan. Ongelmallista on, että tuhoamista ei dokumentoitu, jonka seurauksena todentamiskysymykset tulivat sotkuisiksi hyvin nopeasti.

        Ja kyllähän niitä kemiallisia/biologisia aseita Irakista löytyy. Tottakai kun ne ovat tuotu Yhdysvalloista 80-luvulla ja heitä autettiin niiden valmistamisessa kun se oli liittoutunut Irakin kanssa.

        Irakilla ei ollut yhteyksiä Al-Qaedaan. Ritterinkin mukaan aihe on absurdi. Saddam Hussein julisti vihaavansa ja taistelevansa islamilaista fundamentalismia vastaan ja musertavansa sitä. Osama Bin Laden ja Al-Qaeda vihasi Saddam Husseinia ja kutsuivat tätä uskonpetturiksi. Osama tosin vastusti pakotteita Irakia vastaan, koska ne kohdistuivat siviileihin, eikä Saddamin hallintoon. Irakin lainsäädäntökin mahdollisti kuolemantuomion ääri-islamilaisesta toiminnasta Saddamin aikana.

        Ei löytyny FAS:n hausta mitään Irakin ja Libyan yhteistyöstä.


      • dmt.
        Imperialismia vastaan! kirjoitti:

        "Ja muutes taatusti on Kiina, saati sitten Venäjä aiheuttanut aika helvetisti kärsimyksiä, sekä omille että naapurikansojen asukkaille."

        Kyllä, mainitsin joitakin esimerkkejä edellisessä viestissäni.

        "Siitähän oli juttua, miten lähellä Irak oli ydinaseen kehittämisessä (Libyan kanssa oli tämän tiimoilta, jenkkien mukaan yhteistyötä) Öljyllä ei ollut mitään osaa sotaan lähtöön ;) Ja jos aseet Irak kätkee niitä ei löydetä. Käytä tässäkin FAS:n hakua, mikäli lisätietoja kaipaat."

        Lainaus kirjasta "Irakin sota, mitä Bush ei halua sinun tietävän (William Pitt & Scott Ritter). Ritter on entinen YK:n asetarkastaja ja Pitt lähi-Idän asiantuntija sekä poliittinen toimittaja:

        PITT: Onko Irakilla joukkotuhoaseita?
        RITTER: Tilanne ei ole mustavalkoinen kuten osa Bushin hallintoa antaa ymmärtää. Irak ei selvästikään ole täyttänyt kaikkia turvallisuusneuvoston päätöslauselmassa asetettuja aseistariisuntavelvoitteita.
        Toisaalta Irak on kuitenkin vuoden 1998 jälkeen riisuttu perin pohjin aseista. Irakin joukkotuhoaseista 90–95 % on todistettavasti tuhottu: kaikki tehtaat, joissa kemiallisia, biologisia ja ydinaseita sekä pitkänkantaman ballistisia ohjuksia valmistettiin, näiden tehtaiden aseidenvalmistukseen liittyvät laitteet ynnä valtaenemmistö tehtaiden tuotteista.

        Irakin oletettiin luovuttavan kaikki aseet ja laitteet YK:lle, jonka valvonnassa ne tuhottaisiin ja kuljetettaisiin muualle. Irak päättikin sen sijaan tuhota – yksipuolisesti, ilman YK:n valvontaa – suuren osan tästä varustuksesta. Tämän pystyimme myöhemmin todentamaan. Ongelmallista on, että tuhoamista ei dokumentoitu, jonka seurauksena todentamiskysymykset tulivat sotkuisiksi hyvin nopeasti.

        Ja kyllähän niitä kemiallisia/biologisia aseita Irakista löytyy. Tottakai kun ne ovat tuotu Yhdysvalloista 80-luvulla ja heitä autettiin niiden valmistamisessa kun se oli liittoutunut Irakin kanssa.

        Irakilla ei ollut yhteyksiä Al-Qaedaan. Ritterinkin mukaan aihe on absurdi. Saddam Hussein julisti vihaavansa ja taistelevansa islamilaista fundamentalismia vastaan ja musertavansa sitä. Osama Bin Laden ja Al-Qaeda vihasi Saddam Husseinia ja kutsuivat tätä uskonpetturiksi. Osama tosin vastusti pakotteita Irakia vastaan, koska ne kohdistuivat siviileihin, eikä Saddamin hallintoon. Irakin lainsäädäntökin mahdollisti kuolemantuomion ääri-islamilaisesta toiminnasta Saddamin aikana.

        Ei löytyny FAS:n hausta mitään Irakin ja Libyan yhteistyöstä.

        Jotain tuollaista hain, kiitos pitkästä viestistä.

        Laita hakusanaksi vaikka "history of Irak and Libya coperate" tai jotain sinne päin. Pitäisi löytyä.


    • "Amerikkalaista imperialismia ja maailmankuvaa puolustellaan."

      Kyseessä on amerikkalainen viihdesarja. Totta kai silloin asiaa katsotaan USA:n näkökulmasta. Eihän se keräisi USA:ssa katsojia jos siinä käsiteltäisiin ulkomaista näkökulmaa. Propagandistinen ehkä, mutta entä sitten? Oletko todella sitä mieltä, että ainoastaa USA:n vastustajilla on oikeus propagandaan?

      "Niissä unohdetaan Yhdysvaltain sotarikolliset."

      Unohdetaanko? Ainakin 24:ssä USA:n viranomaiset rikkovat niin omia lakejaan ja kuin kansainvälisiä sopimuksiakin jatkuvasti mm kiduttamalla ja pidättämällä ilman oikeudenkäyntiä. Yhdellekään kiinniotetulle ei ole tarjottu sitä kuuluisaa oikeutta yhteen puhelinsoittoon lakimiehestä nyt puhumattakaan.

      "Sarjoissa demonisoidaan arabeja, serbejä ja monia muitakin. Siitä en pidä, sillä suurin demoni on USA itse."

      Näkökanta. Eivät ne serbit ja arabit todellakaan ole sen puhtoisempaa kansaa. Kansainvälinen politiikka kun on sellaista, että siellä ei ole erityisen "hyviä". On vain pahoja ja pahempia.

      Muuuten. Aihe josta voisi saada melkoisen mutkikkaan saippuathrillerisarjan vaikkapa OZ:in reseptillä on Venäjän hallinto. Sarja voisi olla nimeltään Kreml ja siinä käsiteltäisiin oligarkeja, poliitikkojen käytäväjuonitteluja, FSB:n toimia, valtapyrkimyksiä, Tshetsenian sotaa yms.

      Tosin sille sarjalle ei taitaisi olla tekijää. USA:ssa sitä ei voi tehdä, sillä jenkit tuskin haluaa Venäjää takaisin aktiiviseen USA:n vastaiseen rintamaan. Venäjällä sitä ei voi tehdä mikäli ei halua joutua Hodorkovskin seuraksi tai myrkytetyksi.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      130
      7651
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      72
      3663
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1313
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1077
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      997
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      56
      995
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      813
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      695
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      36
      688
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      663
    Aihe