Aihe

Vanhat vai uudet cylonit?

Juuso

Mä en näistä Galactican uusista ihmiscyloneista tykkää yhtään. Miksi vanha hyvä idea piti mennä tuhoamaan? Ne alkuperäiset robotit oli paljon parempia!

Uudessa IS:n tv-lehdessä on muuten juttua vanhanmallisista cyloneista, jotka kaatuilivat kuvauksissa näyttelijöiden ja lavasteiden päälle.

10

1422

  Vastaukset

  • koska silloin olin jotakin 10v :-)

  • ...reteet trikoot jaloissa. Oli niin konemainen meininki kun metallinhohtoisiin sukkahousuihin pukeutuneet robot ravaa ruudussa.

   Mutta eihän me pojannassikat niitä jalkoja katteltu, se hypnoottinen punainen valo veti huomion pois epäoleellisista seikoista.

  • Uusi sarja on muutenkin parempi toteutukseltaan ja olisi se ihme jos kehitys ei cyloneilla olisi mennyt eteenpäin!!!

   Vanhat oli kökköjä ja jos katsot niitä vanhoja sarjoja niin olihan ne surkeasti toteutettu, ei se nostalgiakaan kaikkea pelasta. Maailma menee eteenpäin ja hyvä niin, tekniikka kehittyy ja myös cylonit.

   Nämä ihmiscylonit ovat parasta, se blondi malli pelkästään on jo hyvä syy katsoa sarjaa.

   mmmmmmm aaaaaah cylonwoman.... sinun ansiosta jaksan taas valvoa television ääressä....
   http://www.shadowlair.com/news/uploads/Robot_Women_Wallpaper.jpg

  • vanhassakin sarjassa olla loppuosisissa ihmisen mallisia cyloneita..

   • Niin taisi olla , oliko kyseessä peräti Galactica 1980 - sarjan jakso ?


  • Vanha Galactica ja Galactica 1980 olivat niin merkittävä osa lapsuuttani, että niiden nostalgia-arvoa ei edes uusintakierros ja tehosteiden auttamaton kömpelyyskään pilannut. Jaksoissa oli edelleen fiilistä. Muistin miksi se oli pikkuskidinä niin hyvä.

   Mutta olen tykästynyt myös uuteen Galacticaan. Se on alkuperäistä varsin naiivia sarjaa syvällisempi ja uskottavampi. Ihmishahmoiset cylonitkin olen hyväksynyt... Ja näyttäisiväthän ne vanhat tonnikalapurkit aika kömpelöiltä.

   Toivottavasti uudessa versiossa ei tule esiintymään sitä ärsyttävää lapsineroa, joka oli Galactica 1980-sarjassa.

   • Mä kakarana tykkäsin Galacticasta, mun mielestä aika on niitä ekoja syönyt niin pahoin, ettei niitä pysty katsomaan ees nostalgian vuoksi. Niin kuin ei Ritari Ässääkään.

    Tämä uusi Galactica on helevetin hyvä, aikuisempi ja uskottavampi.

    Uusi Cylon malli on ihan huippu. Minkälainen homo täytyy olla jos niitä sardiinipurkkeja on ikävä kun tarjolla on näin mellevä uusi malli....
    http://www.shadowlair.com/news/uploads/Robot_Women_Wallpaper.jpg

    PS: henk koht. toivon, että Cylonit vievät voiton.
    Ja jos Cylon woman on kuulolla niin sopii tulla kaappaamaan mut mukaan seksiorjaksesi, eix jee?!


  • parempia vieläkin. Perjantaisin nukahdan uuden sarjan alkumetreillä (vaikka yleensä valvon myöhään). Ei vedä mukaansa tippaakaan. Jos joskus haluan katsella ne unettavat jaksot, niin löytyvät koneelta... =)

   • Unettaa myös meikää eikä itse tylsistyminenkään päästä katsomaan kakkoskauden jaksoja vaan mieluummin alun jälkeen kiroaa ja alkaa pyöritellä mieluummin peukaloita. On tosi uskottavaa ja aikuista tämä uusi BSG. (tämä oli siis sarkasmia)


  • Kummassakin sarjassa on iha hirvee "reikä", ku Indyn sukellusvene-kohtaus ikään. Miksi ihmeessä eivät ihmiset tehneet cyloneita **tusti lisää (mutta viimeisellä toimivalla restore pointilla) kun sota sytty? Miksi pistää ihmistä koneen asialle?

   Ei kai muuten olis voitu tehdä tätä uutta, "puhutaan välillä tunteistamme"- tyylistä huttua :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   325
   13606
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   259
   9974
  3. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1477